johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2014 felicitari kuza! Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iunie 2, 2014 Felicitari Kuza , mai bine mai tarziu cu o luna decat deloc. Si ... nu te mai retrage cand te superi , ignora-i ca sunt multi. Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2014 Felicitari, fratziwhere!Fane are dreptate, pune-ti si tu un avatar!Si Chris are dreptate. Pisicuts, cred ca toata lumea e de acord sa-l vopsesti im mov pe Kuza. Box populi, box Dei...vorba lu' Doroftei.bun avatarul asta, maestre ? 1 Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2014 Felicitari,kuzakelu Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Felicitari si din partea mea. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 bun avatarul asta, maestre ? Nu prea merge. Kuzakelu nu e nume de domn, ci de interlop. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Iunie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 A intrat in istorie si la propriu si la figurat.Un user banat =utilizatorul lunii Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 8, 2014 A intrat in istorie si la propriu si la figurat.Un user banat =utilizatorul lunii Poc poc, sa im bag ... pula mea nu stiu ce sa bag sa nu fiu banat! Chiar s-a scris "istorie" in pana mea. Kuza ce dreq faci cu ocaua aia? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 8, 2014 Pe unde stau am niste interlopi care char se cheama cuza. Nr inmatriculare b futui - cuz Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 8, 2014 Pe unde stau am niste interlopi care char se cheama cuza. Nr inmatriculare b futui - cuzTranslate... please! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 8, 2014 Translate... please!Pe la tara prin Titan, sunt unii ca se intituleaza clanul Cuza! chiar asa ii chiama. Administreaza un strand, terasa, restaurant, etc. Nu faceam neaparat referile la ul-ul nostru, doar mi-am adus aminte cum un nume poate fi batjocorit! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 8, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 8, 2014 "futui"=01, 02,....., 999 => B-69-CUZ @advanced, esti vecin cu Sorinica si nu ti-a spus sa pui cratima la "futu-i"? Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Iunie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 Pe la tara prin Titan, sunt unii ca se intituleaza clanul Cuza! chiar asa ii chiama. Administreaza un strand, terasa, restaurant, etc. Nu faceam neaparat referile la ul-ul nostru, doar mi-am adus aminte cum un nume poate fi batjocorit!Oly locuieste in zona aceea....vrei sa spui ca este taran??? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 8, 2014 Oly locuieste in zona aceea....vrei sa spui ca este taran??? Tu da! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 8, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 8, 2014 "futui"=01, 02,....., 999 => B-69-CUZ @advanced, esti vecin cu Sorinica si nu ti-a spus sa pui cratima la "futu-i"? Nu bre, cratima era la ... tine! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 8, 2014 Alt futilizator al lunii cazut la datorie Blestemata distinctie Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2014 Alt futilizator al lunii cazut la datorie Blestemata distinctie Eu propun Imparatiei banarea UL ramasi inca in viata, asa preventiv. Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Iunie 9, 2014 ce a patit kuza? sau mai bn zis ce a facut? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 9, 2014 A fluierat in biserica. Eu propun ca UL viitoare sa fie Moderartor1; poate-l baneaza Pisicuts! Sau invers 3 7 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2014 Eu propun Imparatiei banarea UL ramasi inca in viata, asa preventiv.Si a tuturor utilizatorilor cu mai mult de 10 recenzii pentru ca sunt periculosi, pot submina puterea "administratiei", au tot felul de idei si pareri... 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 9, 2014 Trolli sunt la putere! Jos curvarii! Sus curvele! Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 9, 2014 Trolli sunt la putere! Jos curvarii! Sus curvele! TROLLII sa traiasca..... curvele primesc ce cauta si curvarii virtuali se balacaresc..ptr ca curvarii adevarati merg pe burta fut in liniste : 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 9, 2014 ptr ca curvarii adevarati merg pe burta fut in liniste : +1. Bine zis! Link spre comentariu
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 13, 2014 Oras:lul Oras:lul Partajează Postat Iunie 13, 2014 ce a patit kuza? sau mai bn zis ce a facut? Am inteles ca era peste undercover... Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 13, 2014 Am inteles ca era peste undercover... Si noi am inteles in nenumarate randuri lucruri despre tine....Si le reconfirmi din ce in ce mai des 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum