Sari la conținut

Alina - super slim - 0723730369

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

pula are mereu acelas gust doar garnitura difera

Nu ştu daca îs di acord cu tini !!! Ia scoateo din cur si bagaio ân gura ! Moi ari acielasi gust ???

Clar ca nui acielasi gust...si ie un gust moi di cacat ! Daaar...la 300 di lei...cacatu ie doar cacat. La 500...ie trufanda di lux !!!

:))))))))))

• Like 1
  • Oras:Brasov
Postat

Alinutooo...

Dak tu ma sti pi mini...atunsea trebe sa sti ca numi plasi cafiaua cu gust di chiftele sau di pirjoali. Mii âmi plaşi cafiaua cu gust di pizda !!!

;)

Hai bini draga mea,cu gust di chizda sa fie :) .Tu te stiai de muuult cu prietena mea,iar cand ai revenit la cafea,eram si eu intamplator acolo,si te-ai cam suparat pe ea,ca nu ti-a ascultat un sfat,ce e drept,sfat bun,dar asa e ea mai zapacita si nu asculta de nimeni.Si cum stateai tu la taclale cu ea,poc am aparut eu, nu mai stiu exact cu ce pretext, iar tie ti s-au aprins calcaiele,mie la fel, si a iesit ceva frumos :)
  • Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Fatah...tu vriei sa ma pirjoliesti ca pi o pîrjoala !!! :))))))

Da zi mah fatah odata cini iera pretina ta...ca scenariu asta mi so ântîmplat di citiva ori...si zau dimi moi aduc aminti ? Ie di mult...sau ie moi ricent ? So lasat cu perversiuni...sau o fost doar o sinpla frecare di lindice ca ântre doua lezbiiene ???

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E clar, s-a lăsat cu linsături, pupături, scuipici, băloșenii intime.

Dau dreptate la fetili lesbienili .. să ai gura încleștată în zamă de pizdă, e mai tare ca Robocop !!!

;)

Postat

Alinutooooo...

Şti...ma tăt uit la pozili tali ca proasta si numi aduc aminti. Ai o poza cu gugoasa ? Io nisiodata nu uit o gugoasa buna !!!

:)))))))))))))

• Like 2
Postat

Nu ştu daca îs di acord cu tini !!! Ia scoateo din cur si bagaio ân gura ! Moi ari acielasi gust ???

Clar ca nui acielasi gust...si ie un gust moi di cacat ! Daaar...la 300 di lei...cacatu ie doar cacat. La 500...ie trufanda di lux !!!

:))))))))))

Avetz dreptate Duoamna :)))

• Like 1
Postat

Alinutooooo...

Şti...ma tăt uit la pozili tali ca proasta si numi aduc aminti. Ai o poza cu gugoasa ? Io nisiodata nu uit o gugoasa buna !!!

Numa de a draq o sa joc la fazan pana imi deschide pm-ul si iti trimit o poza doar tie cu gogoasa.Nu ai cum sa nu o recunosti :))))
  • Like 2
Postat

Prietena mea nu stiu daca are cont pe aici,ea lucreaza mai "undercover",nu vrea sa se afle in familia ei ce presteaza,si lucreaza doar prin recomandari.

• Like 1
Postat

Numa de a draq o sa joc la fazan pana imi deschide pm-ul si iti trimit o poza doar tie cu gogoasa.Nu ai cum sa nu o recunosti :))))

Fatah...dal dreaq di Fazan...ca nu moi am atita rabdari...baga repidi la "Accies la Mesajerie"...si cu putin talent iejti galbina an juma di ora !!! Hai odata !!!

Jur ca nu ânpart poza ku gugoasa cu nisiunu din labajii ajtia !!!

:))))))))))))))))))))))))))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Prietena mea nu stiu daca are cont pe aici,ea lucreaza mai "undercover",nu vrea sa se afle in familia ei ce presteaza,si lucreaza doar prin recomandari.

:)
  • Like 3
Postat

Fatah...din pacati stu si multi "undercover"...asa ca nu pria moi lamurit. Moi zimi civa...civa ca un indiciu...sau ma rog...un detaliu pi cari sa-lindic. Sau ie "sa-l indic" ??? Da dao ân lindicu mieu di cratima !!!

:)))))))

• Like 1
Postat

Stai sa viezi ci recenzii âi fac daca ma lamureste !!! Dak mio placut sami frec lindicu di ia...zau di nu va dusiti sa alimentati cu carburant casa dati o fuga pin la Bacau !!!

:))))))))))))

• Like 4
Postat

Tre sa ai 200 de posturi sa.ti dea acces la mesagerie . Intra la Discutii Generale / fazan ...si ce mai e acolo .

• Like 1
Postat

Dar daca i-ar face o descriere Ameliei? Gen varsta, inaltime, greutate, culoare par... nu s-ar descoperi daca chiar cunoaste?

Coliega...hai sictir !!!

Adica Alinuta sa ma descriie pi mini ? Dice vriei tu acuma sami strişi fengşuiu ???

:)))))))))),,

• Like 2
Postat

Hai ca o dau si eu in lindicisme :))Cum lindicul meu intru la acces mesagerie?

Fatah...la Discuti Generale...oriundi...aci...la Bucuriesti, Bacau...nu contiaza...ie un toping facut tocma pientru "colorare". Fuji acolo si tasteaza ântruna !!! Sa nu deie dreaq sa joci Fazan si sai astiepti pi labajii ajtia sa se joaci cu tini !!! Tu doar tasteaza casa fasi postari !

Cind ai 200...iegspediiezi pozili.

Oh shit...trebe sa fac curat an cutiia mia postala...ca nu moi ie loc. Da oari cie nu fac io pentru pizda ???!!!

:)))))))))

• Like 3
Postat

Coliega...am ântieles io gresit atunsea. Am crizut ca tu la mini vroiai sa vii...si sa ma descriie Alinuta cît di secsi îs io !!!

Asta nu iera pi corecte !

Vrei sa ma viezi secsi (cu ochiu minți)...platieste si matali ca tati cleienti !!!

• Like 1
Postat

...N-am fantezii cu tine...

Normal ca nai...da deai sti matali cîți flacai au ???!!! :))))

Tu dice criezi cai blocata cutiia mia postala ??? Ai ideie cîții di Brett sint pi forumu asta ???

:))))))))))))))))))))))

• Like 1
Postat

Auzi Alinutoooo...

Da dice fatah noi zis pina acu ca noi doua ni ştim ??? Pizdai siama ca topingu tau ari acu dublu trafic pi Constanta di cind oi plicat la Bacau ???

:))))))))))))))))

• Like 1

Postat

E iesita de vreo 40 de minute, posibil sa fie acum incotofenita in vreun madular, iese lumea de la munca si intre doua cumparaturi isi mai ia si cate o teapa...

Coliega...dak fata o zis ca ni stim...sansele ie mari ca nu ie teapa cu ia. Altfiel, ştiinduma di tiganca pi forum...nu zisea nica. Tacia mîlc !!!

;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...