Sari la conținut

0722870888 0722877867 de evitat


Postări Recomandate

  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-foto-din-locatie-fac-si-deplasari/78086c757860645e.html

Are 4 anunțuri în plm.

150 on și normal pr.locație theodor mihali. La voce drăguță. Ajung, deschide.. Pozele o avantajează mult, im în realitate e mai ofilita ca sa spun asa.. Atitudine rece. Oral neprotejat slab, o molfaie foarte mecanic și când o rogi sa nu folosească mâinile sau sa suga jai încet da replici de genu '' ma lași sa îmi fac treaba? Eu știu mai bine cum sa fac''.. Când am auzit mi-am făcut cruce.. Ea controlează pozițiile, nu accepta nimic sclerozata.. Ma călărește umpic apoi se pune capra.. Geme cam neplăcut, horcaie sau nush ce plm de sunet făcea.. Infine.. La doggy sta cocosata cu curu în jos, foarte neplăcut ochiului..evident îmi spune după 5 minute ar fi cazul sa finalizez.M.am gândit la Rihanna și când am început sa dau mai tare se trage. Experienta de rahat iarăși, nu se mai merita în pula mea.

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am fost si eu la ea cand a mai fost la Cluj. Avea locatia pe Dorobanti. La telefon a fost foarte drăguță si mi-a zis ca face de toate. Avea doar poze editate si arata foarte bine in ele, cel putin la chip. Insa la fata locului, o tipa inalta, stearsa tare la fata, cercanata, plictisită. Am ramas pentru un CIM. Tot 150 a fost si pe atunci. Oricum nu o recomand. Eventual la 50 de lei. Si are vreo 7-8 anunturi; jumatate cu pozele ei, jumatate cu alte poze. Si foloseste 2 nr de tel.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...