Sari la conținut

New fund bombat in ramnicu valcea


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut ,

 

 

    imi incep postarea prin a spune ca valcea chiar este orasul ce isi merita curvele pe care le are ,pentru ca majoritatea sunt praf ,stiam asta de mult ,insa in seara asta m-am convins pe deplin ca nu ai ce fute cand ai chef de fute..............

   seara mea a inceput in felul acesta ,cu chef de ceva nou de futut pun mana pe telefon si sun la un anunt din doua pe care le-am ochit eu ,sun la prima si imi spune ca locatia este pe la scoala nr 10 ,bun ii zic ,te sun peste 30 de minute cand ajung acolo ,ajung si o sun sa imi spuna care e blocul si zice ca e pe langa scoala ,imi da nr blocului s.a.m.d ,caut eu ca orbetele si numai de blocul ala nu dau ,o sun inapoi si ii zic ca nu dau de bloc sa imi dea adresa si strada ,cand colo ce sa vezi ,nu e blocul de la scoala nr .10 ,ci este cel de langa nr.9 ,deja incep sa imi fac o idee si zic ca e cuibul de care am citit pe aici cu fetitele care cer bani dar nu presteaza cine stie ce ,bun ,ajung ,urc si imi deschide usa o fata de etnie ,mai creola asa ( nu am nimic cu cele de etnie,chiar imi plac,insa nu era pe gustul meu sa zic asa ),si ii zic din usa direct ca imi pare rau dar nu raman ,ok ,zice ea ,stai sa vezi ca mai am 2 colege si o cheama pe o bruneta ,arata bine nu am ce zice ,insa a fost ceva ce nu mi-a placut asa ca am zis pas si am plecat ,fetele au zis ok si am iesit .

  bun si sa ajungem si la protagonista de fapt a acestui topic din aceasta seara ,plec de la fetele de la scoala nr .9 si mai caut pe publi24 anuntul celalalt care mi-a sarit mie in ochi asa ,sun ,cer detalii ,mi le da si ii zic ca ajung in 10-15 minute ca is in zona .bun,totul fain si frumos pana acum ,locatia este la academia del gusto ,regina maria ,sun cand ajung si imi da detalii cum sa ajung la apartament ,urc  si discutam .

  imi zice ca 150 finalizarea si 250 ora ,nu stiam daca sa iau o ora asa ca ii zic : se poate sa iau o finalizare si dupa daca e sa mai dau un nr iti platesc pt o ora ,la care ea zice ca nu asa,daca vrei 2 numere in felul cum am zis eu  te costa 150 cu 150 ca is 2 finalizari nu o ora ,bine zic ,ii explic ca nu vreau sa ma grabeasca ,ceva de genul ca trebuie sa termin in 10-15 minute ca vine clientul sau ca s-a terminat ora ,ea zice ca nu ,ce daca trece si o ora ,poti sa stai 5-10 minute peste .

 dupa ce isi termina tigarea ma invita la camera de sex sa ii zicem asa ,stabilisem ca facem o ora cu 250 ,inainte de a intra la actiune am cerut la baie unde am stat vreo 5-6 minute dupa care am revenit in camera si imi zice fatuca ca  la ora 11 se termina ora ,la care eu zic stai sa vedem cat e ceasul ,era 10:15 ,ii zic si ea face ca timpul ala de am stat la baie se pune si ala ,atunci am avut o sclipire asa ca sa zic si am zis ca facem doar o finalizare ,dupa ce am vazut cum decurg lucrurile ,imi da 100 inapoi si ma dezbrac ,si aici incepe partea cea mai nasola de cand ma duc la bagaboante (asta numai asa nu se poate numi ) .

buuuuun ,deci ma bag in pat langa ea , ia direct prezervativul si mi-l pune pe pula fara sa o scoale ,nimic , scoala si pula dupa ce il pune si incepe un oral asa de nota 5,cu indulgenta ,suge cam 2 minute sa zicem dupa care sa i-o  bag la pasa.ma conformez si o bag si la pasa insa ea nu facea nimic ,era larga,o pasarica muncita,nu stiu ce sa zic ,zici ca dadeai in butoiu de faci vinul .dau 2 minute si ea stand asa ca decedata si nestimulandu-ma cu nimic ,moare gogu . vazand ca moare imi zice  sa ii fac ceva sa isi revina ,nu aveam ce sa ii fac daca ea statea ca blana in pat ,ii zic sa il mai suga putin ca lui asa ii place,ea ca nu domne ,ca dupa ce am pus prezervativul si l-am bagat in pizda nu o mai sug ,bine ii zic ,am inteles ,ia alt prezervativ si suge-o .ea ca nu domne ,ca ai dreptul doar la un prezervativ ca is scumpe ,cat sa fie unul ii zic ,iti dau eu banii pe el :))))),la care ea zice ca 500 ron.

bun ,deci intr-un impas cam nasol,o intreb ca unde arunc prezervativul si imi zice sa ma duc la baie sa-l arunc in cos ,ma duc si revin si ii zic sa se apuce de supt putin sa iti revina pula ,ea ca nu ,ai folosit prezervativul si nu mai fac nimic ,daca vrei iti fac laba imi zice .buna si aia decat nimic ,insa doar asa tras de pula ,nu prea merge ,fleoncanita si vrei sa se scoale ,plus ca in apartamentul ala de et 4 era frig si nu dadea si ea caldura mai tare ,nu cred ca mere treaba,ca a zis si ea cat am discutat la inceput .

 am lasat-o sa mai traga de pula cu mana ,tragea cu mana si privirea era in partea opusa pulii,dar degeaba ,nu ma stimula cu nimic labareala aia ieftina ,nici nu o pot numi asa ,si ii zic ca ce face mai da din bani inapoi ,nu am mai facut niciodata asa ceva ,insa atitudinea si felul in care se purta si figurile ca nu suge pula decat o data si cu un prezervativ ,m-au cam enervat ,la care ea zice ca nu da nimic .bun zic, atunci munceste pt ei ,la care imi arunca o privire din aia sictirita de genul ,, ce-ai zis ma ?? ``.

 am mai stat 1-2 minute si mi-am bagat pula am zis ca plec ca-i  praf ,nu stie meserie,nu stie nimic .m-am imbracat si am plecat .

 deci la 10:15 am intrat in pat si la 10:33 m-am imbracat si am plecat .

locatia dupa cum am zis e pe langa academia del gusto mai inspre gara putin ,e cam mizerie asa ,nici la baie nu e prea curat ,nota 3 .

doamna ca sa zic asa arata de nota 4,e mica,scunda ,bruneta,nu e urata la fata sa zicem ,are o cicatrice mare verticala de la buric in jos ,fundul nu e bombat ci e plin de celulita si lasat ,sanii sunt mici .

sex ora am zis nota 5 .

sex normal nota 3.

150 fin ,250 ora,pretul cerut de ea ,insa real ar fi undeva la 50 ron ca centuristele .

per total o experienta abjecta .

 

link-ul anuntului este acesta :

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-new-fund-bombat/78086c707c6b6257.html

 

 

nu stiu daca mai are anunturi si cu alte numere sau poze .

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Frate, ma jur, trista rau experienta asta, asemanator am patit si eu anul trecut cu una si inteleg cat de cat prin ce ai trecut. Imi pare rau pentru experienta traita cu aceasta "domnisoara".

Inainte sa mai mergi la vre-o domnisoara, intra pe google.ro, baga numarul ei de telefon in motorul de cautare si vezi ce apare. Daca apar date cu ea, gen a fost si in alte orase, aceleasi poze, poate apare si cu recenzii pe nimfomane, poti merge daca informatiile sunt pe placul tau, dar daca nu gasesti nimic despre ele, nu mai merge ca dai foc la bani. 

Asa am patit cu cateva fete si m-am linistit, munca de detectiv inainte de a avea parte de ceva nou :))).

Contul vechi mi-a fost blocat, asta ca idee ca sa nu sara lumea in cap ca nu am nicio postare pe contul asta.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

da ,am cautat insa nu am gasit nimic pe nimfomane ,nu mi-a dat prin cap sa dau o cautare si dupa poze ,insa bagaboantele isi schimba numerele si nu le gasesti mereu sa vezi ce recenzii au .

oricum m-am invatat si eu minte acum si ce nu e recenzat pe forum aici nu ma mai duc pana nu ma conving eu ca e pe bune si nu doar o tragere de pula la 150 de ron.

numarul duduiei este asta : 0753 452 394 si mai are un anunt tot al ei ,  sexy si rea ,aceasi descriere dar cu alt nr :0758 433 693,inclin sa spun ca pozele is ale ei insa nu reflecta realitatea ,cand ajungi sa o vezi dezbracata ti se taie pofta sa zic asa .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...