Sari la conținut

Anda 0731226487


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna,sunt Anda o fata de 22 de ani simpatica,sociabila si sexi. Te astept langa mine daca vrei sa petreci momente de placere si relaxare. Iti garantez ca intalnirea nostra va fi una de neuitat!

 

Serviciile mele sunt:

 

-oral protejat

-finalizare pe corp

-cunilingus

-69

-masaj erotic

-fetis 

-sarut frantuzesc

----------------------------------

----------------------------------

Tlf :0731226487

 

post-71186-0-52100100-1364948788_thumb.jpg

post-71186-0-57164800-1364948806_thumb.jpg

post-71186-0-28014700-1364948822_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Bine ai venit pe forum Anda! Am o singura intrebare de fapt doua: Locuiesti singura? Si daca da in ce zona?

 

Ganduri bune!

 

 

  http://www.e-cta.ro/pozea/AN_1_180519__MG_0222.JPG http://www.e-cta.ro/pozea/MAN_1_180519__MG_0222.JPG http://www.e-cta.ro/pozea/MAN_2_180519_eu2.jpg http://www.e-cta.ro/pozea/MAN_3_180519_eu3.jpg    http://www.e-cta.ro/images/icon2.gif Anda papusik    Expira la data 10.04.2013 Afisari : 426 Buna,sunt Anda o fata de 22 de ani simpatica,sociabila si sexi. Te astept langa mine daca vrei sa petreci momente de placere si relaxare. Iti garantez ca intalnirea nostra va fi una de neuitat! Pret : 250.00 RON / Telefon : 0731226487   Email : [email protected]
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna,sunt Anda o fata de 22 de ani simpatica,sociabila si sexi. Te astept langa mine daca vrei sa petreci momente de placere si relaxare. Iti garantez ca intalnirea nostra va fi una de neuitat!

 

Serviciile mele sunt:

 

-oral protejat

-finalizare pe corp

-cunilingus

-69

-masaj erotic

-fetis 

-sarut frantuzesc

-in cabina de dus

-oral neprotejat discutabil

-oral

-1/2h: 100 ron

-1h:250 ron

----------------------------------

-------------------*---------------

Tlf :0731226487

buna.si voua si va astept pe la mine..sper in curand sa apara si recenziile:*

  • Like 2
Link spre comentariu

  Anda te rog sa ma lamuresti si pe mine cum e mai bine. Sau iau o ora la tine? Sau poate doua jumatati? :laugh2 :laugh2 :laugh2  Poate reusesti cumva sa faci tariful ala sa sune cumva mai corect, caci nu vad de ce as lua o ora cu 250 cand pot lua doua jumatati cu 200.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Pentru prima data sunt de acord cu marioct :) La banii astia, cu finalizare doar pe corp, ma retrag din cursa  :bow nene gabriel, poate iei 3 jumatati  :laugh2

Link spre comentariu

   Probabil ca la doua ore tariful e de 600 ron. Si-atunci iau chiar 4 jumatai ca ies mai bine. :laugh2 :laugh2

 

            -sarut frantuzesc

            -in cabina de dus

            -oral neprotejat discutabil

 

      Acum daca Anda sau un confrate ma lamureste si pe mine ce e cu serviciul ala subliniat cu rosu fac o mare cinste. :laugh2 :laugh2  Ori sarutul frantuzesc e in cabina de dus, ori oralul neprotejat se discuta in cabina de dus? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Probabil domnisoara e la inceput probabil nu, parerea mea e ca la prestatia care ne-a zis-o dama e mult prea scump, si implicare prea putina, pozele daca sunt reale e f ok dar daca ar mai lucra la pret si ar da drumul la mai multe "lucrari" ar fii tentant si in legatura cu preturile probabil o fi vrut sa zica ca 30 min - 100 ron si 1h - 250 ron.. parerea mea. In cazul meu la banii care ii vrea domnisoara ar putea sa ofere un oral neprotejat ( eu unu sunt adeptul fara protectie asta bineinteles daca o vad ok curata etc adica cum este dama + desi a zis ca este discutabil nu ma incanta adica am mai zis si prin alta parte ca da este discutabil si oricat de igienic ai fii tot cu protectie este ca nah, ceea ce este f ok dar cum am zis asta fiind in cazul meu cum prefer SI =  CIM, COF ( ufffff :X ) si un anal daca presteaza daca nu.... nu dar prestatia sa fie super ok deoarece avem 2 domnisoare super la seciunea top care iau mai putin si exceleaza dupa parerea mea, daca dansa ar introduce cele mentionate mai sus mie mi-ar lua ochii sincer deoarece pozele sunt f ok ( asta daca sunt reale ) In cabina de dus... aici ce este? sex in cabina ??? daca da as fii interesant sincer sa fiu nu am mai practicat asta de mult. In apartament daca sta singurica un mare + de la je si alta bulina care m-ar face sa ii fac o vizita. Boooooon , sper ca nu am suparat pe mine dar este parerea mea ce mi-ar lua ochii cineva la pretul asta si ce as vrea eu sa mi se ofere, daca se conforma da...atunci eu cred ca as face prima recenzie despre domnisoara :D daca nu...sorry ! Sanatate

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Astazi i-am facut o vizita, o sa va lamuresc cum sta treaba:

 

30 min - 100 lei (tot protejat)

1 h - 200 lei (tot protejat)

 

pentru oral neprotejat 50 lei in plus, pentru finalizare pe corp 50 lei in plus.

 

Eu am ales prima varianta (100 lei), mi-a cerut politicos banutii inainte si am trecut la actiune. M-a intrebat inainte daca poate sa ma sarute (am apreciat) a inceput cu mangaieri si cand soldatul era pregatit mi-a pus un prezervativ (durex) si a trecut la oral pentru aprox. 1 minut (i-am spus sa se opreasca, nu vroiam sa imi dau drumu) La normal s-a umezit natural, geme placut, in 4-5 minute am finalizat in prezervativ.

 

 

Locatia: langa universitatea Spiru Haret, 100 de metri mai jos inspre ceronav, este un mic complex cu o agentie de pariuri la parter (pe aceeasi parte cu universitatea) Pozele sunt reale, Anda arata foarte bine, comunicativa si vesela chiar mi-a placut. M-a primit aranjata foarte frumos si initial am avut impresia ca este inalta dar cand si-a dat tocurile jos am obs. ca are aprox. 1,65 h.

 

 

Note:

 

Locatie: 10 - apartamentul este foarte curat, gasesti usor loc de parcare, sta singura (un avantaj zic eu) am primit prosop curat inainte si la baie am gasit atat sampon cat si gel de dus. Dormitorul este  frumos mobilat, curat, aerisit si lenjeria mirosea foarte frumos.

 

Aspect fizic: 10

Oral: 8 (mi-a placut dar nu mi se pare normal sa achit inca 50 lei in plus daca vreau neprotejat)

Normal: 9

 

Eu cu siguranta o sa revin, mi-a placut foarte mult cum arata Anda. Recomand.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Carbone ai spart tu gheata :D bravo

 

Cum ziceam la faza cu oral ca este protejat sau neprotejat bla bla etc etc dar sa platesti si 50 ron fara prezervativ sau 50 pt COB mi se pare cam ... ciudatel, nici nu mai zic de CIM cred ca e exclus total, totusi ma bucur ca este fata din poze confirmat de Carbone dar pe mine nu prea ma atrag preturile, nu ca ar fii scump, ceva este dar sa platesc separat pt X Y Z ... dar ce ma bucura este ca domnisoara e reala adica ce din poze asta e singura chestie care ma atrage, restul nu. Salutari

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

eu zic ca in realitate arata chiar mai bine, pozele sunt cu fata acoperita si e pacat pt. ca are niste buze foarte sexi, sanii sunt micuti dar compenseaza fundul (chiar arata bine) :aplaud  si am uitat sa mentionez ca nu face anal.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Hello my friends,

 

N am mai executat nimic in ultima vreme si nu din lipsa de dorința ci mai degrabă din lipsa ofertei. Așadar am văzut ca avem trufandale m am pus si eu la coada ca pe vremuri la banane. Si dupa o zi agitata azi la munca s a nimerit la perfectie domnisoarei Anda la drum de seara.

Am sunat o , mi a răspuns frumos ,mi a explicat cu răbdare serviciile si mi a dat indicatii despre locu faptei respectiv Univ Spiru haret si revin cu tel pt detalii.

Acu nush da eu s mai pe vechi așa in Cta si mie când mi a zis Spiru glont la sediu vechiu m am dus si când mi a dat detalii am zis ca trăiesc într o lume paralela ca nimic nu se potrivea :))).

Așa ca sa nu o mai lungesc va descriu zona pe GPS ul meu. Urci de la Mc donalds spre Faleza,la Unirii faci stânga si mergi pana la Biserica iar de acolo va va descurca Anda.

Acu sa continui. Urc in bloc ajung la apart deschide si intru. La prima vedere impresia e excelenta. Fata i pe tocuri înaltă si dupa părerea mea frumusica foc pe chip. Bruneta tunsa scurt si cum zicea si colegul niste buze perfecte.

In plus este volubila,dezghetata,rade si zambeste continuu,e o companie in care te simți ok.

Ne am așezat la o vorba am discutat ce si cum,ne am pus de acord ,am fumat o tigara si dupa ce am fost pan la baie am dat drumu la joaca.

Așa cum zicea si colegu m a întrebat daca ne sarutam si cam ce mi place. A început timid cu sarutari ușoară pe corp si s a apucat de ăla micu cum stia ea mai bine. Si domnilor,știe bine. Face ce face cu plăcere sau cel puțin așa pare. Reusesti destul de bine si deep si nu uita nici de bijuteriile familiei. A continuat fără sa dea semne de oboseala pana i am zis eu stop si l am îmbrăcat pe domnu in Durex din cap pana in picioare. M a calarit un pic si a făcut o bine,am mai schimbat câteva poziții din almanahele de Kamasutra. Am finalizat pe fata așa cum ne intelesem.

 

Deci băieți ca sa concluzionez, fata trece cu brio si o vad chiar premianta si direct la Escorte Top si am sa va spun de ce pe măsura ce notez

 

Locatie : e de un 9 , aici pot reprosa doar blocul genul vechi de nefamilisti iar in locatie e curatenie exemplara,un mic dezavantaj fiind baia dar nu din vina ei ci din vina vârstei blocului. Are geluri de dush si am primit si prosop curat.

Igiena : 10 curată miroase plăcut si nu am sesizat absolut niciun iz dubios in timpul acțiuni

Aspect : 9 opinie personală nu i genul skinny e normala ai pe ce pune mana,are sâni micutzi insa fermi. Are tatuaje destule insa si eu am așa ca as fi subiectiv insa clar nu m a deranjat. I am dat doar 9 pt ca are un pic de burtica ,altfel e chiar pe gustul meu.

Acțiune : 9,5. Sex oral îl face cu simt de răspundere si nu se grăbește .. La normal s a implicat gemete ok nu deplasate si as spune ca ii face plăcere daca știi sa o activezi

Prețuri : 100 - 30 min totul protejat. 150 am ales eu cu oral neprotejat. Pe mine unu nu m a deranjat atat timp cat dau la altele 70-100 si primesc o laba neprotejata.

nu cu ceasu in mana. De altfel cred ca am stat mai mult de 30 min

Ora 200 resp 250

 

Per ansamblu eu o recomand cu încredere este mult peste media din cta si sper sa o "creștem" si sa o educam frumos :D

 

Daca am uitat ceva sunt ochi si urechi.

Happy hunting boys!

Si succes Anda!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

o recenzie mai scurta, despre o experienta foarte frumoasa:

azi am vizitat-o pe Anda. in cateva cuvinte lucrurile sunt cam asa:

locatie - faleza nord, la pitici (langa fosta patiserie). apartament foarte curat, miros placut, toate ok si la locul lor.

dameza - chiar frumoasa. foarte draguta la fata, iar la corp eu unul nu am avut nimic de reprosat. este placuta si zambeste mereu. 

am luat un halat la 100, dar fiind excesiv de NF nu prea am avut timp sa ma bucur. FK foarte fain. chiar e o dulcica.

 

note - locatie - 9.5. nu cred ca am vazut o locatie mai ok decat asta, din toate punctele de vedere. baia, dupa cum a spus si colegul, veche, dar cu prosop curat, si nu vreau sa depunctez pentru aspectul asta

fata - 9.5. sa nu sariti pe mine ca nu e fotomodel. nu e, dar este o prezenta care cucereste prin igiena si prin felul cum stie sa se faca placuta. poze reale, tatuaje frumoase :)

prestatie - 9. desi am fost foarte "rapid" am observat implicare, gemete, si m-am simtit foarte bine

atitudine - 10. numai cuvinte de lauda

 

este de revenit, o recomand cu maxima incredere, mai ales pentru cei care apreciaza GFE ridicat, va fi o surpriza foarte placuta. sta singura, si se pare ca vrea sa ramana la fel.

bafta si spor!

  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Fiind complet dezamagit de catre o alta "fata" am avut intuitia sa apelez la dsoara in cauza. Stimulat de o voce sublima am ajuns la locatia cumoscuta unde am fost intampinat de catre anda intr-un body negru pe tocuri si un zambet de nota maxima am facut un dus si dupa un masaj aplicat unui corp superb si ferm am trecut la niste limbi aplicate unei pasarici foarte curate si primitoare. Dupa am trecut la cateva pozitii extreme. Fara fite fara

comentarii chiar cu pasiune. Note :9.5 locatia 10 normal 9.5 aspect 10 gfe atitudine. Sigur va ajunge in top curand. Halatul 200.h foarte meritati. Cu siguranta de revenit.

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ma aflam pe telefon si nu puteam sa fac chiar povestiri . Hmm detalii chiar daca o sa para ca sunt platit pentru asta :)) , nu am cum sa nu mentionez atitudinea dornica sa satisfaca exact ca o gheisa . Despre locatie am stabilit ca este cam printre cele mai bune din Cta exceptand blocul care la prima vedere nu este chiar high class . Baia nu este lux dar este tot ce trebuie . CURATENIE impecabila mirosul nu era decat cel al corpului tanar ce mi-a dezmierdat simturile . Am gasit pasiune am gasit incitare am gasit provocare . Si chiar ii sugerez sa raman la preturile astea "piperate" pentru ca selecteaza tarani si cei care cauta ieftin si perfect . Tatuajele chiar creaza o imagine foarte placuta . Cand a stat deasupra mi-am simtit "individul" strans intr-o menghina . Nu sunt genul sa imi dau drumul repede asa ca am finalizat pe sani ei ( mici dar foarte obraznici ) cu niste sfarcuri ce parca te imbie sa ii gusti . Nu am discutat despre sarut dar a fost natural ma privea in ochii in timp ce ii lingeam pasarica .Corpul atletic dar si foarte estetic si senzatia pe tocuri este cu adevarat de privit . Chiar am admirat funduletul obraznic atat cu body pe el dar mai ales cand era cu "fata " la mine si ma chinuiam temeinic sa il ... penetrez .  Anal nu a intrat in discutie si chiar nu ma interesat in schimb la finalizare mi-a facut masaj la prostata si ajutat de acest aspect am ejaculat cum de mult nu am mai facut-o . Nu este genul la care sa mergi pentru un futai scurt ci chiar genul amanta . Pana la urma deosebirea dintre sexul gratis si cel platit este ca primul este mai scump .

Eu unul voi fi un client fidel .

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...