Sari la conținut

Claudia 19 ani - 0759319452


Postări Recomandate

  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Cred ca nicio fata de pe forumul asta nu a fost intrebata de atatea ori in ce zona sta.

 

pai, la  unii nu le  este tot una,sagului sau aradului, la cat de performant e sistemul de semafoare al micRobului mai pui si traficul

ma gandesc ca nu cereau adresa exacta ci zona  aproximativa

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Voi face o vizita si prin Deva , din pacate voi putea veni peste cateva luni.

Un răspuns elegant,felicitări cu acest răspuns mai convins să te vizitez în Timișoara dacă reușim să ne sincronizam

Ps.Superbe poze

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Un răspuns elegant,felicitări cu acest răspuns mai convins să te vizitez în Timișoara dacă reușim să ne sincronizam

Ps.Superbe poze

. Sper sa fie norocul de partea noastră, programul meu incepe de la ora 12:00 pana la 22:00. Nu vreau sa te ratez 😂. Seara frumoasa! 😘😘😘😘😘😘
Link spre comentariu

Am fost si eu la aceasta minunată fată si trebuie să i fac o recenzie pt k o merită din plin. Are o atitudine pro client,un gfe ridicat si nu are figuri deloc. Defapt este k o mică " gheișă" si este dulce foc.

Am vb pe waats up cu Claudia si după ce mi a răspuns la întrebările mele am sunat o pt a stabili ora. Eram foarte interesat de un masaj erotic cu finalizare după o zi de lucru iar fata mi a spus k e cam începătoare dar se va strădui. Stabilim ora,apoi după ce mi termin treaba plec spre ea. Ajung la locație,o sun si urc la ea. Acolo mă asteaptă o dulceață de fată care sincer nu i dădeam mai mult de 16 ani. Ea îmi spune că are 20 apoi mai stăm la o țigară,stabilim serviciile si plec la duș. Menționez k m a asteptat foarte sexy,aproximativ in tinuta din pozele de pe prima pagină. Ne am înțeles la un masaj erotic apoi sex si finalizare. Decartez 200 lei si fata începe să mă maseze timid cu crema apoi se freacă cu corpul de mine,continuă cu săruturi pe tot corpul,timp în care mi se scoală maxim. Apoi mă întorc pe spate si după un oral nu prea spectaculos dar cu mici atenții la zonele adiacente o iau într un 69 care se pare k i a plăcut. După câteva minute se sex oral reciproc( tipa foarte curată si are niște labii superbe),montează căciulița si trecem la NP. Schimbăm vreo 3 poziții,apoi la poziția pe la spate mai dau vreo 2-3 min si finalizez pe bucuțele ei foarte dulci. M a excitat foarte tare să i-o dau pe la spate si știe să te fută si să se facă plăcută( pune niște contre aolio). După finalizare am mers la duș,apoi o țigară,fk ul de final si dus am fost. Țin să menționez că are o atitudine pro client,execută tot ce i ceri fără comentarii si figuri plus k este frumușică si dulce.

Acum notele: ON-7-8 este la început si mai are de învățat. NP-9 se mișcă,pune contre,nu comentează. Fk-9,igienă-10 . De revenit. Eu cu siguranță voi reveni si vă spun că are potențial. În câțiva ani v-a acumula experiență si v-a ajunge in top.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...