justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 3, 2016 Să vină miliţiaaaaaaaa mai bine ramaneai tu si luna asta 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Te cred dar azareth zice că te cunoaște. Și da, sunt mulți dependenți de forum (și fete și băieți), știu eu câteva cazuri la care trebuie tratament Tratament și ariel 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Te cred dar azareth zice că te cunoaște. Și da, sunt mulți dependenți de forum (și fete și băieți), știu eu câteva cazuri la care trebuie tratament Nu o cunosc decat de aici si nu-mi place ce vad, cat despre dependenti, cred ca tu esti mai dependent decat mine daca ar fi sa ne comparam
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Tratament și ariel și lanțuri d-alea dă urs 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 mai bine ramaneai tu si luna asta Să facem petiţie on-line, zic
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 și lanțuri d-alea dă urs Dă ursar, să pomenească
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Te cred dar azareth zice că te cunoaște. Și da, sunt mulți dependenți de forum (și fete și băieți), știu eu câteva cazuri la care trebuie tratament Nu ma cunoaste da-l dracu Ai dreptate sa sti .. Iar pe langa asta se dau si mari filozofi Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis Eu ma pis pe ei ca eu am cati vreau !! si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma 2 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Nu o cunosc decat de aici si nu-mi place ce vad, cat despre dependenti, cred ca tu esti mai dependent decat mine daca ar fi sa ne comparam Deși nu o cunoști, mi se pare că ești prea virulent la adresa ei, adică e ciudat să ai atâta răutate pentru cineva necunoscut. Fii mai bun, așa zice la Biblie, nu? Legat de dependența de forum, nu m-am referit la tine. De ce te-ai simțit vizat? Te mănâncă-n găoază? 3
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 3, 2016 Să facem petiţie on-line, zic aprob afirmativ 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Dă ursar, să pomenească ca pă Giurgiului 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Nu ma cunoaste da-l dracu Ai dreptate sa sti .. Iar pe langa asta se dau si mari filozofi Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis Eu ma pis pe ei ca eu am cati vreau !! si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma Da' de ce salariul pe luna ... ca noi traim pe pamant .... 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 Medea,jeg penal,de ce sloboz sa o bata pe ma-ta aia zdreanță,care a crescut o curva,înjuri lumea de mame,morți,etc?Altfel nu stii sa te exprimi? Manca-r-ai futaiurile la curvele de pe centura,ca nu esti mai departe de ele,decat ca tu esti prostituata intr-un apartament,ele pe strada,dar același caracter,aceeasi speță
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Deși nu o cunoști, mi se pare că ești prea virulent la adresa ei, adică e ciudat să ai atâta răutate pentru cineva necunoscut. Fii mai bun, așa zice la Biblie, nu? Legat de dependența de forum, nu m-am referit la tine. De ce te-ai simțit vizat? Te mănâncă-n găoază? Nu ma mananca nimica, si nu sunt mai virulent decat ea ... nici macar n-am injurat-o ... unei persoane care iti injura parintii trebuie sa-i multumesti, sa fim seriosi, e prea plina de ea, imatura si rasfatata, o las in pace, n-am treaba, fiecare suporta consecintele propriilor actiuni pana la urma.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Nu ma cunoaste da-l dracu Ai dreptate sa sti .. Iar pe langa asta se dau si mari filozofi Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis Eu ma pis pe ei ca eu am cati vreau !! si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma Adică te promovezi prin scandal, bună șmecheria. Așa e, diferența dintre fraier și șmecher se vede la final când se numără banii. 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Deși nu o cunoști, mi se pare că ești prea virulent la adresa ei, adică e ciudat să ai atâta răutate pentru cineva necunoscut. Fii mai bun, așa zice la Biblie, nu? Legat de dependența de forum, nu m-am referit la tine. De ce te-ai simțit vizat? Te mănâncă-n găoază? Aici e si problema mea spune vorbe de mine fara sa ii fi facut minic ! dar mie imi convine oricum -reclama buna s-au proasta tot reclama eV-am pupat si daywalker78 MULTUMESC!! 2 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Nu ma mananca nimica, si nu sunt mai virulent decat ea ... nici macar n-am injurat-o ... unei persoane care iti injura parintii trebuie sa-i multumesti, sa fim seriosi, e prea plina de ea, imatura si rasfatata, o las in pace, n-am treaba, fiecare suporta consecintele propriilor actiuni pana la urma. Asta cu părinții sau familia DA! Virtual sau real, este cel mai urât lucru să înjuri de familie, mai ales de părinți!!!!! 3
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Nu ma mananca nimica, si nu sunt mai virulent decat ea ... nici macar n-am injurat-o ... unei persoane care iti injura parintii trebuie sa-i multumesti, sa fim seriosi, e prea plina de ea, imatura si rasfatata, o las in pace, n-am treaba, fiecare suporta consecintele propriilor actiuni pana la urma.Da de unde ma-ta sti tu ma jogfodie ca sunt eu imatura si rasfatata . Ma muie daca sunt rasfatata sunt pentru ca am prea multa pula . I ar imatura nu stiu ce sa iti spun daca tu crezi asa din aparente asa sa fie 1 5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Aici e si problema mea spune vorbe de mine fara sa ii fi facut minic ! dar mie imi convine oricum -reclama buna s-au proasta tot reclama eV-am pupat si daywalker78 MULTUMESC!! 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Medea are cel mai puternic jet turbo pe sistem 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Da de unde ma-ta sti tu ma jogfodie ca sunt eu imatura si rasfatata . Ma muie daca sunt rasfatata sunt pentru ca am prea multa pula . I ar imatura nu stiu ce sa iti spun daca tu crezi asa din aparente asa sa fie Asa te comporti, eu ce sa fac ... ei bine, hai salut !
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 ma dop cu ochelari vezi ca la inaltimea mea ma pis pe tine 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2016 Medea, înjurăturile de mamă, morți etc. sunt urâte dacă sunt proferate de un un bărbat. De o femeie sunt hidoase. Hai totuși să te încadrezi în limitele bunului-simț, mai ales că ești femeie!Mulțumesc! 8 8
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 vad ca s-a revenit la utilizatorul lunii traditional.e interesant cum ii alege pisicuts, parca ar vrea sa ne transmita ceva la modul subliminal. da spune pisi cu vorbele tale! 3 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 cine nu s-a exprimat ca Medea s-arunce primul cu piatra, restul sa se autoanalizeze
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 3, 2016 http://pulpitandpen.org/wp-content/uploads/2014/12/ywstone2.jpg 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum