Sari la conținut

Maseuza Episcopiei


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna,

 

Am fost eu la aceasta Doamna.

 

Este o Doamna de circa 40-45 de ani, destul de placuta, presteaza un masaj mediocru, dar se lasa cu finalizare la 50 de lei, cand spun finalizare ma refer la "handjob".

Nu stiu, e posibil sa fie deschisa si la alte propuneri, doar ca eu n-am mai insistat, eram in contra timp.

 

 

Am gasit un anunt in vandsicumpar care suna cam asa:

 

"maseuza draguta, plina de energie, fac masaj general, exclus romii. telefon 0742486214."

 

Daca stie careva ceva despre aceasta doamna/domnisoara va rog sa imi dati si mie niste detalii !!

Link spre comentariu

Buna,

 

Am fost eu la aceasta Doamna.

 

Este o Doamna de circa 40-45 de ani, destul de placuta, presteaza un masaj mediocru, dar se lasa cu finalizare la 50 de lei, cand spun finalizare ma refer la "handjob".

Nu stiu, e posibil sa fie deschisa si la alte propuneri, doar ca eu n-am mai insistat, eram in contra timp.

Ne dai cateva detalii despre locatie si aspectul doamnei?

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Locatia este intr-o casa cu curte comuna, e putin deranjant deoarece pana cand ajungi in camera respectiva e posibil sa mai intalnesti pe drum diverse persoane si poate deveni stanjenitor.....depinde.

camera propriu zisa este destul de curata.

Doamna dupa cum am spus este destul de draguta.....pare curata

cam 1,60 inaltime, nu e supla dar nici grasa (eu zic ca e ok. pt. varsta ei)

..cam atat

 

Ne dai cateva detalii despre locatie si aspectul doamnei?

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

buna..am fost si eu la aceasta asa zisa maseuza...sincer...pierdere de timp si bani....am sunat ....am programat..vorbeste frumos...dar...locatia e jalnica, ea se tine binisor ptr virsta ei....sincer....nu e pe gustul meu...am pierdut timpul degaba, dar asta e,  si a mai si crescut preturile, masaj normal-40 ron...masaj erotic-80 ron....am optat ptr. al doilea...sibncer dezamagire mare...ca sa trec la concluzii:

 

locatie ;4

aspect; 5

gfe: 7;

prestanta;6

 Sincer eu unul nu am sa mai trec in viata mea....... e ceva de evitat,   mai bine dai un ban in plus si mergi la un masaj erotic sau la o escorta ca lumea in Timisoara....Aradul e varza....inclusiv saloanele...mergeti in alta parte acolo..NUUU..!  aaa....si mai ceva inaintea mea a iesit unul....asa bine arata ca parca era viu...un mos...deci ia pe oricine, desi zice ca nu..Fugiti ..de pe episcopiei..!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna!

Dupa o gandire indelungata m-am hotarat sa trec si eu pe la doamna pt un masaj. Confirm si eu adresa. Preturile sunt de la 50 la 80, adica de la un masaj simplu de relaxare pana la unul cu finalizare. Camera este draguta, decorata cu lamanari, lumina difuza, iti pune muzica ambientala, etc. Doamna arata ok pt varsta ei, se joac cu tzatzele pe tine, etc, te pregateste temeinic pt finalizare, iar daca-i cazi in "gratii" iti poate oferii si ceva mai mult decat un handjob.

Ce sa zic per total un 7, eu mai revin cand sunt obosit si stresat, te ajuta masajul si finalizarea sa te deconectezi ff bine!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Tot n-ai fost destul de explicit: cum ai terminat in ea? In gura ei sau in "veverita" ei. Ca daca ai terminat prin sex normal, trebuia sa spui: mi-a pus prezervativul, am facut-o in pozitia ea deasupra, etc. Ca ma gandesc ca nu ti-a intrat direct in instrument, asa fara prezervativ?

Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin

Fratilor mi am facut programarea. Am sunat pe la 8:20 m a chemat la 9:15 m a ghidat f bine la tel fum o gasesc. Am parcat masina si cum ajunsesem mai repede am zis sa beau o cafea intai. La Boema e renovare asa ca am mers pe episcopiei in jos si gasesc cafe castel Genoveze. Intru cer o cafea. O blonda dragutzica mi o aduce. Cer un pachet de zigari kent 8. Ma intreaba blinda daca am sa i schimb un milion. Aveam 80 marunt pregatiti si in rest hartii de un milion. Bing! Face clic in minte. O intreb cat e cafeaua si tzigarile. 16 lei. Iti dau 80 lei si nu mi mai dai rest. Musca blonda 16+

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin

Scuze de despartirea in 2 a mesajului anterior da scriu d p tel. OK. Filmu cu maseoza. Doamna e ok dar trebuie sa va asteptati la o doamna. Daca ea zice 40 ani eu zic ca e un pic mai mult da nu deranjant. Nu am mers cu speranta sa gasesc o diva asa ca n am fost dezamagit. Pretul descris la tel e la fel cu ce zic colegii intre 50 si 80depinde ce vrei. Eu am zis ca vreau cu finalizare si ea a specificat cacse face prin tehnica masajului dar cavsa i zic daca am rorinte sau fantezii. Aici am inceput negocierea deja intins pe masa cu curu in sus si cu mainile ei pe mine. I am propus sa foloseasca gura. Nu a marait mult. Eu nu fac asa ceva bla bla dar tu esti un dulce ;-) eu i am zis sa faca o exceptie si bla bla. 2 minute si a fost convinsa fara prea mult efort. Cred ca ea ar fi vrut sa o si fut dar am fodt egoist. Masaju slabutz mai mult mangaieri cu ulei + folosit coate si bratze. Nu m am uitat la ceas. Dupa ceva vreme m a intors si a inceput sa linga pe Torje apoi sa l suga. Nu mi a trebuit mult si hop... Mai grabitule...pai asa repede? Pai nu e nimic...sterge l si fa mai departe. Sa executat fara sa maraie deloc. La sters si mangaiat apoi iara masajvla gat si cu danii pe mine dragadtoasa...fara graba pana vede ca sa trezit JR iara. L a luat iara la libs si supt. Eu cred ca voia sa mi demonstreze ce stie si din nou impresia ca ar vrea sa o fut. Dar eu iara egoist i am dat drumu tot in gura ei. A scoso nu a tinut o in gura si mi a frecato. Iara repros ca ar fi trebuit mai mult ca nu a avut vreme sa imi arate potentialul ei... Apoi un madaj pe ceafa scurt si gata ca nou de o saptamana scurta.La sfarsit o intreb cat arctrebui sa decartez in conditiile in care a fost asa de cooperanta. A bagat vrajeala ca lasa la voia mea. Am insistat sa se arubce ea cu prima oferta si a zis un milion. Am facut calculul am zis ca 100 e defapt e 80 cu ajutorul blondei genoveze plus cafea plus tzigari moca am zis ok. Note nu as vrea sa dau pt ca e alta categorie tipa. Nu am termen de comparatie intre ea si o intalnire sexuala normala. Oricum dpmdv cred ca ar fi un 6-7. Nimic special. Mai mult de palmares. Bye.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

@sorin2net, ai un + din partea mea, te felicit pentru recenzie, dar sa stii ca m-am chinuit destul de tare sa pot intelege ce vrei sa ne transmiti in cele 3 postari. Ai un stil extrem de imbarligat. Am priceput ca scrii de pe mobil, dar se pare ca nu verifici ce ai tastat (scris) inainte de a posta. Probabil si ceilalti colegi o sa pateasca la fel. Oricum ar fi, bravo tie! :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

tocmai am fost la arad la masaj. am avut una din cele mai proaste experiente posibile. inca d ela inceput nu si-a respectat programarea era plecata in oras si am asteptat 20 min in fata portii. cand am ajuns tocmai suna altul pe care l-a si programat in "cateva minute" sa revina ca a "intervenit ceva" adica eram asa acolo sa imi ia banul si gata. am intrat in curte o mizerie de nedescris obaba mangaia o matza. A mangaiat-o si ea si a intrat intr-un hol d eunde intr-o alta camera. Acolo doua cadane care cica erau musafirele ei. ( dar nu fac nimic  ca am intebat-o ) am trecut in alta camera unde era la fel gunoaie pe jos mizerie si aer inchis. Are un pat de masaj m-am intins acolo nici vorba de apa , dus sau ceva igienizare macar cu servetele umede la doamna care tocmai venise din oras erau afara 30 de grade. Acum incepe partea nasoala...cica incepe masajul ulei cred de rapita intr-o sticla exact de ulei dar fara eticheta dragilor nu e gluma era ulei urat mirositor dracu stie ce a pus acolo a turnat intr-o sticla mai mica dar era gretos uleiul si nu crezi c am-a umplut din talpi pana la gat de procaria aia de a curs si pe langa. Masajul in sine slab de tot  desi se lauda ca are cursuri. Vorbeste poti vb orice doar ca la telefon pare interesanta la fata locului doar sa iti ia banul. m-am intors ca altfel continuam cu uleiul de motor pe mine care tocmai imi intrase si in gaura curului si incepe hoasca sa mi-o ia la laba. Ma mai saurta pe burta pe picioare nici vorba de muie sau alte ele. i-am bagat mana la pizda si i-am introdus un deget adanc a scos un geamat ceva ca mai incet ca aud vecinii...pe tot parcursul intalnirii a parut penibila si ca si prestatie si ca discutie desi repet pt unu  car enu are cu cine vb acasa poate if interesant eu [ovestesc din punctul meu de vedere ca e timp si bani irositi aiurea. I-am spus clar nu mai revin niciodata si ca m-a pierdut ca si client insa nu i-a pasat cica ar emulti...intre timp a mao raspun sla un telefon si a zis ca in 7 8 minute e gata...s-a ridicat si a pus-o apoi intre sani si asa mi-am dat drumul s-a sters cu hartie si gata de actiune a luat banii  80- ron si eu am tulit-o asigurand-o ca nu ne vom mai vedea pt asa ceva niciodata ca nu imi pace nu suntem compatibili si ea nu face nic masaj cum trebuie nici oral. ( desi mi-a spus ca vrea normal....ciudat) e 2 ori mi-a repetat ca normal cu prezervativ e altceva si la 100 ar face. per total o experienta de nota 2 sau 3

 

Igena - 1  ( nu a facut dus nu are apa pe acolo nu s -a spalat dupa ce am spermat-o doar s-a sters...ii mirosea parul groaznic cand mpam apropiat d eea a imbacsit a statut miros de par nespalat  )

locatie 4

masaj 4

oral -nu

normal -nu am incrcat nu am vrut eu

anal- nu am intrebat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Prima mea postare si totodata prima mea vizita la o maseuza cu scopul unui masaj erotic.

Am sunat la numarul din anunt si am primit detalii despre masaj si am facut o programare in seara respectiva. Mi-a spus ca incepe pe la 8 si am ales ora respectiva. Am ajuns la 8 fara cateva minute dar avea pe altcineva inaintea mea. Prilej pentru o tura si explorare turistica a strazii Episcopiei. Am vrut sa revin in 15 minute, dar dupa 7 m-a sunat si mi a spus sa ma prezint ca ma poate primi. Locatia: apartament intr-o curte, aspect de razboi civil. Apartamentul are mai multe camere, iar camera in care se desfasoara actiunea este ultima. Am avut neplacuta senzatie ca in bucatarie cineva manca si am cam fost stresat din acest motiv.

Camera de masaj : draperiile trase, lumini difuze, muzica italiana in surdina, pat de masaj curat cu hartie de unica folosinta pe el. 

Maseuza este o doamna pe la 45-50 de ani, simpatica, care m-a intrebat de unde am numarul de telefon. Unii clienti anteriori i-au mentionat de nimfomane dar nu are nici o parere proprie despre acest forum ci doar ar fi curioasa de comentariile de aici ( nu are internet). Foloseste ulei normal si sincer nu mi s-a parut nimic suspect la el cum pomenea un client anterior. Doamna are sani mari (lasati), un fund simpatic, piele fina si miroase frumos.

In timpul masajului s-a dezbracat complet lasandu-ma sa ma joc dupa pofta inimii cu pasarica ei. Sincer am avut senzatia ca a avut un usor orgasm, dar fiind la prima chestie de acest gen poate ma insel. 

Toata povestea a durat 50 de minute. Dupa ce am terminat in timp ce ne stergeam amandoi a sunat urmatul client probabil , dar i-a dat reject. Apoi dus si imbracarea. 

Timp total 60 de minute.

 

Note:

 

Igiena - 9 era curata, mirosea frumos, s-a umezit extrem de repede. A folosit servetele umede si dus la sfarsit.

locatie - 3 - senzatia ca iti pica casa in cap.

masaj - 6 - masajul propriu zis a fost uleiere si mangaieri. la stimularea erotica i-as da un 8 

oral - fara nota;m-am terminat prea repede pentru a putea da o nota. face doar daca ii place de tine. nu are rost sa insisti daca nu vrea.

normal -nu am intrebat dar mi-a dat senzatia ca nu s-ar da in laturi, ba chiar i-ar place.

anal- nu am intrebat ,dar i-a placut cand m-am jucat cu mana un pic la funduletul ei

 

In rezumat:

contra : programeaza clientii prea aproape ca timp unii de altii ; senzatia unei alte persoane (sau altor persoane) in apartament ; locatia (nu ti-ai dori sa te prinda un cutremur acolo).

pro: a reusit sa imi inlature stresul de la punctul anterior si m-a facut sa ma simt bine.

 

Revenire ulterioara discutabila.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut mister197621...,ai uitat de cadou...???

Cadoul 80 ron. Defapt acum daca stau si ma gandesc am o nedumerire. Cand mi s-a prezentat oferta textul a fost "40 ron masaj relaxare si 40-80 ron masaj erotic." Nu am inteles unde apare variatia asta de pret dar la final cadoul cerut a fost 80 ron fix.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...