Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652


Postări Recomandate

  • Telefon: marinarulalex
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: marinarulalex
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

A trecut apropare un an de cand m-am inscris si am decis ca e cazul sa deschid balul.

Pana acum am evitat sa fac recenzii pentru ca nu am avut experiențe ieșite din comun la fetele la care am fost.

La Alexandra suprizele au fost doar placute si au depasit asteptarile

 

Programarea: La telefon, cu peripetii din cauza mea.

Dupa ce ieri am ratat la mustața intalnirea din cauza unor clienți care m-au ținut ocupat exact in intervalul de timp in care trebuia sa confirm am zis sa imi incerc norocul azi si astrele s-au aliniat, dar aliniat nu gluma. A raspuns din prima, era libera exact cand eram si eu așa ca  m-am prezentat cu un dulce in mana si inima in gat la noua locație.

 

Locația: Ce sa va spun despre noul apartament: curat luna, tot ce trebuie in baie, apa calda ok, frontul de lupta perfect aranjat pentru ce trebuia sa urmeze, locuri de parcare se gasesc ușor chiar si cu zapada de afara.

 

Alexandra: o domnișoara dupa care intorci clar privirea pe strada daca o vezi, undeva pe la 170-175 cu pantofii din ultimele poze in picioare, care se jura ca nu face sport, dar ma facea sa ma simt eu prost ca nu am mai mers la sala in ultimul timp cand o mangaiam.

Dincolo de aspectul fizic e o fata vesela care m-a facut sa ma destind in primele 30 de secunde dupa ce am intrat in apartament. Nu știu care a fost chimia ei cu mine, dar la mine au fost reacții explozive. Atitudinea ei provocatoare a facut toți banii.

 

Acțiunea: Aici cred ca știți despre ce vorbim deja sau scris romane si nu cred ca sa exagerat cu laudele așa ca nu o sa detaliez foarte mult. A fost sex in toate pozițiile si de toate tipurile: oral, normal, anal, percheziții, mușcaturi de limba, deh am uitat ca nu face FK si m-a luat valul. :slap2

La final ziceai ca am alergat la marathon si ea parea ca abia atunci incepe sa prinda gustul actiunii.

 

Pentru confomitate:

 

Halatul: 200 de RON o ora de joaca, merita cu prisosinta.

 

Ca note, am tot gandesc unde sa nu ii dau 10 ca sa nu spuneti ca sunt subiectiv. Gata am gasit la indicațiile catre locație, eram amandoi dezorientați (locație noua) si am reușit sa o enervez un pic. Aici ii dau un 8.

 

Daca recomand? Nu stiu, eu mi-am facut deja o rezevare pentru 5 ianuarie  :crazylove

 

La final va urez un an nou perfect si cat mai multe domnisoare de calitate!

 

Marinarul

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare tuturor,

 
Înainte de review, un cuvânt de mulțumire tuturor celor care contribuie la acest forum. Great work, guys :)
 
Aventura mea a început joi. Aveam făcută deja o programare la altă doamnă, dar am primit de dimineață vestea proastă că o răceală inopinată ne strică planurile. Luasem în prealabil forumul la mână în căutarea fetelor care practică sex anal. Cred că știți cu toții povestea cu soția care refuză, numai că a mea a avut și bunătatea de a mă trimite să îmi rezolv problema. Iar eu sunt un gentleman, respect întotdeauna dorințele unei doamne... Am sunat la alte câteva numere. Unul nu putea în intervalul meu oral... pardon, orar :D. Altul nu a răspuns. Într-un final, am prins-o pe Alexandra și am încercat o programare la ora 19:00. Mi-a răspuns o voce caldă și jucăușă, de fată evident isteață. Din păcate și programarea asta a căzut, dar Alexandra mi-a dat SMS cu peste o oră înainte, cu scuze politicoase și cu o invitație a doua zi de dimineață la o cafea. Din păcate plantația pe care lucrez nu e așa flexibilă cu intervalul orar așa că am vorbit pentru sâmbătă sau luni. Și cum eram deja foarte motivat, am făcut tot posibilul să fie vineri după prânz.
 
Am sunat din nou vineri la Alexandra. A răspuns din prima și am stabilit întâlnirea pentru sâmbătă, cu rugămintea de a îi confirma de dimineață programarea. Făcut ce am promis și solicitat, dacă este posibil, o costumație neagră lucioasă. Ajuns în zonă (rond Alba Iulia), sunat, primit coordonate și urcat.
 
Când am intrat am fost foarte plăcut impresionat de Alexandra. În primul rând avea o costumație în stilul celei pe care o doream. În al doilea rând, este o fată foarte frumoasă, cu un corp armonios și foarte în formă. Și în al treilea rând, era mereu zâmbitoare și menținea permanent contactul vizual. Mai mult decât frumoasă, este dulce :)
 
M-a invitat în camera de război unde era cald și bine. În lipsa unui cuier evident, am dat să-mi las geaca pe jos, moment în care m-a dojenit prompt, după care mi-a arătat dulapul. M-am făcut comod și i-am povestit despre ce îmi doresc. Oral, momentan protejat, normal dar piesa de rezistență să fie analul. Am lăsat cadoul de la început. Era prima dată când o vizitam, așa că am vrut să fie un gest de încredere reciprocă. Am mers eu la duș, a fugit și ea și eram gata de acțiune.
 
S-a pus în pat lângă mine, arcuită și încordată. Are un corp de invidiat. În afară de tatuajul frumos, are o musculatură foarte dezvoltată, dar are și un foarte foarte mic strat de pufuleț care o face feminină și gustoasă. Perfect epilată și gustoasă. Fundul excepțional, dar ce mi-a plăcut mie în mod excepțional și am ținut să-i precizez, sânii micuți dar fermi și jucăuși. Personal, am o slăbiciune pentru sânii pe care îmi umplu cu totul o palmă, sunt mult mai imuni la gravitație. Alexandra mi-a spus că se gândește la o pereche de silicoane, la care mi-am exprimat consternarea personală. Chiar mi se par foarte frumoși așa cum sunt :)
 
Și am trecut la acțiune. Un oral făcut cu pasiune cu atenție la ouțe, dar mai ales cu contact vizual permanent. O experiență senzuală foarte plăcută pe care m-am simțit nevoit să o întrerup pentru că venisem într-o altă misiune. Alexandra a luat uleiul de masaj / lubrefiant, m-a pregătit pe mine, s-a pregătit pe ea și mi-a prezentat funfulețul de milioane în toată splendoarea lui. Am admirat un pic priveliștea și am intrat. Strâmt, cald, plăcut, Alexandra se mișca odată cu mine, contracții ale fundulețului, gemete și mai ales se uita din când în când la mine cu un zâmbet pervers în oglinda de la capul patului. Apoi a început să se arunce energic în mine, cu o mișcare unduitoare sus-jos de șolduri. Și pentru că pentru asta venisem, am savurat la maxim și am terminat. M-a m-ai ținut nițel acolo, strângându-mă cu fundul. M-a întrebat jucăuș ”Și dacă nu te las să pleci?”. Apoi m-a curățat cu un șervețel umed.
 
Am stat nițel de vorbă, i-am recomandat un film, am trecut amândoi la un duș și am plănuit activitatea de la restanță. I-am spus ce îmi doream și ne-am apucat de treabă. A început încă un oral, prietenul s-a ridicat la datorie, dar ezitant. Am încercat sex normal, dar prietenul n-a vrut să fie prea cooperant în a finaliza. Urât din partea lui, i-am promis Alexandrei că o să-l cert acasă. Cum timpul se apropia de final, am zis să mă pregătesc de plecare. Alexandra, foarte drăguță și-a exprimat regretul că n-a fost a doua finalizare. Am asigurat-o că nu e vina ei și că a fost extrem de dulce cu mine, lucru pe care îl apreciez foarte mult.

Am făcut amândoi duș și s-a ”îmbrăcat” să mă conducă. Mereu zâmbitoare, mereu veselă. S-a ”îmbrăcat” așa frumos că n-aș mai fi plecat, dar cu siguranță o să am un motiv să mă întorc. Planul meu este să mă mai răsfăț de câteva ori cu ea, iar mai încolo, cu voia ei, poate, să-mi ofer un cadou mai special în compania ei spre ziua mea în primăvară.
 
Pentru că note, avem mai jos:
 
Locatie: 9
Aspect: 9. Este frumoasă, dar mai ales dulce
Oral: 9. Voi testa și fără protecție, n-am nici un dubiu că va fi stelar.
Normal: păstrez nota pentru data viitoare când o să testez cu adevărat.
Anal: 10, motivul principal pentru care voi reveni :D
GFE: 10
Halat: 200 ron / ora
 
Evident, recomand oricui o vizită la ea.
  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare ! 

 

Am bifat si eu la Alexandra, saptamana trecuta. 

Programarea realizata telefonic, respectata. Dupa ce m-a ghidat spre locatie, prin rond la piata Alba Iulia, nu a durat mult si am si ajuns la usa. In spatele usii am gasit ascunsa o faptura frumoasa, vesela si zambitoare, imbracata intr-o rochita mulata neagra, cu toace. Un fizic foarte fain, perfect proportionata. 

Dupa cateva discutii, mi-a dat prosopelul si am fugit la dus. Baia arata foarte bine, cu sufieciente geluri de dus pentru toti mofturosii. Apoi s-a dus ea la dus, iar cand s-a intors a venit doar pe tocuri, uooff .. ce priveliste !

Am inceput cu un oral protejat foarte, foarte fain.. Schimbari de ritm, atentie peste tot, ba rapid, ba lent, dupa care m-am cerut si in funduletul ala tare si frumos. Da niste contre faine la anal, este foarte energica, si constant arunca priviri indecente ba prin oglinda, ba pe langa junior.  

Abia astept si runda 2 !

 

 

Locatie:  9. Usor de ajuns, arata foarte bine apartamentul.

Domnisoara : 9.5, cu siguranta se incadreaza in top 3 pentru mine, fizic este cea mai faina escorta pe care am vizitat-o pana acum.
Oral:  10 cu felicitari
Normal: N-am vizitat
Anal: 10, Contre la greu, e fix cum trebuie
Atitudine:  10
Halatul : 200 RON
 
Recomand !
  • Like 10
Link spre comentariu

Am fost si eu la Alexandra. Programarea facuta telefonic la numarul din titlu, respectata de ambele parti. M-a ghidat prin telefon pana am ajuns la locatie. Mi-a deschis o fata frumoasa, bine proportionata, pe tocuri. M-a invitat in camera, am vorbit putin, dupa care am mers la dus. M-am intors in camera si am asteptat pana a facut si ea dus. A revenit dezbracata complet, are un corp beton, ne-am intins in pat si am inceput actiunea.

A inceput cu un oral neprotejat foarte bun, ruperi de ritm, atentie la imprejurimi, se uita la tine in timp ce o suge. Am trecut la normal, ea deasupra, geme, se implica, am schimbat in anal la initiativa ei, pe la spate si am finalizat in prezervativ. Am mai stat putin, am mers la dus, m-am imbracat si am plecat.

 

Note:

 

Fata 9,50 (arata foarte bine, bine proportionata, carne tare)

Locatie 9 (usor de ajuns, stradal, baie curata cu multe geluri de dush, prosop curat)

Oral 10 (neprotejat cu de toate, o suge tare, apoi incet, se uita la tine cu ea in gura, se bate cu ea)

Normal 9,50 (diverse pozitii, are initiativa, se implica, geme frumos)

Anal 10 (ii place mult, contre)

GFE 9,50 (m-am simtit bine, e lipicioasa, ai ce vorbii cu ea)

Halat 200 ron

 

De revenit. Recomand.

  • Like 5
Link spre comentariu

Acum câteva zile am vizitat si eu aceasta domnișoară.

Programare făcută usor, prin telefon. Ajuns in rond la Alba Iulia am primit indicațiile si am urcat către un etaj superior.

După ușă am descoperit o fata frumoasa si foarte sexy. Un corp superb si îngrijit.

Am discutat câteva minute la o țigară, timp in care ma mângâia pe picioare si intre picioare. Am fumat țigarea la foc automat, am cerut si am primit un prosop curat si m-am dus la baie pentru împrospătare. Baia e ok, curata, geluri de dus apa calda vine repede. După dusul meu a urmat dusul ei.

Reîntoarsa de la dus a început nebunia. Alexandra a început cu un oral neprotejat întâi soft, apoi hard si tot așa. Nu am mai putut rezista tentației si am imvitat-o la un 69 unde am descoperit o păsărică curata, epilata, frumos mirositoare si gustoasa. Își unduia frumos fundul semn ca ii face placere sa fie dezmierdata.

Simțind ca nu mai rezist mult cu un așa răsfăț, cer un cauciuc pe care mi-l montează ea, se lubrifiază puțin si, pe la spate, aleg sa o penetrez anal. Am intrat încet, apoi mai tare si mai tare. Nu prea are probleme cu dimensiunea dupa ce se acomodeaza cu ea. Se vede ca i place mult analul. Am bagat-o si in păsărică, la fel, strâmtă si primitoare. Am alternat găurile de câteva ori si simtind ca nu mai rezist am invitat-o in poziția care a consacrat-o, in picioare la perete. Mi-a dat niste contre de m-a zăpăcit. Am finalizat in cauciuc si apoi ne-am așezat puțin in pat, simțindu-i contracțiile anusului.

M-a șters cu șervețele si am zabovit câteva minute apoi fuga la baie, întâi eu apoi ea.

Repriza a doua a început cu același oral bun, iar la normal si anal am schimbat mai multe poziții si am ales sa finalizez oral. A așteptat sa se scurgă si ultima picătură in gurita ei.

A urmat iar un dus, câteva minute de vorba, imbracdt si plecat.

Locatie: 10 (ușor de ajuns, stradal)

Igiena 10 (îngrijită, frumos mirositoare)

Corp 9 (frumoasa, sexy) cu sănii micuți dar dar frumoși.

Oral 9,5 (dădeam 10 daca reușea deep dar e ai "vina" mea ca nu a resit.

Normal 10

Anal +++10

GFE 10 (foarte glumeață)

Halat 200/h

De revenit. Eu cu siguranță voi reveni.

  • Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...