Sari la conținut

0748568217 - scolarita obraznica


coldfusion

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare!

Am vizitat domnisoara dupa o programare prealabila cu o seara inainte, la fata locului imi spune ca nu are timp decat pt un nr, ca asteapta alt client si trebuie sa ma grabesc.. wtf??

NU mai recenzez cum e prosopul, cat e halatul..

Atitudine prompta dar neutra, se dezechipeaza rapid, corp fain, nu mai e chiar slim, a inceput sa capete forme, pasarica nerasa de vre-o 3 zile dar curata, stramta si se umezeste natural , din zona gurii venea un miros greu asa ca am sarit peste FK..

Dotari: prezervativ cu rizuri, lubrifiant lipsa, servetele la discretie.

Actiunea: la doggy se plange ca o doare, sa o las mai incet, trecem la misionar, aici se simte avantajul pasaricii stramte, chiar simti ceva, nu dai ca surdu-n clopot.. la WOT se lipeste de tine, se implica, geme real, se excita

Per ansamblu, avand atat plusuri cat si minusuri, as zice ca e de revenit, dar nu e de top.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

0754 893 174

  • Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Știe cineva ce număr de telefon mai are aceasta domnișoară

Daca dadeai pe link-ul de Publi24 pus de mine mai sus, aflai si numarul de telefon.

 

PS. Esti singur la parinti ? Intreb pentru un prieten care zice ca ar fi trist sa mai ai un frate la fel de imbecil ca tine.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

0754893174 sa iasa in cautari. Am trecut pe la "Bella" pe "orb" negasind in prealabil nimic, functia "cauta" nereturnad rezultate. A fost ok, revin maine cu recenzia regulamentara. Merita!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare futaciosi si futacioase! De la bunicul meu am invatat multe, dar si aceea ca promisiunea este mai rea decat datoria. Promisesem aseara ca revin cu recenzia si iata-ma asadar incercand sa ma achit.

Pare-se ca in ultima vreme s-au aliniat favorabil astrele si pentru mine sau am calcat eu in ceva aducator de noroc, ca prea apar des perioade de acalmie si am si eu cateva ceasuri libere. Si tare-mi place sa petrec asest timp imbratisat de vreo zanuta, cu sfarculete intre buze sau pipaind bucusoare tonifiate. Gasesc pe publi anuntul Bellei, caut pe forum... ioc rezultate (sunt spatii lasate in numarul postat de Baron astfel incat nu era indexat la cautari). O sun si imi place cum raspunde, clar, politicos, amabil... imi enumera serviciile, preturile, totul intr-o nota ce denota profesionalism. Imi place atitudinea si urc. Imi deschide o fetita frumusica, bruneta, urcata pe niste tocuri ce-i scoteau in evidenta piciorusele frumoase terminate intr-un fundulet minunat, sani micuti dar faini si o pereche de ochi ce te fura in spatele unor ochelari sexi. (In treacat fie spus, eu unul am o slabiciune maxima pentru tipele cu ochelari. Vine de fapt de la o asociere inconstienta a unor chestii. Ochelarii sunt apanajul celor care citesc mult iar cei care citesc sunt de regula si inteligenti. Inteligenta este insa si cel mai sexi atribut, cel putin in cazul meu). O gasesc asadar super atragatoare si hotarasc sa raman pentru o ora in "grija" zeitei. Observ, tot in treacat, ca nu sunt genul ei si ca i-ar fi placut mai mult daca statem mai putin. Ma linisteste insa si-mi spune ca e ok. Primesc tot ce trebuie pentru dus si o regasesc in dormitor goala, zambind provocator, invitandu-ma alaturi. Faina senzatie! De cate ori nu tanjim dupa momente de astea dragi confrati, cand caprioara tanara, cu picioare lungi, piele catifelata, sani impungatori si gene lungi sa ne imbie sagalnic sa ne asezam in patul ei?! Si macar pentru veridicitatea acestui moment si tot ar trebui sa multumim cuiva...

Dau curs invitatiei si incepem mangarierile... ii place, imi place si "maestrul de ceremonii" ridica deja capul. Nu rabda mult si primeste sarutarea fierbinte a zeitei. Un oral priceput, umed, destul de adanc si sustinut, fara atentie la imprejurimi, dar nici nu as fi vrut. Constat ca sanisorii sunt tari, sfarcurile devin erecte, fesele ferme si piersicuta freamata usor. Pare ca-i place. Fiori reci imi strabateau sira spinarii atat datorita tratamentului, foarte profi, cat si automagulirii la gandul ca si ea gaseste ceva placut in toata munca. Vreau mai mult si-i cer sa-l echipeze pe "nenorocit" pentru un misionar. Si patrund acompaniat de oftatul placut al fetei. Iarasi senzatii divine. Stransura placuta, lunecoasa si fierbinte. Pompez astfel incat sa-i vad jocul sanilor, sa-i vad buzele intredeschise avide dupa aer, si arar, privirea din ochii aia ucigatori. In asa conditii nu dureaza mult pana cand generalul isi da duhul. Uf... alta farama de divinitate uitata de zei pe pamant.

Osteniti, ne asezam la o tigara si un pahar de suc. Incercam timid sa legam cumva discutia, dar nu prea ne iese, poate si din vina mea, fiind prea obosit pentru a gasi la acel moment ceva hazliu, interesant. Bella este mai sociabila in pat decat in afara lui unde este strict profesionista. Nimic deranjant, atitudine distanta, profi fara a incerca insa o oaresce apropiere. Poate ca nu meritam eu...

Reluam ritualul cu dus, dormitor si oralul ala sustinut. Si a avut de munca pana l-a desteptat pe soldatel, dar nu s-a plans si nu s-a lasat pana nu l-a vazut iarasi gata de atac. Jocul hipnotizant al feselor lovite ritmic, din ce in ce mai repede "pe la spate", gemetele faine ale Bellei, au intregit tabloul unei alte descarcari.

Mutumit, revemim la tigara de despartire. Aceeasi atitudine corecta dar usor distanta starnea regretul ca nu-i pot fi pe plac. Traisem insa clipe minunate si regretele nu-si aveau locul. Ne despartim politicos, eu cu gandul sa revin si sa mai "trag o carte", poate ceva mai norocoasa.

 

Note:

Locatie 9,5 - Palace, totul ok in conditiile stiute de discretie

Fata 9,5 - 10 Frunusica, sexi, alura de scolarita, secretara, bibliotecara (astazi e stewardesa... faina alegere)

Atitudine: 10 - profesionista, si-a facut treaba politicos, nu fura curent, pro client

GFE: 8 - FK inclus, mangaieri, imbratisari doar comunicarea este ceva mai deficitara. (M-am simtit ca la o gagica care parca abia ma iertase ca ma prinsese la curve, :) dar tot mai e oleaca suparata pe mine)

ON: 9,5 - umed, adanc, sustinut, pare sa-i placa, fara atentie la imprejurimi dar eu oricum as fi oprit-o.

NP: 10 - te lasa sa o futi, te incurajeaza, se muleaza pe cerinte iar cand dai semne de oboseala preia initiatica. Pasarica placuta, gemete reale.

Igiena: 10 - totul perfect.

Anal: nu face

Halatul: 100/200. Accepta FK, COB, COF, parca si CIM.

 

Raport calitate/pret excelent. Recomand cu caldura iar daca isi va mentine seriozitatea, profesionalismul si mai lucreaza nitel la comunicare eu unul o vad la top.

 

Ciocane tari si clipe faine!

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare,

 

Zilele astea am vizitat si eu domnisoara proprietara a acestui topic,o sa fiu scurt si la obiect asa ca mai jos notele:

 

Locatie 9,5 -Zona Palace,curat,prosop curat,geluri,totul ok
Fata 9,5 - Frunoasa miniona,carne tare,sani nu mari insa compenseaza prin prospetime 18-19 ani
Atitudine: 10 - nimic de reprosat,nu m-a grabit si m-a intrebat pe mine cum sa decurga ostilitatile
GFE: 9 -  mangaieri, imbratisari ,saruturi,totul a decurs ca o veche prietena cu care nu m-am vazut de ceva vreme 
ON: 9 - umed, adanc, sustinut, fara atentie la zonele adiacente insa una peste alta a fost bine :)
NP: 10 - tse muleaza situatie si chiar preia initiativa,pasarica stramta, gemete ,tot tacamul
Igiena: 10 - totul ok,parfumata,rasa,curata
Anal: nu stiu daca face
Halatul: 100/200. Sevicii FK, COB, COF,CIM,cam tot ce se poate

 

Spor la maciuci !

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:New York
  • Oras:New York

Vizitat astazi titulara topicului. Sunat si programat, programare respectata

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/stewardesa-pregatita-pentru-a-decola-poze-reale-100-facute-in-locatie/e56777dgf4767feiege7024hf9h49d5e.html

 

Locatie 8 -Zona Palace,fum de tigara in camera...fumase un client inaintea mea...
Fata 9 - Ochi frumosi, asteptat in costumatia din ultimile poze, tinerica
Atitudine: 9 - nu fura curent aiurea, atenta la sugestii
GFE: 9 -  prietenoasa
ON: 9 - umed, adanc
NP: 10 - incercat o singura pozitie (mama iedului) umezita natural, geme..stramta
Igiena: 10 - totul ok,parfumata,rasa,curata
Anal: nu face
Halatul: 100/200.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

De vreo douazile incoace, nu da nici un semmn fatuca, la fel ca si blonda suava, sa fie o coincidenta ??

Poate n-am urmarit cu atentie, care este blonda suava/ colega ... tel ?

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Cand gazonul e bine aranjat si jucatorii sunt multumiti... Dupa referintele de aici s-ar parea ca e number one. Ar fi util de vazut un top 5 al momentului . Probabil ar domina cele de 19-20, dar tot ar fi diferente, nu toate sunt tari la acelasi "aparat".

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Vizitat, s-a cam scris 99% din roman. Ce am remarcat este tehnica contractiei bine controlata, nu a grabit descarcarea marfii prin contractii prea dure, iar la sfarsit a reusit sa contracte doar segmentul din profunzime , iluzia fiind ca  mutu nu isi poate baga capusorul intr-o caciulita foarte stransa. 

Link spre comentariu
Vizitator costy96
Reputație: 0
Salut , de curand , din oarecare motive ma gandeam la ceva tineresc , impins de recenziile de top , zic sa incerc la titulara. Sun si fac programare , raspunde prompt o voce draguta , prezinta serviciile si programul de lucru. Citind recenziile , am zis ca e la sigur treaba . Pentru inceput respecta programarile , in usa ma intampina fetisoara imbracata ca in ultimele poze , slim  si cam atat... era cam bezna in camera , probabil mai mult pentru ochii verzi am venit ... inafara de bataia luminii tv'ului nam vazut prea multe... Imi spune ca nu pot sta o ora ci doar un numar , daca raman sau nu ( aici nu prea poti anunta ca vei sta o ora-doua-trei daca nu stii cu cine te vezi ) . Evident am ramas un nr, doar nu am batut atata drum degeaba. Actiunea a debutat grabit ,jos textila , hai asa , acuma asa ...nu am venit la alergat ... eu unul sincer nu stau niciodata un numar ( poate acu m-am lamurit detot ) , dat fiind faptul ca nu ma duc sa fut o gaura si atat, ma duc sa ma relaxez o ora doua cat e nevoie intrucat toate prostiile si stresul cumulat sa iasa din peisaj , trecand peste asta , mi-a lasat o proasta impresie de foc automat , de stres ...in fine .. nu imi place sa lungesc vorbaraia de genul decat la lucruri interesante , sa trecem la note :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie : 8 , nu foarte discret , gasesti loc de parcare , ap curat , aerisit , fara fum de tigara la mine , totusi populata zona ... sau poate la ora aia

 

 

Aspect: 9 , slim , sani mici , sfarcuri plate ..nam reusit poate sa ii ridic antenutele , carnita tare se vede ca e tinerica , chiar iubibila 

 

 

Oral: 8.5 ,am optat pt OP , not bad , un singur ritm , fara atentie la sateliti 

 

 

NP : 9.5 , e stramta , se umezeste natural , tehnica de sugrumare a soldatelului

 

 

Anal: Nu ma interesat , doar daca vrei sa distrugi o floare ceea ce nu cred ca merita 

 

 

 

 

GFE: 7 , Macar nu ma dat afara  :laugh2  , la telefon fu dulcica , in camera de actiune aruncate acolo doua vorbe , cum am mai zis , mie unu imi place sa socializez daca am cu cine si daca vad ca e deschisa la vorba , telefonu fu cu sunetu la notificari pus pe 12/10 , cand se ridica gogu atunci veni si notificarea , mai mai sa fuga de la datorie  :slap2  , ma bucur totusi ca nu sa uitat la el sau sa raspunda  , pe viitor e bine de pus pe SILENT zic ....

 

 

 

Igiena : 10 , curata , rasa si parfumata 

 

 

 

Baie : ? nu am fost , am venit gata dusat parfumat , plecat 

 

 

 

Tarif : 100/200

 

 

 

 

 

O recomand celor ce vor ceva tanar, sa isi aduca aminte de vremurile copilariei ( pentru unii ) , nu-i de dus sa dai ca surdu'n clopot zic ... Eu personal voi reveni pentru o a doua sansa ( revenge ) nu-i de lepadat deloc  , poate poate prind si eu ochisorii aia la lumina zilei si nu a tv'ului  :laugh2   . Poate am avut o zi proasta ...ghinionista .... totusi am plecat confuz de atitudine ...  Sunt constinent ca nu poti multumi pe toata lumea ... fiecare vine cu scopul sau ... Urmatoarea recenzie sper sa fie muult mai buna si mai pompoasa , sper ca nu am omis ceva din scurta vizita .   

 

 

 

Seara faina sa aveti dragi confutaciosi ! 
Link spre comentariu

Am aflat si eu de curand cat s-a obraznicit scolarita noastra sau mai nou insotitoarea de zbor. Am facut o programare de pe o zi pe alta in prima parte a zilei, programare confirmata cu varf si indesat de catre stweardesa noastra. In ziua cu pricina revin cu un telefon regulamentar cu 20 min inaintea imbarcarii pentru check-in, insa imi raspunde casuta vocala, eu hotarat de fire cum sunt, ca sa nu pierd zborul isu directia preacunoscutului futodrom, ajuns si parcat regulamentar incep sa dau telefoane insotitoarei insa fara raspuns, dupa o juma de ora de sunat din 5 in 5 min am renuntat la imbarcare, m-am urcat in masina si resemnat, am revenit la treburile cotidiene, si uite asa mi-am luat o teapa de toata frumusetea atat de la stweardesa cat si de la scolarita care s-a obraznicit la propriu. Probabil numarul mare de solicitari ii permite sa trateze astfel si clientii care au fost de mai multe ori pe la ea.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am fost zilele astea pe la ea, consider ca a mai scazut nivelul cel putin la gfe, in trecut imi amintesc sigur ca am sarutat-o pe gura acu mi-a spus ca nu mai face, oricum eu ma duc doar pentru futai, e ascultatoare dar cand incepi sa faci pozitii hard: ea capra la marginea patului cu fata lipita de cearceaf si spatele arcuit cu fundul in sus iar tu cu un picior pe podea si celalalt pe pat si o penetrezi oblic cumva de sus in jos mie mi-a spus ca o am lunga si ca o doare... vrajeli. Te primeste intr-un body negru fain dar nu te lasa sa o dezbraci tu sa o atingi si in capul tau sa iti nasca fantezii, in 5 secunde si-a dat jos si chiloti si sutien, tot...

 

Note

Locatie 9 zona palas, apartament nou

Oral 8 protejat la cerinta mea, cu tente de DT

Normal 8 ea incearca sa te satisfaca dar in trecut parca era mai ascultatoarr

Gfe 7 fara FK, fara o discutie amicala, mi s-a parut suparata pe mine (stiu ca nu e asa)

Igiena 10 e curata

Distractia e 100ron nr

 

Concluzie : merge in caz ca nu gasesti altceva. O parere personala: e mult sub prietena ei blonda.

Link spre comentariu

Vă salut!

 

Vizitat titulara acestui topic de 2 ori. Scriu câteva rânduri, poate va ajută înainte să o vizitați.

 

Cum am mai scris si pe alt topic, în lipsă de altceva la momentul respectiv (greu de tot ma sincronizez cu Ema masaj, din păcate), am zis sa încerc să văd care-i treaba cu domnișoara.

 

Telefon: cel din anunț

Locație: lângă Palas, nimic nou sub soare. Singură în locație, la parter, răcoare și liniște în apartament. Curat, perfect pentru așa ceva. Păcat de discreție si lipsa locurilor de parcare.

 

Fata: corp 9.5, foarte frumușică, ochi verzi, m-a așteptat într-un body negru, tocuri mari, o imagine superbă. A ținut tocurile pe toata durata întâlnirii. Sâni mici, dar frumoși tare, carnea tare pe ea, machiată frumos, ruj roșu. (Mi-a lăsat ruj roșu pe gât, noroc ca la final m-am uitat in oglindă :)) ).

 

Facut dus, ea ma astepta dezbrăcată dar cu tocurile înalte în picioare. (Daca rămânea îmbrăcată era un plus) Preludiu foarte frumos, fata sta cum o pui, FK la greu, miroase foarte bine, igienă 10.

Acțiune: oral P 8.5. Lins coaiele, priviri în ochi, dirty talk, multă salvă, foarte frumos. Nu reușește deep, de asta am dat o notă mai mică. Dar oralul ei este foarte pasional, nu obosește repede, își face treaba profesionist.

 

Normal: 9.5. Foarte bun, strâmtă și o senzație superbă să pompezi, contre, se tine cu mâinile de picioarele tale, strange cearsaful, geme puternic, FK, de mult nu am mai trăit un normal asa intens. Doggy, apoi la perete în picioare pe tocuri, pe la spate. Mi-nu-nat.

 

Atitudine: ușor distantă la început, dar după primele 10 minute foarte ok. Nu e cea mai vorbareață fată, asta pentru mine nu e un minus. Pentru unii poate fi. În unele momente din întâlnirile noastre, a avut niste glume cu subînțeles foarte simpatice, surprinzătoare.

 

Observ ca ține foarte mult de chimie, la multe fete. Dacă ea se simte safe și se leagă o minimă legătură, iese o întâlnire superbă.

 

Apreciez ca nu pune întrebări indiscrete, se cunoaște ca are puțină experiență. A zis ca are 20 de ani, a mai lucrat afară.

 

Nu s-a uitat la ceas într-un mod deranjant, nu mi-a zis nimi, chiar daca am trecut timpul. Nu cere banii inainte.

După ce am terminat, a mai rămas pe pat, lângă mine, un mare plus, plus întrebarea: "ești bine, a fost totul ok?"

 

Îmi place ca respectă programarea, e punctuală.

Overall, strict pentru mine, fata asta a fost foarte ok, voi reveni cu plăcere la ea. RECOMAND cui are chef de o fată tinerica, carne tare, frumușică la față, cu FK și foarte strâmtă, fără figuri inutile. Dacă e constantă, cred ca poate ajunge mai sus.

 

Am optat pentru o oră, ambele întâlniri. Doar la a doua am bifat 2 numere.

 

100 nr/200 h. Oral+normal protejate ambele. Anal nu am întrebat. Ar merge CIF, când revin voi intreba.

 

Sănătate și virtute!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Bună seara/Bună dimineața!

După o perioadă foarte îndelungată de timp în care nu am dat ochi cu școlărița obraznică, ajunsă între timp stewardesă,mă hotărăsc să o sun în speranța că voi prinde,pe ultima sută de metri,acum în prim sezon,un loc în avionul plăcerilor, patronat de altesa sa "Frumușica"( așa a fost alintată de un coleg de-al nostru cu mult timp în urmă).Zis și făcut.Sun,îmi răspunde repede cu o voce plăcută și foarte amabilă,stabilim o întâlnire în 40 de min.cu promisiunea că ea mă va anunța momentul exact când îmi va da și nr. interfonului.S-a încadrat perfect în marja de timp promisă.Odată pătruns la bordul avionului sunt întâmpinat de o "prea frumoasă fată",în costumația din fotografii.Frumoasă rău,și față,și corp,chiar și costumația,mai mult ațe decât pânză.O fată care știe să-și pună în valoare corpul,o escortă care își respectă clientul prin felul în care îl așteaptă. Multe ar trebui să ia aminte,chiar și din cele cu pretenții.Și fiindcă frigiderul îmi este plin trecem la strigarea catalogului:

 

Locație:9,5 zona Palas,Sesam,de obicei problemă cu locurile de parcare,eu am nimerit bine,există și varianta dea parca în spate pe Moldovei.Apartament curat, ingrijit,aerist,ce să mai lungim vorba,"omul sfințește locul".

 

Fata:10 pentru un fizic de invidiat,atitudine,pentru modul exemplar în care s-a pregătit pentru a mă primi,FELICITĂRI!

 

Oral/n:+9 adânc,umed,atenție sporită pentru împrejurimi și foarte lung,două reprize cu prelungiri ea și una eu,am preferat de data aceasta așa și nu clasicul 69.Se excită frumos,pare a fi natural.

 

Normal/p:9,5 lung plăcut,am muncit amândoi parte în parte,mi-a plăcut și sper că i-a plăcut și ei câtuși de puțin,așa a lăsat impresia,dacă nu e o bună actriță.

 

GFE:+8 aici din punctul meu de vedere e o mică problemă sau eu sunt prea pretențios. GFE nu înseamnă numai FK,pupici,mângâieri, bunăvoință,politețe,e un ansamblu mult mai complex.Apropo,am văzut că colegul kenken111 notează si EE (Escort experience), aspect pe care eu nu l-am întâlnit decât la o singură fată,nu dau nume dar se știe.Trebuie să învețe "să se vâre sub pielea omului,să-l subjuge" în sensul bun al cuvântului.

 

Igienă:10 cu FELICITĂRI.

 

Cadou:100/200, raport calitate/ preț de nota zece și când mă gândesc că sunt fete cu preturi de 150/250 sau chiar și mai mult care nu-i ajung nici la degetul cel mic.

 

Voi reveni,dar și la ea am probleme cu sincronizarea programului.

O recomand cu mare plăcere,merită vizitată!

 

Să aveți spor în toate și la toate!

 

Galerie foto,de pe Public24 pot dispărea oricând,de aici mai greu:

post-252750-0-60820100-1565748125_thumb.jpg

post-252750-0-12680200-1565748142_thumb.jpg

post-252750-0-20991100-1565748154_thumb.jpg

post-252750-0-34816000-1565748165_thumb.jpg

post-252750-0-03321200-1565748179_thumb.jpg

post-252750-0-15769100-1565748193_thumb.jpg

post-252750-0-14642400-1565748208_thumb.jpg

post-252750-0-78040300-1565748221_thumb.jpg

post-252750-0-77888200-1565748231_thumb.jpg

post-252750-0-68674700-1565748241_thumb.jpg

post-252750-0-03478700-1565748249_thumb.jpg

post-252750-0-65211100-1565748257_thumb.jpg

  • Like 10

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare. Am gasit si eu niste timp si am zis sa povestesc si eu expierenta cu domnisoara. am bifat doua vizite la ea, una la locatie veche si cealalta la cea noua. Aveti notele mai jos:

 

Locatie: 9

Fizic: 10 dupa parerea mea arata f bine.

ON: 9, adanc si umed

Normal: 9

GFE 8 mai are de lucrat.

 

Arata f bine la corp, am avut parte de FK, CIM.

 

Halatul: 100/200

 

Recomand cu incredere, eu personal o voi mai vizita.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Proaspat intosr de la tanara domnisoara, ma apuc sa scriu cateva randuri despre ea.

Locatie frumoasa in zona Palas., apartament curat si modern.

Aspect:fiind fan MILF uri am zis hai sa incec o cruduta, dar nu mi-a parut rau deloc. undeva 175 cm pe tocuri, buneta, corp svelt, piele fina sani micuti foarte placuti la atingere. Fundul demential....pacat ca nu face anal....cine stie pe viitor,

ON: Un oral bun, placut, fara sa te zgarie cu dintii si mulra saliva. A avut grija si de bijuteriile familiei...

NOrmal....deasupra am prinso de fund si am tras-o in mine cu pofta unde am terminat destul de repede.

GFE - un pic pe repede innainte, dar vorbeste frumos si e ascultatoare.

FK si CIM nu am apucat :))

Halat 100/fin   200/ora

De revenit: Da. Dar as incerca o ora.

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Concluzie : merge in caz ca nu gasesti altceva. O parere personala: e mult sub prietena ei blonda.

Din pacate prietena ei blonda se pare ca a tulit-o intr-o zona mai curatica si cu mai putini critici.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...