Sari la conținut

New luxury blonde : 0759430691


danrobert21

Postări Recomandate

  • Oras:Belorussiya
  • Oras:Belorussiya

Nr tel : 0759430691

 

Sa va explic cam ce inseamna "Luxury blonde" : Zona Palas,bineinteles. Fata nu-i chiar proasta,zice pozele sunt reale,toate ale ei,treaba nu-i chiar asa.A combinat ea in anunt 2 poze de ale ei cu 2-3 luate de pe net,ce a zis ca-i inteligenta si ii iese dar nu prea ii iese pasenta.Pozele 3 cu 5 ar fi ale ei,celelalte poze in care "luxury blonde" si-ar fi dorit ea sa arate asa si sa detina acel fund.Dar am zis ok,trec peste asta,ca nu-i nici prima data nici ultima cand in spatele usii pozele n-au nici o treaba cu realitatea...

Acum vine partea cea mai proasta si aceea ca....libidoul meu,ca sa ma exprim mai corespunzator,a scazut la minus 99 cand a deschis gura,dintii ciuruiti,gauriti,cariati,pula mea,dezamagit total.Am zis ca n-o fut p-asta nici daca imi da ea bani.Deci daca igiena orala e praf,imaginati-va restul,ce sa futi ?

 

 

 

Preturi : 150 nr /300 ora,cu finalizare orala in functie de igiena 

 

Concluzia dragi colegi o puteti trage voi sau bineinteles,puteti merge si voi sa va convingeti daca nu ma credeti.

 

Va salut si va doresc o zi frumoasa in continuare.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator palosugros
Reputație: 0

Sambata, in lipsa de altceva mai bun, am luat din nou rand cu rand publi24 si am sunat cred ca la peste 30 de fete. Concluzia - e dezastru in zona, e ceva de neinteles. In serioa esecurilor sonore se inscrie si aceasta duduie, care la telefon are avantajul ca vorbeste amuzant si foarte frumos, te asigura ca merita sa ajungi, promite doua, trei finalizari intr-o ora care costa ... 300 RON pentru ca e "luxury blonde" si pentru ca se poarta frumos. Ajuns la fata locului, ii spun ca nu e ce ma asteptam (exact acelasi motiv - venisem pentru finalizari orale si cand a deschis gura, dintii erau varza, moment in care cel mic s-a facut nevazut in pantaloni). Si aici a inceput o tiganeala jenanta - " este foarte urat ce faci, cum sa vii si sa nu stai macar un numar din bun simt" "nu pot sa cred, ce te asteptai sa gasesti, ce nu e in regula la mine" . Am spus pas si am plecat. Dezamagit. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...