Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

si o dedicatie speciala pentru protagonisti. Capra si cu trei iezi:

In rolurile principale:

Capra: Sorina4you

Iezii: cel mare: Picon, ala mijlociu: Sfantu', ala micu, se stie OLY  :laugh2

Lupul cel Rau: Alexandru aka Advanced

si Vanatorul, nimeni altul decat Roberto 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:B

Da ventrino, te-a futut tactu peste tot. Iarta-ma era un fel de a spune! Barbugiule, se vede fa iti place sa te futi in cur! Bosorogul ala numai asta iti poate face, tie si protejatelor. Mai o clatita, o limbq in cur, deh specialitatea lui! 'm-as in gura ta de prost si idiot ce esti, numele tau o spune barbugiule. Bai, esti piturca futem-as in numele tau!

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Da ventrino, te-a futut tactu peste tot. Iarta-ma era un fel de a spune! Barbugiule, se vede fa iti place sa te futi in cur! Bosorogul ala numai asta iti poate face, tie si protejatelor. Mai o clatita, o limbq in cur, deh specialitatea lui! 'm-as in gura ta de prost si idiot ce esti, numele tau o spune barbugiule. Bai, esti piturca futem-as in numele tau!

Fute-m-aș =)) incultule cu tastatura stricată.......... și să nu mai zic și de lipsa virgulelor,INCULTULE care ești tu INCULT =))

Plm,pân' la urmă',așa stapân,așa tastatură :)

Advanced,hai sictir! =))

Link spre comentariu

Fute-m-aș =)) incultule cu tastatura stricată.......... și să nu mai zic și de lipsa virgulelor,INCULTULE care ești tu INCULT =))

Plm,pân' la urmă',așa stapân,așa tastatură :)

Advanced,hai sictir! =))

Iar te-ai imbatat cu tactu' coarda proasta? Iti cam dai muie singur saracie!
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica

Propun desemnarea utilizatorului lunii pe Stefa=Vendeta=Amerie= pana mea, stiu eu cate altele...  :laugh2

Ca ne-a utilizat de ne-au sarit capacele!  :laugh2

Apoi daca tot este asa de fierbinte sa-l ia pe Xoxo, Advanced sau oricare altul care isi tot baga puzta pe aici... si sa se linisteasca fratilor!  :laugh2

Facem 2 in 1, cel putin la 2 trolli le dam de lucru si fericire... :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1  

Link spre comentariu

• Oras:Oz
  • Oras:Oz

Propun desemnarea utilizatorului lunii pe Stefa=Vendeta=Amerie= pana mea, stiu eu cate altele...  :laugh2

Ca ne-a utilizat de ne-au sarit capacele!  :laugh2

Apoi daca tot este asa de fierbinte sa-l ia pe Xoxo, Advanced sau oricare altul care isi tot baga puzta pe aici... si sa se linisteasca fratilor!  :laugh2

Facem 2 in 1, cel putin la 2 trolli le dam de lucru si fericire... :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1  

am vb pe privat cu Vendeta sa-i opreasca pe aia de la CERN cu săpatu la al doilea tunel (de 100km), sa ne trimita banii incoace pentru intrajutorare frateasca, a zis ca se face, pe el il asculta aia ca e un fel de Imperator peste ei

http://3.bp.blogspot.com/-FPqvN7PODMs/U56-zaG7hXI/AAAAAAAAHww/Fl2CIKbKgjY/s1600/296751_2393947364818_26991407_n.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...