Sari la conținut

0749633609


coldfusion

Postări Recomandate

  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei,

 

Am dat relativ usor de domnisoara care pe un ton cam repezit, probabil satula sa o faca pe-a secretara si sa dea relatii despre tarife si servicii in urma anuntului ei de pe publi. Bun....am sunat, mi-a spus pe un ton repejor 150 nr si 250 doua numere ( exact asa mi-a zis, nu ora ), oralul se poate si neprotejat, fara CIM, fara anal, locatia pe Adunati 25.

 

Ajung in zona, o sun, era libera si ma prezint la usa ei. De dupa usa apare domnisoara din poze ( pozele sunt reale ) si pe un ton militaresc imi zice "Aici te descalti", "Lasa haina aici", "Hai in dormitor"....ma simteam soldatul Bula. La baie nu m-a invitat, venisem dusat de acasa ( 10 min am facut de acasa pana la usa ei ) si mergem in dormitor. Las cadoul pentru un numar, ne dezbracam si sarim in pat. Aici, ce sa vezi, hop un pupic timid ca in clasa a 5-a dupa care s-a apucat de un oral monoton iar cu o mana mi-a prins jumate de sarpe asa incat cealalta jumate sa o poata molfai....exact asa a fost oralul, o molfaiala. Fara sa zic nimic, fara sa scot un sunet, imi monteaza prezervativul, baga lubrifin si se urca pe mine. Aici la fel....nici o bucurie....ea statea si eu dadeam din cur ca iepurele.....zic sa o intorc, ea se pune capra...cand sa-i dau mai tare icneste, noroc ca finalizasem in balon, semn ca nu-i de cursa lunga si nu e larga-n pizda ca vaca-n sale. Folosim un servetel, doua, ne imbracam, timp in care mi se pun tot felul de intrebari indiscrete/inutile gen "Esti casatorit ?", "Cati ani ai?", "Ai copii?"....pula mea, iti dau o copie de pe buletin si am terminat cu interogatoriul.....cred ca era mai bine. In fine, m-am imbracat si am plecat.

 

Si avem asa :

 

- Locatie : 9 - fara miros de tigara, curat, ordonat, cred ca sunt niste escorte gospodine, la una singura am mai fost in blocul ala si era luna in casa, la restul am plecat cu sosetele albe cam gri si camasa imbacsita de fum de tigara

- Fizic : 8 - frumusica foc, sani ca in poze ( micuti spre potriviti dar placuti la atingere si privire ), fund tare, labii atarnatoare, burta e ceva mai evidenta in realitate decat in pozele din anunt dar nu e deranjanta

- Oral : 4 - juma de maciuca o tine cu mana si cealalta jumate o molfaie

- Normal : 4 - lubrifiant la greu, nu misca, nu contre, nimic

- GFE : 7 : pune intrebari indiscrete

- Igiena : 10 - fara mirosuri, epilata, fara probleme dentare

 

In concluzie eu nu revin decat daca-si readapteaza tarifele conforme cu serviciile. 100 nr si 200 ora ar fi cadoul corect pentru ea in faza aceasta....daca invata sa rupa noriii atunci merita 150 cu 250....momentan nu-i merita. Daca tarifele coboara la 100 nr si 200 ora atunci o am pe lista de rezerva doar pentru ca e frumusica.....si pentru ca-i frumusica o s-o fut eu, nu tre sa ma futa ea pe mine. Deci cam eronata investitia mea de astazi. O s-o mai sun sa-i propun 100 nr si 200 ora.....daca vrea bine, daca nu, ghinionul ei....banii mei au serie.

 

Am observat in apartament o colega blonda, daca dau de ea va anunt. Dupa accent par de peste Prut.....cred ca-s niste fete venite sa faca un ban cinstit.

 

Sa aveti o duminica linistita.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...