Jump to content

❣️Brunny ❤️🖤❤️0724188360❣️

Recommended Posts

Guest
Posted

Din pacate, nu am reușit sa ajung azi :) scuze . Vorbim mâine . Pa :) 

Guest
Posted

Sunt disponibilă după orele 16-21 :) , de data asta ajung ! De mâine sunt de la 10 dim :) mâine vreau sa o sug , am o pofta :) 

• Oras:Floreasca
  • Oras:Floreasca
Posted
Acum 13 minute, Bruneta168 a spus:

Sunt disponibilă după orele 16-21 :) , de data asta ajung ! De mâine sunt de la 10 dim :) mâine vreau sa o sug , am o pofta :) 

8176AEC2-0905-44CF-A246-F8CEAB2BD240.jpeg

55A53AE0-2514-4D93-B3A5-08719FB274C2.jpeg

Roșu cu negru! AC MILAN!

Guest
Posted
5 minutes ago, CIMCOF said:

Roșu cu negru! AC MILAN!

Sunt stelista :)  hai sa nu facem off-topic :) ca iarăși vin haterii :) . Pup sub burtica 🥰

Guest
Posted

Din pacate , Scufița roșie o venit și mi-o stricat treburile :) probabil ca sunt prezenta sâmbătă sau duminica :) anunț aici , dacă nu , de luni sunt la “ datorie “ 🥰 dacă va uitați urat și va fute grija ce face brunny 😂 usturoi in ochii voștri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Oras:Romania
Posted
La 31.01.2023 la 13:00, Bruneta168 a spus:

8176AEC2-0905-44CF-A246-F8CEAB2BD240.jpeg

55A53AE0-2514-4D93-B3A5-08719FB274C2.jpeg

❤️🍷🍌

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Posted
Acum 13 ore, Bruneta168 a spus:

Din pacate , Scufița roșie o venit și mi-o stricat treburile :) probabil ca sunt prezenta sâmbătă sau duminica :) anunț aici , dacă nu , de luni sunt la “ datorie “ 🥰 dacă va uitați urat și va fute grija ce face brunny 😂 usturoi in ochii voștri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_3782.MOV

Iară ai fost filmata,de la geam brunny?🤭😊

Guest
Posted
15 hours ago, AleX_2022 said:

Iară ai fost filmata,de la geam brunny?🤭😊

Nu te mai bagă nimeni in seama și ai venit pe la top? Vezi ca nu-ti iei o dungulita :) ca practic ești o clona ! Ești degeaba “ pa forum “ :) voi nu observați ?  Nu aveți soarta :) viața voastră este aici !  Ce îmi doriți voi mie, de capul vostru sa fie ! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted
Acum 8 ore, Bruneta168 a spus:

... Ce îmi doriți voi mie, de capul vostru sa fie ! 

Eu îți doresc să câștigi mulți bani, de să nu ai ce face cu ei 🙂

• Haha 1
Guest
Posted
12 hours ago, witcher said:

Eu îți doresc să câștigi mulți bani, de să nu ai ce face cu ei 🙂

Aseamanea , îți doresc și tie ❤️

p.s , iubirici , încă nu sunt activa :) luni sigur ajung ,  e nevoie de bani și sex :) am deja 5 zile 😂 am prins pânza de păianjen 😂😂😂 

@pisicuts , te iubi peste tot ❤️

• Oras:Brasov
Posted
Acum 11 minute, Bruneta168 a spus:

Aseamanea , îți doresc și tie ❤️

p.s , iubirici , încă nu sunt activa :) luni sigur ajung ,  e nevoie de bani și sex :) am deja 5 zile 😂 am prins pânza de păianjen 😂😂😂 

@pisicuts , te iubi peste tot ❤️

Și eu te iubesc! ❤️😘

• Haha 2
Guest
Posted

Buna iubirici , de mâine revin !!! 
Va las mai jos prețurile mele ,plus serviciile ! Nu am 150 sau 250 … dacă eu nu va cer bani in avans ,  voi de ce va milogiti ? Dacă voiam sa o sug fără bani , aveam de unde alege ! Jur ca astia de mai vreti sa va tocmiți la preț , va fac anunț special , dedicat vouă! Nu mai trimit nici un video clip ( nu meritați !) am fost fata buna și mereu mi-am luat -o in gura , degeaba ! 
Sper sa fie Clar! Nu va convine, aveți alte opțiuni , cum de astfel am și eu opțiuni ! Eu pe bune nu o sug de 10 ori pe zi , cu toate ca as putea fizic sa fac asta, însă vreau puțin și bine ! 

Guest
Posted

Servicii și prețuri !

200 de lei - 30 min ( o finalizare )

350 de lei -60 min ( o finalizare sau doua)

oral protejat/neprotejat , in funcție de igiena fiecăruia ( dacă observ ca ceva este neinregula ,)(miros, scurgeri , etc ) ma voi opri imediat !!! 
normal doar protejat ! 
cim, cof, cob ! 
Detin jucării , dar le folosesc cu cine vreau eu și cum vreau eu ! 
Nu ofer fk ! 
Nu accept degete in fund ( nu mai fac anal ) Nu fac programări înainte cu 15 mii de zile !!!!! Fac doar in ziua respectiva ! 

Locația este pe Victoriei , nu este lux , însă sunt condiții decente ! Programări doar pe whatsapp , confirmate înainte cu o ora , trebuie sa confirm și eu ! 
Respect și vei primi respect ! 
Cititi cu atenție ! 

Poze / video , de mâine pun :) 

Posted
Acum 39 minute, Bruneta168 a spus:

Buna iubirici , de mâine revin !!! 
Va las mai jos prețurile mele ,plus serviciile ! Nu am 150 sau 250 … dacă eu nu va cer bani in avans ,  voi de ce va milogiti ? Dacă voiam sa o sug fără bani , aveam de unde alege ! Jur ca astia de mai vreti sa va tocmiți la preț , va fac anunț special , dedicat vouă! Nu mai trimit nici un video clip ( nu meritați !) am fost fata buna și mereu mi-am luat -o in gura , degeaba ! 
Sper sa fie Clar! Nu va convine, aveți alte opțiuni , cum de astfel am și eu opțiuni ! Eu pe bune nu o sug de 10 ori pe zi , cu toate ca as putea fizic sa fac asta, însă vreau puțin și bine ! 

Nu te-ai gândit sa îți deschizi un IFN !? 😂😂😂

ca tot se poarta acum 

Guest
Posted
5 minutes ago, Freezarr29 said:

Nu te-ai gândit sa îți deschizi un IFN !? 😂😂😂

ca tot se poarta acum 

Îmi iau peste , sa fie treaba buna :) care se oferă ? Așa o sa se stea pe timp și fără negocieri ! Chiar la mine in bloc exista un cuib :) iar fetele coboară frumos jos, pestele este in fata blocului , își ia bănuții înainte și treaba e deja făcută , îți convine ca și client , treaba ta, banii nu ii mai poți recupera :) 

Posted
Acum 6 minute, Bruneta168 a spus:

Îmi iau peste , sa fie treaba buna :) care se oferă ? Așa o sa se stea pe timp și fără negocieri ! Chiar la mine in bloc exista un cuib :) iar fetele coboară frumos jos, pestele este in fata blocului , își ia bănuții înainte și treaba e deja făcută , îți convine ca și client , treaba ta, banii nu ii mai poți recupera :) 

😂😂😂😂

Ai grija cu oferta ptr ca o sa ai mulți doritori 😂😂😂😂😂

Posted
Acum 23 minute, Bruneta168 a spus:

Ma ofer eu... De meserie sunt tâmplar, deci dau bine la tâmplă 😂

• Haha 1
Guest
Posted
1 minute ago, extraterestru78 said:

Ma ofer eu... De meserie sunt tâmplar, deci dau bine la tâmplă 😂

Cu tine , cred ca ma las de supt :) 

Posted
La 11.09.2022 la 9:39, Bruneta168 a spus:

Sunt de găsit azi , după orele 12, vineri seara am avut ceva probleme cu inundația :) , dar sunt ok 🙃programări doar pe whatsapp, confirmate înainte cu o ora ! Zi frumoasa ❤️

E12111BD-3A14-4973-82D7-FD263906A579.jpeg

O femeie superbă și cu un mare caracter,Te pup!

Guest
Posted

Buna iubirici ! Disponibilă după orele 14 :) 

Nu negociez la preț !!!!!!!!!

350 de lei -60 min ( o finalizare sau doua)

oral protejat/neprotejat , in funcție de igiena fiecăruia ( dacă observ ca ceva este neinregula ,)(miros, scurgeri , etc ) ma voi opri imediat !!! 
normal doar protejat ! 
cim, cof, cob ! 
Nu ofer fk ! 
Nu accept degete in fund ( nu mai fac anal ) Nu fac programări înainte cu 15 mii de zile !!!!! Fac doar in ziua respectiva ! 

Locația este pe Victoriei , nu este lux , însă sunt condiții decente ! Programări doar pe whatsapp , confirmate înainte cu o ora , trebuie sa confirm și eu ! 
Respecta și vei primi respect ! 
Cititi cu atenție ! 

Guest
Posted

Dacă vine curentul , ptr ca este oprit , ajung , dacă nu , sunt mâine de la 9:30 ! Anunț aici ! 

Guest
Posted

Se pare ca azi iarăși fac pauza 😂😂😂 iarăși rămân nefututa 🥹… dar revin mâine după orele 10! Aveți toate detaliile mai sus , eu sunt aceeași “ Brunny” , un pic mai atenta ! O zi magnifica sa aveti ❤️ 

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Posted
Acum 6 ore, Bruneta168 a spus:

Buna iubirici ! Disponibilă după orele 14 :) 

Nu negociez la preț !!!!!!!!!

350 de lei -60 min ( o finalizare sau doua)

normal doar protejat ! 
cim, cof, cob ! 
Nu ofer fk ! 

Locația este pe Victoriei , nu este lux , însă sunt condiții decente ! Programări doar pe whatsapp , confirmate înainte cu o ora , trebuie sa confirm și eu ! 
Respecta și vei primi respect ! 
Cititi cu atenție ! 

9C6BEB7A-3B60-412B-B3E5-DB99A9E7B7F7.jpeg

Vai, cum e poza asta ....