Sari la conținut

REBECA 0734409072


Postări Recomandate

  • Oras:-
  • Oras:-

Rebeca, fata care rade cu ochii :wink2

 

Impresii:

Prima surpriza placuta a constat in discutia telefonica: chiar daca nu a raspuns la primul apel (numarul afisat), m-a resunat in maxim doua minutele si si-a cerut scuze ca nu a putut sa ridice telefonul inainte. La telefon: o voce extrem de placuta, in sensul de dulcica foc! Te incita sa o cunosti personal inca din convorbirea telefonica. M-am programat rapid, Rebeca este in mod cert o fire sociabila si comunicativa.

 

Ajuns la fata locului (Str. Foisorului, prima la dreapta dupa Casa de Pensii - Calea Vitan), am fost surprins in mod placut a doua oara: Imi deschide usa o domnisoara frumusica foc, parfumata si imbracata foarte sexy si cu o voce, ..sexy. :luv cateva emotii..; sunt cucerit in mod rapid de farmecele ei. Rebeca este din punct de vedere fizic o dulceata de fatuca: aprox. 1,65 cm/45 kg, (i-as da maxim 23/25 ani dupa cum arata) genul slim cu forme armonios proportionate, corp care inclina cu o idee inspre atletic, dar care mentine liniile corporale foarte feminine, foarte elegante. Realitatea bate pozele intr-un mod indiscutabil: eleganta, stil, rafinament.

 

Cred ca principalul atu al acestei tinere domnisoare (vorbind acum in sens pur fizic) este totusi infatisarea, chipul: imi vine sa ma repet de o mie de ori; este o dulcica, o scumpete de femeie: par negru drept, lung si bogat, machiata perfect, buzele subtiri si catifelate, nasucul si ...ochisorii aceia negri care rad tot timpul si de care nu te mai saturi sa-i privesti. Rebeca emana prin chipul ei nu doar frumusete, senzualitate , ci si expresivitate! este o combinatie zic eu, optima, intre o femeie deosebit de sexy si atragatoare si o fire adolescentina, jucausa, zglobie pe care-ti vine sa o mananci.

Este expresiva si captivanta (asta mi s-a confirmat si ulterior) prin tot ceea ce face: gesturi, mimica faciala, comunicare verbala, nivel de inteligenta, comportament. Personal, mi-a lasat impresia ca ceea ce face este lucrat, atent studiat si executat intr-un mod impecabil de natural. Aceasta contrastare dintre comportamentul si temperamentul ei o face chiar mai atragatoare.

 

Actiune:

Rebeca stie in mod evident cum sa aduca un barbat in starea de orgasm, sa-i daruiasca placerea sexuala maxima! Executa orice miscare intr-un mod profesionist, dar care lasa intotdeauna pe primul plan "jocul", naturaletea, gingasia. Stie sa excite la maxim un barbat prin firea ei zglobie, jucausa, participa afectiv in preludiul amoros prin felul ei "lipicios": se lipeste de tine, pana-i simti trupul fierbinte foarte, foarte aproape, se joaca cu sanii pe pieptul tau, te imbratiseaza strans, te saruta intr-una; apoi folosind toti stimulii vizuali prin gestica, prin mimica fetei, prin priviri directe, miscari lascive. Se daruieste intr-un mod generos si creeaza o admosfera destinsa, extrem de placuta si nu in ultimul rand, calda. Te simti in compania ei ca si cu o iubita, te alinta si-ti vine sa o alinti la randul tau..

 

Notele:

       Locatie: 9,5 apartament (baie); 10 pentru o camera a Rebecai aranjata cu mult bun gust, asortata cu stil si eleganta, in care m-am simtit cu adevarat alintat; Intim, curatenie exemplara; Admosfera camerei parca iti transmite faptul ca te asteapta o partida de amor pasionala; pe pat era intins un cearsaf confectionat dintr-un material fin de culoare rosu-caramiziu, foarte incitant.

 

      Aspect fizic domnisoara: se incadreaza perfect in genul slim (eu ador acest gen) : 9, ar avea nota zece daca ar fi cu vreo zece centimetri mai inaltuta si as considera-o aproape perfecta. DAR...subiectiv vorbind are totusi din partea mea nota 10+ :snap : linii corporale elegante si foarte feminine: sani frumosi, fermi si tari (nota 10), fund foarte apetisant, contrasteaza cu talia subtire a fetei (nota 10), carne tare, piele fina, fata, chipul (nota 11); Expresivitatea si frumusetea sunt principalele atu-uri mai ales cu ochisorii aceia negri care rad tot timpul! :kiss3

Rebeca este, din punctul meu de vedere, si o femeie foarte SEXY!

 

      Curatenie: 10+, are pielea fina, catifelata; emana un miros extrem de placut, incitant in acelasi timp; a folosit un parfum foarte feminin care pe mine m-a cucerit; manichiura/pedichiura, coafata impecabil; dantura foarte bine ingrijita (iti este mai mare dragul sa o saruti); deci curatenie exemplara!

 

      Sex oral: 9,5: desi a fost executat protejat, am fost placut impresionat sa constat cat de finuta si senzuala este Rebeca. Este primul moment din viata mea cu o escorta in care m-am simtit excitat la culme (nu voi intra in foarte multe detalii); Personal, apreciez faptul ca face oral protejat si are din partea mea nota zece la atitudine.

 

      Sex normal: Rebeca mi-a daruit un orgasm foarte intens; Am remarcat inca o data faptul ca aceasta fata se implica si-ti creaza impresia ca faci amor cu o iubita (poti sa uiti de faptul ca i-ai lasat o mica atentie la inceput :laugh2 ). Nu,.. fata este repet, generoasa din cale afara. In timpul actului sexual (am incercat doar pozitia "femeia deasupra" - spre rusinea mea, sper sa ma pot revansa data viitoare :laugh2 ), se foloseste de toti stimulii tactili si vizuali pe care-i are la indemana: variatiuni de ritm, pozitie, priviri directe, s.a. Ea stie bine ca barbatul raspunde foarte pozitiv la acesti stimuli. Am remarcat aici ca Rebeca are miscari foarte bine studiate (a nu se intelege ca lipseste naturaletea si spontaneitatea!), in sensul in care nu doar "rade" cu ochisorii, dar printr-o mimica a fetei, a buzelor si faptul ca se foloseste de manute: isi cuprinde si stimuleaza ea sanii, isi linge finut degetelele, etc...gesturi extrem de excitante pentru un barbat.

 

      Atitudine/Comportament: 10; fire deschisa, comunicativa, emana caldura si afectiune sufleteasca (a nu se intelege altceva!). Atitudine "pro-client" 100%. Nu te grabeste deloc, nu ai impresia ca urmeaza un alt client, este rabdatoare, calma si-ti asigura atentia maxima.

 

      GFE: 10+. O recomand in mod clar celor care cauta o experienta de acest fel, la Rebeca veti gasi chiar o experienta de TOP!

 

      Halatul: 200 RON/ora

 

Concluzii: personal as reveni la Rebeca, fara sa stau pe ganduri. Aceasta fata m-a impresionat prin frumusetea, expresivitatea si prin comportamentul ei. O recomand doar celor care vor sa savureze ceva fin si rafinat, pentru ca Rebeca este o experienta de TOP si trebuie sa ramana in acea zona.

Raspunde foarte pozitiv la orice compliment , asa incat nu ezitati sa-i aduceti complimente si sa o tratati respectuos, manierat, caci veti fi rasplatiti pe masura!

 

Va multumesc,

  • Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am fost si eu astazi pe la ora 12:00

Am sunat cu o ora inainte sa confirm programarea si apoi cu 5 minute inainte ca sa aflu scara si apt. Este interfon la usa

M-a intampinat dsoara de dupa usa , miniona, genul subtire, cu un zambet placut si dinti albi. Tusea un pic.

M-a invitat in camera , unde avea dulap pregatit pentru haine.

Am pus banii pe masa 200 ron 2 finalizari /o ora

M-am invitat apoi la baie, cu un prosop curat . La baie nu e dus , ci e cada, cu oarecare urme de mucegai pe perdeaua de plastic.

Dupa ce am facut dus m-a invitat in camera , genul lipicioasa , cu FK sustinut , corp foarte frumos , sani deasemenea

Oral protejat bine executat , am dat si eu pe la pasa cu limba, nici un miros suspect. La oral ii place sa scuipe pula :)

Am pus-o apoi pozitia misionarului unde am observant ca zambeste foarte frumos de dedesubt. Vazand ca e pericol mare sa termin in 10 secunde -_-'' AM PUS-O caprita , unde am rezistat 10 secunde -_-''

Dupa aceea am inceput sa socializam si am aflat ca este o fata foarte isteata,  care poate sustine cu usurinta o conversatie.

Este genul iubita , care daca faci click cu ea ofera senzatii nu numai fizice dar si intelectuale ca sa zic asa (please fuck my mind).

Inainte cu 10 minute de ora a batut discret colega ei in usa (si ea presteaza).

 

Obs: la normal , era sa mi iasa prez la doggy style din cauza plasei rosii de pe corp (s-a agatat in ea , asa ca mare atentie Rebeca, daca nu vrei sa te trezesti cu un pulan gros in tine fara prez. -_-'')

Note :

 

Corp: 9

Fata:9

Oral 7 (depunctat de preze :( )

Normal 9 (are o fata draguta din pozitia misionarului)

GFE:9 (GFE oriented, poate vorbeste un pic cam mult :D , un picut)

Locatie: 8.5 (-0.5 pt cada, si -1 pentru ca a batut colega ei in usa cu 10 minute inainte de final)

 

De recomandat , o fata fina, si isteata !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost miercuri la Rebeca, prima data in viata mea. Totul a decurs bine, fara incidente. Locatia e cunoscuta, la maxim 200 de metri de Casa de Pensii Vitan, bloc stradal. Mi-a deschis de dupa usa si am ramas placut surprins. Micutza (maxim 1,60), subtirica (vreo 45 kg), skinny, bruneta cu par lung, imbracata cu o fustita mini pe sub care nu avea...nimic. Mi am dat seama de asta cand am pus-o sa imi stea pe genunchi si am bagat mana pe dedesubt. Apartament curat, luminos, baie foarte OK cu cateva geluri de dus si papuci.

Ostilitatile au mers cam asa:

Intai ne-am mangaiat reciproc si ne-am sarutat cu foc (are o limba mici si ascutita dar catifelata...e de fis sa te pupi cu ea si credeti-ma ca pupa fata din toata inima si cu schimb de saliva cat cuprinde), am pus-o deasupra mea calare pe burta sa o mangai, i-am dat limbi la pasa (bine epilata, curata, fara mirosuri), apoi m-a lins sio ea pe coaie (linge coaiele cu o pofta...ca pe bomboane). E foarte amabila, vesela, rade ca un copil si cand se fute e in stare sa rada si sa zambeasca incat chiar cred ca ii place). In fine, am pus preze, mi-a supt-o vreo 2 minute apoi am trecut eu in genunchi ridicat, e culcata pe o parte, am intrat in pasa (nu e foarte stramta dar e placuta senzatia) si dupa maxim 5 minute am eliberat mititetii (mai ales ca in timp ce o futeam mi-a luat degetul mare de la mana si il sugea...o senzatie incredibila).

Am facut dus si am trecut la partea a dou, desi am constatat ca mai aveam doar vreo 20 minute din ora. Apropo, nu sta deloc cu ochii pe ceas si chiar mi a zis ca nu ceasul conteaza, sa fie in limitele bunului simt. Asa ca am depasit cu vreo 10 minute, bine ca nu au fost probleme, pentru ca venea un confrate peste vreo 10 min. Insa ea mi a zis sa nu ma grabesc. Un mare punct pentru ea. Asadar iar m-a lins pe coaie si intre picioare, apoi a venit cu limba pe pelvis, pe burta, a urcat pe piept, i-am lins iar tatatele (are sani f mici, dar jucausi, nu e rau...) si in fine am pus-o capra cu fata spre oglinda si am dat in ea 10-15 min pana am terminat. Pentru mine e forte bine ca la 40 si ceva de ani mai termin de 2 ori in 60 minute, nu reusesc decat cu fetele care chiar ma excita la greu. Si a doua finalizare tot din sex nu din laba cum fac cu altele. Stie si o chestie misto, desface parul si il plimba pe corpul meu de sus, spre burta, ceva foarte misto, ca o adiere de vant)))

 

Asadar am fost multumit, m am simtit bine, fata e frumusica, are fatza copilaroasa si atractiva, corp skinny, sani mici dar fund bombat foarte misto, picioare dragute, par luuung si matasos, un deliciu. Sunt sigur ca voi mai reveni la ea, doar ca are agenda mai  mereu plina, nu e usor sa te programezi daca sunt chiar in ziua cand vrei sa mergi. Inca ceva - nu m-a sarutat decat dupa ce s-a spaalat pe dinti si cand a venit de la baie cu buzele rujate foarte sexi s-a sters pe buze cu un servetel ca nu cumva sa lase urme pe fatza mea...un gest deosebit, imi arata ca o duce mintea. Chiar daca nu face oral si nu accept ejculare in gura compenseaza prin alte chestii...si oricum nu m-as fi sarutat cu atata pofta cu una care o sugea fara caciula, deci se compenseaza, zic eu.

 

 

Note:

Locatie:9

GFE:10

NORMAL:9

ORAL:9 (e cu prezervativ, de aceea nu dau 10)

FK:10

HALAT:200 lei/60 min (eu am stat 70 min, luat de val)

Recomand, e o fata cu merite clare si mult bun simt.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai Feliciano, e posibil sa fi fost eu "confratele" care a fost miercuri dupa tine pentru ca m-am programat la ora 13, iar fata m-a rugat apoi sa vin la 13:10 pt a termina calumea cu cel care era programat fix cu o ora inainte de mine:)). Lateredit: totusi nu imi aduc aminte exact daca am fost marti sau miercuri, deci e posibil sa gresesc aici...

 

Cu ocazia asta hai sa fac si o mica recenzie: Rebeca este o miniona bruneta draguta si sexy, care a reusit sa imi ofere o experienta foarte placuta si delicioasa. M-a asteptat intr-o fusta scurta si frumos aranjata (par, buze, ruj etc), desi cu maxim 10 min in urma fusese "tavalita" de inca cel putin o persoana (probabil Feliciano :)) ). Cum sunt fetele astea.. daca nu as fi stiut, as fi putut crede ca este virgina, asa dragalasa era cand am intalnit-o ;0

 

Intalnirea a inceput cu o mica discutie, dupa care a urmat un dus absolut necesar intrucat am ajuns la frumoasa noastră brunetă direct de la munca, pe parcursul pauzei de masa (in cauzul de fata, al pauzei de futut :) ). Dupa ce m-am intors, a facut si ea un dus rapid, iar apoi s-a intors la mine in brate si a inceput sa ma alinte si sarute peste tot. Am pupat-o si eu un pic pe sani si pe gat, urmand ca peste putin timp sa treaca la un capitol preferat de-al meu: linsul coaielor :)) Vazandu-ma cat eram de excitat, m-a mai pupat un pic dupa care a montat prezervativul si trecut la oral. Desi a fost protejat, m-a excitat foarte tare cand m-a privea cu ochisorii ei draguti si apoi il scuipa pe Stefanutz, iar saliva ei simteam cum se prelinge pe coaie si se raceste.. (poate pare scarbos, dar uneori ma excita lucrurile astea.. Cred ca a invatat sa le puna in practica de la colega ei, Giulia, pe care mi-e dor sa o mai vizitez odata).

 

Dupa aceea, Rebeca a venit peste mine si am inceput sa ne futem pasional, precum doi iubiti. Ii place (sau asa e politica ei) sa faca sex delicat si senzual, nu repede si sportiv, iar asta m-a excitat maxim. De asemenea, se joaca foarte frumos si excitant cu limbutza ei umeda si a incercat sa ma sarute.. Trebuie sa va spun sincer ca imi venea sa ii iau limba in gura si apoi sa i-o bag si in pizda si in fund, dar m-am abtinut intrucat nu sunt un fan al riscurilor de ordin medical si incerc sa le minimizez cat mai mult cand merg la fete care fac ce fac cu mine cu inca sute de "confrati". Totusi cred ca mi-a atins limba un pic si era cat pe ce sa cedez si sa i-o dau de tot, dar cum v-am spus, m-am abtinut.. Dupa cateva minute de joaca mi-am dat drumul "senzational", in prezervativ si m-am declarat invins :)

 

Am mai stat putin de vorba, dupa care am rugat-o sa trecem la nr. 2 deoarece inca nu ma sarutasem sa o fut. Stefanut s-a ridicat la inaltimea lui maxima imediat, iar dupa cateva alintaturi si mangaieri, Rebeca a inceput din nou cu un oral,  dupa care am schimbat cateva pozitii si am terminat tot cu ea deasupra mea (se misca foarte bine in pozitia asta), iar in momentul finalizarii am tras-o spre mine si am pupat-o ca pe o iubita, fiind foarte excitat de chipul si gropitele din obrajorii ei. Avea o figura foarte dragalasa cand ma futea :)

 

Per total a fost o intalnire pe care nu o regret, ba chiar mi s-a sculat pula rau acum, scriind aceste randuri si aducandu-mi aminte de gropitele frumoasei brunete despre care discutam aici :)

 

Notele:

Locatia: 9. Usor de ajuns, zona cunoscuta de la Giulia :) Apropo, daca fetele astea 2 ar face si threesome as incerca cu toata increderea (daca va ganditi, dati-mi un mesaj, fetelor :) )

Rebeca: Corp: 8, Chip: 9, Atitudine: 9.5

Oral: 9 (fara deep :( )

Normal: 10

 

Pret: 200 lei/ora

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie, acum dupa ce am citit ce am scris imi dau seama ca ati putea crede ca nu stiu sa scriu corect.. Nu vreau sa ma scuz, dar era ff bine daca puteam edita.. cele cateva litere lipsa si "m-a privea"-ul din paragraful 3.. Rog un moderator daca e posibil sa editeze el aceste greseli. Multumesc

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie, acum dupa ce am citit ce am scris imi dau seama ca ati putea crede ca nu stiu sa scriu corect.. Nu vreau sa ma scuz, dar era ff bine daca puteam edita.. cele cateva litere lipsa si "m-a privea"-ul din paragraful 3.. Rog un moderator daca e posibil sa editeze el aceste greseli. Multumesc

Da, Stefan, cred ca de tine era vorba. Rebeca mi a zis ca astepta pe cineva la 1 si apoi tot ea a precizat ca pot sta pana la 1 pentru ca urmatorul ajunge la 1.15. Habar nu aveam ca ti a dat mesaj sa ma intarzii. Chiar ma gandeam ce se intampla daca ii ziceam ca ii platesc din nou tariful pe o ora sa mai stam...la cum o stiu nu cred ca accepta, mai ales ca ti s-ar fi prelungit "pauza de masa" si de futut cu inca o ora...

Oricum e o fata cu mult bun simt. Iar daca ai vazut-o putin obosita cand ai venit e pentru ca am "muncit-o" eu din greu o ora si nu a avut timp nici 10 minute sa isi revina)))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stefan 63, ai grija sa nu patesti ca Feliciano. El a fost la Rebeca si la nici 3 zile a fost banat! Probabil ca fata a fost nemultumita de prestatie (sau de tariful achitat) si l-o fi reclamat adminsului. Nu stiu, presupun si eu... :laugh2 Scuze de off topic!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Stefan 63, ai grija sa nu patesti ca Feliciano. El a fost la Rebeca si la nici 3 zile a fost banat! Probabil ca fata a fost nemultumita de prestatie (sau de tariful achitat) si l-o fi reclamat adminsului. Nu stiu, presupun si eu... :laugh2 Scuze de off topic!

feliciano, iar ti-ai facut cont?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am ajuns si eu la Rebeca . Fata e genul skinny , micuta , firava . Este foarte frumoasa si comunicativa .

 

Note :

Oral: 9,5

Normal : 10

Gfe : 10+

Locatie : 10

Aspect : 9,5

Igiena : 10

 

200 ron / ora o recomand si sigur o sa mai revin

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am ajuns si eu la Rebeca . Fata e genul skinny , micuta , firava . Este foarte frumoasa si comunicativa .

 

Note :

Oral: 9,5

Normal : 10

Gfe : 10+

Locatie : 10

Aspect : 9,5

Igiena : 10

 

200 ron / ora o recomand si sigur o sa mai revin

 

Da si tu mai multe detalii ...sa se "bucure" si altii....

 

Nu fi rau! 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Am ajuns si eu la Rebeca . Fata e genul skinny , micuta , firava . Este foarte frumoasa si comunicativa .

 

Note :

Oral: 9,5

Normal : 10

Gfe : 10+

Locatie : 10

Aspect : 9,5

Igiena : 10

 

200 ron / ora o recomand si sigur o sa mai revin

bai Stefi, cum sa mergi la femei ma?

pai tu femeie cuminte mergi la escorte???/

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

@Estrada,

Permite-mi o mica observatie pur personala si o complectare. In viziunea mea, pentru Rebeca se potriveste mai mult a spune genul "Slim" in loc de "skinny". Da, e adevarat ca este o prezenta firava, mai micuta de inaltime fata de 1.70 m; eu nu as asocia-o cu genul "skinny". Fata asta frumusica are carnita si forme rotunde peste tot: picioare, fund, piept, s.a. in sensul ca-i simti intr-un mod agreabil si foarte placut fiinta ei feminina! :yummy in plus am remarcat ca are un corp bine proportionat. Asta o face sexy!

Faptul ca este o prezenta micuta, firava ii sporeste cu atat mai mult farmecul personal. Pe acest fizic si pe aceasta stare deschisa, primitoare, "calda" a sufletului ei (cand este cu clientii) se structureaza o parte a personalitatii ei (este ceea ce vedem noi la ea); caci eu asa am observat, Rebeca stie sa-si puna in valoare farmecul feminin intr-un mod eficient si natural. :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Take it easy  man ai dreptate in ceea ce spui  nu te ambala , s-ar putea sa fie o recenzie din alta categorie asta citeste putin mai sus. :)

Nu ca nu ar putea fi adevarata, foarte bine daca este  si oricum nu este departe de realitate in ceea ce priveste notele :)

 

 

 

@Estrada,

Permite-mi o mica observatie pur personala si o complectare. In viziunea mea, pentru Rebeca se potriveste mai mult a spune genul "Slim" in loc de "skinny". Da, e adevarat ca este o prezenta firava, mai micuta de inaltime fata de 1.70 m; eu nu as asocia-o cu genul "skinny". Fata asta frumusica are carnita si forme rotunde peste tot: picioare, fund, piept, s.a. in sensul ca-i simti intr-un mod agreabil si foarte placut fiinta ei feminina! :yummy in plus am remarcat ca are un corp bine proportionat. Asta o face sexy!

Faptul ca este o prezenta micuta, firava ii sporeste cu atat mai mult farmecul personal. Pe acest fizic si pe aceasta stare deschisa, primitoare, "calda" a sufletului ei (cand este cu clientii) se structureaza o parte a personalitatii ei (este ceea ce vedem noi la ea); caci eu asa am observat, Rebeca stie sa-si puna in valoare farmecul feminin intr-un mod eficient si natural. :)

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Simt sa mai fac cateva precizari la prima mea recenzie (a doua mea vizita la Rebeca):

(imi cer scuze daca in anumite descrieri ma repet)

 

Rebeca este din punctul meu de vedere un exemplu de urmat in stabilirea unui contact telefonic - reusit, ca si seriozitate, punctualitate, profesionalism: respectarea coordonatelor unei programari cu detalii clare si precise. Este o adevarata incantare sa comunici cu ea, dovedeste foarte mult bun simt: isi cere scuze daca din diferite motive nu a reusit sa raspunda la primul apel sau la timp. Odata stabilita intalnirea, Rebeca va ghideaza telefonic (sau prin SMS), va ofera adresa exacta, va spune cum sa ajungeti la ea.

 

M-a asteptat intr-o tinuta foarte sexy care-i pune bine in evidenta pielea fina si formele feminine, corpul bine proportionat. Era aranjata, machiata, parfumata,.. as zice impecabil; pregatita parca pentru o iesire in oras la un eveniment. Rebeca arata din punctul meu de vedere delicios :yummy , o gasesc mult mai atragatoare si chiar mai tanara decat in pozele expuse in pagina ei; este deosebit de amabila, deosebit de primitoare, te face sa te simti ca si acasa. Simt ca exista un progres evident comparativ cu prima intalnire, o si mai buna comunicare si deschidere (ceea ce este normal sa se intample).

 

La nivel de implicare, Rebeca este daruita in mod cert "profesiei" ei; este dragalasa si dragastoasa din cale afara, te simti in compania ei ca si cu o iubita;  Acest lucru este evident. Este zglobie si jucausa, imi place ca mentine contactul vizual, este atenta in permanenta la gesturile, miscarile tale si te alinta intr-un fel mare: se lipeste strans de trupul tau, se incolaceste, imbratisari, mangaieri, saruturi calde si foarte pasionale. Rebeca este o prezenta calda (GFE High-class); umila mea parere: este un model de urmat de orice escorta care vrea sa ajunga in TOP. Rebeca isi manifesta cei sapte ani de acasa ca fiind foarte bine educati. O fata inteligenta, sensibila, manierata!!

 

Frumusetea fizica a acestei tinere domnisoare (23 ani) m-a cucerit. Este simpla dar eleganta in acelasi timp, sensibila si rafinata si nu in ultimul rand foarte feminina si senzuala! :snap (nu voi mai intra inca o data in detaliile descrierii fizice, intrucat se regasesc la inceputul paginii). Rebeca este o fata dulce, iti vine sa o mananci din priviri. NU este o prezenta gen "porno", si din punctul meu de vedere nici nu ar fi trebuit sa fie astfel! Feminitatea, gingasia ei, sensibilitatea si frumusetea genului "adolescentin", sunt atribute mult mai importante in ceea ce o priveste pe Rebeca.

 

Imi mentin notele pe care le-am dat in recenzia anterioara (le sintetizez mai bine acum):

Locatie: 9/9,5;

Aspect fizic: corp 9,5; chip, (si aici sunt poate ceva mai subiectiv): nota 10;

Igiena: 10;

Oral: 9 (executat protejat) si nota 10 pentru atitudine;

Sex normal: 10; sunt profund subiectiv si la acest capitol, dar Rebeca mi-a demonstrat o rabdare si o implicare deosebita; :)

GFE: 10+;  din punctul meu de vedere este un exemplu!!

Atitudine/comportament: 10!

 

Halatul 200 Ron/ora, isi merita fiecare banut cheltuit; oricum, privit sub aspect comportamental si al farmecului domnisoarei, ai impresia ca nu ai platit-o chiar deloc sa faca asta. Este extrem de naturala si orientata sa-ti ofere satisfactia maxima.

 

PS: ca sa inchei intr-o nota mai "serioasa" sau mai bine zis mai glumeata :laugh2 propun moderatorului forumului introducerea unui indicator de tipul: poti, ori in ce masura poti sa te indragostesti?

Raspunsul meu (evident subiectiv..): 10 pe o scara de la 1 la 10, deci Rebeca manifesta o astfel de capacitate, as zice direct corelata cu un GFE foarte ridicat in acest caz. Altfel exprimat, iti trebuie ceva vointa sa nu te indragostesti! :laugh2 :laugh2

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello all,

 

Am vizitat-o si eu pe micuta Rebeca in cursul zilei de astazi.

 

Programarea telefonica a decurs ok fapt pentru care m-am prezentat in scurt timp la usa micutei si superbei Rebeca!

 

Ce va pot spune este ca nu ma asteptam sa gasesc asa o frumusete dupa usa.

 

Notele juriului sunt :

 

Locatie- 8

Fata- 10 gusturile nu se discuta

Oral-8,5 fara a avea ceva de reprosat in afara faptului ca mi-as fi dorit sa-i simt gurita calda direct pe penis, fata invelis

Normal - 8,5 o experienta interesanta dar din pacate se vede ca iti face tie in serviciu fara a-I placea in mod deosebit pula

GFE- aici are nota maxima 10 este foarte joviala, vesela si te face sa te simti in vizita la o prietena

 

Halatul a fost de 200 lei pentru o ora in compania gazelei

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara,

 

Incep direct:

 

Recenzie cantitativa :

 

Locatie - 9 (desi sunt bucurestean get-beget, nu sunt un fan al cartierelor de blocuri trantite din elicopter, unde adresa e relativa; compenseaza insa prin aspectul la interior, unde e de 10)

 

Aspect - 10 cu coronita

 

Oral - 9 - protejat

 

Normal - 9+

 

Igiena - 10

 

GFE - 9

 

FK - nu din partea mea

 

Atitudine - 10+

 

Cadou - 200 RON ora, 65 min door-to-door

 

GSM eu - 1 - revin cu precizari

 

 

Recenzie calitativa:

 

Dupa cateva incercari esuate de a stabili o intalnire (programul de lucru al domnisoarei coincide cu al meu, dar nu bineinteles impreuna) am reusit in una din zilele saptamanii abia incheiate sa ne sincronizam. Mai intai telefonic, apoi prin SMS am stabilit detaliile, si la ora fixata m-am prezentat la locatie.

 

Mi s-a deschis frumos usa, am intrat, iar usa a inceput sa se inchida. In momentul in care am vazut ce era dincolo de usa, zdrang! mandibula mea tocmai facuse cunostinta cu podeaua : o faptura de 1.65 fara tocuri, cu un corp care se ghicea pe sub haine a fi superb (mai tarziu s-a dovedit ca asa era), un chip dulce cu un zambet naucitor cu gropite si niste ochi negri rascolitori (Oci ciornaia, ya lublu tebya...). Teleghidat, m-am lasat condus in dormitor unde am cerut time-out de 1 tigara, timp in care am avut si un small-talk cu o fata dezghetata si cu un scop bine definit in viata.

 

M-am pregatit apoi de improspatare si m-am dus la baie, unde am gasit-o intinsa pe varfuri peste cada, inchizind cu degetelele fereastra de la baie - moment in care din nou zdrang! mandibula - de aceasta data pe gresie. Dar avea dreptate - cum ar fi fost sa ma apuce stranutatul in timp ce...? A trecut pe langa mine cu un zambet dulce si m-a lasat singur in baie (ha, ha, ha). Nu pot sa va descriu in detaliu baia, pentru ca eram pornit sa ma intorc cat mai repede langa Rebeca - avea oricum gelul meu de dus preferat si era apa calda.

 

Dupa improspatarea mea, a urmat a ei (moment de care am profitat pentru a-mi pune mandibula la loc), de unde s-a intors intr-o plasa rosie de sus pana jos, pe care am rugat-o rapid sa o scoata, pentru ca doream s-o strang in brate si sa-i mangai si sarut pielea fina si catifelata. Are un corp superb, plin de gratie feminina si de senzualitate, cu niste sani perfecti raportat la trup. Ne-am intins apoi pe pat, unde eu am continuat cu sarutarile de sus pana jos, oprindu-ma la intoarcere la dezmierdat piersicuta gingasa (cum ar fi fost sa ma apuce stranutatul...). Dupa un timp, am rugat-o pe ea sa ma rasfete, lucru pe care l-a facut intr-un mod care mi-a dat fiori, cu atentie mare la zonele adiacente. Oralul complet este insa protejat, dar chiar si asa... Pana la urma n-am mai rezistat si am trecut in misionar, schimbat la un moment dat in lady-on-top unde am finalizat apoteotic, moment initiat si acompaniat de un set de miscari ale Rebecai.

 

Din pacate, fiind fugit de la servici, telefonul meu incepuse sa sune enervant - de unde si nota 1 la GSM. Si pentru ca tot se facuse ora, am plecat la birou, unde tot restul zilei am fost o oaza de calm printre colegii mei; dar la plecare mi-am jurat in barba ca o sa mai revin.

 

Rebeca e o fata extrem de frumoasa si inteligenta, de feminina si gratioasa, care stie sa te faca sa te simti extraordinar. Atitudinea ei este dincolo de orice asteptare, gesturile ei, atentia pe care ti-o acorda si mai ales veselia ei molipsitoare creeaza momente superbe. Numai pentru veselie, pentru gropitele din obraji si ochisorii negri daca te duci acolo si tot pleci reconfortat. Iar cand se adauga si modul in care daruieste si primeste... eu unul nu mai am cuvinte.

 

Si acum, cand scriu aceste randuri, ma simt ca Mircea Diaconu siderat in fata "frantuzoaicei" in "Filantropica", si nu pot decat sa ingan : Re-be-caaa! Re-be-caaa!

 

Multumesc Rebeca.

  • Like 10
Link spre comentariu

Salutare tuturor! In urma cu vreo 3 saptamani am ajuns si eu la aceasta superba Rebecca.am stabilit la telefon detaliile programarii,fiind foarte amabila in discutie.ajuns la fata locului,undeva in spate la Casa de pensii din vitan.urcat la apartament,intampinare intr-o tinuta office( un mic minus din partea mea pt ca ma asteptam la ceva mai incitant dar probabil fiind prima data cand ne am vazut...) in schimb,are un chip foarte frumos,o pustoaica la 1,60-1,65, subtirica dar sexy.foarte primitoare,zambitoare,stie sa te faca sa te simti bine ca si cum ai venit la o prietena.pt inaltimea ei,consider ca e perfecta,cur misto,sani micuti dar perfecti pt corpul ei,fara burtica suparatoare,piele catifelata,pasarica stramta.la actiune,are si initiativa ceea ce iti ofera o oarecare lejeritate,nu comenteaza la pozitii,daca dimensiunea o deranjeaza(cum a fost in cazul meu) nu ti o spune incat sa te simti de kko ci elegant.schimbat cateva pozitii,terminat in doggy.o pauza de discutii la pieptul ei,dupa care numarul 2.pus cauciuc nou si trecut la treaba.de gemut nu a gemut deloc,chiar prea tacuta dar mimica fetei atunci cand pompezi in ea,compenseaza putin lipsa sunetelor...de teama ca nu voi putea sa termin si al doilea nr in timpul de o ora,i am recomandat sa treaca la oral.aici,fiind protejat,s a chinuit ceva...a reusit sa ma faca sa mi dau drumul facandu mi o laba caci cu guritza,ar mainfi durat si depaseam cu mult ora.facut dush,imbracat,si plecat cu gandul de a reveni dar dupa ce mai testez si alte optiuni.de recomandat,clar RECOMAND mai ales pt cei care isi doresc o experienta cu o "prietena" de sex:)

 

Note:

Atitudine:10+

Igiena:10 (prosop curat,gel de dush la baie)

Gfe:9

Aspect: fatza10+ /cur 9/sani 8,5(prefer sanii mari chiar si la minione)

Oral protejat: 7

Normal: 8,5(daca ai dotarea mai mare,pompezi mai cu grija de teama sa nu o doara)

Fk:9

Cadou: 200 lei pusi de mine pe masuta inainte de inceperea actiunii pt 55 min 2 finalizari

 

De revenit? DA,dar mai am destule pe lista.

Bafta la pompat!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Felicitari pentru recenzie dar nu m-am putut abtine sa nu te intreb ceva .

Lista este aia veche din 2012 sau ai facut una noua acum ? Ne-ar face mare placere  sa faci si niste recenzii pentru fetele de pe lista asta :) Sau este o altfel de lista :) Scuze poti face abstractie de glumele mele proaste :)

Bafta in continuare si la cit mai multe recenzii 

 

Salutare tuturor! In urma cu vreo 3 saptamani am ajuns si eu la aceasta superba Rebecca.am stabilit la telefon detaliile programarii,fiind foarte amabila in discutie.ajuns la fata locului,undeva in spate la Casa de pensii din vitan.urcat la apartament,intampinare intr-o tinuta office( un mic minus din partea mea pt ca ma asteptam la ceva mai incitant dar probabil fiind prima data cand ne am vazut...) in schimb,are un chip foarte frumos,o pustoaica la 1,60-1,65, subtirica dar sexy.foarte primitoare,zambitoare,stie sa te faca sa te simti bine ca si cum ai venit la o prietena.pt inaltimea ei,consider ca e perfecta,cur misto,sani micuti dar perfecti pt corpul ei,fara burtica suparatoare,piele catifelata,pasarica stramta.la actiune,are si initiativa ceea ce iti ofera o oarecare lejeritate,nu comenteaza la pozitii,daca dimensiunea o deranjeaza(cum a fost in cazul meu) nu ti o spune incat sa te simti de kko ci elegant.schimbat cateva pozitii,terminat in doggy.o pauza de discutii la pieptul ei,dupa care numarul 2.pus cauciuc nou si trecut la treaba.de gemut nu a gemut deloc,chiar prea tacuta dar mimica fetei atunci cand pompezi in ea,compenseaza putin lipsa sunetelor...de teama ca nu voi putea sa termin si al doilea nr in timpul de o ora,i am recomandat sa treaca la oral.aici,fiind protejat,s a chinuit ceva...a reusit sa ma faca sa mi dau drumul facandu mi o laba caci cu guritza,ar mainfi durat si depaseam cu mult ora.facut dush,imbracat,si plecat cu gandul de a reveni dar dupa ce mai testez si alte optiuni.de recomandat,clar RECOMAND mai ales pt cei care isi doresc o experienta cu o "prietena" de sex:)

Note:
Atitudine:10+
Igiena:10 (prosop curat,gel de dush la baie)
Gfe:9
Aspect: fatza10+ /cur 9/sani 8,5(prefer sanii mari chiar si la minione)
Oral protejat: 7
Normal: 8,5(daca ai dotarea mai mare,pompezi mai cu grija de teama sa nu o doara)
Fk:9
Cadou: 200 lei pusi de mine pe masuta inainte de inceperea actiunii pt 55 min 2 finalizari

De revenit? DA,dar mai am destule pe lista.
Bafta la pompat!

Link spre comentariu

Felicitari pentru recenzie dar nu m-am putut abtine sa nu te intreb ceva .

Lista este aia veche din 2012 sau ai facut una noua acum ? Ne-ar face mare placere  sa faci si niste recenzii pentru fetele de pe lista asta :) Sau este o altfel de lista :) Scuze poti face abstractie de glumele mele proaste :)

Bafta in continuare si la cit mai multe recenzii 

Salve!

Sunt inregistrat din 2012,dar nu obisnuiesc sa si postez de fiecare data.lista e recenta,iar pt celelalte fete vizitate,recenziile nu si ar mai avea rostul pt ca au fost vizite mai vechi,insa am considerat ca Rebeca merita o recenzie.voi face recenzii si la celelalte fete vizitate insa din pacate,buzunarul nu mi permite ca acestea sa fie prea dese...

Bafta la pompat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...