Sari la conținut

Delia - 0785521469

Postări Recomandate

Postat

:*

Oaileu, ce de alunite, parcă mă uit pe bolta înstelată și mă pierd printre ele. Ahhh, uite draga mea cum scoți tu romantismul din mine, și nu numai..

• Like 2
Postat

The Dark Knight rises :))

Hmm, și frumoasă, și dășteaptă plus bonus cinefila! Dacă faci și cozonaci îți jur că mi te pun sub brad de Moș Nicolae 😎💪

• Like 2
Postat

P.S.

Ar fi super-interesant pentru unii destepti cu ochiul critic si (doar) gura mare sa primeasca si ei note pentru fizic si prestatie de la fetele de pe forum. Sa vezi atunci :)

Am observat ca multi critici din juriu au sute de postari - la care adaug si sute de ore de citit pe forum - incat, daca adaug si jobul la care muncesc, ma intreb cind mai au timp sa cunoasca realitatea din teren. Or poate sunt doar teoreticieni... ;)

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gogu!

Tocmai despre asta este acest forum. Despre critici, pareri, idei, bla-bla-bla.

Dar cum sa-i explic eu acest aspect unuia, care-i mai mult o tentativa de ”peștuț”, despre ceva. 

Asa ca stai chill, ca daca fata-i buna, ti-o viziteaza baietii si fara prosteala ta ieftina. 

P.S.
Ar fi super-interesant pentru unii destepti cu ochiul critic si (doar) gura mare sa primeasca si ei note pentru fizic si prestatie de la fetele de pe forum. Sa vezi atunci :)
Am observat ca multi critici din juriu au sute de postari - la care adaug si sute de ore de citit pe forum - incat, daca adaug si jobul la care muncesc, ma intreb cind mai au timp sa cunoasca realitatea din teren. Or poate sunt doar teoreticieni... ;)

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...