Sari la conținut

Bruneta frumoasa 0723821415


Postări Recomandate

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Cu scuzele de rigoare pentru o intrebare potential idioata, are cineva idee daca D-ra obisnuieste sa lucreze, in general, in week-end / duminica?

(...)

 

Multumesc frumos de sfaturi. Intre timp mi-am aflat singur raspunsul la intrebare, in cel mai placut mod posibil :blushing2... (...)

 

Zicea unu' mai sfătos, acu' nişte ani, cum că, vezi Doamne - "o mai trecut un an prin noi / o fo' şi soare, or fo' şi ploi"..

Serios amu' - mă uit şi io în urmă, uitaţi-vă şi voi: când pl lu' Aladdin o zburat anu' ăsta..?

 

Atât pentru Mădă, dar şi pentru toţi oamenii de treabă de pe aici... să aveţi un an nou deosebit din tăte punctele de vedere, dacă se poate de nota 25 (virgulă şase) ;)

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:pe somes
  • Oras:pe somes

1. Oglinda fermecata

2. probleme medicale...si actiune...

3. Concluzii

 

1 Renovand o achizitie recenta, mi a dat cu virgula o oglinda ciobita de muncitorii vasnici care credeau ca, daca arunc mobila, arunc si un cuier super(fier forjat torsadat etc) . In fine va dati seama ca m am prezentat aseara la usa lui Madaa ...cu oglinda sub brat (fara cuier si protejata cu banda mascare dubla) infasurata intr o carpa veche, sa testam cum se vede fundicul ala si pasarica in timpul oralului din capritza….

 

2 Ma uitam cu invidie cum pustanii care sar cate 5-8 trepte cu bike ul . Zilele trecute am incercat si eu(uitand ca am 35+ani si +84kg), si, marturisesc cu mandrie ca mi a iesit. Totul, mai putin aterizarea. In inpactul dintre tibia mea, mana si o tzeava de pe margine, a iesit victorioasa tzeava. Rezultatul, o frumoasa pwizda de marime naturala in tibie(se vedea osul), plus mana paradita light.

Seara, inainte de mersul la Madaa(abia asteptam sa I livrez oglinda), la dusul de la sala, am pierdut pansamentul iar acasa, am uitat sa mi pun, grabit sa fiu cuminte sa obtin liberul pentru o seara in oras….

De aici incepe scandalul. Ajuns la Madaa, s a distrat copios de oglinda, ne am contrazis un pic , eu ziceam ca cioburile aduc noroc, ea ca nu, era doar oglinda, ma rog mare parte din ea.

M am bagat la dus, contactul apei cu pasarica mea de 36 ore din tibie deschisa proaspat dupa celalalt dus de la sala, m a facut sa ma urc pe pereti de usturime. Acum eram in mare dilema , sa I zic lui Madaa de problema acum, sau la finalul intalnirii. Ma felicit ca I am zis doar la final dupa expresia de dezgust de pe fatza ei de la final(era gore naspa se vedea osul).

Intors in camera de lucru, Madaa s a pus “capritza traditionala de oral”, in oglinda cu peripetii se vedea perfect paradisul ….

Greu de rezistat sa nu ating pasarica aia + fundicul, insa de 2-3 ori am incercat sa ma aplec sa I le mangai, insa tot de 2-3 ori m am atins cu tibia de pat, coborand sfintii din calendar de durere. MI am zis, “sula NP pe seara asta” din 2 motive: 1. nu se scula gigi decat la 65-70% si nu pun guma pe asa ceva pt ca se blegeste de tot dupa..

2: in ziua incidentului medical, am descoperit ca nu mi place deloc sa regulez in pozitia cainelui care face pipi (cu un picior in aer) nici macar NN, daramite NP.

Am renuntat la a sta in picioare, si m am trantit in pat, am observat gestul de dezamagire al fetei care credea ca m am plictisit de priveliste si nu stia de problema de background. Totodata, in pat am rugat o sa stea lateral (ea tot timpul ma incaleca), gandul ca ar putea sa ma juleasca involuntar m a cam speriat.

Dracu stie ce face, m a terminat ...in maxim 8-9 minute cu totul eram cu smantanica pe abdomen….atat de tare e pe mecanica (BJ+ HJ). Daca se inscrie la Poli pe Muncii, sigur iese sefa de promotie.

La final I am aratat si pasarica mea , iar acum dupa toata povestea sper ca a inteles ca nu m am plictisit deloc de privelistea fundicului, oglinda isi face treaba super….

 

Concluzie:

Madaaa are oglinda, si doamne ce priveliste se reflecta in ea….

Madaaa, daca mi ai aruncat harbul, ma supar, si ma faci sa risc maxim ca am sa comand 2 saptamana viitoare(eu totusi sper sa ne folosim de asta veche)….

 

An Nou Fericit TUTUROR !!!!!

 

am scris rapid, telegrafic (pentru stilul meu ) asa ca scuze....

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

(...)

 

Concluzie:

Madaaa are oglinda,

 

(...)

 

...şi aduceţi-vă aminte de anu' trecut: omu' ăsta, cu imaginaţia lui, îmi zicea mie că cică io aş fi "Ion Creangă de Nimfo..." (®)  

 

:laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe somes
  • Oras:pe somes

...şi aduceţi-vă aminte de anu' trecut: omu' ăsta, cu imaginaţia lui, îmi zicea mie că cică io aş fi "Ion Creangă de Nimfo..." (®)  

 

:laugh2

Merci ....ideea am preluat o  de la traian_hid si de la ceilalti shogori care dezbateau subiectul pe  paginile imediat anterioare ...evident aveam si eu fantezii similare dar nu indrazneam sa ma exprim ....acu ca era deschis subiectul ...a fost simplu.....saptamana super !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741068100
  • Oras:Hai hui
  • Telefon: 0741068100
  • Oras:Hai hui

Salutare.

Am avut si eu placerea sa o cunosc pe Madaaa inainte de anul nou si pot spune ca am ramas placut surprins. Este o persoana dezimvolta si sociabila, mi-a placut compania ei. Actiunea in sine nu am sa o mai detaliez, au facut-o colegii mei, prefer sa dau doar note.

Locatie 10

Aspect escorta 8

Igiena 10

Actiunea 9

Cadoul 300 ron

Eu am sa revin, mi-a placut timpul petrecut cu ea

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator citymag
Reputație: 0

Prima mea recenzie o merită ea. Am fost azi, programat cu 2 ore înainte. Loc de parcare, zona vivo. Deschide ușa o brunetă mică de statură și zâmbăreață îmbrăcată în body-ul roșu de mai sus. Mi-au fugit puțin ochii când s-o întors și cu spatele :))

Stăm la povești. Foarte dezinvoltă și comunicativă.

Mă întreabă de duș. Prosop nou, curat, frumos mirositor. Apă de gură cu pahare și multe geluri de duș.

Ies de la duș și mă așteaptă în costumul Evei în pat. Mai povestim puțin și începe cu ON. Am simțit că mă lipesc de podea. Așa de bine îl făcea. Cu lins, umed, atenție la oo și zonele adiacente. După schimbă pozitia tot ON . Să se vadă fundul bombat. Genială priveliștea. Din păcate venind de la muncă și cu abstitență de vreo 2 săpt am cedat rapid. Finalizare pe sâni cum discutasem. 

Am mai stat la povești, zâmbăreață și jucăușă.

Merită să mergeți. Mai faină decât în poze.

Note:

ON: 9,9. (0,1 pt CIm, dar fac data viitoare)

NP: n-am testat, urmează

Locație: 10, parcare și super modern

Igienă:10.

Amendă 150, dtd crecă 20 min :-?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...