Sari la conținut

Bisexuale

tm8818

Postări Recomandate

Postat

Imi cer scuze,aici ai dat dovada de “buna crestere”....thread-ul a fost deschis in timp ce eram la volan,eram prin Cluj si vroiam sa le vizitez.

Am sunat la numarul respectiv si le-am comunicat daca nu sunt persoanele din poze am sa fac cale intoarsa.

Mi-a inchis in nas...

Pe viitor te rog sa explici greselile intr-un mod mai “placut”

O seara frumoasa!

• Oras:depestetot
Postat

au anunt si cu poze reale. unt din Brasov fetele.Vin regulat in Cluj.

Am fost de vreo 3 ori la ele

Postat

noah stie pula. Asemanarea in schimb e izbitoare ! Cea cu coada e bruneta si bronzata si plini d etatuaje. Cealalta e mai plinuta un pic ca si in pozele acelea si de asemenea pare mai tanara in poze. dar seamana al dracului de bine amandoua cu acele poze.

Uite eu nu am avut timp sa caut pe net. Dar bravo enjoyy1.

Oricum eu am mai postat poze cu fetele DINCOLO de ceva vreme

• Oras:Cluj
Postat

noah stie pula. Asemanarea in schimb e izbitoare ! Cea cu coada e bruneta si bronzata si plini d etatuaje. Cealalta e mai plinuta un pic ca si in pozele acelea si de asemenea pare mai tanara in poze. dar seamana al dracului de bine amandoua cu acele poze.

Multe isi pun poze asemanatoare, foarte greu iti dai seama, una e chiar la top aici :) nu si-a mai pus poze cu ea de aproape un an, toate copiate de pe net,si multi nu-si dau seama.
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Multe isi pun poze asemanatoare, foarte greu iti dai seama, una e chiar la top aici :) nu si-a mai pus poze cu ea de aproape un an, toate copiate de pe net,si multi nu-si dau seama.

Enjoy-ule, cea de la top nu-și poate pune poze reale, ale ei, că nu mai are nici o parte a trupului neacoperita de tatuaje, și orice poza ar putea-o desconspira ... și

fatuca-i tânără și mai speră la un print ce să-i ofere castele și palate, herghelii de cai ... putere, domnie eterna pe un domeniu ce are contracte zemoase și perpetue cu instituțiile statului.

Și evident prințul ăla, mult dorit, nu ar fi fericit să vadă niste poze pe aici care arată cu ce parte a trupului și-a finanțat fata silicoanele, tatuajele, etc.

Postat

Și evident prințul ăla, mult dorit, nu ar fi fericit să vadă niste poze pe aici care arată cu ce parte a trupului și-a finanțat fata silicoanele, tatuajele, etc.

https://media2.giphy.com/media/YaOkxFW3JTf8s/giphy.gif?cid=3640f6095bb9e046305a3954416cdfcc

PS:  A disparut topicul 

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

https://media2.giphy.com/media/YaOkxFW3JTf8s/giphy.gif?cid=3640f6095bb9e046305a3954416cdfcc

PS: A disparut topicul

Așa se pare.

S-o fi făcut fata "cuminte" și s-o angajat la Fujikura P.L. Turda?

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Mark 2000, cum a fost experienta cu ele?, se merita? *sunt pasionale sau doar pentru Cash? Am sunat eu cică 300 halatul juma'de ora. Trebuie sa schimbi prezervativul la normal? Sau merge cu unu la amândouă? Merci

Postat

Sau merge cu unu la amândouă? Merci

De mult nu am mai prins un threesome fara schimb de capison,  sunt vreo doua variante  a treia vine de saptamana viitoare, dar toate  doar cu schimb  pnm

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...