Sari la conținut

Alina 0740656578 Valcea


Postări Recomandate

Crede-ma nu vreau sa te jignesc pe cuvant de gibon, nu asta e intentia mea dar rapotul calitate pret la tine scartaie. Adica nu ca ar fi zgarcit dar daca dau banii pe ceva sa fiu multumi, adica daca dau 50 de euro sa merite 50 de euro, daca dau 200 sa merite macar 180 desi ar trebui sa fie de cel putin 220 de euro calitatea.

Ti-am propus eu sa iti fiu peste sau ce? Crede-ma nu din asta se fac banii ca iti vinzi trupul e una, si e o meserie totusi dar "impresar" de ..... nu, crede-ma nu!

Si prin reducere la absurd daca as fi peste, as fi unul care se respecta adica nu poti sa fii pietar si sa vinzi cum sa zic eu....rosii de calitatea a doua.

Am vazut cum arati, adica unii prefera genul tau dar nu unii cu banii pe care ii ceri tu. SI la ce fete sunt in valcea crede-ma se vede ca esti din alta parte.

 

Pt reclama mi-am cerut scuze si tie si adminilor, nu am citit regulamentul, te rog sa nu o iei ca pe un afront.

Rog admini sa analizeze bine textul de mai sus sa nu creada ca am folosit cuvinte vulgare. Doar mi-am exprimat parerea si mai ales FATA NU E CINSTITA!!!!! Deja sa iti folosesti doua nume, doua numere de telefon, pe un cont postezi poze pe celalalt nu desi toti zic sa postezi...cum ar zice un clasic "sa imputit carameaua".

 

Cu respect ma inclin MRG

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Alinax, se pare ca incercarile tale de a te promova sunt fara rezultat. Recenziile intarzie sa apara... chiar nu te-a vizitat nimeni?

Oricum nu ti-ai facut o intrare prea reusita aici pe forum si poate asta ti-a speriat eventualii clienti.

 

Daca intradevar esti adevarata si cu asta te ocupi, uite, ai aici un exemplu bun in a-ti face intrarea pe forum: https://nimfomane.com/forum/topic/12059-alinasexy-bloc-zepter-0731809636-mess-alinaescorta/

 

Incearca sa postezi si tu astfel de detalii si ceva poze.

Mersi. :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:tg.jiu
  • Oras:tg.jiu

m am intalnit eu aceasta fata cu un mare tupeu in ea cand am trecut prin valcea si ma uimit cat de taranca este si cetupeu si vrajeala ieftina are pe ea..mia vorbit foarte frumos la telefon mia spus ca arata bine si cand m am intalnit cu ea in fata la gara mia disparut tot cheful de sex cat de nasoala era si cata grasime pe ea foarte scunda si foarte grasa si mainile foarte grase mari ciudata rau de tot si un vocabulat pe ea de tiganca si niste expresii de ......nu mai vb.....a fost singura teapa pe care mi am loato de la ea apoi mia dat pe unii la telefon sa ma injure si sa ma sune fel si fel de numere ..nu stiu ce este in capul ei dar toti se iau dupa vrajeala ei....si app am mai vazut ceva scrie in anunt ca are 63 de kg dar 100 le are garantat si o burta de femeie gravida!!!  va asigur ca dati baniii la gunooooooiiiiiii...!!!!!

Link spre comentariu

Hahahaha ce ma faci sa rad ! Eu niki nu ma intalnesc cu lumea afara ci doar la mne in apartament ,sau direct la hotel .asa ca nu dao in vrajeli destea ca cine a fost la mine iti spun io ca nu a plecat nemultumit.si inca ceva stiu cine esti si cine tea pus sa faci trb asta.probabil e invidia .ptk pe valcea nu are nimeni pregatirea mea.si in plus lucrez io totul cu prezervativ dar calitatea si talentul meu nu le are oricine. App zi lu oana larisa lavinia sau cum o chemao pe ia .ka nu ma poate face d akm 20d ani inainte.si las totul la parerea userilor de aici ptk pozele sunt reale % si astazi pun si un video ,bine inteles daca e aprobat

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

eu de exemplu nu am fost multumit de tine absolut deloc cand am fost la hotel si colegul meu mie spus ce mia spus si a avut dreptate ca mai bine ne duceam la traseiste ca arata mai bine..sincer nu te supara eu m am intepat cu tine si pe nimeni nu am auzit sa fie multumit de tine 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...