Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Daca esti obraznic si bagabont vezi ce primesti @azareth

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:București
Postat

N-ai nici o logica :) atunci cand scoti cate-un cacat pe gurita aia mica a ta ... slobozi-te-as in carii :P

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fa,tarfa,zice multimea :)

Si hai jet,termina in sloboz sa te unga,cu amenintarile in PM =))

Poti sa ma-njuri cat doresti,neinteresant atunci cand injuraturile vin din partea unei ieftine :)

Vezi mă că-l trimite pe Gore peste tine! Ăla nu mai e Masturbinho...  =))

Postat

Vezi mă că-l trimite pe Gore peste tine! Ăla nu mai e Masturbinho..

Poate sa evadeze Gore :)) ...

Da,ala e mana judecatii celui Atotputernic pe pamant,reincarnarea lui Jack the ripper si Ramaru =))

Postat

Meda e o fetita rasfatata si imatura, atata tot, e buna pt abilitatile prfesionale.

I-ai luat frica, este?  =))

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Meda e o fetita rasfatata si imatura, atata tot, e buna pt abilitatile profesionale.

Sa fim seriosi....Meda este o ardeleanca ieftina,tarfa de 2 lei,cu gura mare si tupeu fantastic :)

Apropo...Meda,cobor sa duc gunoiul,te las undeva?

• Like 1
  • Administrator
Postat

I-ai luat frica, este?  =))

azareth si medea:

pre_1454418017__000315.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Probabil ca Pisicul a dorit sa mai amorseze o bombita, cert e ca nu i-a iesit, totusi, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui aici pe forum, nu o prea recomanda pentru aceasta numire, dar, daca non-valorile sunt ridicate la rang de modele nationale, de ce-ar face acest forum exceptie.

Azorele, ori ești prost, ori ne consideri pe noi proști! De la ceea-ce ai scris mai sus și "Meda e o fetita rasfatata si imatura, atata tot, e buna pt abilitatile profesional  "e o distanță ca de la București la Baia Mare! Nimeni nu zice să o înjuri, Doamne feri, dar așa o "ajustare" a discursului e prea mare, nu crezi? 

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

azareth si medea:

dupa poza cred ca-i **spam editat**

Vizitator
Reputație: 0
Postat

*tarfa penala

penalistă cum ar veni ? =))

• Like 1
Postat

Azorele, ori ești prost, ori ne consideri pe noi proști! De la ceea-ce ai scris mai sus și "Meda e o fetita rasfatata si imatura, atata tot, e buna pt abilitatile profesional  "e o distanță ca de la București la Baia Mare! Nimeni nu zice să o înjuri, Doamne feri, dar așa o "ajustare" a discursului e prea mare, nu crezi? 

Da, caracterul Medei expus in toata "splendoarea" lui ... pentru ca in afara de abilitatile profesionale recunoscute de colegii din cluj, nu identific alte abilitati si atuuri ..... avand in vedere si varsta ei frageda intr-o oarecare masura se datoreaza si acestui fapt.

Acuma, referitor la atributul pe care in mod gratuit mi l-ai atribuit, tu om cu par carut, destul de pestrit la matze si bine-ti sade asa, cred ca ai facut-o din dorinta de a-ti arata muschii si caracterul pe aici, respect dorinta ta, si nu-mi bat capul.

Si da, se ridica la rang de virtute toate non-valorile, greu era ca alaturi de abilitatile profesionale sa aiba si un caracter frumos cizelat ... De asemenea iti garantez ca titlul de utilizatorul lunii nu l-a primit pentru calitatile profesionale ci pentru circul facut pe cluj, c-asa-i la noi.

Stima si respecte Picoane  :hihat

P.S. Nu ma sucesc eu mai tare decat tine, stai linistit.

Postat

daca Medea face banul precum traficul e bazata

Vizitator
Postat

Nașparlie în plm :)))

să fie dă capu' lu' azorel =))

Postat

Sa fim seriosi....Meda este o ardeleanca ieftina,tarfa de 2 lei,cu gura mare si tupeu fantastic :)

Apropo...Meda,cobor sa duc gunoiul,te las undeva?

Apropierea cuvintelor ardelean/ardeleanca si ieftin/ieftina, e destul de nefericita, de obicei ardelenii sunt oameni seriosi, cu bun simt, rare exceptiile, dar ele exista.

Vizitator
Postat

Să fie... Poate așa mai apucă și sexyating să respire in pula mea =)))

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum si asta e lingau? Ar trebui sa va puneti voi problema ca aveti o problema!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...