Jump to content

❣️Brunny ❤️🖤❤️0724188360❣️

Recommended Posts

Guest
Posted
14 minutes ago, Luigigigi666 said:

Nu știu la cine te referi, văzând frumoasele poze sexy asta am simțit, iar tu incepi cu amenințări cu poze că mi le pui pe nimfomane. Nu am nici o legătură cu tipul și îți dau un sfat nu mai posta asemenea amenințări că se vor restrânge asupra ta. 

Iar tu ptr hartuire și lovire ! Crezi ca am nevoie de aprecierile tale de boșorog infect ? Ia sa vedem ce faci ? Ce le spui la polițiști : eu vreau sa merg la curva de Ana , iar ea nu ma primește și ma amenință ca îmi pune poze și îmi face anunțuri :) sa mori in cancer ? Chiar te rog , așa ma scapi de o grija ! Ti-ai făcut cont ieri special ptr mine ca-ti plac pozele mele :) ieși Eugene , luate-ar mama după ea ! Am O ura pe tine ca îmi vine sa vomit si ma apuca crizele când ma gândesc ca mi-a fost mila de tine ! De cine îți este mila , nu te lasă sa trăiești ! Asta ești tu ! Ti-am explicat ca nu te primesc nici cu 1000 de euro , dar tu o continui , sunt obligată sau ce? Uite ca vreau sa sug pule si sa ma fut doar cu bărbați potenți si tineri ! Ce mm tai mai vrei ! NU TE MAI PRIMESC , NU MAI VREAU ! 

Guest
Posted

Nu am pomenit așa ceva ! Omul asta e dus cu pluta , are o plângere la poliție , aștept sa se ia măsuri ( durează ceva) voi când nu mai treceti cu lunile/ anii , eu nu va mai sun sa veniți la mine și sa va iau la pula ! Nu mai vrei , aia e ! Merg mai departe , nu stau sa ma rog de nimeni ! Fiecare avem voie sa alegem ! Cu handicapatul asta nu se poate ! Când e Nu e Nu ! Vrea sa ma ia de nevasta :) :) :) dar pe mine m-a întrebat dacă vreau ? 😆😆😆 sa se uite la femei de vârsta lui , nu la mine , mie îmi place pula tânăra și virilă , nu floscaituri :)  seara buna și îmi cer scuze ca scriu așa urat , dar cedez psihic când îl văd leșinat și atarnator ! Seara frumoasa ! 

Posted
Acum 12 minute, Bruneta168 a spus:

Iar tu ptr hartuire și lovire ! Crezi ca am nevoie de aprecierile tale de boșorog infect ? Ia sa vedem ce faci ? Ce le spui la polițiști : eu vreau sa merg la curva de Ana , iar ea nu ma primește și ma amenință ca îmi pune poze și îmi face anunțuri :) sa mori in cancer ? Chiar te rog , așa ma scapi de o grija ! Ti-ai făcut cont ieri special ptr mine ca-ti plac pozele mele :) ieși Eugene , luate-ar mama după ea ! Am O ura pe tine ca îmi vine sa vomit si ma apuca crizele când ma gândesc ca mi-a fost mila de tine ! De cine îți este mila , nu te lasă sa trăiești ! Asta ești tu ! Ti-am explicat ca nu te primesc nici cu 1000 de euro , dar tu o continui , sunt obligată sau ce? Uite ca vreau sa sug pule si sa ma fut doar cu bărbați potenți si tineri ! Ce mm tai mai vrei ! NU TE MAI PRIMESC , NU MAI VREAU ! 

Nu sunt Eugen te inseli amarnic

• Oras:Romania
Posted
Acum 3 ore, Bruneta168 a spus:

Încerc sa-mi recuperez telefonul ( l-am pierdut cu tot cu Nr și revin de mâine , începând cu orele 11, scuze celor ce aveau programare sambata😘🥰❤️

IMG_3002.MOV 2 MB · 12 descărcări

Superbă si o adevarata femeie💋💋💋

• Mersi 1
  • Minus 1
Guest
Posted
2 hours ago, Luigigigi666 said:

Îl iubești pe acel om ca nu ai scrie cu atâta patos și ura de el dacă acum nu-l mai iubesti lai iubit nui așa? 

Am iubit-o pe ma-ta :) marș in pulele mele ! Moartea te iubește ! Eu iubesc un singur bărbat , și crede-ma ca nu ești tu ! Fi-mi-ar scarba de tine ! Oarba după tine ! Fiți-ar anii  de ras sa-ti fie ! Sa vezi ce o sa-ti sune tele de mâine , ma doare-n pula ca te duci la poliție , chiar te rog ! Moartea sa te iubească , in pula mea ai 80 de ani, mori da-te dracu sa te ia de handicapat !

Guest
Posted

Mulțumesc @pisicuts , chiar dacă forumul tău a luat -o razna , chiar ma bucur ca de unul singur poți face fata la atâția și apreciez munca ta ❤️❤️❤️

Guest
Posted
5 hours ago, extraterestru78 said:

Știu draga, și eu te iubesc❤️

Pe bune vorbesc , iubesc și am sa iubesc un singur bărbat , toată viața mea ! Vorbim in pvt ❤️

p.s mi-a recuperat telefonul , inclusiv cartela , ne auzim pe whatsaap ! Seara frumoasa ❤️

• Oras:Prim România
  • Oras:Prim România
Posted
La 15.05.2022 la 17:03, Bruneta168 a spus:

Iarăși o iei in gura , pardon dunga ! Faci spume ca nu ai pe ce sa ma suni ! Ti-am promis ceva și ma țin de cuvant , tot familionul tău o sa apăra pe site-urile de curve, ptr ca ești terorist și nu înțelegi de buna voie ! Pun și Nr tău la anunțuri ! Mai termina , luate-ar morga sa te ia , de handicapat obsedat !  Asta vrei ?  Vezi-ti de anii tai și lasă-ma in pula mea in pace !!!!

Nu mai pune la suflet sunt mulți nebuni , nu au ce cauta pe acest forum .😘❣️

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Posted
On 5/15/2022 at 9:32 PM, extraterestru78 said:

Știu draga, și eu te iubesc❤️

Ea "iubeste" pe unu pisicuts care are un forum din asta...cu fete vesele si barbati nebuni si obsedati.😜😂😂😂😂😂😂😂

On 5/16/2022 at 2:33 AM, Bruneta168 said:

Mulțumesc @pisicuts , chiar dacă forumul tău a luat -o razna , chiar ma bucur ca de unul singur poți face fata la atâția și apreciez munca ta ❤️❤️❤️

Pai daca NU el,atunci cine!!?😜😂😂😂😂😂😂😂

Guest
Posted
6 hours ago, only-me said:

Ea "iubeste" pe unu pisicuts care are un forum din asta...cu fete vesele si barbati nebuni si obsedati.😜😂😂😂😂😂😂😂

Pai daca NU el,atunci cine!!?😜😂😂😂😂😂😂😂

Eu zic ca nu este de ras … sper sa nu aveți parte de asemenea specimene și sa faceți ceea ce doriți voi , nu sa va simțiți obligați , urmăriți , amenințati , înjurați , bătuți , etc , știu :) “ riscul meseriei” :)  ce sa facem ? Da-mi tu in cap și terorizează -ma ca eu am sa tac ca sunt prostitutata ! Concepția a multora dintre voi ! 

Posted
La 11.04.2022 la 8:44, Bruneta168 a spus:

Așadar , îmi beau cafeaua , ma pregătesc și sunt disponibilă ptr programări , doar whatsaap , cei care doriți lux , evitați-ma ! Locuri de parcare găsiți cu plata , eu nu sunt bomba , dar compensez prin serviciile mele , o sug foarte bine ( nu pot fii modesta :) ) de futut și acolo ma pricep :) ,  găsiți curățenie , apa calda, liniște , discreție , o companie plăcută ) 

1F0AADF1-F5E7-4A86-990B-C922B1ED5DC8.jpeg

meam ce-as mai papa-o

Guest
Posted

Mamaaaaa ce squirt am avut 😂😂😂😂 cel mai tare ever ! Mulțumesc ❤️❤️❤️❤️❤️

Guest
Posted
46 minutes ago, mrpassion said:

Cine a fost norocosul, Ana?😅🤗

Cine a fost norocosul ? Pai sa vedem :) știe el :) dacă vrea sa recunoască el , e problema lui :) 

Guest
Posted

De mâine voi schimba programul , o sa fiu începând cu orele 15-23 , îmi pare rău ptr bărbații care erau matinali , dar nu mai rezist sa- și bata joc de voi niște jeguri de oameni!  Programări doar pe whatsaap , telefonic nu o sa mai fac , in rest va doresc sa aveți parte de fete bune , futaiuri magnifice și fără probleme !Eu sunt aceeași Ana ( brunny ) cine caut lux , sa ma evite ! ❤️

Guest
Posted

Disponibilă după orele 16, programări doar pe whatsaap , confirmate înainte cu o ora ! Ma găsiți pana la orele 00:00 ,zi frumoasa și liniștita sa aveți ❤️

Guest
Posted

Disponibilă după orele 18 o sa fiu câteva ore( maxim orele 23)  programări doar pe watasaap , prețuri -200 fin /300 ora , normal ( protejat )oral ne/protejat, cim, cof, cob , toate sunt incluse in acest preț , locația este centrală , dar nu lux , anal ( protejat ) extra 150 ( trebuie sa fiu anunțată cu cel puțin 3 ore înainte ! Programarea trebuie sa fie confirmată de ambii ! O zi frumoasa ! De luni voi fi matinala ♥️

Guest
Posted
On 6/18/2022 at 4:05 PM, mrpassion said:

@Bruneta168 interesanta poza de profil. Păcat ca nu se vede mare😁 

😁

Guest
Posted

Revin zilele astea , anunț aici 🥰 poate v-o fost dor 🙃😁

Guest
Posted

Sunt mâine câteva ore , iar de luni o sa fiu matinala , cum v-am obișnuit ! Cei care cautati lux , nu găsiți la mine, găsiți doar curățenie , apa calda , sucuri, apa plata/ minerală , servicii ok și in siguranța ! 

Guest
Posted

Mâine sunt , azi a fost pauza , beutura :)