2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 25, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 25, 2019 prie te ni e da!asa este!! Fiecare a inteles ca a putut sau ce a vrut,sau invers,sau invers cā a nimerit in sens giratoriu si este '"cumum mi'docu,cumu'mi'intorcu "aici la summer land 6 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 da!asa este!! Fiecare a inteles ca a putut sau ce a vrut,sau invers,sau invers cā a nimerit in sens giratoriu si este '"cumum mi'docu,cumu'mi'intorcu "aici la summer landservus.M-ai convins de la pri-e -te -ni- e :laugh2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 25, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 25, 2019 servus :iagree :beex2 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 25, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 25, 2019 cu mine numa vânt din pupa!! 2
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 26, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 Proaspat iesit de la Tanya..ce pot sa zic.. fata este de top..un oral bestial..futai cum trebuie.. se implica in actiune..gfe nota 10+ pe scurt fata i ce trebe..eu zic sa ramana in cluj..e de pastrat..facem o petitie online..un lucru care am uitat sa il spun este sa posteze mai des poze cu ea..Tanya te pup sigur ne mai vedem
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 26, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 Hotarat sa incep saptamana in forta, am inceput de cu seara sa citesc forumul. Topicul Tanyei imi facea cu ochiul, dar am mai citit si alte topicuri pentru ca nu speram sa am noroc. Pe la 12,30 o sun si ..... surpriza!, imi raspunde si stabilim o intalnire de 1 ora, cu confirmare SMS cu 30 min. inainte. Despre actiunea in sine nu prea mai am ce scrie si sa nu fi fost scris inainte aici! Fata e frumoasa, cu un corp perfect(din punctul meu de vedere), oralul este demential si sexul de vis! Pentru mine a fost una din cele mai bune experiente ever, dar asa cum stiti si voi, chimia si scanteia conteaza mult. In cazul meu s-a produs clikul. Singurul meu regret este ca pleaca peste vreo 2 zile, dar sper sa revina cat mai repede, si sa mai am norocul sa imi fac programare. Note nu dau pe categorii, dau o nota generala de 9,80.Platit 300 lei pentru o ora.Va doresc o seara buna si vise frumoase cu Tanya!
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 26, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 Curios din fire cum sunt am zis sa las prejudatile la oparte si sa incerc ceva nou.Zis si facut , am pregatit o lista de noutati . Prima pe lista Tanya. Care a si fost castigatoarea tombolei.Stabilit legatura prin SMS si stabilim o intalnire.Va spun drept ceva emotii am avut , dar mi-au fost risipide decand am intrat in apartament.M-a primit intr-o tinuta sumara. Nu detaliez intalnirea doar pot sa va spun doar ca am primit exact ce mi-am dorit . Un rasfat superb , de la o domnisoara superba. M-am simtit minunat si sper sa-i mai fac o vizita pana pleaca. O nota generala a intalniri 9.50. Fata este de top. Pleaca cred miercuri, cu promisiunea ca se v-a intoarce. .................. Tot astfel când al nostru dorPieri în noapte-adâncă,Lumina stinsului amorNe urmăreşte încă. (M. E.) Happy Hunting !!
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 26, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 Disponibilă pentru programări , mai sunt in Cluj astăzi și mâine :*
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 26, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 26, 2019 Recenziile de ieri și poze găsiți la pagina 12 și 16 :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum