Sari la conținut

Doamna deosebita


Vizitator bara77

Postări Recomandate

Vizitator bara77
Reputație: 0

Am mers aici ...https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doamna-deosebita/780867717b6a6555.html. Am sunat si mi-a comunicat detaliile. ..150/200, programat rapid in 25 minute am fost acolo. Am aspteptat cam 2 minute cred ca un confrate sau a avut nevoie de igienizare dupa. Ajuns la locatie surpriza ... MAGHERU ..ING aceeasi locatie pe care o stie toata lumea, acolo o stat sau sta cred ca o persoana foarte draga noua oradenilor. Ei bine am zis sa urc sa vedem ce si cum. Am fost intampinat de o doamna undeva 35-40 ani, 1.65 un pic corpolenta, nu este "rupta din cer" dar destul de amabila. Am fost informat ca in camera alaturata este o colega care nu deranjeaza. Am platit inainte am luat ceva papucei de baie, prosop curat si la dus. In camera am fost invitat sa ma intind cu fata in sus, a inceput un ON care a durat cam 4-5 minute bunicel cred ca merita un 7-8 cu deep, umed fara adiacent, mi-a comunicat ca nu face CIM. La propunerea mea am trecut la Doggy. Foarte ...foarte stramta, sincer ma asteptam ca la varsta care o are sa fie mai larga ... ei bine destul de stramta (poate a folosit lamaie - ), am :doggystyle  cam 4 minute si am finalizat in caciulita. 

Tel 0754 656 936

ca si note.

locatie : 9 foarte curata, mi-a spus ca au facut curat cu o zi inainte

ON - 7... asta e ...am fost mai demult la Roxi

NP- 8... stramta, se misca da contre, nu comenteaza

Baia: 8 papuci de baie, gel de dus, prosop curat.

Timp stat 23 minute.

150 - finalizarea

Pentru cine-i place acest gen (mai in varsta) este OK.

De revenit ... nu stiu - poate pentru colega 

Sa nu uit daca intereseaza pe cineva a zis ca e din Brasov.

 

 

post-264618-0-55113600-1539609731_thumb.jpg

post-264618-0-11940600-1539609939_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Pe doamna am intalnit-o si eu prin 2016-2017 (nu mai stiu exact) in MS. Daca tin bine minte la pensiunea Viena avea "biroul" Nu mai stiu daca am scris atunci despre ea (cert este ca nu mi-am gasit postul ca sa va dau link).

Detalii nu mai prea tin minte, oricum vizita a fost un compromis din partea mea (imi plac fetele slim si in general mai tinere, dar nu reuseam sa dau de nici una din preferatele mele).

Din cate tin minte experienta a fost ok. Nimic spectaculos, dar placut.

Note max 7 (dar repet nu-i genul meu - m-am dus pt o golire, rar mi se intampla).

Tin minte ca mi s-a parut foarte scump. Ceva de genul 150 Lei/20 min (imi spusese la tel tariful dinainte, deci m-am dus in cunostinta de cauza)

Daca va place genul, o recomand.

  • Like 5
tpc-cr.jpg

 

Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna confrati. Ieri fiind curios de titulara topicului am zis ca incerc sa vad ce va iesi. Am sunat, a raspuns din prima dar avand ceva treaba a zis ca ma resuna daca termina mai devreme. Zis si facut, dupa 20 de minute ma resuna si imi indica detaliile despre locatie. In 15 minute am ajuns la locatie ( Prima de pe Onestilor), urcat sus unde am dat de doamna din poze. La aspect nu am ce baga de vina, pozele sunt reale, se vede ca nu este de 20 de ani dar pentru amatorii de MILF eu zic ca e de nota 8. Am vorbit cate ceva pana ne-am scapat de haine, am fost dusat deci nu am mai trecut pe la baie. Actiunea a inceput cu un ON destul de bun, apoi a bagat junioru intre sani apoi iarasi cateva minute de oral. A montat protectia si a trecut in LOT, unde dupa cateva minute am finalizat in balonas. A urmat igienizarea , m-am imbracat si am plecat.  

 

Notele:
Locatie 9, baie nu am vizitat-o, apartament nou. Zicea ca mai are o colega pe care insa nu am vazut-o ( cred ce este soniaaida)
Aspect 8 , sanii medii , putina burta dar nederanjant
Igiena 9 curata, parfumata, 69 nu am incercat

Atitudine 8 am fost si eu grabit, dar m-am simtit puin grabit, nu am intrebat de baie dar nici ea nu a intrebat daca vreau sa ma duc, d_t_d cred ca a durat 25 de minute
ON 9 destul de placut, insa fara atentie la zonele invecinate
NP 9, am incercat doar LOT, dar cred ca in dodgy este o priveliste super 

Halat 150 --finalizarea , la 100 ar fi mai ok.   
De recomandat Da, carora le plac MILF

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...