Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:buc
  • Oras:buc

Intr-o seara/noapte plictisit, hai sa vedem ce gasim pentru outcall si am contactat-o pe tina/ingrid sau cum o chema-o.

Vorbesc cu ea initial pe messenger, dupa care la telefon, imi spune ca are o programare dar dupa 1:30 fara probleme vine.. Mai stabilim la telefon detalii, ramane ca imi da ea un semn cand termina si eu sa i dau adresa sa vina direct.

Se face 1:45 nimic, pe messenger vad ca brusc isi schimba statusul in DORM..zic bah las-o in plm , chiar asa...fata asta care parlamenteaza intr un mare fel pe topicul asta, care este mama corectitudinii, chiar asa sa uite de mine....dar nah se mai intampla..

Am decis sa fiu nesimtit si sa o sun totusi, chiar daca pe messenger avea ca status "DORM"..imi zice ca da, doarme intr-adevar ca n-a mai avut programarea de la 12:30 si aia a fost..PA si La Revedere, vorbim maine ca imi e somn..

Nu scuze, nu nimic...pur si simplu asa..

Iti doresc cel putin 3-4 tepe de genul asta, dar sa te duci in celalalt capat al orasului si sa te tina la usa eventual...

  • Like 2
Link spre comentariu

Multumesc pt urare. :)

Imi cer scuze acum daca te incalzeste.

Totusi, daca ai fost atat de ofuscat de ce imi faci plangerea tocmai acum?

Ca nu mai sunt acasa de destul timp deja..

Ti.ai amintit tu brusc asa..? Ori ai fi tu pus de vreo fiinta sa imi faci rele?

Deh... Reclama fie ea si negativa, tot reclama ramane.

O zi frumoasa sa ai :)

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

Multumesc pt urare. :)

Imi cer scuze acum daca te incalzeste.

Totusi, daca ai fost atat de ofuscat de ce imi faci plangerea tocmai acum?

Ca nu mai sunt acasa de destul timp deja..

Ti.ai amintit tu brusc asa..? Ori ai fi tu pus de vreo fiinta sa imi faci rele?

Deh... Reclama fie ea si negativa, tot reclama ramane.

O zi frumoasa sa ai :)

"Draga mea" escorta care face outcall... Timpul din pacate nu imi permite sa stau zi de zi pe acest forum extrem de util.

De foarte putine ori am facut recenzii la cald, tocmai din acest motiv.

Faptul ca tu nu mai esti acasa(oricare ar fi casa ta), nu schimba cu nimic intamplarea... Reclama negativa? Nu crezi ca te simti prea importanta si o dai in penibil? Este doar relatarea unei experiente..si da, in continuare iti doresc sa ai parte de aceiasi teapa pe care mi-ai dat-o mie ;). Ma bucur totusi ca nu ai infirmat intamplarea...

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

E capitala Romaniei 

 E e e Bucuresti !!

E mai mult decat atat 

   Eee sa dovedesti.

 Romanii si romancele, tiganii si tigancile

Guvernul, banii, gaborii, gainarii
Puscaria si anii
Cartierul si veteranii...

 

 

  Home sweet home !

 

Am revenit pe plaiurile natale.

Revin 'in functie' cam diseara.

Astept tel voastre pe acelas nr de tel.

 

Va pup de nu va vedeti ! 

 

 

   Tinuts Ingriduts Diamantat. :))  :* :* 

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna ziua...

Mi-am amintit ca am uitat sa va pun pozele facute la Oradea...

Lor nu le-au prea placut ca cica as fi fost prea fotosopata, dar va zic sincer ca nu am facut decat sa le dau niste efecte in photo editor.. Acum ca or fi iesit prea inchise...mie imi plac si gata! Mai ales ca sunt facute de pisicuts, pe care am avut deosebita placere sa il cunosc si este un om cu adevarat minunat :)

 

Asa ca:

post-66466-0-20230200-1413885880_thumb.jpg

post-66466-0-13803500-1413885900_thumb.jpg

post-66466-0-31047900-1413885918_thumb.jpg

post-66466-0-69075300-1413885938_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu

Am spus ca l.am cunoscut, nu ca doar cred :))

Dovada e recenzia, de ex...

Sau dc nu il intrebi direct pe el?

Sau dc crezi ca as inventa asta, ori as fi sustinut ca e asa daca nu eram convinsa?

 

In fine nu vroiam sa fac un caz din lucrul asta, doar spuneam... Pozele.s facute de el... Atat :)

Link spre comentariu
  • Oras:homeless
  • Oras:homeless

Complicatul, on 21 Oct 2014 - 14:15, said:

Si daca este cineva care se da drept el? Cand culoarea insemna ceva, erau multi cei care incercau sa obtina avantaje pretizand ca sunt altii. Singurul cu influenta de forum a ramas pisicuts asa ca doar de numele lui se pot folosi impostorii.

 

Ce rau esti, nene! Las-o si matale sa se simta bine ca s-a futut cu un megastar!

Link spre comentariu

In primul rand ca nu imi plac megastarurile in pat. De regula sunt niste frustrati.

Pisicu nu e un megastar, e un om simplu si de valoare, datorita caruia tu (si altii) ai posibilitatea sa postezi aici. Mare pacat, de altfel...ca daca nu mai era atat de simplu pt toti si se facea vreo preselectie a membrilor bazata pe IQ, sigur nu iti mai citeam tie basinile semi-cerebrale.

Am avut inainte de toate placerea de a-l cunoaste, ca il futeam sau nu imi era tot una.

Dar ce sa ceri....

Link spre comentariu
  • Oras:imprejurimi
  • Oras:imprejurimi

Pisic este deja ardelean :P si atat Tina cat si alti membri de pe forum l-au cunoscut.

 

Sper ca doar fetele l-au cunoscut in varianta biblica, nu si baietii... Adrian10, stiam ca e prin Oradea, dar mai stiam si ca-i plac fetele mai impanate si cu sanii mari, Tina nu prea se inscrie in acesta categorie.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

.In loc de motto:

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hzQnPz6TpGc

 

 

Dragii mei, intrigat  fiind eu de tot ce se intampla pe topicul acesta si de personalitatea titularei, am decis eu si vajnicul meu camarad de arme, sa ne dedulcim la Tina (nu Turner, ca saraca e chiar si mai batrana ca mine). :laugh2  Asa ca, pus mana pe telefon si sunat la mandra care-mi raspunde cu o voce placuta. Stabilim detaliile si iata-ma asteptand-o seara, in fata locuintei. Coboara o fata micuta de statura in ciuda toacelor inalte, imbracata "civil", zambitoare si fasneata.

Intram in casa, facem cunostinta mai indeaproape, un suc, o tigare, un strugure ( m-a indopat cu boabe de struguri foarte tandru si eroticos), mai vorbim, mai povestim pana imi zice ca ii e cald si se dezbraca. Pe dedesupt ... nenoricre fratilor!  O chestie... ca o bluza...body... nu stiu cum sa explic... ceva alb cu negru, cu dantelute, fundite, ciorapi "perle" cu banda si dantela mare ... Wow! :maninlove   Se uita dintr-o parte la mine zambind pervers, ma imbratiseaza, ma saruta pe gat, urechi ( bine ca ma spalasem :laugh2 ). O conduc la baie, de unde revine dupa cateva minute echipata la loc si trecem la actiune. Actiune care debuteaza cu un excelent oral, cu deep, cu supt, lins, inclusiv testicoaiele, cu scuipat si mascarit bine bietul piconel. Dupa vreo 10 minute, ia cauciucu' il monteaza cu grija si ma baga pe mine la monta, printr-un lady on top, prilej cu care constat ca lubrefierea naturala ce incepuse in timpul preludiului s-a accentuat. Si incepe o calarire, nu in zori ca la Eminescu, ci in noapte ca la Eminem ( da, stiu, jocul de cuvinte nu-mi apartine, dar nu am rezistat tentatiei ). Lubrefierea aia a devenit inundatie, printre gemete usoare si placute urechii mele blegi. Am schimbat in misionar si am obosit. :blushing2 Trecusera vreo 20 min. Am reluat ostilitatile printr-un nou oral, parca mai inversunat ca primul, iar gumaru... pe la spate, pe marginea patului si dupa inca vreo 20 min. ( cred ca trebuia sa mai rabd vreo 2-3 minute), finalizez glorios. Ramanem asa vreo 3-4 minute, imbratisati, pana m-au lasat genunchii si plec la baie sa ma spal si sa arunc prezul impachetat in cur-papier la wc. Merge si ea dupa mine, o tigare, o apa, un strugure, chemat taxiul si uitat lung dupa ea.

 

Dragilor, Tina e o fata interesanta, isteata, cu multa...muuulta personalitate, usor deconcertanta, dar daca stii cum sa o iei, iti poate oferi clipe super. E micuta de inaltime, un pic plinuta, cur frumos conturat ... buna de sexat. Sanii sunt micuti, in forma de para, zic eu, nu sunt ei spectaculosi, dar interesanti, eu nu prea am mai vazut. Chipul este foarte haios, o privire iscoditoare si zglobie, zambet placut plin de promisiuni. A fost din punctul meu de vedere o intalnire reusita. Daca nu ar fi fost sacaita de o durere de cap ( o incerca o raceala), cred ca ma rupea de tot. Ramane pe data viitoare.

 

Note:

 

- hogeac: ... dadusem cu aspiratorul cu o zi inainte.

- chip: 9,00

- corp: 8,00

- igiena/curatenie: 10,00 ( n-am gasit molusca aia :slap2 , desi am controlat pasarica

- oral: 9,00 ( nu e 10, pt. ca nu accepta CIM ...na!

- normal : 9,00

- GFE.atitudine: 9,00

 

A stat cam 2 ore din care actiunea in sine cam 40 min. din 2 reprize, pentru care am marcat la casierii 400 lei.

 

Concluzii:

 

Tina e o fata destul de aparte. Isteata, cu multa personalitate, ii place sa controleze jocul. Nu prea face ce vrei tu, face cam ce vrea ea. Va sfatuiesc sa va lasati in mana si in voia ei, ca stie ce face si face bine. Are initiativa, are idei, si daca are chef de ceva anume, se dezlantuie. Nu este pentru cei ce vor sa domine jocul, pentru cei ce zic " io dau banu' sa faca ce vrea pula mea". A fost interesant sa o las pe ea sa se joace, Cum am spus, stie bine jocul. Nu-i puneti mana pe cap cand va oraluieste, n-o apasati pentru deep. Il face ea cand ii vine bine, pe neasteptate, de va ies ochii din orbite. Asta e sarmul ei: face ce vrea pasarica ei! Nu va inchipuiti ca nu tine seama de voi. Nuuuu .... e atenta incearca sa ghiceasca cam ce ati vrea si face. Dar cand ii pica ei bine, prin surprindere.

Eu o sa revin.

Recomand, dar cititi cu atentie ce am scris mai sus.

 

 

In concluzie...

 

FUTETI-O  FRATILOR..C'ASA-I  TREBUIE!

 

 

.

  • Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

M-am intalnit si eu cu dom'soara Tina si am venit sa ma laud. N-am prea recenziat pe al vostru superb forum pentru ca la majoritatea le-as da 2-3 si ma apuca lenea de scris numa' cand ma gandesc. Iar la alea de le laudati voi pe la topuri le-as da 1,27 pentru ca nu raspund niciodata la telefon cand ma apuca pe mine nevoile de atentii feminine. 

 

Asa, cum e asta mica. E speciala, da' intotdeauna fiind vorba de gusturi, considerati afirmatia cu doza logica de subiectivism. Are un aer, asa...de bezmetica, zici ca-i o adolescenta fumata, da' draguta, isteata, curioasa si analitica. Are o personalitate care pe unii ii poate fascina, iar pe altii ii poate plictisi. In fine, nu va mai plictisesc cu lalaiala ca stiu ca voi vreti cu sexu', zmeilor care sunteti. Nu e vreo capra, bomba senzualo artistica, da' se inscrie pe meserie. N-am masurat-o, da' nu e inalta. N-are tate, are buci. Da nu e genul de grasuna cu buci, e genul de finuta cu buci. Adica e feminina, ai senzatia ca se rupe daca pui mana mai tare pe ea. Asadar, pentru astia de vor sa mulga baloane, vaci, ce mai vor ei, nu se inscrie. Iar astia de vor oase in loc de buci, s-ar putea sa se uite cu o fata de ciungi la ale ei si sa zica ca-s cefe de porc. 

 

Acum, eu n-am stat sa analizez cat de mult o ia in gura, daca stie sa cante la mandolina in timp ce sta capra, daca te scarpina in cur cand te mananca dupa ureche, da' parea foarte implicata si naturala. Nu stiu daca era, da' foarte parea si cred ca e suficient. Iti face cam tot de ce ai nevoie ca sa te simti bine. French kissuri de calitate, orale cu umezeli, scuipaturi, ritmuri pe toate stilurile si atentii la adiacente, cum le ziceti voi. La oua ma refer, astea presupun ca-s adiacentele. Gemete senzuale si, cel putin aparent, naturale. Nu din alea din curu' gradinii, de zici ca are vreo grebla in coaste cand se schiauna. 

 

 

Pe mine m-a fascinat stilul ei si i-as da doar 10, da' nu ma apuc sa insir note pentru ca as fi exagerat de subiectiv si ma irita grav mieluseii aia care dau note umflate si cand te duci dai de cate una cu muci la nas si crengi de crocodil. Si ii mai atarna si chilotii pe ele in timp ce se zbate sa-ti spuna zambitor "ngng". Notele de plata si telefonu' sunt trecute in topic, n-are rost sa le mai repet.

 

 

In concluzie, pentru cei care n-au intalnit-o, nu cred ca ar avea nimic de pierdut, dimpotriva ar putea fi pentru multi ceva de revenit. Eu m-am vazut cu ea de 2 ori pana sa scriu recenzia. Nu cred ca as mai face-o, dar nu din motive cauzate de calitatea serviciilor.

 

Ii transmit si ei un mesaj, daca tot m-am bagat in seama pe aici. Cand un om pe care nu-l cunosti iti ofera atentie si respect peste suficient, ai doua optiuni: sa tratezi atitudinea cu respect, atat cat poti, sau sa profiti. Oricat de mult ar parea ca ai putea avea de castigat cu varianta a doua, in final niciodata nu vei castiga. 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sa intelegem ca ti-a cerut un imprumut la a doua intalnire? ;)

Am zis mai sus ca e isteata, ar fi fost cam stupid sa ma vada de doua ori si sa-mi ceara bani imprumut.

 

Ti-am rapsuns ca sa nu zici sa fac pe figurantu' care ignora, da' nu insista ca inchei aici.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:.
  • Oras:.

pentru ca basescu,  mi-am facut curaj inalnte de stampulat si am ajuns la statia de metrou titan, de acolo cam ca la taxi: strada si nr  si mai suni

ok

dupa o noapte de haloVin (rosu :laugh2) am cautat vreo 15 min blocul  dar am ajuns in cele din urma

domnisoara=frumusica, miniona

locatia=uratica neingrijita si ca sa fiu politicos, anosta

draga tinutsa daca ma pui sa ma descalt pe hol, la usa de la intrare, da-mi te rog si papuci

dar cum capul nu putem pe umeri sa-l mai tin...am ajuns in "birou"

abia asezzice: nu poti sta decat o jumate de ora, am alta programare peste o jumate de ora (!!!!!!!!!)

politicos zic: ok atunci ramane pe altadata si dau sa plec

cand ma incaltam aud: stii ca deranjurile astea se platesc !!!!

tinutso draga, ai avut mare noroc ca nu m-am intors din vole sa-ti fut un dos de palma peste bot

 

atitudine = ZERO

......

m-am dus la vot

intelegeti de ce o sa iasa tot ai nostri

ps-ramanem prieteni pe facebook :laugh2pardon, facefuck

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...