Sari la conținut

❤️Tanya prima oară in Cluj ❤️ 0731789212

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

prie

te

ni

e

da!asa este!! Fiecare a inteles ca a putut sau ce a vrut,sau invers,sau invers cā a nimerit in sens giratoriu si este '"cumum mi'docu,cumu'mi'intorcu "aici la summer land

• Like 6
  • Minus 5
Postat

da!asa este!! Fiecare a inteles ca a putut sau ce a vrut,sau invers,sau invers cā a nimerit in sens giratoriu si este '"cumum mi'docu,cumu'mi'intorcu "aici la summer land

servus.M-ai convins de la pri-e -te -ni- e  :laugh2

Postat

servus

:iagree  :beex2

• Like 2
Postat

cu

mine

numa

vânt din pupa!!

• Like 2
  • Oras:București
Postat

Proaspat iesit de la Tanya..ce pot sa zic.. fata este de top..un oral bestial..futai cum trebuie.. se implica in actiune..gfe nota 10+ pe scurt fata i ce trebe..eu zic sa ramana in cluj..e de pastrat..facem o petitie online..un lucru care am uitat sa il spun este sa posteze mai des poze cu ea..Tanya te pup sigur ne mai vedem

Postat

Hotarat sa incep saptamana in forta, am inceput de cu seara sa citesc forumul. Topicul Tanyei imi facea cu ochiul, dar am mai citit si alte topicuri pentru ca nu speram sa am noroc. Pe la 12,30 o sun si ..... surpriza!, imi raspunde si stabilim o intalnire de 1 ora, cu confirmare SMS cu 30 min. inainte. 

Despre actiunea in sine nu prea mai am ce scrie si sa nu fi fost scris inainte aici! Fata e frumoasa, cu un corp perfect(din punctul meu de vedere), oralul este demential si sexul de vis! Pentru mine a fost una din cele mai bune experiente ever, dar asa cum stiti si voi, chimia si scanteia conteaza mult. In cazul meu s-a produs clikul. Singurul meu regret este ca pleaca peste vreo 2 zile, dar sper sa revina cat mai repede, si sa mai am norocul sa imi fac programare.

Note nu dau pe categorii, dau o nota generala de 9,80.

Platit 300 lei pentru o ora.

Va doresc o seara buna si vise frumoase cu Tanya!

Postat

Curios din fire cum sunt am zis sa las prejudatile la oparte si sa incerc ceva nou.

Zis si facut , am pregatit o lista de noutati . Prima pe lista Tanya. Care a si fost castigatoarea tombolei.

Stabilit legatura prin SMS si stabilim o intalnire.

Va spun drept ceva emotii am avut , dar mi-au fost risipide decand am intrat in apartament.

M-a primit intr-o tinuta sumara. Nu detaliez intalnirea doar pot sa va spun doar ca am primit exact ce mi-am dorit . Un rasfat superb , de la o domnisoara superba. M-am simtit minunat si sper sa-i mai fac o vizita pana pleaca.

O nota generala a intalniri 9.50. Fata este de top. Pleaca cred miercuri, cu promisiunea ca se v-a intoarce.

..................

Tot astfel când al nostru dor

Pieri în noapte-adâncă,

Lumina stinsului amor

Ne urmăreşte încă.

(M. E.)

Happy Hunting !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...