Sari la conținut

Rebeca - 0759474942


Postări Recomandate

  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland

Descriere

Buna ma numesc Rebeca , am 22 de ani și va aștept in locația mea pentru a petrece împreuna clipe de neuitat . Pozele a-mi aparțin reale 100% . Va pup și va aștept cu mare drag !!!!

 

Link

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-orasul-dumneavoastra/1i515ig318f17d17e1232ddd842de4e3.html

 

Poze

post-95894-0-93944300-1541330881_thumb.jpg

post-95894-0-31312900-1541330887_thumb.jpg

post-95894-0-83340200-1541330890_thumb.jpg

post-95894-0-59994400-1541330893_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland

Am reusit sa prind la telefon si am primit informatiile: Locatia e zona Garii  (Piata Bucuresti, nr 2), O finalizare OP+NP 100ron, 250ron e ora. Cred ca ea este colega Roxanei https://nimfomane.com/forum/topic/121980-pentru-prima-data-in-oradea-0747235172/ deoarece e acelasi locatie.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare...

 

am sunat, tarife 100L fin op-np 250h, am programat, cand am ajuns acolo m-a facut sa astept 15 minute... deci nu respecta programarea!! in final am reusit sa ajung sus, imi deschide usa, poze reale, frumoasa ... imi cere sa ma descalt si sa mergem in camera, ma intreaba cat vreau sa stau, si scot o suta (intreb, 100 ai zis o finalizare, da?), la care ea.. aaa nuuu 150, raman masca, ii zic nu ma fute, da la tel ai zis 100, la care ea poate ai sunat pe alta, intreb si oral neprotejat nu faci!? raspunde ca nu, zic ca plec atunci, nu ca nu as fi dat 150 ca arata super, merita de trofeu, dar ma enervat, ma condus la usa cu zambetu pe buza, m-am incaltat si plecarea!!! dupa ce am iesit, am intrat in acr (cine stie) sa verific si azi si zilele trecute tot 100 a cerut la fin ... la fel si pe forum a mai scris cineva!!

 

bafta...

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

100 merita, 150 nu m-ai ales ca oralul e protejat si nici nu ofera FK.

Cei drept pana avem fete cu atitudine si servicii exceptionale la suma de 100-200, nu vom vizita cuiburi d-astea numai pentru a bifa ceva nou.

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut

 

Incerc o recenzie scurta ,dupa cum fu si intalnirea cu donsoara Rebeca

 

Din ce citesc aici cu tarifu oscilant , eu unu se pare ca am avut noroc ca a ramas la 100 pt un numar. De mai merg sper sa fie tot asa.

Locatia dupa cum sa precizat,  langa gara, usor de gasit , loc de parcare discret de cauti pe langa .

Sunat pe la 11 seara , din prima a raspuns , ii zic ca ajung in 15 minute si in nici 15 am si ajuns, sun si ma roaga de o mai pot astepta inca 15 ,wtf !! :slap2  am zis no mai fut io o pula amu noaptea,  dar am zis raspund afirmativ ..da astept 15 si sa ma sune cand pot urca. M a sunat in 10 , no am zis hai ca mai e o sansa. :feet

Urc sus la 3 , pe usi doar la ap 15 afisat nr, o sun sa imi deschida ca deja ma uitam ca boul la cele 3 usi :))  , descaltarea la intrare , ma invita in camera de actiune, colega se pare ca a avut client si ea si era cu el in baie. Nu ma deranjat ca eram deja in camera ,nu ne-am intersectat . Asta e cand e cuib..

Fata e mai frumoasa ca in poze,(parerea mea)  parul mai scurt ca in poze parca , ochii albastri cred ca de la lentile da oricum frumosi , incantat ca e ca in poze si nu balena de pe publli , ma dezbrac si se dezbraca si ea, apar niste sani frumosi ,naturali din ce am pipait si sarutat eu.. un fund bun si o piersica faina rau ca i am zis ca musai sa o gust si m a lasat . Dupa imi face ea un oral protejat , ok , fara atentie la OO  .. cu deep , ca la 15 cm ai mei nu e o problema cu deep la mine :)

Continuat cu misionar si dupa cu doggy unde am si finalizat ajutat de mana ei ce ma prindea de coaie ca sa ma termin mai repede. 

Fara sarutari desi am incercat .

Durata DTD a fost 20 m. nu m-a grabit ,dar prinsu de coaie si schimbu de pozitii e in tarifu de 100 cred, de vroiam sa mai stau probabil mai trebuia sa dau ceva si acuma am zis bine si atat. 

 

Pt mine e de revenit, e pe gustul meu , a fost ok putinul cat a fost .Sper sa mai stea pe la noi. 

 

Note ,habar nu am ..10 pt aspect  comunicare ..pt mine , un 8 spre 9 pt oral , 10 pt fundul ala apetisant si sani dulci.

 

Locatia nu e de 10, nu are cum,un 7-8 .. mai are si colega..dusul pare ok, prosoape nu prea .deci ..merge cat de cat

 

Spor la futuut si futaiuri bune.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare. Am trecut si eu ieri pe la ea. Eu zic ca fata asta arata mult mai bine in realitate de cat in poze. Pentru mine e clar de revenit. Are un corp exact pe gustul meu. Sani potriviti, frumosi, solduri foarte frumoase, fund frumos. Totul foarte bine proportionat. 

 

Oralul nu e de vis dar nici rau nu e. E tanara fata. 8/9

In rest se implica geme, e amabila 10

Corp 10*

Locatia - 8, aici e discutabil. Locatia e buna, apartament curat, dar e cu colega si se trece din o camera in alta. Poate daca macar nu si-ar programa ambele in acelasi timp. A fost ok ca nu ne-am intallnit, dar colegul a fost "sechestrat" in a 2-a camera pana am terminat. Daca vroiam 1 ora nu stiu cum o scoteau fetele la capat.

Tariful mi se pare corect 100/nr.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Multumim prim !

Va zic eu cum trebuia facut. Va ascundeati in dulap sa plece finalizatul si apoi va mutati in cealalata camera :laugh2

Dar daca astea-s conditiile eu zic ca mai bine s-ar face tote treburile in spatele usilor deschise ca la swing club...

  • Like 2
tpc-cr.jpg

 

Link spre comentariu

Era bine de aveam norocu sa ma sechestreze in camera 2 ca nu ma suparam deloc nici de stateam o ora cu Rebeca acolo :))) 

Eu ma tem sa nu ne bage drecu pe balcon ca dulapuri sa incapem nu am prea vazut ..asa la o scanare rapida de ap :))

 

Impaler merci de apreciere, ma stradui sa iasa ok..scriu cum imi vine si cam ce ar fi de folos pt altii   . As scrie mai des dar nu merg des si scanez pe la tarifu de 100 pt o finalizare ca dupa mine pt 20 m de futut ( cum o fi el)  cam atat e pretu corect ..si daca fata pt mine e cam ce vreau eu ma duc..asta de nu iau teapa ca am luat si de alea :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...