Sari la conținut

Bruneta frumoasa 0723821415


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

În sfârșit am vizitat domnișoara. Mi-am călcat pe orgoliu și m-am programat. Nu știu de ce am vrut neapărat sa o cunosc, pentru ca după țeapa care am luat-o data trecuta am zis ca nu o mai vizitez never ever, indiferent de servicii. Da parca am avut o mâncărime și nu am stat liniștit.Am sunat-o și am vb cu ea, m-am programat, și cu 20 de min înainte de întâlnire am mai sunat odată. În fine ne-am sincronizat cumva și am ajuns la locație.Ca o paranteza, eram programat de la ora 18:00,ma gândeam sa ii dau eu teapa de tura asta,dar nu fac dealea. Faza funny e ca după ce am ajuns la ea mi-a zis ca și ea sa gândit la același lucru, adică sa nu mai îmi răspunda la telefon la ora 18.La ea nu ar fi fost prima data. (avea memorat numărul după faza trecută).Bun revenind, fata e frumoasă, zicea cineva ca nu întorci capul după ea pe strada,aici tine și de gusturi, eu zic ca poți întoarce capul liniștit după ea,nu e o tipa înaltă și nici nu are sânii mari, dar are fundul piesă, și e drăguță la fața.Citind topicul ei ma așteptăm să fie ceva puștoaică, dar nu e,e foarte vorbareata, atitudine foarte ok.

Actiunea nu a fost nimic notabil, dar nu din vina ei ci din a mea, nu am mers setat sa ii rup pizda, am vrut sa o cunosc sa vad dacă a fost o întâmplare nefericita data trecuta, sau se repta, plus ca după cum am scris mai sus ma gândeam sa ii dau țeapă eu tura asta, doar ca răzbunarea e arma prostului.

Note:ON 8,5

NP :o singura poziție Lot, dar implicarea din partea mea a lăsat mult de dorit, nu am putut finaliza, nici nu pot da notă ca ar fi nedrept fata de ea.

Locatie:9(chiar dacă e apartament vechi, e curat, la baie ai 10 geluri de dus, am primit prosop curat)

Atitudine :10,vorbeste mult dar și eu am vorbit, chiar mai mult am vorbit decât am futut, fk nu știu dacă oferă, nam întrebat, nu prea am fost curios de asa ceva.

DE recomandat? Da, atitudine foarte ok, prietenoasă, vorbareata, cred ca se și fute bine, și dacă își respectă programările e chiar ok.Am vorbit despre cum am luat plasa data trecuta, dar nu am ajuns la un numitor comun, ea o tine pe a ei și eu pe a mea:))

Achitat 150 de lei pentru o finalizare, dtd 30 de min. Nu s-a uitat la ceas. Vedem ce va ieși data viitoare, asta dacă va fi o data viitoare.

V-am salutat!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Cu scuzele de rigoare pentru o intrebare potential idioata, are cineva idee daca D-ra obisnuieste sa lucreze, in general, in week-end / duminica?

 

(intreb aici pentru ca deocamdata n-am reusit sa dau de ea, dar in caz ca nu lucreaza deloc azi, nu vreau sa astept / insist aiurea ca prostul) :)

Link spre comentariu
  • Oras:pe somes
  • Oras:pe somes

Cu scuzele de rigoare pentru o intrebare potential idioata, are cineva idee daca D-ra obisnuieste sa lucreze, in general, in week-end / duminica?

 

(intreb aici pentru ca deocamdata n-am reusit sa dau de ea, dar in caz ca nu lucreaza deloc azi, nu vreau sa astept / insist aiurea ca prostul) :)

Salut,

eu am mers sambata(cum poti vedea pe postarea mea de pe topicul ei) si a fost super.....iti recomand sa o contactezi pe whazzap...da i  2 intervale orare cand poti tu, si o sa ti raspunda ea cand poate, si te programeaza....zi faina !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Salut,

eu am mers sambata(cum poti vedea pe postarea mea de pe topicul ei) si a fost super.....iti recomand sa o contactezi pe whazzap...da i  2 intervale orare cand poti tu, si o sa ti raspunda ea cand poate, si te programeaza....zi faina !!!

 

Multumesc frumos de sfaturi. Intre timp mi-am aflat singur raspunsul la intrebare, in cel mai placut mod posibil :blushing2... doar ca n-am apucat sa scriu pe aici.

 

Asadar, inainte de-a intreba aici pe forum, ii scrisesem deja pe whatsapp rugand-o sa-mi dea un semn cand poate vorbi, daca lucreaza astazi. Intr-adevar, mi-a scris inapoi, ne-am si auzit... dupa cum zic si alti colegi, e tare prietenoasa si draguta inca de la telefon; eu unul, din primele momente cand am auzit-o, am avut o presimtire buna.

 

In fine, ne-am inteles sa ne vedem peste vreo ora. Ajuns in zona (ceva "mai jos" de podul Calvaria, practic intre restaurantele Boieru si Nobori, undeva mai in spate, fara probleme cu parcarea, zona linistita), am sunat-o, m-a ghidat catre scara si am ajuns la "locul faptei". Apartament cu o camera (cred), foarte primitor, curat si placut mirositor. D-ra se scuza ca n-a apucat sa "dea cu matura" azi. M-a luat rasul... cu ce matura lu' Stalin sa dai, omule bun, ca era o curatenie de laborator, gandesti ca puteai sa mananci de pe jos... :laugh2

 

Lucreaza singura in apartament, si dupa parerea mea, putinele poze postate aici o dezavantajeaza - in realitate arata (mult) mai bine. Genul "slim", piele fina, sani mici spre medii, dar per ansamblu corp foarte frumos proportionat si tonifiat (repet - parerea mea). Am vazut ca s-a mai discutat in contradictoriu pe aici despre cum arata la fatza... mie, personal, mi s-a parut foarte draguta. Igiena impecabila, nici nu se pune problema de vreo suspiciune in domeniu.

 

Actiunea... m-am simtit atat de fain, incat ma simt "incomod" sa intru in detalii (foarte) explicite. Am stat un pic de povesti... are un stil de-a se implica in conversatie, fara sa para deloc falsa, stil care pe mine unul (recunosc...) m-a cucerit :blushing2. Am trecut apoi la ON, care... ca si multe alte aspecte, e chestie de gust. Mie mi-a placut la nebunie - lent si umed, cu frecvente tendinte de deepthroat. Din nou, pentru ca s-a tot discutat, am intrebat la inceput, informativ, despre CIM - da, in principiu se accepta, de data asta eu n-am facut-o, de obicei nu sunt mare amator de asa ceva. Dupa care NP, cu D-ra deasupra, situatie in care (dupa cum ma asteptam, o vedeam / simteam venind...) m-a terminat foarte repede, mult prea repede... :) deh, se mai intampla. Om vedea data viitoare...

 

Am tot stat si m-am gandit - stiu ca sunt pe aici multi "masculi alfa" care decreteaza ca la escorte te duci sa fwtzi, nu sa povestesti etc... sunt de acord, ca no, dara de aia merg si io... totusi, TOTUSI... sunt unele mici puncte care (pentru unii) conteaza - te simti intr-un anume fel, cand pe parcursul actiunii, fata te imbratiseaza si-ti zice cate-o chestie simpatica, sau cand, imediat dupa ce ai finalizat, nu sare de pe tine si fuge la baie, ci se cuibareste langa tine si mai sta o vreme acolo, de vorba...

 

Revenind cu picioarele pe pamant... achitat (din proprie initiativa) 150 RON, timp petrecut aprox. jumatate de ora, n-am stat niciunul cu ochii fix pe ceas.

 

Concluzii..?

De incercat / vizitat: DA, cu siguranta merita.

De revenit: dupa prima vizita, depinde de gustul fiecaruia. Eu unul, cu siguranta voi reveni cu drag.

 

Ca fapt divers: de regula nu sunt mare fan al genului slim, deseori prefer "sa am pe ce pune mana"... totusi, in cazul acestei D-re, combinatia dintre cum arata ea in sine, cum arata apartamentul si (mai ales) cum se comporta in prezenta clientului, ma face sa o plasez sus de tot, tare sus, (mi-e oarecum teama sa va zic CAT de sus) intr-un eventual top personal...

 

Daca Madalina mai citeste pe aici, ii urez un an nou fericit, cu toate realizarile pe care si le doreste!

 

:)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutări!

Am vizitat si eu zilele trecute , de fapt pe 2 ian. , pe frumoasa brunetă . Programare telefonica facuta cu 2 ore innaintec ,respectată de amandoi . Locația decentă, fata frumușică, subtirica , sami medii , fund rotund , bomba , ferm , numai bun de penetrare ; păsărica , la exterior micuța, epilat gustoasă. Ca atitudine : deschisă, dezinvoltă, poate prea vorbareata , ospitalieră, ma servit cu suc , am stabilit detaliile si am trecut la acțiune . Oral fără, bun , trecut la normal cu ; ei aici am lasato pe ea deasupra , are o tehnică deosebita , ma terminat în 2 min . Stabilisem ca stau o ora asa ca am incercat si al doilea număr. Am incercat doar , dar fără izbândă chiar dacă neam străduit amandoi . La un momendat chiar la scos din păsărica, la mai giugiulit unpic la introdus iar , dar nimic , am renuntat , comunicandumi , după ce si-a verificat telefonul ca asteapta afara următorul ( trecuse 55 min ) . M-am echipat rapid , achitat 250 si am iesit după fix o oră de la intrare . Ca minus : am rugat-o la un momentdat sa na linga pe piept dar nu a facut-o , a zis ca nu-i place . Per total nota 8 din partea mea , merita o vizită, eu nu o sa mai revin .

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Am vrut sa o vizitez și eu cun o seara în urma dar nu a răspuns la telefon și cand am reușit sa dau de ea dupa aprox o ora de la primul apel m-a mai amânat 40 min și am renunțat. O fi chir așa ocupata?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...