azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Vezi ca mergi pe langa gard!Raspunde la intrebare! Raspundeti voi, doar e problema voastra existentiala, faptul ce nu va lasa sa dormiti si asa mai departe .... eu n-am treaba, ma amuz maxim de atitudinea voastra ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Păi Azorele, atunci scuzele noastre! Cu toții te-am judecat greșit. Si creaca unde e creaca?! )
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Vezi ca mergi pe langa gard!Raspunde la intrebare! zi si tu "adevar sau provocare" ca el cu de-astea-i obisnuit
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Raspundeti voi, doar e problema voastra existentiala, faptul ce nu va lasa sa dormiti si asa mai departe .... eu n-am treaba, ma amuz maxim de atitudinea voastra ....Mda nu ai inteles!P.S: De ce vb.ca amada?
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Biblia ne spune sa ne iubim aproapele, Kama Sutra ne explica si cum !https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/91/TheSatanicBible.jpg/180px-TheSatanicBible.jpg 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Mda nu ai inteles!P.S: De ce vb.ca amada?o fi sub aceeasi influenta
alexxx101 Reputație: -664 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2016 care se baga sa faca un rezumat?platesc generos
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 2, 2016 Multumim pentru sugestii! Medea de la cluj a fost aleasa UL!!Mai avem pe lista inca 2 membrii care probabil o sa fie numiti UL lunile care urmeazaTopicul Roxanicai era mai haios.. Exista niste criterii dupa care se alege utilizatorul lunii?Sau pur si simplu pune motanu' pe cine vrea el?Mai nou.. cine injura mai mult.. pare-se Cica nu o prea recomand ! Da ai fost la mine sa sti daca ma recomanzi ori nu cred ca si ma-ta aia care a ramas stearpa a ramas si ea non valoare !Hehe, era vorba de prestatia ta pe forum Ei ... are recenzi bune ... in mod sigur se pricepe. Nu neg ce este evident ....dar din pacate este evident si caracterul ei ...Are-are, ca cele mai putin bune le sterge 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2016 Si creaca unde e creaca?! )Stf.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 2, 2016 Mai nou.. cine injura mai mult.. pare-seBagamias pula, și cât am mai înjurat... Stați să amorsez pramatia. Ori ies UL, ori sunt banat. Nu e loc cu mine de nimic.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Multumim Cassy .... sa vad acuma cum o sa ziceti ca m-m libidinosit pe Cassy ... da' tare mi-a placut cum a rezumat situatiunea de aici
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 2, 2016 Multumim Cassy .... sa vad acuma cum o sa ziceti ca m-m libidinosit pe Cassy ... da' tare mi-a placut cum a rezumat situatiunea de aici Ce-ai făcut pe Cassy, măgarule?! 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Ce-ai făcut pe Cassy, măgarule?! Pai a zic Piconul ca-s libidinos, ca ma pun bine cu fetele, etc .... .... chiar nu-s interesat Da' tare mi-a placut ce-a scris si i-am dat un pupic d'asta virtual.
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Pai a zic Piconul ca-s libidinos, ca ma pun bine cu fetele, etc .... .... chiar nu-s interesat Da' tare mi-a placut ce-a scris si i-am dat un pupic d'asta virtual.azorel ce simti cand un ungur o fute pe ancuta? 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 azorel ce simti cand un ungur o fute pe ancuta? Ungur, Roman, Neamt, .... ce problema am eu ..... L.E. este problema ei, este job-ul ei, sunt un client ca oricare altul, pe care il primeste sa o viziteze.
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Ungur, Roman, Neamt, .... ce problema am eu ..... L.E. este problema ei, este job-ul ei, sunt un client ca oricare altul, pe care il primeste sa o viziteze.daca nu editai erai credibil
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 daca nu editai erai credibil Daca am facut, sau daca nu as fi facut, tot gaseai contra-argument, am considerat de cuviinta sa aduc o argumentatie in plus pentru iubitorii de can-can-uri.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 2, 2016 azorel ce simti cand un ungur o fute pe ancuta?https://www.youtube.com/watch?v=qx_561uDNyE&feature=player_detailpage Vă rog să o luați ca o glumă! Personal am mulți prieteni unguri, dacă e să ne gândim doar Cassy. 6 8
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 2, 2016 Să-și ia țară. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 Nah, gata copii, la somnicul de dupa amiaza cu voi
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Nah, gata copii, la somnicul de dupa amiaza cu voi tu crezi ca noi adormim ca cateii? 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 2, 2016 tu crezi ca noi adormim ca cateii? Putin cacofon, ce sa zic ....
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 2, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 2, 2016 Cand o sa ne futem am2 atunci o sa fii UL!Ai dat mărunt dân buze când ai rostit blestemul?
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 2, 2016 Daca am facut, sau daca nu as fi facut, tot gaseai contra-argument, am considerat de cuviinta sa aduc o argumentatie in plus pentru iubitorii de can-can-uri.te-am pus in peristas bipolar ambiguu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum