Sari la conținut

Lexy asian


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Numar telefon: 0733533608

 

Descriere Matrimoniale

vip services, Asian girl, 22years old,156cm,43kg,natural big boobs,all the picture are real and are not modified! I can be your exotic asian girl for 1 hour(free drink,shower together,kisses and a lot sweetness). Incall in my central apartament or Outcall hotel only. Every day from 10Am to 22Pm only,whatsapp or phone call in the same number 40733533608 and Please Speak only English.

post-133188-0-13413900-1538858059_thumb.jpg   post-133188-0-11975000-1538858070_thumb.jpg

post-133188-0-00546500-1538858080_thumb.jpg   post-133188-0-91010900-1538858089_thumb.jpg

post-133188-0-44168400-1538858106_thumb.jpg   post-133188-0-75837800-1538858118_thumb.png

 

 

 
 
  • Like 8
Link spre comentariu

Am postat si in topicul de la Constanta, nu l-am vazut pe asta.

 

Se poate trece la testate. Am fost eu la domnisoara respectiva.

 

Locatia intr-un bloc din Piata Victoriei, nefiind din București am gasit usor. Am discutat prin whatsapp, inclusiv cu video. Am intarziat cu vreo 30-40 min din cauza unor probleme la hotel. Am anuntat-o, a fost foarte înțelegătoare.

 

Ajuns in fata blocului, a coborat sa ma intalneasca. Am ramas un pic șocat. Ma asteptam sa fie miniona, dar chiar asa. Estimez maxim 1,50m. Foarte draguta la fata. Pozele ei. Sanii enormi, dar pentru inaltimea ei, in general giganti. Am urcat in garsoniera. Nimic spectaculos: bucatarie, living, baie, dormitor. Era cineva la bucatarie. A zis ca sora. Nu am auzit nici un zgomot. Baie dotata cu gel, șampon, apa de gura. Mi-a inmanat prosop curat.

Am achitat la initiativa mea 100 euro, caci ma simteam cu musca pe caciula din cauza intarzierii mele.

Fata nu a facut dus. Probabil era pregatita - nici un miros suspect. Manichiura, pedichiura ingrijite.

Am inceput cu un FK intretinut timid de ea. A scos sutienul, sanii mari, doar un pic lasati (ma rog la asa greutate) cu sfarcuri dragute si erectile si areole mari (caracteristic speciei). Un oral din partea mea - la care s-a umezit foarte bine, urmat de un oral din partea ei. Aici ce sa zic, oral slabut, dar placut, la gurița care o avea eu cu scula mea de marime medie, abia intram pe jumatate. La deep se ineca. La normal, aceiasi situatie, dar cred ca am reusit sa bag mai mult de jumate ))))

Finalizare orala refuzata atat din start cat si repetat, asa ca, dupa cateva minute de pompat, am finalizat in prez.

Dusat si igienizat si eu si ea, dupa care un masaj. Nu am mai pornit al 2lea numar pentru ca nu eram in stare. Am mai discutat despre una, despre alta si Pa-pa!

 

Incerc sa dau si niste note:

Locatie: 8, strictul necesar, usor de ajuns, curat. Nimic spectaculos.

Aspect: 9. Aici gusturile nu se discuta dar am o slabiciune pentru fetele de pe Phillipine si Costa Rica.

Oral: 7. Slabut. Daca era CIM, notam cu 8. Dar s-a implicat fatuca.

Normal: 8. M-am simtit ok. Nimic extraordinar. Initiativa e a clientului.

Anal: nu face

GFE: 8. As vrea sa fie mai lipicioasa. Mai indragostita de client.

 

Sumar as vrea sa spun ca pentru mine a facut mult faptul ca e filipineza. Si o sa mai revin. Altfel nu reveneam.

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Azi am fost si eu. Locatia este pe Intrarea Dr. Iacob Felix, etaj superior, fara interfon, dar cu "camere de supraveghere"(a se citi babe) in fata blocului.

In urma cu cateva zile vorbisem cu ea pe whatsapp dar cand puteam sa merg eu, nu putea ea si invers. Azi am incercat din nou, programare in 40 de minute si da-i viteza spre ea. 

M-a asteptat imbracata normal, de strada, machiata, rujata... Chestia asta mi-a placut. Un dus rapid si fuga in camera. M-a intrebat daca vreau sa incepem cu un masaj si am acceptat. Masajul e departe de a fi ceva wow. Cei care pot 2 finalizari intr-o ora ar fi mai bine sa sara peste masaj.

 

M-am jucat putin cu tatele ei apoi cu pasarica. S-a jucat si ea cu gigel apoi am trecut la normal, cu ea deasupra, misionar si doggy. Am terminat in prezervativ.

 

Locatie: 8 - curata, moderna, patul scartaie putin. cam greu cu parcarea daca esti chitros si nu vrei sa dai 5 lei pe ora la parcarea de pe titulescu.

Aspect: 9 - 1,50-1,55, sani mari, lasati(la cat de mari sunt e si normal), cat de cat moi, dar frumosi, piele fina

Oral: 6 - a facut putin si nu prea exceleaza la capitolul asta

Normal: 9 - geme, se implica, saruta pe gat/piept/buze

GFE: 9 - a parut implicata si ca ii place, cand ii lingeam tatele, incepuse sa se joace cu pasarica

Igiena: 10 - nimic dubios

 

Halat: 450 lei/ora, pe care i-a cerut la inceput, exact cand am scos portofelul. I-am lasat pe un raft in camera.

 

Daca nu ar fi fost asiatica, pretul corect ar fi fost de vreo 300 ora. Asa...fiind ceva exotic si unic in bucuresti, se explica pretul maricel.

  • Like 15
Link spre comentariu

Neața... Nu postez aici dar citesc de câțiva ani forumul... Am vb acum de dimineața cu lexi... A revenit... 600 RON... Locația piața Victoriei... Vede ca e căutată și ridica prețul...

 

Sa fie sanatoasa, la 600 trebuie sa fie aproape perfecta ca si servicii+fizic si asta indiferent de ce rasa este. Unbookmarked for me.

  • Like 4
Link spre comentariu

Recenzia promisa:

Desi initial am zis pas, dat fiind faptul pretul exagerat, am vizitat-o fiind infierbatat intr-o zi si zicandu-mi "Bai! Hai sa vedem". Nu futusem nici o asiatica inca si am zis hai sa incerc.
Am vorbit prin whatsapp. M-am programat. Am ajuns la locatie la timp. M-a indrumat spre apartament. Deci nimic de reprosat la capitolul seriozitate programari. Nota 10.

Locatia: 9. Nu sunt agent imobiliar. E bun pentru activitatea asta.

Fata: E aici lasa de dorit. E foarte micuta de statura. Cam uratica la fata. Pozele o avantajeaza. Sanii mari, dar lasati. Picioare mici, subtiri, cam osoase. Pizda frumoasa doar ca nu era proaspat epitalata. Cam de un 7 ca aspect.

Oral neprotejat: In gurita ei mica ma simteam mare actor porno. Face deep cu gag. Mai alterneaza cu handjob unde iarasi pula mea de marime medie in mainile ei micute iti ofera senzatia ca esti un mascul feroce. Fara atentie la vecinatati. Un 8 cu indulgenta.

Normal protejat: In mai multe pozitii. Foarte stramta. La inceput nu a intrat toata pula dar pana la urma s-a relaxat si am putut sa o fut cum am vrut. Nu comenteaza la pozitii. Geme frumos, excitant. Nu am rezistat mult. Nota 8.

Igiena: nimic de reprosat, fara mirosuri. Pacat de pizda neepilata proaspat, scad un punct. 9

GFE: E, dupa ce am fost la faimoasa Milena, nimeni nu se ridica la nivelul ei. Dar fata a incercat sa fie placuta. Accepta FK, te imbratiseaza, te pupa, te mangaie. Merge de 8+. In Romania doar Milena e de nota 11 la capitolul GFE.

 

Am stat o ora cu 2 finalizari. Nu cred ca se merita mai mult de o data. Un pret corect ar fi 250/350. Serviciile sunt ok dar ca aspect lasa de dorit, pozele o avantajeaza, cam uratica. Sunt chinezoaice prin Mega Mall mai dragute. 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...