Sari la conținut

Noua in oras...


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

După întrebările voastre despre aceasta "doamna" am zis :"Hai ca îmi iau eu inima în dinți și mă duc eu la ea sa vedem ce este de capul ei. Am sunat , a răspuns frumos și am văzut de acord să mă duc la locația ei. Zis și făcut. Mai ușor de zis , mai greu de făcut pentru că locația este aiurea . Undeva pe strada Olari , la bl1,sc1 ,etj3. Vedeți că mai există o duduie acolo la etajul 1 . Asta mi-a spus ea , supărată că îi fura clienții. Am ajuns la locul cu pricina și mă aștepta la ușă. A fost drăguță că m-am ghidat sa ajung acolo. Am sunat-o de vreo 3 ori și mi-a răspuns. Și am intrat. O garsoniera cred că mai jos de confort 3 . Aranjat , curat nu pot spune , dar înghesuit. Baia mica mica , dar are de toate de la săpun , șampon gel de dus . Am cerut să mă duc să fac un dus , așa de reîmprospătare și mi-a oferit din șifonier un prosop nou. Acum sa vb de duduie.O duduie slabă , la prima vedere acceptabile. cum nu îmi place să fac lucrurile pe graba am zis daca a fost drăguță cu mine sa stau o ora. Ce pot spune despre ea. Slabă , slabă , slabă dusa spre anorexie. Nu mi-am dat seama decât când s-a dezbrăcat. Sâni , cred că mai mult sfarcuri , și are și dinții "futuți" in partea de sus. Se vede că sunt rupți de ceva. Ea spune că a avut un accident , dar e posibil să își fi luat și vreo bătaie. Duduia face bine ce face când e la treabă. Oral neprotejat (BBBJ) fiind atentă și la zonele adiacente , chiar te linge bine pe coaie. DT , dar am incercat sa o apăs pe cap și toată nu intra , chiar daca s-a înnecat de câteva ori. Cred că nu face de obicei asta , sau nu știe. Păsărică frumoasa , rasa mica , cam strâmtă mi s-au părut mie. Ceea ce e de apreciat e că nu face mofturi , sta in orice poziție. Nesperat , pentru că nu arăta așa extraordinar , eu preferând femeile cu forme , am reușit să termin de 2 ori într-o ora , dar asta poate din cauza modului cum se comporta. Sărută și te lasă să o saruti. Asta daca și tu vrei și nu te gândești ca in gura e dinte , gaura , lipsa , pauza . Servicii de calitate . Nu te grăbește , vorbește cu tine , se implica. Degeaba unele sunt frumoase , daca nu știu să își facă meseria. Deci accepta BBBJ , DT , GF , FK. și acum sa ii dam note:

Locație : 7 nu că nu ar fi curat , dar locul înghesuit ,dar găsești prosop curat și gel de dus "chiar și apă caldă"

Fk : nu am incercat , chiar daca ea am văzut că ar fi vrut . V-am explicat mai sus de ce

Gf : 9-10 chiar se comporta frumos , te sărută , se implica , e tandra

BBBJ , Dt : 9 îi dădeam 10 , dar nu a inghitit-o pe toate

Sex aici în dau 10 , chiar toate pozițiile in care o pui sta.. se umezește bine ,chiar repede și natural

Aspect : undeva pe la 7 . Poate pentru că eu prefer mai cu forme , dar pe trupul cei care prefera slim , e potrivita.

Per total îi ofer o nota de 8,5 - 9 . Îi dădeam mai mult , dar nu prefer femeile foarte slabe și chiar daca aș trece peste asta nu pot trece peste dinții lipsa.

O zi buna și spor la futut

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

După întrebările voastre despre aceasta "doamna" am zis :"Hai ca îmi iau eu inima în dinți și mă duc eu la ea sa vedem ce este de capul ei. Am sunat , a răspuns frumos și am cazut de acord să mă duc la locația ei. Zis și făcut. Mai ușor de zis , mai greu de făcut pentru că locația este aiurea . Undeva pe strada Olari , la bl1,sc1 ,etj3. Vedeți că mai există o duduie acolo la etajul 1 . Asta mi-a spus ea , supărată că îi fura clienții. Am ajuns la locul cu pricina și mă aștepta la ușă. A fost drăguță că m-am ghidat sa ajung acolo. Am sunat-o de vreo 3 ori și mi-a răspuns. Și am intrat. O garsoniera cred că mai jos de confort 3 . Aranjat , curat nu pot spune , dar înghesuit. Baia mica mica , dar are de toate de la săpun , șampon gel de dus . Am cerut să mă duc să fac un dus , așa de reîmprospătare și mi-a oferit din șifonier un prosop nou. Acum sa vb de duduie.O duduie slabă , la prima vedere acceptabile. cum nu îmi place să fac lucrurile pe graba am zis daca a fost drăguță cu mine sa stau o ora. Ce pot spune despre ea. Slabă , slabă , slabă dusa spre anorexie. Nu mi-am dat seama decât când s-a dezbrăcat. Sâni , cred că mai mult sfarcuri , și are și dinții "futuți" in partea de sus. Se vede că sunt rupți de ceva. Ea spune că a avut un accident , dar e posibil să își fi luat și vreo bătaie. Duduia face bine ce face când e la treabă. Oral neprotejat (BBBJ) fiind atentă și la zonele adiacente , chiar te linge bine pe coaie. DT , dar am incercat sa o apăs pe cap și toată nu intra , chiar daca s-a înnecat de câteva ori. Cred că nu face de obicei asta , sau nu știe. Păsărică frumoasa , rasa mica , cam strâmtă mi s-au părut mie. Ceea ce e de apreciat e că nu face mofturi , sta in orice poziție. Nesperat , pentru că nu arăta așa extraordinar , eu preferând femeile cu forme , am reușit să termin de 2 ori într-o ora , dar asta poate din cauza modului cum se comporta. Sărută și te lasă să o saruti. Asta daca și tu vrei și nu te gândești ca in gura e dinte , gaura , lipsa , pauza . Servicii de calitate . Nu te grăbește , vorbește cu tine , se implica. Degeaba unele sunt frumoase , daca nu știu să își facă meseria. Deci accepta BBBJ , DT , GF , FK. și acum sa ii dam note:

Locație : 7 nu că nu ar fi curat , dar locul înghesuit ,dar găsești prosop curat și gel de dus "chiar și apă caldă"

Fk : nu am incercat , chiar daca ea am văzut că ar fi vrut . V-am explicat mai sus de ce

Gf : 9-10 chiar se comporta frumos , te sărută , se implica , e tandra

BBBJ , Dt : 9 îi dădeam 10 , dar nu a inghitit-o pe toate

Sex aici în dau 10 , chiar toate pozițiile in care o pui sta.. se umezește bine ,chiar repede și natural

Aspect : undeva pe la 7 . Poate pentru că eu prefer mai cu forme , dar pentru cei care prefera slim , e potrivita.

Per total îi ofer o nota de 8,5 - 9 . Îi dădeam mai mult , dar nu prefer femeile foarte slabe și chiar daca aș trece peste asta nu pot trece peste dinții lipsa.

O zi buna și spor la futut

Link spre comentariu

Doareu213 daca eu aratam asa de slaba spre aneroxie nu te finalizai niciodata dar tu te ai finalizat de 2 ori.Am fost chiar o doamna cu tn si ti am dat prosop dupa baia ta de remprospatare

Nu ti ar fii rusine sa judeci un om fara sa il cunosti mai si spuneai ca lucrezi in sistemul politiei

Ai cerut discretie si ti am oferit dar tu esti un om fara nicio valoare te ai simtit bn si fuga fuguţa imi faci recenzie .ai tupeu sa zici ca dintii mei sint fututi de nataie vai de capul tau vb in lipsa de cauza stai dracului acasa si iti faci o laba mai bn decit sa comentezi aiurea fara sa cunosti o persoana

De capul meu nu este nimic cum ai zis tu dar de capul tau este ceva cind iti mirosea p ....a??????

Link spre comentariu
  • Oras:Departe
  • Oras:Departe

Alta nebuna.

Omul ti-a facut o recenzie de unde tu ai scos toate partile negative.Daca iei per ansamblu in fapt recenzia e pozitiva,ideea fiind ca desi nu arati mai bine ca alte fete faci treaba buna.Lucru care obiectiv vorbind era maxim ce puteai obtine.

Reactia ta nu numai ca este deplasata dar tu nu faci decat sa iti indepartezi clientii.Vorbesti de discretie,omul nu ti-a zis numele din buletin,pinul cardului,etc si tu deja ai facut o remarca despre domeniul in care lucreaza.

Faptul ca sta prost cu igiena e treaba lui,iar faptul ca i-ai dat prosop nu e de lauda ci de bun simt.Nu zis ca e sigur de motivul danturii imperfecte ci ca asa crede.

Eu zic ca trebuie sa te iei si de Trascau ca si-a permis sa comenteze de stofa ta si de mine ca am scris acest post.

Ai mai si deschis un topic separat unde raspunzi acelasi lucru fara noima,fara adresa,fara ...materie cenusie.

O sa sara clientii pe tine dupa aceasta iesire,dupa greselile gramaticale insa suspectez un peste.Fetele totusi erau atente la gramatica in generala.

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:Departe
  • Oras:Departe

Inca odata,nu a zis ca ai luat bataie ci si citez “ea spune ca a avut un accident dar e posibil sa isi fi luat si o bataie”,deci nu izce ca ai luat bataie ci ca exista aceasta posibilitate-de ce se exprima asa?Pentru ca evident nu are de unde sa fie sigur de ce s-a intamplat dar in aceasta meserie daca e sa fim realisti din pacate se poarta.

Si nu are importanta cine sunt si nu vad de ce sunt nebun.

Sincer imi pare rau de tine.

Link spre comentariu

Bai omule daca nu esti sigur de ceva nu vorbesti frate mai bn stai dracului in banca ta

Cum a spus si el fata s a purtat frumos cu el dar el ce a facut a inceput sa zica ca ce????

Ca exista posibilitatea sa fii luat bataie sau ai zis tu sa fie vrun peste care a scris acel comentariu

Hai sa iti zic ceva eu sint un client de al acestei duduie cum s a exprimat el si nu exista acel peste sau sa aiba un dinte lipsa si una da

Pacat ca exista oamenii care judeca inainte sa cunoasca cu adevarat o persoana

Te intreb eu pe tn daca tie nu iti placea de pers respectiva nu mai stai frate in secunda 1

Cum a zis si el s a finalizat de 2 ori numai o data daca nu iti placea de pers respectiva pleca automat sau nu se finaliza niciodata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...