Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Nu am zis sa nu o injuri, dar din toti care se iau de ea doar doi-trei au motiv, restul se baga in seama aiurea.

• Oras:worldwide
Postat

alt exemplu ar fi ca useri cu injuraturi nu am nici cel mai mic raspuns din partea mea cum s-a intamplat la zeci/sute ale lor in decurs de luni. Marean poti sa injuri ce vrei tu nu inseamna ca si [prinde. Parintii mei sunt oamenii cu cea mai pura inima pe care i-am cunoscut in toata viata mea, alaturi de una din bunicile mele. O conduita ireprosabila umana si morala si din fericire pt ei, cu un numar foarte fioarte restrans de persoane cu care interactioneaza in viata cotidiana si e mai bine asa. Sa iti conservi calitatea umana intr-un cerc retras si bine inchis

efectiv ma simt mandra nu doar sa fac parte din o familie anume, ci sa fi avut sansa sa ii cunosc indeaproape. o consider o onoare si o binecuvantare. in comparatie, ca tot se poarta, de ce parere imi pot forma despre un barbat/ barbati, daca se pot numi asa vietatiile care arunca cu venin si mizerie fara ca cineva sa provoace aceste gesturi si isi perpetua prostia pe termen lung.desi multa vreme nu li se raspunde la rautati. poate familiile nu au nicio vina, dar ce poate iesi din o astfel de fiinta? :) si nici macar nu e rostul meu sa judec asa ceva, drept urmare aliniatu de mai jos

nu am blestema pe nimeni, am spus cu maxima credinta / dorinta ca rog ca fiecaruia sa ii fie intoarse faptele dupa propria inima. daca o iei cum ai luat-o tu ar insemna sa ma fi auto-blestemat sau cum? :) daca se stie orisicare cu o constiinta curata nu prind asemenea rugaciuni stai chill

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

mai de*te fa dreaq da saracie jegoasa , blestemi , manca-r-ai slobozu' dan milli :(

ma varule, iar s a pus retardata asta pe scris. adica e si normal ca a stat vo 2 zile nescrisa, acu tre sa recupereze da-r-as pamant pa ea

• Like 3
Postat

ma varule, iar s a pus retardata asta pe scris. adica e si normal ca a stat vo 2 zile nescrisa, acu tre sa recupereze da-r-as pamant pa ea

draga Jili imi doresc sa fiu incinerata, nu inmormantata, asa ca ai un comentariu nelalocul lui. Plus ca nu se  pune pamant pe mine cand voiesti tu, ci cand o fi dat sa se intample :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu-ti face iluzii , e doar delir , ori a glojdit iar ceva ori e in sevraj

• Like 2
  • Minus 1
Postat

draga Jili imi doresc sa fiu incinerata, nu inmormantata, asa ca ai un comentariu nelalocul lui. Plus ca nu se  pune pamant pe mine cand voiesti tu, ci cand o fi dat sa se intample :)

cand va fi sa fie, atunci sa-l pun eu si cu toata brigada si sa ne si cacam la stalpu tau. si daca mai faci raporturi iti doresc sa ai parte numai de apa&sapun

• Like 2
Postat

cand va fi sa fie, atunci sa-l pun eu si cu toata brigada si sa ne si cacam la stalpu tau. si daca mai faci raporturi iti doresc sa ai parte numai de apa&sapun

la cum va comportati cred ca nici nu trebuie sa le fac si exista reactia. ca le fac sau nu, nu este nimeni chior sa nu vada chair si cu zero raporturi. daca nu o sa fiu inmormantata, de unde stalp?  :))))

PS sapun folosesc doar la maini, am gel de dus, sampon, blasam, tratament par uscat, tratament leave on varfuri deci poti vezi bine sa imi urezi asa ceva

Postat

Lili.

De unde inversunarea asta impotriva ei?

Pentru unu cu incasarile tale, nu se cade.

Postat

Lili.

din simplul fapt ca am avut asa "tupeu" si "indrazneala" sa spun ca asa persoane nu sunt pe placul meu, nu as conversa 10 min in viata de zi cu zi cu asemenea specimene, asta dupa zeci de injuraturi, de parca fara ele nu as fi simtit  acelasi lucru, eu insami sunt f atenta cu cine imi petrec timpul. chiar asa fac unii baieti cand o fata le spune "nu te plac". presupun a fi sechele din pubertate

si atunci vorbim de injuraturi, pamant peste fatuca care vezi Doamne declara ca nu ne place, etc etc.

galanterii si iesiri abundand de normalitate

Vizitator sarlatanu
Postat

Arielllllll, lasai pe baeti ca sunt individiosi pa tine ca tu ai de toate si ei nau nimic, nici macar o gagica cu care sa se pupe.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Lili.

pt unu cu incasarile mele se cade ce vrea pula mea

p.s am glumit, ma,supåråcilå, nu sunt ai mei. sunt ai patronului si ma mai pozez si eu cu ei, de drag...

hai, sa fii cuminte!

• Like 3
Vizitator
Postat

Mă să mor de citesc o litera dân ce scrie scoancsa..... da' am citir ce a scris fratile nostru şi an dat în marsarier , am văzut ce'a scris asta certată cu haşdoiou' :(

• Like 3
Postat

nu as conversa 10 min in viata de zi cu zi cu asemenea specimene. care plm viata de zi cu zi, asta virtuala? =))

asa fac unii baieti cand o fata le spune "nu te plac". care plm fata, tu? =))

• Like 1
Postat

am gel de dus, sampon, blasam, tratament par uscat, tratament leave on varfuri

sa nu le desfaci ca se consumå

p.s hai da-te-n foc ca si asa nu-l mai avem pe lisandru, ai picat taman la fix =))

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Numai sa nu se supere prea repede  :laugh2  :laugh2  :laugh2 si sa se retraga  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

p.s hai da-te-n foc ca si asa nu-l mai avem pe lisandru, ai picat taman la fix =))

deci recunosti ca hartuiesti o femeie care nu vrea sa aiba de a face cu tine nici de bine, nici de rau, in lipsa de sare si piper, ca ai o viata de fel posaca? si ca preferi sa o faci fara motiv albie de porci pt ca un barbat care se cfearta des cu tine si tu cu el, nu e prezent? 

sunt f descfacute cu zecile. daca userul cu care am iesit la un pahar imi spune in privat sau in public ca ma considera nespalata, ori cu o igiena indoielnica las capul in jos. in rest pot trai fara produsele enumarate de mine in caz de maxima nevoie, atat cat ma simt eu curata pt mine. nu suport eu mizeria pe propriul trup nu pt tine, marean etc care nu au o infima sansa sa ma vada in treacat, ci pt mine personal :) in rest sunt f spalata, unsa cu tot ce trebuie si cu 5-6 parfumuri de cate ori ies din casa, chit ca e la magazinu din coltul blocului.nu ca m-as parfuma pan la magazin, ci nici nu pot lucra fara a ma simti auto-rasfata acu' eject, esti scarbos din fire, nu imi face placere sa interactionez cu asa specimene. nu intelegi ca nu esti o pers cu care vreau sa am de a face nici macar pe un forum. vezi-ti de persoanele care macar social au placerea sa interactioneze cu tine. eu n-am! bleach, cahhhhhh ce plm e mai evident decat atat

Postat

aka blestemu tau sa traiesti doar cu apa si supan, nu-s asa fitoasa cum par. daca traiesc doar cu sapun si apa la un moment dat si tre sa renunt l;a produsele mele nu crap din atat. dar as prefera sa merg in camp si sa ma stal in rau decat sa vb cu persoane cu un caracter asa murdar

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

ce fac vitaMinili astea dân om...:)))

• Like 5
  • Minus 8
  • Oras:pretutindeni
Postat

de fapt daca dl trole considera ca am fost prea aspra in ceea ce il priveste, daca e sa fiu fair play pana la capat, se poate exprima urat cum ii sta in caracter, amiabil, aici sau in pm, pe care evident daca se va intampla il voi pastra pt mine. consider ca are acest drept din moment ce l-am vizat direct

Mă piș direct-fix pe tine, aici, nu în pemeu :)

Atunci să ai pula-n gură, când vei primi primul pemeu de la mine...janghinoaso :)

• Like 2
Postat

Mă piș direct-fix pe tine, aici, nu în pemeu :)

Atunci să ai pula-n gură, când vei primi primul pemeu de la mine...janghinoaso :)

:) noapte buna si o viata minunata iti doresc :)

Postat

dar te-ai potolit, te-am si scos din ignore. daca incepi din nou,te pot ignora din nou,

Îţi dai seama ce onoare, să te scoată juguroasa/slinoasa de la ignor?!? =))

Ieeeeeeeeeși, bătu-te-ar cloru' =))

• Like 3
Postat

fa rozjegndro, iar ai scris mult caca-m-as in strachina ta si in a cui o citi=)) baga-ma la ignore si ai scapat de mine. ce plm e asa greu? aaa, am uitat. eram deja la ignore =))

• Like 2
Postat

Îţi dai seama ce onoare, să te scoată juguroasa/slinoasa de la ignor?!? =))

Ieeeeeeeeeși, bătu-te-ar cloru' =))

eu am terminat demult de vorbit cu tine. si in orice caz nu am vorbit niciodata despre tine . asta inseamna sa ai caracter. sa zici omului in fata

Postat

Dacă nu mi-o doreai, tu, chiar n-o aveam...ieși fă-n poola mea, trăiesc viaţa ca sultanii :)

esti asa marunt, incat nu iti dai seama ca unele chestii se intorc cand te astepti mai putin. nu mai imi vb , ti-am dat o sansa sa te exprimi politicos si normal, ai ratat-o. de acum conversatia din pct meu de vdr e mai mult decat incheiata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...