Sari la conținut

Stiti ceva de ea?


Postări Recomandate

Dornic de ceva nou dupa o sticla de vin,in lipsa de kim si in cautare de sani frumosi ma hotarasc sa merg la domnita in cauza, raspunde la al 3 apel stabilim intalnirea in 30 minute cu specificatia ca o sun cand sunt jos la balcoanele colorate, ajung la timp,urc sus, este ea, deci poze reale 100 la 100, vorbareata, aveam de gand sa stau o ora imi spune ca nu poate doar jumate, imi asum ca nu am specificat cand am facut programarea, cat despre actiune ce pot sa spun, scurta dar buna, acel click Daaa, tipa e deschisa aviz amatorilor open mind, o recomand, maine merg pentru o ora si va impartasesc mai multe.

  • Like 2
Link spre comentariu

Revin cu recenzia care este 2 in 1 pt ca intre timp a fost si un amic de.al meu care nu stie de forum, am contactato telefonic am stabilit ora, ma prezint la blocul cu balcoane colorate urc sus,stam la un pahar cu apa, nu mult pt ca deja ne cunosteam de sambata si eram dornic sa continui ce am inceput, mergem in camera actiunii unde incepe cu sarutari pe la ureche pe gat pe tot corpul incepe sa faca oral cu atentie la zonele adiacente nu rezist mult si ii cer sa facem 69, accepta o gust din pasarica care arata ca de 18 ani, dupa care trecem la actiune schimband vreo 2 pozitii, dupa pauza de tigara incepem si o luam iar de la capat in diverse pozitii, nu inainte de a primi si un masaj scurt,

Note undeva peste 9 tot timpul fiind loc de mai bine

Tarif 350 o ora investiti bine

Link spre comentariu

Confirm pozele, 27 ani declarati nu as spune ca arata,tipa este inaltuta ma asteptat in lenjerie alba cu jardine iar pe perioada actiunii jardinele au ramas,sani frumosi,te lasa sa faci ce vrei cu ei,fund frumos asa pufos dar nu plostit, putina burtica dar nu deranjant,o piersicuta asa ca la 18 ani de care nu te mai saturi😂😂😂 care se unge natural chiar stramta avand in vedere aspectul meseriei,piersing in limba buric si piersicuta,tatuaj pe burta si unul in spate,un corp bine proportionat dupa gustul meu aspect care il poti observa din autenticitatea pozelor.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea

Precis are clienti. Eu am fost printre primii care au vizitat-o cand a venit in Oradea . Am fost de vreo 3 ori pe la ea. Am mai sunat-o de cateva ori si sau nu mi-a raspuns pt ca avea client sau cand a raspuns avea programare si nu putea sa ma primeasca. E o tipa super ok din orice punct de vedere. Eu o recomand. Merita vizitata.Are clienti dar pacat ca sunt lenesi si nu recenzeaza ci doar se hranesc cu ceea ce mai postam noi aceea care venim cu informatii pe acest forum. Sa treaca cineva daca se poate in titlu numele Karina pt ca sa fie mai usor de gasit pe forum.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am revizitat.o aseara pe karina, avand in vedere ca e a 3 recenzie pe care io fac nu mai are rost sa intru in detalii, de specificat ca are locatia dupa balcoanele colorate, tariful 350 o ora, pozele reale aceleasi servicii, pt mine este o fata cu lipici, eu unul chiar ma intreb cum doar eu ii fac recenzii, pozele fiind reale serviciile la fel, gfe ridicat, fk, piercuri peste tot.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator anymu_
Reputație: 0
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am fost și eu la domnișoara poze reala dar ma așteptăm la o femeie înaltă nu una micuța ! Oricum arată bine și se face plăcută! Am ales un număr oral bun la normala schimbat 2 pozitivist nu comentează !

Locatie capăt nufaru celebrele blocuri colorate curat in casa baia la fel servit cu un pahar de apa sau suc

Per total a fost o experiența plăcută ! Eu voi reveni cu siguranța ! Spor sa aveți !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...