Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Te cred dar azareth zice că te cunoaște.

Și da, sunt mulți dependenți de forum (și fete și băieți), știu eu câteva cazuri la care trebuie tratament =))

Tratament și ariel =))

• Like 2
Postat

Și da, sunt mulți dependenți de forum (și fete și băieți), știu eu câteva cazuri la care trebuie tratament =))

Nu o cunosc decat de aici si nu-mi place ce vad, cat despre dependenti, cred ca tu esti mai dependent decat mine daca ar fi sa ne comparam :)

• Oras:Cluj
Postat

Nu ma cunoaste da-l dracu 

Ai dreptate sa sti .. Iar pe langa asta se dau si mari filozofi :laugh2

Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis 

Eu ma pis pe ei ca eu am cati vreau !! 

si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu o cunosc decat de aici si nu-mi place ce vad, cat despre dependenti, cred ca tu esti mai dependent decat mine daca ar fi sa ne comparam :)

Deși nu o cunoști, mi se pare că ești prea virulent la adresa ei, adică e ciudat să ai atâta răutate pentru cineva necunoscut. Fii mai bun, așa zice la Biblie, nu?

Legat de dependența de forum, nu m-am referit la tine. De ce te-ai simțit vizat? Te mănâncă-n găoază?

• Like 3
Postat

Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis 

si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da' de ce salariul pe luna ... ca noi traim pe pamant ....

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Medea,jeg penal,de ce sloboz sa o bata pe ma-ta aia zdreanță,care a crescut o curva,înjuri lumea de mame,morți,etc?

Altfel nu stii sa te exprimi? Manca-r-ai futaiurile la curvele de pe centura,ca nu esti mai departe de ele,decat ca tu esti prostituata intr-un apartament,ele pe strada,dar același caracter,aceeasi speță ;)

Postat

Deși nu o cunoști, mi se pare că ești prea virulent la adresa ei, adică e ciudat să ai atâta răutate pentru cineva necunoscut. Fii mai bun, așa zice la Biblie, nu?

Legat de dependența de forum, nu m-am referit la tine. De ce te-ai simțit vizat? Te mănâncă-n găoază?

Nu ma mananca nimica, si nu sunt mai virulent decat ea ... nici macar n-am injurat-o ... unei persoane care iti injura parintii trebuie sa-i multumesti, sa fim seriosi, e prea plina de ea, imatura si rasfatata, o las in pace, n-am treaba, fiecare suporta consecintele propriilor actiuni pana la urma.

Postat

Adică te promovezi prin scandal, bună șmecheria. :)

Așa e, diferența dintre fraier și șmecher se vede la final când se numără banii.

• Like 1
Postat

Aici e si problema mea spune vorbe de mine fara sa ii fi facut minic ! 

dar mie imi convine oricum -reclama buna s-au proasta tot reclama e

V-am pupat si daywalker78 MULTUMESC!!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu ma mananca nimica, si nu sunt mai virulent decat ea ... nici macar n-am injurat-o ... unei persoane care iti injura parintii trebuie sa-i multumesti, sa fim seriosi, e prea plina de ea, imatura si rasfatata, o las in pace, n-am treaba, fiecare suporta consecintele propriilor actiuni pana la urma.

Asta cu părinții sau familia DA! Virtual sau real, este cel mai urât lucru să înjuri de familie, mai ales de părinți!!!!! 

• Like 3
Postat

Da de unde ma-ta sti tu ma jogfodie ca sunt eu imatura si rasfatata . Ma muie daca sunt rasfatata sunt pentru ca am prea multa pula . I ar imatura nu stiu ce sa iti spun daca tu crezi asa din aparente asa sa fie  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Aici e si problema mea spune vorbe de mine fara sa ii fi facut minic ! 

dar mie imi convine oricum -reclama buna s-au proasta tot reclama e

V-am pupat si daywalker78 MULTUMESC!!

:hihat

• Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Medea are cel mai puternic jet turbo pe sistem

• Like 1
Postat

Da de unde ma-ta sti tu ma jogfodie ca sunt eu imatura si rasfatata . Ma muie daca sunt rasfatata sunt pentru ca am prea multa pula . I ar imatura nu stiu ce sa iti spun daca tu crezi asa din aparente asa sa fie  :laugh2

Asa te comporti, eu ce sa fac ... ei bine, hai salut  !

Postat

ma dop cu ochelari vezi ca la inaltimea mea ma pis pe tine

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Medea, înjurăturile de mamă, morți etc. sunt urâte dacă sunt proferate de un un bărbat. De o femeie sunt hidoase. Hai totuși să te încadrezi în limitele bunului-simț, mai ales că ești femeie!

Mulțumesc!

• Like 8
  • Minus 8
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

vad ca s-a revenit la utilizatorul lunii traditional.

e interesant cum ii alege pisicuts, parca ar vrea sa ne transmita ceva la modul subliminal.

da spune pisi cu vorbele tale!

• Like 3
  • Minus 6
Postat

cine nu s-a exprimat ca Medea s-arunce primul cu piatra, restul sa se autoanalizeze

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...