Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️


Postări Recomandate

  • Oras:Here and there
  • Disponibila
  • Oras:Here and there
  • Disponibila

 

După cum am promis, am revenit cu un review ca să fac lumină!

 

Salut toți futăcioșii și toate nimfomanele!

 

Intru rar pe nimfomane, o dată pe săptămână, dar și atunci când o fac îmi place să citesc 2-3 topicuri ale unor tipe ok pe care am avut plăcerea să le vizitez. Încă n-am învățat cum funcționează partea de cont/user pe acest forum însă nu am putut să nu observ că cineva îmi vizitase contul și anume bruneta168.

 

Curios din fire, am intrat să văd cine e și am stat să citesc ce ziceau ceilalți futăcioși pe topicul ei (adică aici). Recunosc, am văzut câteva poze cu păsărica ei roz, marca Vitiligo și mi-a lăsat apă în gură. Așa că mi-am zis că trebuie neapărat s-o gust! ❤

 

Așa că... să trecem la review!

 

Am încercat să iau legătura cu Ana Maria de 2 ori pe WhatsApp însă fără succes. Dar cum 3 este un număr magic, ieri am reușit să programez o întâlnire pentru azi la ora 12:00.

 

Am ajuns la locație, undeva pe Mircea Vulcănescu (lângă DIICOT), nu spun cum e blocul sau liftul pentru că sunt vechi dar nu asta contează. Ce contează este că am intrat într-un apartament / garsonieră dublă, un loc curat, cu aer condiționat funcțional și cu o baie dotată cu tot ce trebuie.

 

Datorită unor probleme personale, Ana a decalat puțin întâlnirea (cu aproximativ jumătate de oră). Am zis să accept că merită și nu m-am înșelat. Am intrat în apartament, aceasta m-a primit cu un zâmbet larg, am făcut cunoștință, și-a cerut scuze că a trebuit să decaleze întâlnirea si mi-a oferit ceva de băut. Nu exagerez, dar am stat de vorbă cu subsemnata undeva la 20 de minute și la un moment dat am întrebat-o dacă mai avea o altă programare după mine că după calculul meu ar cam trebui să reprogramez ca să nu îi decalez programările dar aceasta zâmbind mi-a zis că-și rezervă cam o oră între întâlniri și că pot rămâne, n-am mai stat pe gânduri și m-am cerut la duș. Mi-a plăcut că după ce am ieșit eu din duș și-a făcut și ea. Deci ține mult la igienă!

 

Am așteptat-o cuminte în pat iar în scurt timp și-a făcut și ea apariția. Ana este o brunetă frumoasă cu forme apetisante și o piele foarte fină, aceasta s-a așezat deasuprea mea iar priveliștea era wow, nu m-am putut abține și am început să o sărut FK iar ea a răspuns foarte frumos! Ba chiar când ne sărutăm și mângâiam am râs puțin și am simțit-o cum a luat-o flama că deja voia să-mi guste și căpitanul!

 

Băi frați furăcioși, a început acțiunea și s-a apucat Ana de un oral slow și umed care m-a excitat. Apoi a început de lins și supt coaie în timp ce îmi arunca niște privire perverse. Se vede că îi place să facă sex oral. Îi place să-l facă deep și o ține acolo pe toată. Multe bale, scuipă pe ea, nu se folosește de mâini. Eu eram întins pe pat iar ea era în fața mea deasupra încercând mai multe viteze, la un moment dat i-am zis că i-aș fi ținut părul dar îmi plăcea prea mult priveliștea cu părul ei lung și creț peste corpul meu.

 

A durat cam 5 minute apoi am oprit-o și i-am zis că vreau să-i returnez favorul. Cu zâmbetul pe buze aceasta a acceptat! Am amăgit-o puțin sărutându-i diversele zone erogene ale corpului iar după un minut de teasing am băgat botul la păsărica ei de tip Vitiligo! Niciun miros suspect sau alte nebunii, fata era așa cum mi-am închipuit, foarte delicioasă! Visam deja de câteva zile la piersicuța ei! M-am ocupat puțin de ea și am auzind-o gemând, după scurt timp Ana mi-a zis că eu chiar mă pricep! Oricum eu eram în lumea mea și-mi savuram savarina cu poftă! ❤ Nici bine nu mă ridic de acolo, direct FK la care Ana îmi propune să stea în genunchi la marginea patului pentru un oral deep din picioare ca să mă bucur de priveliște. Mi-a zis că s-a încins rău de tot, s-a pus în genunchi și se freca pe sâni. Ce pot să vă spun că a luat-o pe toată, am tras-o de cap atât de adânc și am aplecat-o puțin să-i trag niște palme la curul ăla ferm și nimic, parcă cu și mai multă poftă se înfingea în pulă. Am început cu un facefuck de milioane, bătut pula peste limbă, peste față, se vede că adoră oralul. A mai stat puțin în gâtul ei cât ea stătea pe vine și simțeam locul atât de umed. Și cum orarul de nota 10 avea să devină unul de nota 11, Ana în complet deep îmi linge și coaiele în același timp! Senzație, băieți... senzație!❤ Apoi a mai propus o poziție la oral și s-a poziționat cu capul la marginea patului iar eu deasupra, la un moment dat m-a umplut de bale iar pula era ca parul așa că am cerut să montăm balonașul. A întrebat cum vrea s-o facem și am zis că o vreau în LOT. A fost un deliciu să o văd cum își mișcă corpul. Este foarte activă și se fute foarte bine! I-am mulțumit de priveliște și n-am vrut s-o las să obosească prea tare așă că am cerut-o să stea capra unde din nou am avut o priveliște wow, chiar în fața oglinzii! I-am zis că s-a umezit bine așa că am dat tare acolo! Câteva palme pe cur, am tras-o de păr, am apucat-o de gât. La un moment dat m-am oprit să o privesc în oglindă la care ea a zis că s-a rușinat! Nu i se întâmplă asta prea des, zice ea! A zis că am intimidat-o. Eu încă nu terminasem dar mi-a dat prezervativul jos și a început s-o sugă cu foc! Am tras-o la marginea patului și a început iar cu oral deep cu multe bale, a zis că vrea CIM. Am tras-o cu capul într-o parte și i-am dat viteză, sunetele pe care le scotea era muzică la urechile mele, s-a apucat să-mi lingă/sugă coaiele să mă lingă pe corp apoi am apucat-o de păr și i-am dat 5 minute în gât cu mare viteză, în tot acest timp nu s-a plâns de nimic, doar zâmbea și mai scuipa pe pulă ca să-și tragă aerul. Un deliciu să vezi cum își întinde balele! ❤ Am terminat CIT și ce mi-a plăcut foarte mult la ea, este că a continuat s-o sugă cu aceeași poftă și după finalizare pentru încă 1 minut, deci oralul tocmai a devenit de nota 12!

 

Am fugit la baie să fac un duș, apoi am mai stat fix 2 minute cu ea cât să fumeze o țigară că după mi-a sunat alarma la telefon că trebuia să ajung și la muncă!

 

M-am scuzat politicos cu promisiunea că o să mai revin, iar ea mi-a propus să vin de dimineață, nu de alta dar să-i dau energie cât pentru toată ziua! ❤

 

Mai jos o să las și niște note (nu sunt eu un profesor în sex dar e pentru cei care nu au chef să citească tot ce am scris mai sus).

 

Aspect: 9.5 (chiar dacă unii spun că este mai corpolentă, mie unul îmi place, dar fața, ochii și părul te face să nu spui nu chiar dacă le preferi pe cele skinny)

GFE: 10+, parcă ne cunoșteam de mult, am stat de vorbă cu ea cam o jumătate de oră adunată, tipa este smart și poate duce o conversație la bun sfârșit. Mult FK la început și în timpul acțiunii și se vede că trăiește momentul, îi place, nu-l face din obligație... vorba ei, se simte și ea bine! ❤

Oral: 12, cel mai bun oral de până acum și duce mult tată, nu se plânge de nimic, parcă cu cât dai mai tare în gât cu atâta pofta ei e și mai mare să te sugă! CIM/CIT demențial, e singura pe care o știu să facă asta.

 

Normal: 10, se mișcă bine, se umezește repede și se adaptează la fel de repede, primește bine în orice poziție, fără alte comentarii! ❤

 

Cadoul: 250/h o finalizare.

DTD cam 1.5h, îi place ca la început să vorbiți, să te cunoască, poate așa își dă seama și ea de tine și cum să se muleze dacă nu prea există chimie.

 

De revenit? Îmi fac abonament!!!

 

Per total eu aș spune că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o cu o nimfomană. Nu știu dacă așa este ea sau pur și simplu a fost chimie între noi. Am simțit cum a făcut click până în măduva oaselor că îi cam tremurau picioarele la sfârșit! Merită nota 11!

 

Ana, te pup cu drag! ❤ Și o să te contactez curând pentru o programare mai de dimineață, nu de alta, dar să-ți începi și tu ziua cum trebuie! ❤

  • Like 10
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în ❣️Brunny ❤️🖤❤️0764226259❣️
  • Oras:Here and there
  • Disponibila
  • Oras:Here and there
  • Disponibila

Fără discuție una din cele mai bune recenzii...dar ai si cu ce si cu cine...povești

Mulțumesc futăcioșilor pentru aprecieri însă fără discuții a fost și meritul Anei! ❤️

 

Am citit ultimele 20 de mesaje și țin să menționez că aceasta nu mi-a cerut să-i las recenzie. Am făcut-o din propria inițiativă pentru că a fost o experiență wow și am considerat că merită s-o împărtășesc și cu voi.

 

Cât despre Ana, eu zic că este cazul să lăsăm toate afirmațiile răutăcioase și s-o lăsăm să-și vadă de viața ei.

 

Până la urmă fiecare futăcios este liber să-și aleagă ce nimfomană vrea: după felul în care arată, după serviciile ei, după prețurile pe care le are sau poate doar după chimie. Nu e vina Anei că este un pachet complet! ❤️

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Si eu am fost la Ana de 4 ori pana acum, i-am lasat o singura recenzie cand am fost prima data.

Am platit de fiecare data, am respectat timpul, nu mi-a cerut sa ii las recenzie.  Prestatia a fost de exceptie de fiecare data, m-am simtit respectat si pentru mine este o fata de nota 10.

 

Ana, cea fost a fost,nu mai conteaza acum, tu trebuie sa iti vezi de treaba ta, nu ai nevoie de drama asta ieftina. Kill'em with success  :hooray  :hooray

 

P.S am fost cu mai multe escorte de la top iar Ana din punctul meu de vedere este cea mai buna.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!!!! 

Ana are locatia, la o statie de unde, am geobul eu..... :slap2  

Si ma rugat sa nu- i , mai dau recenzii, ca este decat o dama de companie. 

S-au cum zice ea, o curva :laugh2!!! SPER SA MA IERTE.  :atm  

Dar o simpatizez!!! ANA tin -o tot asa:::.

TE  :kiss3 dulce!!!!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0771241350
  • Oras:București
  • Telefon: 0771241350
  • Oras:București

Salutare...

 

Fără prea multe vorbe azi am trecut iar pragul domnișoarei ....fara prea multă reclamă...sa nu par altceva...cine merge la ea stie ce vorbesc.

Legătură ușoară pe wapp...

Locație deja catalogată

Domnișoara o știm cu toti

Servicii pentru mine 11 plus....muie in gât fara unghiile de mai sus...ce ar cauta o mâna acolo....nu si ar avea locul

Finalizarea cu CIM si inghitire si continuat aproximativ 2.. 3 min

Eu o voi vizită de fiecare dată când am chef de o muie pe cinste ...si o RECOMAND

Taxarea 150 leoparzi pentru aproximativ 29 min si 33 secunde 🤣🤣🤣.

 

Oricum curând veti avea niste surprize referitoare la timpul alocat(bune)🔜🔜🔜.

 

Experiența in sine.

 

Am ajuns la locația domnișoarei.

Am fost servit cu un suc la ciob si am fumat o țigară...Am discutat despre vâlvă creată în ultimele zile si am purces către duș.

Am fost urmat de către domnișoară la duș iar la revenire ma gasit in mijlocul camerei...am făcut schimb de câteva fk-uri...de muscaturi de sfarcuri si m am trezit cu ea intre picioare cu EL in gură...asa senzatie frumoasă...parca nu stiam pentru ce venisem...sunt la a doua vizită la domnișoară si recunosc ca inca nu am ajuns la sex normal...

Balamale au început să tremure si m am cerut la orizontală si am continuat...muia aia pentru care am venit...adâncă cu limbi pe ouă si până la cuptor...ce aveam mai bun sa Fac decât să ma eliberez in gâtul domnișoarei moment in care sa retras un pic sa înghită si a continuat până am cerut sa fiu lăsat...

 

 

O țigară un duș de revigorare si fuga de unde am venit.

 

Eu ma declar mai mult decât mulțumit de cea ce face si am sa revin.

Te 💋💋💋

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor. Astazi am reusit sa ajung si eu la Ana dupa lupte seculare dar s.a meritat cu varf si indesat.

Programare prin pm.....si apoi vb pe whatsapp.

Nu o sa intru foarte mult in detaliio sa spun doar atat....10 pe linie ca Nadia...

Oral 10+....in top 3 oral al meu poate nr 1....in gat pana sta sa vomite....normal misto se implica ...stramta...voluptoasa....și porno.

Bravo Ana....300ron super meritati !!

Te pup...pana data viitoare.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Muie în vremea COVID-ului

(parafrază la parafrază – pour les connaisseurs)

 

 

 

        Dracii mei, după o pauză autoimpusă de peste un an și jumătate, pauză a cărei motivație am explicat-o pe la D.G., am hotărât să revin cu recenzii. Astfel, deschid balul cu Ana, despre care am citit și auzit lucruri bune și interesante.

Așa că acum o săptămână am luat legătura cu ea telefonic/sms și după o primă tentativă ratată (nu lucra în ziua aia), a doua zi ne-am potrivit la program și am stabilit întâlnirea dinineață pentru după-amiază, respectată cu strictețe de ambele părți „combatante”. Hogeacul e la intersecția Griviței cu Dacia, într-un imobil cam decrepit la fațadă, din interbelic, la care nu am văzut bulina. Oricum, numai la buline nu mă gândeam eu! :laugh2  Interiorul în schimb, e bine amenajat, cu niște modificări interesante, livingul cu bucătăria de tip open-space, iar (probabil ce a fost cealaltă cameră) este delimitată după ce probabil un perete a fost demolat, de o canapea. Futodromul, cu pat mare este fix ce trebuie pentru activități fornicatorii, în penumbră, cu spațiu de joacă suficient.

       Am ajuns deci în apropiere, am sunat-o, mi-a dat detaliile și am ajuns la ușă, ea deschizându-mi și primindu-mă echipată sexy, cu o chestie de plasă neagră, ciorapi tot de plasă neagră până la genunchi (aș fi preferat perversul de mine să fie întregi, cu bandă sau port-jartier) :blushing2 , dar a fost suficient de sexy și așa, suită pe papainoage. Are cam 1,65-1,66 m, cu forme (poate vreo 3 kg în plus, dar deloc deranjant), sâni siliconați destul de mișto, părul negru și lung, un zâmbet cald, promițător și sexy, dar liniștitor în același timp. Am stat la o țigară, m-a servit cu apă rece la juma’ și am discutat un pic, pentru acomodare, de citire a “adversarului”. Evident că nu am discutat nici despre „Critica rațiunii pure” de Kant, nici despre efectele activității antropice asupra mediului, ci chestii banale: vacanțele de anul acesta în condițiile pandemiei și alte fleacuri, timp de un sfert de oră, cred. În acest timp m-a sunat și telefonul cu o chestie de serviciu – bine că nu a fost radaru’! :slap2 Mi-a spus să alerg un prosop dintr-un teanc mare, m-a condus la baia aranjată cum trebuie, cu multe geluri de duș. Am făcut un duș cu simț de răspundere, fiind plecat de dimineață de acasă. Am revenit înfășurat în prosop, iar Ana m-a condus la pat unde m-am așezat, a inițiat un FK bun, ne-am pipăit, sărutat, după care s-a concentrat pe piconel, între sâni și guriță, fără gumar. Nefiind eu prea confortabil, am ales să facă muia cu mine în picioare. Spun muie și nu sex oral, pentru că treptat, acesta s-a transformat în muie. Cu bătut peste față, cu scuipat și măscărit piconelul, cu deep, cu contact vizual, bref, așa cum scrie la manual. Finalizarea a fost orală, în deep, de mi s-au înmuiat planetarele. Am mai stat la o țigară și o apă pentru recuperare și am plecat, având și niște trebi, plus blestematul ăla de telefon. Intenționez să revin și să o testez și la normal și de de ce nu, anal. Am stat ceva mai mult de o oră, pentru care am lăsat de la început pe masă 300 lei. Raportul caltate/preț este foarte bun.

 

Note:

  • hogeac: 9,00

  • chip: 8,00

  • corp: 8,50

  • oral: 9,50

  • GFE/PSE/atitudine: 9,50

  • Igienă/curățenie: 10,00

 

Concluzii:

      Ana este o fată cu forme, nu exagerat în opinia mea, dar nu cred că pe placul amatorilor de slim. Este volubilă, vorbăreață, știe să creeze o atmosferă antecopulatorie optimă, iar comportamentul ei în pat și prestația, sunt excelente, cel puțin la cât am făcut noi la ceastă întâlnire. Cum am mai zis, voi reveni pentru completarea experienței. Tratată corect, civilizat, cu respect Ana vă poate răsplăti cu o prestație de zile mari. O recomand și voi reveni, așa că  …

 

 

 

FUTEȚI-O FRAȚILOR, C’AȘA-I TREBUIE!

  • Like 20
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential

2-10, 2-10, probă! Se aude? :laugh2

Încep recenzia în acest fel pentru că va fi o recenzie diferită, în sensul că va fi o recenzie muzicală, piese muzicale inspirate după întâlnirea cu Ana, împăriţită în 4 capitole: introducere, cuprins, încheiere şi impresie finală.

Deci, să începem:

Introducere:

Prima impresie:

 

 

 

When I see a pretty woman
You know it gives me a thrill
And she's a tailor made to order
You know I can't stand still
And you won't need a doctor
'cause it'll cure all ills(...)
 
Cuprinsul l-am împărţit în trei subcapitole:
a. Descoperirea:
 
 
Pink it's my new obsession
Yeah, pink it's not even a question
Pink on the lips of your lover, cause
Pink is the love you discovah
Pink as the bing on your cherry
Pink cause you are so very
Pink it's the color of passion
A-cause today it just goes with the fashion
 
b. Acţiunea:
 
 

Break me down, you got a lovely face
We're going to your place
And now you got to freak me out
Scream so loud, getting fuckin' laid
You want me to stay, but I got to make my way
 
c. Punctul culminant:
 
 
Wild beast, I'll make you mine
Taste your kiss, sweet lips divine
She got moves, drips of sweat
She got eyes of blue, body curves
'n legs that'll break your nerves
 
Încheiere.
Impresie finală:
 
A rollin' rock, electric shock
She gives a lickin' that doesn't stop
She line 'em up, push you 'round
Smokin' rings going round and round
Her hot potatoes
Will elevate you
Her bad behavior
Will leave you standing proud
Hard as a rock
 
Mulţumesc Ana. Pentru inspiraţie
În speranţa că nu v-am plictisit de moarte,
 
:hihat

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna Anuta, te-am obosit eu 😂😂😂. Astazi am vizitat-o pe Anuta, despre ea s-au tot scris si de bune si de rele eu imi exprim opinia care este obiectiva si fara vre-un interes fata de ea.

M-am simtit foarte bine la ea ca si cand ne cunosteam de foarte mult timp si acum depanam amintiri am ras am glumit, foarte sociabila.

Astazi a dat examenul oral pe care l-a trecut cu 10, sunt putine care efectiv le dau 10, dar i-a reusit si deep-ul dar si finalizarea care a fost intr-un deep bun. Femeia este foarte profi si pro client te intreaba cum iti place ce iti place si cum mie imi place sa ma "suga" femeia, astazi am facut la greu oral in toate pozitiile si pe burta si in picioare si la margine pana mea nici nu mai stiu exact cum am stat pana am finalizat glorius in gatuletul ei intr-un deep bun pana la amigdale.

Revenirea mea din concediu a fost perfecta, data viitoare o examinez si la celelalte probe in special analul.

Multumesc mult Anuta pe "muia" buna pe care ai facut-o. Te pup, ne revedem data viitoare.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare tuturor, am fost pentru a doua oara la Ana, marti pe la 13.00. Ca si prima data, totul a fost de calitate, profi, curat, dragut, porno, poti ajunge la orice atmosfera cu aceasts domnita. Asta este parerea mea si sper sa mai ajung prin Buc sa o vizitez. Sper ca si ea s-a simtit bine, amandoi eram cam obositi dupa perioada de timp petrecuta impreun. Mi-a facut mare placere sa te intalnesc, imi va face placere de fiecare data sa revin la tine si mi-a facut placere sa pot sa te fac sa te simti bine. O seara buna tuturor, inclusiv Anei.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Sal all

Azi am reușit sa ajung în cele din urma la Ana,după mai multe încercări eșuate, azi a iesit si pt noi soarele desi a fost inorat toata ziua :)

Am stabilit detaliile pe ,,oațap,, și m am dus la ea însoțit de o sticla de vin roze,care avea sa fie afrodisiac pt amandoi.

Dupa ce am stat puțin de vb,usor usor am intrat in atmosfera creata de vin și chiar l am folosit la preludiu, un preludiu perfect,care a avut de toate( inclusiv gheață) am primit cu varf si indesat tot ce e mai bun de la Ana in materie de sex oral ,DKF,saruturi pe corp plus priviri porno care ma îndemnau sa preia initiativa ,ceea ce am si facut,limba a luat o razna (vinul e de vina) m am jucat cu ea ,lins peste tot iar jos am lins pana a avut 2 orgasme :) (bah du te dracu cu 2 orgasme or sa zica haterii)

Dupa ce saa liniștit puțin,m a luat iar la supt si lins,limbi pe coaie,pe sfarcuri,DFK,a pus prezervativul cu gura si m a călărit preț de câteva minute pana am finalizat.

Am mai stat putin de vb,deja depășisem cu 5 min peste timpul alocat,am plecat mega satisfăcut dupa o partida super reușită.

Te puuup Ana,ai fost fantastica azi!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!!!  

Am fost la Ana , avand p--a mare, dupa o perioada de pauza ,vorba vine!!!  :slap2

Fata bine educata, ma primit cu inima deschisa.  :kiss3  

Nu intru in detali, fata ca de obicei la prestatie, este NR 1.  

Am plecat TREMURAND . :atm

LA MULTI ANI !!!! ANA!!! ANA!!! ANA!!! dulce, ca bomboana. :laugh2 :laugh2 :hug1   

MS PT  TRATATIE !!!!!   :pepsi :pepsi :clapp

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Buna ziua, dragi colegi de forum!

 

Imi cer scuze ca ma bag si eu in seama si va deranjez de la offtopic, certuri, balacareli, injurii si orice altceva in afara de recenzii.

 

 

De vreo 2 saptamani tot vreau sa va informez ca am revizitat-o pe Ana (nu ca ar interesa pe cineva), dar n-am reusit si nici n-am avut loc de atatia postaci pe aici, fiecare cu necazul si frustrarea lui.

 

 

La modul general vorbind, consider ca n-are sens sa umplem pagini intregi cu offtopic, mai ales daca nu ne place escorta sau nici n-am vizitat-o macar. La cât de mare e oferta de escorte/fete/curve pe forumul asta, sigur fiecare isi gaseste preferata si poate vizita pe cine doreste.

 

Nu e ca si cum suntem in vreun sat uitat de lume in care exista doar o singura escorta (”curva satului” cum ar veni) si vrem/nu vrem doar pe ea o putem fute si atunci suntem nemultumiti ca n-avem incotro,

 

 

Revenind la titulara topicului, nu reiau toate detaliile pe care le-am mai scris in alte recenzii, doar repet lucrurile esentiale:

 

- femeia face un oral exceptional, cu finalizari de poveste

 

- se fute cu pasiune in orice pozitie iti trece prin cap

 

- are un GFE ridicat, dar si PSE pe măsură 

 

- are bun simt, atitudine buna si ofera calitate foarte mare întâlnirilor.

 

 

Eu voi reveni de câte ori voi avea ocazia, voi faceți cum credeți ca e mai bine pentru voi!

 

Si pentru ca o imagine e mai sugestiva decat 1000 cuvinte, va atasez cateva cu acordul Anei:

 

 

post-15533-0-33995400-1599640895_thumb.jpgpost-15533-0-27805000-1599640904_thumb.jpgpost-15533-0-52116200-1599640915_thumb.jpgpost-15533-0-74766400-1599640934_thumb.jpg

 

O zi buna domnilor! :hihat

  • Like 23
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare futaci.

Asa cum am promis m.am prezentat la Anusca noastră cu un rose de calitate.

Aceeași locație binecunoscuta, aceeași femeie focoasa și buna de pula.

Anusca noastră cea de toate zilele ma astepta pe tocuri în lenjerie roșie fix cum place lui gogu junior.

Dupa descantarea paharelor începem și acțiunea cu binecunoscutul oral de Oscar al Anei unde am și finalizat și în același timp imi place imp am reîntors favorurile. Taclale....rose și iar în pat...de data asta

Junioru nu a mai răspuns deși Ana s-a chinuit sa-l trezească.

Note:

Ana-aspect-10

Locatie-10

Oral-10++

Amenda 300 marafeti....Ana abia aștept sa te revad sa încerc funduletul ala obraznic.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0771241350
  • Oras:București
  • Telefon: 0771241350
  • Oras:București

Salutare

 

Azi am avut noroc si am prins o pe brunny...de mult tot o pândeam dar nu ne potriveam.

Azi am facut cunoștință ai cu noul pircening din limbuță care provoacă niste senzatii frumoase.

Fiind pe fugă am fumat doar o țigară si am fugit la duș

Am povestit un pic despre cârcotelile si discutiile interminabile după forum...eu am o vorbă...decât o mie de vorbe mai bine zece fețe futute...discuți care nu fac altceva decât sa îndepărteze fetele...părere personală.

Am procedat amândoi la împrospătare si hop...domnița la picioarele mele cu cucu in gură....stim toți ce prestează asa ca nu am sa detaliez...de vis

Promit dată viitoare...Sa mă revansez😘😘😘

 

Locație perfectă

Domnișoară de vis

Tarif cunoscut

 

Te pup Brunny😘😘😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ana este o femeie cum rar am întâlnit.....pot spune cea mai porno escorta la care am fost. Eu unul voi reveni cu MARE PLACERE ori de câte ori voi putea.

Ana te sărut de nu te vezi și nu mai baga în seama toate răutățile din cine știe ce motive !!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Duminica seara vazand ce topic frumos si curat are Ana, in combinatie ca incepe programul de la 9, am zis ca a venit timpul sa ne cunoastem, asa ca i-am lasat un mesaj pe whatsapp, luni dimineata mi-a raspuns, iar marti de la prima ora eram in liftul ce ma ducea spre biroul ei, birou aflat la intersectia dintre Dacia si Grivitei.

Ana a fost foarte prietenoasa cu mine, atat cand am comunicat pe whatsapp, cat si fata in fata. Mai intai am stat sa ne cunoastem, la un suc, la o tigara, i-am lasat cash-ul, 150 pentru o finalizare, si asa cum scrie si la profilul ei: Anei ii place cash-ul!, apoi ne-am facut cate un dus scurt, urmand bineinteles actiunea. 

Eu trebuie sa recunoasc, nu prea am fost in forma, in schimb Ana nu a lasat acest fapt sa fie o problema, doar ca mi-a cam traumatizat juniorul. Eu sunt mai cuminte si in general vizitez colege de forum mai cuminti, Ana in schimb este obraznica, foarte obraznica as zice, si cum suntem de varste apropiate, tind sa cred ca daca am fi copilarit pe aceasi strada, parinti mei nu m-ar fi lasat sa ma joc cu ea. Imi pare rau Ana, dar trebuie sa fac aceste precizari, astfel incat colegi sa stie cu cine au de-a face! Si pe langa toate acestea, pe toata durata vizitei mele, televizorul a fost lasat pe un canal cu filme pentru adulti!

Acum fie intre noi, mie mi-a cam placut si simt ca Ana poate sa ma invete ceva lucruri noi, asa ca am de gand sa o revizitez, cat de curand.

  • Like 7
Link spre comentariu

Salut fratilor, am fost si eu la Ana ieri, programare fara probeme, locatia arata foarte bine  intersectie Grivita cu Dacia locuri de parcare fara probleme. 

Ana e o tipa misto rau, (nu e slim) bruneta cu un cur de milioane si o pereche se sâni frumosi, mie mi-a placut, am vb putin de una de alta, m-am cerut la dus ca nu mai aveam rabdare, avea o plasa neagra pe ea de-ti lua mintile instant. 

Actiunea a inceput cu un oral de exceptie umed cu deep, dupa am trecut la normal se misca foarte bine si la normal finalizat in prezervativ. 

Ana - 9.5

Oral - 10+

Normal - 9.5

Fk - nu mai ofera

Gfe - 10

Anal - nu am facut. 

Cadoul 150 Roni o singura finalizare. 

Mie mi-a placut o sa revin cu mare placere. 

  • Like 9
Link spre comentariu

Sal fratilor, am revenit la Ana luni, am avut un șoc m-a surprins placut, si-a marit buzele, si-a pus ochelari m-a asteptat intr-o rochita neagra scurta cu portjartier "profa sexi" mi s-a sculat instant. 

Am stat putin de vb la o tigara si o apa plata dar ochiul meu era numai la curu si buzele ei arata misto rau, m-am cerut la dus de urgenta. Am revenit in camera de lucru s-a dus si ea baie, a revenit decat in portjartier si in pantofi cu toc o imagine de filme porno, s-a asezat in genunchi si a inceput un oral de vis cu deep maxim, dupa cateva minute am rugat-o sa puna un prezervativ si am trecut la normal am schimbat vro 3 pozitii, am explodat in pozitia pe la spate, i se curu ala bombat misto rau, am prins-o cu o pofta de pula maxima. 

Eram pe graba nu am mai stat si al doilea nr. 

Note:

   Ana, pt mine 10 

   ON - 10++++

   NP - 10

   FK- nu mai ofera. 

   GFE - 10 ai ce vb cu ea daca o respecti ai numai de castigat. 

 Anal nu am facut, trebui anuntata cu ceva timp inainte

 Locatia foarte curata are si oglinda mare in camera de lucru, baia cu tot ce e nevoie, este pe la Budapesta. 

 Multumesc Ana, tura viitoare nu mai scapi de anal, curul ala arata intr-un mare fel. 

Cadoul 150 ron. 

Fratilor futeț-o bine ca-i place maxim. 

  • Like 7
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Salutare!

Am revenit la Ana si pentru ca a fost o intalnire chiar la superlativ am tinut sa scriu din nou o scurta recenzie pe acest topic.

Programare stabilita dimineata prin wapp respectata pentru dupa-amiza, locatia in zona Cantemir accesibila, locuri de parcare dupa noroc si eu am avut. 

Ana super aparitie, mie mi se pare de fiecare data mai sexy si mai atragatoare, in plus stie sa te faca sa te simti in largul tau, ofera cu adevarat o companie placuta, incitanta. Nu dau detalii, actiunea a decurs astfel incat placerea sa fie reciproca, lucru pe care eu il apreciez foarte mult.

Recomand cu toata increderea celor care inca nu o cunosc, celorlalti nu cred ca mai e cazul, eu revin de fiecare data cu placere si niciodata nu am fost dezamagit! 

Pentru mine notele sunt maxime fara ezitare la toate capitolele, de la locatie pana la actiune.

Bafta in toate si multumesc Anei pentru intalnirea noastra!

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu

Hai va salut!

Te pupicesc Ana!

Dupa ce am tot urmărit serialul făcut pe acest topic de colegii de forum care au țiglele la locul lor si cel făcut de cealaltă parte masculină cu care nu ne mândrim îmi propusesem sa ajung la Ana.

Ce sa zic …am reușit sa ajung si sa o prind intr-o dispoziție de senzație…ori așa este Ana, ori am avut noroc, ori am reușit eu sa o bine-dispun.

Sa va mai spun ce s-a întâmplat? 
A fost o lupta corp la corp care mai de care sa câștige …unii ar spune ca Ana a biruit, eu zic ca lupta nu s-a încheiat, a fost doar o bătălie …ca după ce s-a întâmplat 100% o revizitez.

Vorba unui confrate care a recenzat-o anterior - de la mine are note de olimpiada…sa dau la oral 9?….nu ca ma vede doamne, doamne si ma pedepsește ca as minții. Oralul e greu rău de tot…apoi lot, protejat, apoi oral, apoi doggy…fără ceas…(am sunat un prieten sa întreb cât este ceasul pentru ca timpul nu l-a urmărit nici eu nici Ana.

Hai cu notele:

Locație  cu tot ce trebuie fără sa exagerez 9

ON - 9,5 -10

NP - 10

Igiena 10

tarifele - le știți 

Te pup Ana și mulțumesc pentru aceasta zi, pe curând 

bafta la ciocane domnilor 

  • Like 13
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

După cum știți, Bruneta Ana a reluat activitatea in zona Budapesta, intr-o locatie curată, aerisită, cu toate dotarile necesare unei astfel de activități, discreție asigurată si locuri de futai multiple, ca nici nu stii unde e mai bine să o futi sau să-i dai să sugă: pe canapeaua generoasă din living, pe pat, in picioare in fața oglinzilor imense de la dressing, prin duș, pe balcon….???

Chiar am dileme existențiale când vine vorba de variante cu bruneta noastră, ceea ce e bine că nu ne plictisim, de vreo 2 ani de când o fut/ mă fute regulat (de câte ori imi permite programul). 

 

În rest nu vă mai plictisesc să vă povestesc că face un oral neprotejat excepțional, cu măiestria unei actrițe porno, in orice pozitie vă inchipuiti, vă suge fata asta cât vreti de mult si de adânc, fara limite. N-ai cum să n-o iubești când te invită la oral, ea stând aplecată cu capul în jos la marginea patului, finalizarea fiind explozivă în gât, cu swallow!

Cu mâna pe inimă (sau pulă) vă spun că pentru mine e un oral neprotejat de 10, și am încercat ceva variante până acum…

Iar la normal protejat, poate fi si curvă versată, dar si iubită, pasională, erotică, depinde cum vă potriviti. Eu am incercat si PSE, dar si GFE, ambele la cote înalte.

 

Pentru mine este TOP!:clap

Recomand domnilor!

 

P.S. scuzați mâzgăliturile, n-am avut carioci când eram mic. Esența contează!

Ana5.jpg.165ab2bbc03b2a874e7b5b7f11bf9859.jpg

 

Ana4.jpg.7edefe7294381065cf03bfb90bfdd46d.jpg

  • Like 16
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...