Sari la conținut

Andreea 0759085345


Vizitator orpheus

Postări Recomandate

Vizitator orpheus
Reputație: 0

Buna, numele meu este Andreea, am 19 ani, 1.65 inaltime si 52 kg si sunt intr.o scurta vizita in oras. Pun mult accent pe seriozitate, discretie si bun simt. Pozele postate sunt reale si de actualitate. Rog sa NU fiu contactata de persoane care au in dotare bile sau sunt sub influenta substantelor interzise (fie ele legale) :)) Deplasari fac DOAR la Hoteluri sau Pensiuni. Comportamentul meu, depinde mult de comportamentul tau, asa ca daca nu esti hotarat, am rugamintea sa nu ma apelezi. Pentru mai multe informatii ma poti suna, iar daca nu raspund, am rugamintea sa insisti. Pupicei.

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doar-cateva-zile-in-oras/133eggg6614i7fe1e9e71793ge1fe755.html

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Am fost sa bifez domnisoara Andreea,cum s-ar spune,dar adevaru este ca neavand suficient loz in buzunar ,am ales varianta cu care ma pot incadra.

Asa deci sa revin la recenzie.

Sunat la nr de pe publi,intr-o situatie foarte diferita la care a raspuns o voce placuta ,comunicandu-mi serviciile si cadoul aferent.Am pornit catre locatie ca tare tensionat eram.Fata e cea din poze,frumusica cu un corp bine proportionat.

Dupa dush-ul de refresh,ma astepta goala in pat si chiar imi placea ceea ce vad. Stabilit regurile jocului,69 nu,deget in,nu,cim nu si aia e. La 1 bat ce sa mai vreau si eu. Oral bunicel,fara adiacente,a vrut sa opreasca destul de repede ,dar doleanta a fost sa continuie. Se conformeaza,cerut prezu su incercat cateva pozitii. Lot,se misca bine,stramta bine daro baga toata,apoi un doggy,fund fain si tare tapana,sigur a facut ceva sport,apoi classicul missionar,placut si asta dar cam scartaia patul. Am mutat-o pe canapea cu picioarele in gat,peisaj frumos ,pruna faina,sanii medii cum sareau de la impactul dintre zonele genitale,si apoi finish in baloon.

A fost mai mult decat un bifat,se pare ca mai am si eu noroc.

Sa trecem la note.

 

Locatie 9 Luceafarul,Aradului,curat ,dotat,ok

Aspect 9,na asteptam la ceva mai rau la 1 bat,sincer. Sani 9 frumosi ,marimea medie,nu-s lasati deloc,fund 9 carne tare,forma faina,piele fina,picioare 8,daca era pe tocuri era de 9 poate,abdomen plat,la fata e frumusica,sa fie de 9. A sa nu uit,pizdurica tare faina,9

Igiena 10,nimic suspect,parfumata,ok

On 7,cam mecanic ,dar ok

NP 9,parea ca ii place cateodata,nu comenteaza la pozitii,se lasa penetrata profund

Gfe 7, e ok fata,nu am fost servit cu apa,suc,nu ofera fk,doar saruturi pe corp.

Cadou 100 lei bine investiti,sau asa am nimerit,1 fin/on/np 25 min dtd.Nu m-am simtit grabit.

Fata mai sta 2-3 zile. Bafta la cat mai multe.

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...