Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare.

Eu am sunat-o pe domnisoara la nr 0764226259. Mai are topicul asta .

 

Desi recomandarile de mai sus mi s-au parut de peste si autocomentarii am zis sa ma duc ca oricum eram prin zona, futut de dimineata si daca nu imi place ce vad plec.

 

Domnisoara presteaza in rond Alba Iulia, stradal.

 

Sincer m-am dus fara asteptari si poate de asta am fost uimit. Intru inauntru apare domnisoara dupa usa, in tocuri inalte, imbracata intr-un dres sexy negru , sani mari, coafata, machiata puternic, tatuata.... plm..... tot ce ma excita pe mine :slap2.  Daca mai avea si un bici in mana si ochelari negrii imi indeplinea inca o fantezie. :rax2

Tipa e corpolenta, are ~1.65m si vreo 65kg. Mie imi plac alea slim si tinere  de obicei :girly dar si astea perverse si mai corpolente imi plac din cand in cand. 

Deci tipa are silicoane si un brat tatuat.

 

GFE 10 :clapp Am discutat toate prostiile, am facut dus, ea facuse dus mai devreme dar s-a dus sa se clateasca pe gura ca fumeaza . 

A inceput cu un oral neprotejat deepthroat pe canapea, lins oo, luat la lins scula, ma privea in ochii, frecat tatele de scula.... ce sa zic.... film porno 100% :icecream Nu m-a grabit deloc, o  iau la futareala, geme frumos, nu comenteaza la nici o pozitie, a stat si sus si se misca fff tare.  A fost misto futaiul sincer, nu a comentat deloc ca a durat. Si-a mai dat cu lubrifiant din cand in cand...

 

Am finalizat in prezervativ cu ea pe mine, nu stiu daca face finalizare orala.

 

Am discutat inca vreo 10 minute cat m-am imbracat si ea a fumat o tigara. Cred ca am stat 40minute la ea. 

 

Sincer e cea mai buna prestatie la 80lei. Am vazut ca are si o colectie de vibratoare. Data viitoare cred ca iau o ora si o largesc bine cu jucariile alea

 

Note:

Aspect: 7

Oral 10

Normal 8

GFE 10.

 

Pozele sunt ale ei si in anuntul din AT sunt chiar din locatie

 

Recomand. Sincer daca isi pastreaza serviciile asa o sa ajunga in TOP.

  • Like 11
Link spre comentariu

O sa va scriu recenzia mea pe ieri

Locație alba Iulia...garsoniera foarte curata,aerisita (chiar dacă se fumează în bucătăria open space)

Fata...din pat mea de vedere nota 9...nu e slim dar bronzata,curata,lenjerie sexi,tocuri,parfumata,tatuata etc

Nu m a grăbit absolut deloc am fumat o țigară înainte și după

Dus făcut amândoi înainte de toate...tot ce trebuie la dus

Am stat doar o singura finalizare orala (dacă igiene nu permite e protejata)

Oral de 9+ cu tot ce trebuie:saliva despre gemete adiacente

O sa revin cu placere

O zi buna

  • Like 8
Link spre comentariu

Salutare futaciosi,

 

Am reusit sa o vizitez azi. Răspunde destul de greu la telefon. Nu are un program fix. De preferat sa luati legatura pe whatsapp.

 

Programare: respectată.

 

Locatia: Rond Alba Iulia. Garsoniera ok, curata.

 

Tipa: cea din poze, undeva la 30 de ani, câteva kg in plus, atitudine super ok, amabila, nu te grăbește, drăguță la fața. Nu e vreo bomba dar per total e ok.

 

Acțiunea: M-a așteptat in dress-uri, pantofi cu toc, tot ce trebuie. Lăsat 100 ron pe masa din initiativa la care ea mi-a zis sa stau linistit si m-a intrebat daca vreau ceva de băut si sa fumam o țigară. Servit un pahar cu apa, abia fumasem înainte să urc. Eram pe graba. I-am zis ca stau doar pentru un oral. Dus rapid. Si acum partea misto. 😀 Am preferat oralul protejat (face si ne). Gigel era deja treaz dar a vrut sa ma lingă pe ouă si sa le ia in gura, montat căciula. ÃŽnceput soft si apoi haos total 😎 deep, bale, scuipati, pula peste fata, am futut-o in gura la greu in diferite poziții (ea in genunchi, in pat in pozitia capra apoi cu capul pe marginea patului) la cerere ei. Apoi zarit, pe noptieră 4-5 dildo'uri.🤔 Hai la joaca, fata mea! Am ales: mare dildo ☻ si unul cu dimensiuni normale. A început să își bage pe gât puleaza aia normală, a bălit-o, apoi mi-a luat si pula in gura si le-a băgat pana la jumătate. Renuntat la jucarie si futut in gura la greu. Apoi, i-am băgat in gura si dildo-ul negru gigant (de care m-am si împiedicat la un moment dat 😂). Renuntat la toate jucăriile, fuck face si deep câteva minute, scos căciula si mare jet pe toată fata, gura, ochi, par - nu a schițat nimic chiar a fost fericită 🤩

 

Schimbat 2-3 vorbe, m-a intrebat daca vreau sa mai stau la o țigare dar eram pe fuga. Dus rapid, îmbrăcat si plecat.

 

Door to door - 40 min.

Fututa in gura 30 min.

Amendă 100 ron, meritati!

 

Preturi: 100 ron/finalizare oral si normal.

200 ron/ora (2 finalizari)

Face si anal: 50+

Pentru finalizare orală sau facială nu percepe costuri suplimentare.

 

Investitie meritată ðŸ˜

 

De revenit: Clar: DA!

 

Note: Prima mea recenzie. Dacă am omis ceva - sorry.

 

Feel free to ask.

 

Ciocane tari!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Ok. Ideea e ca fata este corecta, curata si frumoasa. Si eu am fost de mai multe ori. De fiecare data cand m-am lasat pe mana ei, a fost fb. Are servicii complete, dar depinde si de mood-ul ei. Daca nu este nimic fortat, din nicio parte, rezulta o partida(e) de povestit la nepoti.

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 388
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Din pacate nu i am retinut numele, insa am retinut minutele petrecute cu ea, fiind un caracter frumos.

 

Garsoniera la etaj superior cu o terasa interesanta, curata, cu tot ce trebuie.

Actiunea a debutat cu oral protejat la cererea mea, unde primeste nota 10 cu brio!..fata are centura neagra la capitolul asta. Am continuat cu normal, terminat, dus si plecat am fost.

 

Locatie - 8

Oral - 10+

Normal - 9

Gfe - 9

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Asa cum spuneam am fost la fata de mai multe ori si de fiecare data a fost foarte bine si voi scrie acum cateva randuri. Locatia este in zona rond Alba Iulia, e chiar ok curat si gasesti loc de parcare chiar in rond. Aspectul fizic, este o fata bruneta cu parul lung, cu tatuaje, cu forme si cu sanii mari, deci nu e pentru amatorii de slim, despre actiune pot sa spun ca a fost bine de fiecare data si voi detalia la partea de notare, asa ca urmeaza notele :

- locatia - 9 in rond la Alba Iulia, e chiar ok curat si gasesti usor locuri de parcare

- aspectul fizic 7-8 e o fata frumusica, bruneta cu parul lung cu sani mari, bronzata cu tatuaje si cu forme, nu e pentru cei care vor slim

- igiena fetei - 10 curata, parfumata, aranjata, machiata, in lenjerie intima si pe tocuri, chiar n-am ce sa-i reprosez

- oralul - 9.5 - aici e aici, cred ca cel mai bun oral pe anul asta ( si am fost cam la toate aparitiile noi de pe site si nu numai ), cu priviri, cu intensitate,cu schimbari de ritm, deep, de lunga durata, pasional si cu o finalizare intensa, un oral cu care m-a dat gata de fiecare data. 

- normal - 8 am apucat la o singura vizita si a fost bine, se implica e acolo cu tine si stie sa se miste

- GFE - 9 am ras si am glumit de ficare data, vorbeste frumos, e foarte simpatica si chiar e o companie placuta daca are cu cine. :)

- cadoul  100 lei finalizarea si 200 lei ora, oral si normal ( daca iginea este ok oralul se poate si neprotejat cu finalizare ) inca o data atentie ca tine mult la igiena, utilizati cu incredere apa si sapunul. :) 

Recomandari nu fac ca fiecare merge unde vrea, dar eu sigur mai trec pe la ea. :)

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Am facut programare , dupa care am modificat ora de comun acord, respectata fara nicio intarziere, ma avertizase sa nu ma supar daca intarzie 1 min, ( acum inteleg aluzia).

   Cine prefera ""warm light"" sa mearga cu incredere, atitudine de 10, pentru cei care insa aleg ""cold light"", zona rond este plina da alternative.    

   Nu voi face nicio apreciere pentru ca ar fi foarte subiectiva, interventia a fost pentru a spulbera calificativul atribuit de tepara in forma continuata

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: -989

Am fost și eu aseară la ea pe ploaia aia infernală, confirm ce au spus colegii vechi și colorați și nu numai, fata este tot ce trebuie sau mai mult decât ce trebuie la unele aspecte, servicii totale de calitate și răbdare necontenită.

 

Oral 9.5, normal 9, gfe 10, aspect 7.5, locație 9, igiena ireproșabilă.

 

Halat 100 fin, 30 min, fara graba, data viitoare poate încerc și anal. Bafta!

  • Like 8
Link spre comentariu

Finally....am ajuns la bruneta! Nu am fost certat pentru ca m-am luat de 1 minut intarziere de data trecuta (vezi mai sus intamplarea). Nu doar pe Whatsapp e joviala si placuta, atitudine pro-client ci si in realitate. Am primit apa plata Borsec la 0.5L, deci nu varsata de la sticla de 2 litri:), prosoape curate, slapi mai multe dimesiuni, dupa plecarea mea, am inteles ca ii spala sau igienizeaza, bravo. Totul a inceput cu sarutari corporale, luat juniorul in gura, pupat intens, scuipat, deep....sculata maxim, MAXIM am zis.:) Mai revin, de data asta nu dau note, nu ca nu le-ar merita dar vreau sa nu fiu pe graba, eu! Patul e mai desirat, dar ingenucheaza fata si se rezolva situatia! :)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Saluatare!!! Am fost si eu ieri la domnisoara in cauza, Ana se numeste,m-a pus sa promit ca nu o sa ii las recenzie,asa ca nu o sa ii las cu toate ca era in avantajul ei anyaway... eu m-am luat dupa recenziile de mai sus si bine am facut, oralul este punctul ei foarte,deep sustinut, scuipat,lins coaie,facefuck,finalizare orala ,face si anal dar trebuie anuntata cu 2 ore inainte asa mi-a,pentru colegul de mai sus :D  zis. Eu am stat o ora (200 lei)  nu sa uitat la ceas.In schimb cei care se duc la finalizare si vor un oral bun aproape de 10 este  un must go.

igiena 10

locatie 10

O sa inchiei acest post pentru ca vad ca se transforma in recenzie.

-De revenit DA

-De recomandat DA 

Numai bine!! Bafta tuturor!! 

  • Like 7
Link spre comentariu

Am fost si eu la domnisoara saptamana trecuta si pot sa zic ca am avut parte de o experienta chiar super. Unul dintre cele mai buna oraluri pe care le poti gasi pe site-ul asta. Fata arata bine, cu forme, un pic de burtica, silicoane de marimea potrivita pentru corpul ei. Nu e o vreo mare frumusete, dar e buna de pula. In schimb atitudinea si gesturile ei porno o ridica mult.

Fata: 8-9

GFE si PSE: 10, eu prefer putin mai porno si s-a conformat exemplar, a folosit putin si jucariile pe care le avea in dotare

Oral: 10+ cu siguranta punctul ei forte. umed, cu scuipat pe ea, deep, intre sani, pe marginea patului, cand soft, cand intens, finalizare pe fata, pe ochelari si dupa CIM pana a strans tot. Mi se scoala numai cand ma gandesc

Normal: 9, am incercat doar 2 pozitii, in picioare si una in pat cu mine deasupra si cu cracii in sus

Per total 9.50-10, cu siguranta are o prestatie de top.

Eu unul sigur mai revin ca trebuie sa o las sa ma futa si ea si sa ii incerc curuletul, sa nu mai zic ca abia astept sa o pun sa imi faca iar un oral de neuitat de-al ei

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare! Astăzi am fost a 2 a oara si pot spune a ca fost o experiență de nota 10 pe linie. Nu am facut anal cu ea dar cred ca si analul este de 10. Am stat putin se vorbă la început, ne am sărutat de câteva ori apoi am fost la duș, după a fost si ea. Am început cu sărutări si mangaieri din picioare lângă pat, m a sărutat pe piept,

sa pus în genunchi si am inceput un facefuck de zile mari, film porno direct, rapid, intens, deep total, bătut cu pula peste buze, scuipat pe pula coaie, luat coaiele in gura, mangaieri pe picioare,a luat o perna din propria inițiativă și sa pus cu capul in jos pe marginea patului unde am futut o in gura iar vreo 5 minute fără oprire. I am zis sa ia un vibrator si sa il bage in pizda in timp ce o futeam in gură, PSE de nota 10 ce sa mai, am futut o putin pe la spate pe o canapea si la final am mai futut o putin in gura si mi am dat drumu pe tatele alea siliconate. Acum notele:

Oral- 10 plus, a fost extraordinar de bun.

Normal- 10, pe la spate cu strangeri de gat si palme peste cur

Gfe- 10, amabilă, sociabilă m am inteles Bine cu ea

PSE - 10, ii place pula maxim, m.am simțit că intr un film porno

Fk- 10 cu limba, mangaieri peste tot corpul

Igienă 10 A facut dus înainte si după

Garsoniera 10 curată, usor de ajuns, papuci, prosop tot ce ai nevoie

Pret-100 lei finalizare 200 lei ora plus 50 analul extra

Anal- nu am facut, dacă știam că a 2a vizită o sa iasă asa bine, o anunțam că vreau si anal

Per total servicii de nota 10, de revenit da bineînțeles si de recomandat tot da. P.s ce i mai bine 100 de lei cheltuiți din viata mea. Prima intalnire a fost de aproape nota 10 dar a 2a a fost extraodinara, deci pot sa spun ca a fost un film porno de 35 minute, 5 minute dus si stat de vorbă, 10 minute normal pe la spate si 20 minute futut in gură la greu si o finalizare pe țâțele alea mari de vis. Abia astept sa revin.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 8.75 (rond Piata Alba iulia)
Aspect: 8.5 (femeie simpatica undeva la 1.65 cm, cu forme , ochi caprui, par negru lung, sani mari siliconati, carne tare, cateva tatuaje, piercing in buric)
Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, foarte multe viteze, batai peste gurita, isi da tot interesul sa o ia adanc de tot, cim)
Normal: 8 (protejat, se implica, accepta pozitii, ii place ce face)
Gfe: 9 (saruta pe corp, FK, DFK)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina)
Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Intalnirea a avut loc undeva la mijlocul lunii iunie, programare facuta telefonic, confirmata de ambele parti si respectata. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba iulia, detaliile fiind furnizate ulterior.

In locatie am fost intampinat de o femeie simpatica undeva la 1.65 cm, cu forme , ochi caprui, par negru lung, sani mari siliconati, carne tare, cateva tatuaje, piercing in buric.
Ana m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra, pe tocuri, plasa neagra prins pe corp, ciorapi negri, foarte primitoare de cand am intrat in locatie. Am fost servit cu o apa plata la alegere si am vorbit putin pentru a ne cunoaste mai bine. Ana este foarte calda, zambeste frumos, ii sclipesc ochii, miroase placut (era parfumata discret). In locatie totul ok, patul mai scartie putin nederanjant, AC in locatie, primit prosop curat mare si papuci; am fost pentru igienizare pe rand.
M-a invitat sa ma fac comod in pat, FK foarte bun ^_^ , lipicioasa, zambitoare, a coborat incet jos, se joaca cu sanii ei mari cu peleul, un mic tits-fuck bun. Te saruta incet pe corp, pana ajunge jos la bijuterii si incepe siesta. Oralul (neprotejat) este foarte bun, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, foarte multe viteze, batai peste gurita, isi da tot interesul sa o ia adanc de tot. Elemente memorabile: 69, DT la marginea patului ea stand intinsa in pat, DT in fata patului ea stang in genunchi, DT-fuck cu finalitatea CIM exploziv. Nu s-a grabit, a stat cu gurita deschisa si cu limba scoasa afara. La normal am schimbat cateva pozitii, pisicuta roz bombon, traieste clipa, e cu tine, te trage, iti face priza cu picioarele si saruta pasional in misionar. Mi-a placut de Ana si de cum a decurs intalnirea si am sa mai revin.

Notite)
1)Are o colectie foarte impresioninta de dildo-uri :)
2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii
3)Te intreaba cum vrei oralul: protejat / neprotejat
4)DTD undeva la 65 min , totul a decurs natural si fara graba
5)Isi da tot interesul sa pleci satisfacut de la ea

  • Like 26
  • Mersi 3
  • Minus 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc

Programat cu 1 zi inainte. Primit la fix.

Arata mai bine ca in poze...

Foarte sociabila si placuta la vorba...

Foarte buna pe oral, dar nici la normal nu e de neglijat, sanii si fundu mare atuu.. piele fina si placuta la miros...

Platit 200ron\h. Nu sa uitat deloc la ceas...

Eu voi revenii cu mare drag cand se va intoarce.

Nu dau note caci sunt interpretabile in functie de gusturile fiecaruia...

Dar o recomand ...

O zi placuta tuturor si spor...

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Am fost pentru a 2 a oara la domnisoara, nu intru in amanunte prea mult ca deja se stiu. 

Oralul este demential,stil porno dar nici la normal nu trebuie iertata, ca are o pasarica primitoare. 

Pot spune ca pentru mine, si nu numai fata este revelatia verii, 10 pe linie. 

De revenit. SI pentru anal, in noua locatie. 

Te pwp si concediu placut!!! 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost la Ana saptamana trecuta.

Este o tipa foarte draguta si simpatica.

Chiar daca este un pic dolofana, atitudinea si prestatia sunt foarte bune.

Oralul e foarte bun, ca si normalul. Nu am incercat anal de data asta :)

Este curata, pielea fina, ingrijita, sani pusi.

Nu ma pricep cu notele si consider ca depinde de la persoana la persoana. 

Eu o recomand si mai vreau sa trec pe la ea.

Lucreaza in Rond la Alba Iulia, cand am fost eu era singura in locuinta, curat, prosop uscat si gel de dus la baie, papuci. O recomand.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la domnișoară (iar i-am uitat numele... scuzele mele titularei!) acum 2 săptămâni (parcă). Nu știam la ce să mă aștept, inițial m-am dus doar pentru o eliberare rapidă, dar fata avea alte planuri!

Să începem cu începutul.

 

Am făcut rezervare prin WhatsApp: am vorbit cu ea în jurul orei 16 pentru o întâlnire / finalizare la ora 19. Mi se comunică adresa și mă înfățișez la locație. O sun, urc (etaj superior) și îmi deschide ușa. Mă uit la ea din cap până în picioare, facem cunoștiință și sunt invitat în bucătărie unde sunt servit cu o apă rece, la sticlă (drăgut gest, nu trebuie să te rogi să dea puțin drumul la robinet... ca la altele).

 

Spre uimirea mea, fata era pusă pe vorbă. Și nu vorbă de tras de timp. Vorbă vorbă. Am vorbit cu ea aproximativ 30 minute, timp în care am încercat să închei discuția de vreo 2-3 ori. A 3-a oară, i-am spus că aș vrea totuși să nu plec nedezbrăcat, și atunci m-a lovit. Stai liniștit, avem timp, următorul client nu vine până la ora 20. Stânjenit putin fiind (nu aveam bani la mine pentru o oră - i-am lăsat pentru o finalizare (adică 100 lei), la început), continuăm discuția încă câteva minute, după care mă duc la duș. Baia... păi e o baie cu duș funcțional și gel de duș (Nivea Men parcă). Adică tot ce-ți trebuie pentru o spălare rapidă, nu trebuie să te minunezi de luxul locației, ci de luxul experienței (adică, fata). Ah, mi-a pus la dispoziție mai multe prosoape din care să aleg (toate curate ȘI MARI!). Și papuci. Nice!

 

Mă-ntorc în cameră, se duce și fata la duș... timp în care eu mă minunez de priveliștea de la geam / balcon / TERASĂ. Da, terasă. Vă las să vedeți cu ochii voștri. Ar fi interesant (cel puțin) un sex oral pe terasă (când e întuneric, bineînțeles). Are și aer condiționat, deci nu vă faceți griji că o să curgă apele de pe voi (prea rău).

 

Se-ntoarce în cameră și... începem cu un sex oral (neprotejat). Băi frate... se-nfige în pulă de zici că nu-i adevărat. O ia pe toată în gură, geme ușor, se mângâie pe sâni... ce să mai!

 

După câteva minute, deși inițial am spus că e puțin probabil să ajungem și la normal... n-am mai rezistat. I-am cerut să-mi pună un prezervativ și să se urce pe mine. Bestial ce a urmat. Păcat de pat - cam scârțâie, iar salteaua nu e tocmai... fuck-friendly :). În fine, nu e ca și cum mi-ar păsa de vecinul de dedesubt, că doar nu găuream pereții.

 

Am schimbat 2 poziții - ea deasupra + misionar la marginea patului + pe pat. Nu am putut finaliza la normal (din vina mea, nu a fetei) și am trecut la oral, cu ea pe marginea patului. La un moment dat am pus-o în genunchi și am continuat până am finalizat în gurița ei. Nu s-a oprit din supt, a trebuit eu să mă retrag. M-am șters cu niște șervețele umede, timp în care domnișoara s-a dus la baie să scuipe.

 

Am mai continuat un dialog 5~10 minute, cât m-am îmbrăcat și... dus am fost. Timp total? O oră ȘI un pic, cred. Mi-era și rușine că l-am întârziat (sper să nu, totuși) pe colegul ce urma să vină imediat după, deși fata m-a asigurat că nu e nicio problemă.

 

Să mai dau note?

Oral / normal... 10. Adică, ce pot să spun... Mi-au plăcut ambele.

Aspectul cred că-l puteți judeca și voi din pozele împrăștiate pe topic - mie mi se pare de nota 9. Nu este supermodel, dar se comportă... mai bine decât unul, bag mâna-n foc! Sigur întorci capul după ea pe stradă, și sigur îți faci filme cu ea.

GFE? 10! Cred că nu mai e nevoie să motivez.

Locație? Irelevant. Singura problemuță, zic eu, este patul. Dar nu-i bai!

 

Oh... să nu uit. M-a așteptat pe tocuri (wow), și într-un body negru cu găurele (cred că e prin poze p-aici).

 

Dacă am uitat ceva... aia e. Ce-am zis până acum cred / sper că e suficient cât să vă convingeți că trebuie să o vizitați. Dar nu prea, ca să nu se aglomereze... să am eu loc :))

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Am fost si eu la ea si am fost foarte satisfacut.E foarte prietenoasa si buna la pat.

  • Like 4

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!!!!  

Nu -i fac reclama dar fata, stie meserie la oral este beton, si analu este criminal!!! 

Am abonament la ea, cine nu a fost, trebuie sa mearga. Parerea mea.  :bow

Multumesc pentru tot. Ana te pup!!! Si ne vedem...... :pepsi

Va doresc, la toti sanatate si cuc tare!!!!!                                                             

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cyberex
Reputație: 0
Buna seara,

 

Am urmarit si urmaresc in continuare cu placere acest topic, saptamana trecuta i-am facut o vizita domnisoarei Ana. Locatia atunci era in rond la Alba Iulia, o garsoniera la etaj superior foarte curata, dotata cu ce trebuie unei bune desfasurari a actiunii( AC, muzica pe fundal de la TV, prosop curat, mare si impaturit, baie curata cu dus si o gama variata de geluri de dus, mini canapea, un pat ok-ish, etc). Am comunicat cu Ana pe whatsapp, programarea a decurs fara probleme, respectata de amandoi intocmai. Ana este o femeie frumoasa, cu forme, sani mari siliconati, ceva tatuaje, piercing in buric, zambitoare, comunicativa, calma are o fire placuta in general. M-a asteptat intr-o tinuta sexy si pe tocuri, am fost servit cu papuci, apa plata la alegere(mi-a placut ca era o sticla de 0.5l) si am purtat o discutie pentru a a ne cunoaste mai bine. Am mers pe rand pentru igienizare, reintors m-a invitat sa ma fac comod pe pat. Oralul(neprotejat) chiar a fost wow, in sensul ca a cuprins cam tot ce ai putea sa vrei de la acest lucru.La normal am schimbat cateva pozitii, participa activ, propune pozitii, te intreaba mereu cum preferi sau daca ai idei la fel si la oral. 

Notele dupa cum urmeaza:

 

Locatie: 9 

Aspect: 9 

Sex oral: 10

Sex normal: 8,5

Atitudine: 10 

Igiena: 10

 

200 - o ora / Recomand si este de revenit!   :138x

Multumesc Ana.

 

Seara buna!   :hihat

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Escorta Ana: brunetă cu părul lung cârlionțat, fără a fi de etnie, bronzată, frumoasă la față, buze cărnoase bune de sărutat și mulat pe pulă, forme apetisante, ai pe ce pune mâna, mai ales pe cur bombat și țâțe (silicon, dar mari și de efect). Suită pe tocuri cui de 15-18 cm, ajunge la 180, vreo 60 kg, puțin impănată, o burtică nederanjantă, ”pulpănoasă”, brazilian style, cu un body roșu din dantelă, prin care stăteau ostatici sânii, un ruj roz pe buzele cărnoase naturale, atât i-a trebuit ăluia mic...

 

Igienă - 10 - epilată total, mani-pedi exemplare, parfumată discret, machiată, părul aranjat, repet - apariție demnă de o escortă!

 

GFE – 8,9 (să nu fie 9), sa nu exagerez din prima, dar fata asta, contrar aspectului tatuat si a îmbunătățirilor artificiale, e o tipă liniștită, sufletistă, care chiar dorește să ofere plăcere vizitatorului intr-un mod real, nu fake. Amabilă, glumeață dacă e cazul, senzuală, conversații foarte plăcute, fără grabă, la 1-2 țigări, atingeri tandre și sărutări furate ca la o agățare in club. La GFE-ul mărit contribuie și sărutul franțuzesc fără opreliști, întreținut și adânc.

Și ajungem la oralul mult lăudat, pe bună dreptate de altfel: efectiv te inghite foarte lejer, mai ales in poziția 69, sigur cunoscătorii iși amintesc cu plăcere de Rahela... Dar până să observ extradeep-ul, m-a chinuit cu tachinări cu supt pe lateral, cu coaie alintate, cu salivă scursă din cap până la bază, preluat pulă intre țâțe si lovitura de grație: deepthroat complet fără nicio jenă. Oral neprotejat-9,5 (și acum mi se scoală când mi-amintesc...). data viitoare lucrăm pentru 10, cu CIM adânc în gât.

Normal - 9 – am început cu ”doamna deasupra” unde m-a delectat cu 8-uri, cu FK, cu tâțe peste față, urmând un misionar cu variații mai porno, cu picioare ba încolăcite, ba în aer, ba umeri craci, imbrățisări, DFK, tacâm complet.

 

Concluzii: Raport calitate/preț - foarte bun! O tipă cu forme, sexoasă, cu servicii foarte bune la un tarif imbatabil 100/200 lei. M-am dus pentru 30 min si am stat puțin peste 1 oră, un număr prelungit, fără grabă, cu plăcere din ambele părți, pentru care am achitat 200 lei la final. Eu am revenit deja…

 

P.S. Ce mi s-a întâmplat mie nu e obligatoriu să vi se întâmple si vouă, sunt mulți factori care pot răsturna o vizită plăcută. Purtați-vă ca niște domni și veți fi satisfăcuți pe măsură. :hihat

  • Like 25
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am trecut si eu astazi pe la Ana...din lipsa de timp nu am putut sta decat 30 minute, dar cu siguranta voi reveni sa aprofundam problemele😂

Din punctul meu de vedere nu trebuie ratata, eu ma voi intoarce pentru cel putin o ora cat de curand...

Voi faceti ce vretiðŸ»

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
 

Salut , am fost si eu saptamana trecuta la domnisoara , apartament spatios curat aproape de Unirii, AC a functionat pe tot parcursul intalnirii. Am comunicat pe whatsapp, fara probleme , ora stabilita respectata de ambele parti. M-a asteptat intr-o tinuta sexy pe tocuri. Este una dintre cele mai frumoase escorte buze mari carnoase, silicoane, cu forme , este foarte comunicativa. Am fost servit cu o apa plata, in timp ce ea s-a dus la dus. A debutat cu un oral np foarte bun, schimbat cateva pozitii la normal , se implica geme usor, per total a fost una dintre cele mai bune experiente.

 

Note:

Locatie: 9 

Aspect: 9 

Sex oral: 8

Sex normal: 8

Atitudine: 10

Igiena: 10

 

scor: 100 fin  :bye  :bye 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...