Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.


v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

  1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

    • Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.


Postări Recomandate

Reputație: 1032
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Esti prost marinare, nu am participat la acele intruniri

 

P.S : Dă-te-n sloboz

P.S 2 : Sa-mi sugi pula

Nu e prost frate, e inteligent asimptomatic! :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S. Ești egoist.  :laugh2

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

 Cat de imbecili/e, muisti/e si nenorociti/e puteti fi, ca sa nu intelegeti odata sau sa va faceti de atata timp ca nu pricepeti/vedeti ceea ce se intampla aici si la concurenta, ''nimfo si info'', scenatii rupte perfect din filme cu si pentru prosti, politistu/baiatu bun si cel rau, pe unul dintre site-uri avand toti oligofrenii, labagii si infractorii  drept la mancat cacat/cuvant-gen site-ul acesta, pe cand pe celalalt, prezentandu-se serios, fara tiganie si off topic, doar militzienii, infractorii si proxenetii.
 Cat de imbecili rau intetionati sa fiti ca sa nu intelegeti ca aici se lasa mizeria si off topicul in mod intentionat la liber, pe cand la concurenta chipurile se baneaza orice, lasand impresia ca doar infractorii au dreptul la cuvant, in ambele cazuri, scazand atentia infractorilor si a-i lasa sa se manifeste liber asa cum isi doresc ei, intre timp colectandu-se informatii serioase si dosare, in speciale de pe pm-uri ? 
  Cat de muist si muista rau intentionat/a sau imbecil/a trebuie sa fii, ca sa crezi ca banii adevarati se fac din mizeria asta prostitutie de 2 bani si nenorocirea catorva amarate, tot de 2 bani, si nu din traficul de droguri, fara care prostitutia si majoritatea  serviciilor, infractiunilor adiacente si complementare nu ar putea sa existe ???
  Asa ca zi-mi si mie madam desire, asa retoric, dar totusi pentru opinia publica, de ce nu ti-as da la muie pe unde te prind, mocca, cand tu sustii si incerci sa speli majoritatea jegurilor penale prezente aici, chipurile prin dialoguri/diversiuni ''civilizat-elevate'', o muista/muist banal si travestit, care ai reusit aceiasi performanta si ti-i adaugi la prieteni, inainte de a-ti ascunde lista, la fel ca jarteaua aia penala/bulanjiul travestit de ana/oly paraschiv ???
  Boss, pe ce doresti sa ma pis mai intai, pe manelele, sarmalele, pe crucile neamurilor din cimitir sau in strachina ta ?? ...daca te tine pula aia cat degetul mic de lunga si subtire cat creionul, poti sa faci si tu un pol cu subiectul cine, cati si unde ti-ar da-o personal la muie daca te-ar prinde pe strada, cu mine in cap de lista. :D
   In 2012 parca, PSD-ul a semi-legalizat traficul de persoane, **spam editat**e si prostitutia, implicit traficul de droguri la scara larga  prin primele(sutele de cashcarabete) spice shopuri/(i)legale aparute in constanta pe timpul muistului de mazare, pe langa scoli, universitati, notariate si sectii de politie, iar acum vreti familie traditionala ma muistilor nenorociti, manca-v-ar viermii si paduchii, de carcalaci infecti cu fata umana care sunteti ???... baga-mi-as pula in toata rasa voastra, in toti mortzii si copiii vostri, cei care ati votat, sustinut, ati furat si inca mai furati de pe urma ciumei rosii!!!
   
   #rezist
 
 

 

După cum te exprimi nu prea te văd votând alt partid decât cel pe care îl defăimezi! :serenade

 

Pune mâna :slap2și dă la buci, lasă propaganda neosecuristă în favoarea găozarilor pluseriști, că aia mai și dau la buci la o Cristina Prună... ție îți dau ceva securiștii de la penele/plusere?!

 

Îți mai zic un talent: pesede mai ține și cu pulimea (din care tu faci parte, evident) uită-te ce fac ăștia de acum... fii deștept și nu fii trompeta lăchioșilor sprijiniți de stăpânii de colonie. :hihat  

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...