Sari la conținut

0728134787-Adina


beleaua

Postări Recomandate

  • Oras:vaslui
  • Oras:vaslui

Buna ziua all

 

Vineri noaptea pe la 11 am trecut pe la aceasta fatuca. Am sunat.o, am intrebat.o daca pozele sunt reale ea mi.a spus ca da si ca poate confirma cu tatuajele...locatie Lazar Rezidence. 

La telefon toate bune si frumoase...cand am ajus la bloc erau doi indivizi care stateau de vorba jos la interfon...am fost atent la ei cand am tastat nr apartamentului si s.au oprit amandoi din discutie, in fine...poate m.i s.a parut mie...

Cand ajung sus vreau sa va zic ca fata ii pe bune, poozele is reale dar nu se implica absolut deloc...are un sictir pe ea de parca ea imi  da ea  mie bani sa o fut nu invers. Imi comunica preturile 150/300. eu eram bucuros nevoie mare...bunoaca bunoaca...silicoane, botox, bronzata la solar,  gene false nu vergeturi, semne cicatrici etc. deci la fizic fata ii de 10 curat. avea fata in ea de sugatoare.  

Actiunea: cand m.am intors de la baie mi.a montat o soseta din aia durex safe  (nu m.a intrebat cum vreau protejat/neprotejat) in fine...un oral mecanic cum puneam si eu mana pe undeva cum se oprea din lucru si.mi futea cate.o privire de ziceai ca urmeaza sa ma ia la bataie...am vrut sa o pun un pic deasupra dar voi ce credeti? nici.o sansa...si.a bagat durex play la greu in pizda si s.a trantit capra  nu a scos nici.un sunet nimic, dar si eu am luat.o tare...am incercat sa schimb pozitia dar nici.o sansa...s.a intors la mine si m.a intrebat de ce am scos.o :)) ca ea nu se mai fute si daca vreau sa imi dau drumu pot sa o fac intr.un servetel...ce mai la deal la vale...n.am mai stat, am plecat. Faceam eu un pic de show dar m.am gandit ca poate are vre.un harlac pe jos si intru in alte belele...

 

locatie:9

aspect: eu ii dau 10 curat...pitzi pitzi

gfe: nu mai are rost...

normal:7

oral:6

 

 

nu stiu ce sa zic...care vrea sa o incerce, pe raspunderea lui...nu stiu ce sa cred, oare m.o fi confundat cu alta persoana de s.a purtat asa urat cu mine? am intrebat.o la oha care,i numele ei si mi.a spus Bianca... pe publi are Adina...;la telefon mi.a spus ca lucreaza pana la 3 dimineata...deci s.ar putea sa stea cateva zile sa stranga ceva malai.

 

   

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Muista asta parca mai are astfel de recenzii, pe un alt thread, e o vagaboanda pusa numai pe facut bani, obiecteaza la tot, ne considera fraieri pe noi astia care mergem la ea. Ar trebui sa ne bagam pula in serviciile ei de tot cacatul si sa o lasam sa moara de foame, atat pe ea, cat si pe labarii de jos de la interfon, pentru ca nu, nu ti s-a parut, chiar e insotita de doi pestani borcosi, tuciurii.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Belorussiya
  • Oras:Belorussiya
Asta-i o figuranta cam proasta.O am de mult in vizor sa ma duc sa-i fut 2 palme peste bot dar apoi ma enervez mai tare si imi stric buna dispozitie,prefer s-o evit.Si fac pariu ca si serviciile sunt de 2 lei.

Eu sincer as trece-o la sectiunea "De evitat".Are toate motivele pt care merita trecuta acolo.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost și eu la ea pe când era blonda și servea pe zimbrului... Aceeași fata sictirit cu sex mecanic, putina capra și puțin pe la spate umplut săculețul și plecat parca furat de niște bani. Ea arata bine dacă ar încerca să se focuseze și pe client și pe dorințele lui ar fi o escorta de top.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...