Sari la conținut

De evitat 0743383753


Postări Recomandate

nu eram speriat deloc sa sti,daca ție ți somn atunci stai si dormi nu mai primi clienti ca sa le strici ziua!erai in pijamale transpirata etc si mai luat tare in sensul cum am intrat pe usa mi-ai si spus:zi ce faci pleci sau stai ca nu am timp de povesti!si ți-am zis la telefon de cand am pornit sa te pregatesti ca in max 15 min ajung,si tu cu gura ta ai zis ca esti pregatita.asa iti primesti clientii?in halul asta?

Link spre comentariu

fara duș facut fara spalat pe dinti etc,nici eu nu am venit la tine in hainele de lucru sau in cel mai rau caz fara o igiena corespunzatoare!asa ca daca vrei ca pe viitor sa ai o colaborare buna cu clientii punete te rog la punct ca iti garentez eu ca o sa imi multumesti,doar putin trebe sa te mai "șlefuiesti"si un vocabular adecvat pentru atragerea clientilor si o sa fie totul super fain!un sfarsit de saptamana placut iti doresc!

Link spre comentariu

Draga, niciodată nu mi-am primit clienții “nespălată†cum spui tu.. și in niciun caz nu ți-am comunicat ca nu am timp de povesti.

Haine de lucru, ma amuzi.. de exemplu, ca taximetru nu ai nevoie de o uniformă adecvată și cu emblema 😂

Cei care ma vizitează știu cu cine au de a face.. și ca nu m-au simțit vreodată cum ai spus tu!

In fine.

Sfârșit de săptămâna cât mai fain și ție!

Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

Hateri voi avea mereu .. deh, dacă nu am silicoane dar pozele îmi aparțin, îți și confirm și tu tot nu stai, este alegerea ta, nu te forțează nimeni!
Și dacă as casca într-una... ar trebui sa ma înțelegi.. in caz ca nu ai văzut, sunt cam NON-STOP. Categoric, când am nevoie de somn, asta și fac!
                           Nu te supara..dar asta nu e treaba ce faci tu.Sunt cam NON STOP dupa cum ai zis,nu suna prea bine.In primul rand nu ai timp sa te pregatesti psihic si fizic pentru clienti.Acum e treaba ta daca ai decis ca sa ai multi clienti e mai important decat sa ai putini si buni,cine stie,poate sa iti formezi o clientela,asa cum au fetele de la top.Eu nu am nimic cu tine,nu esti in targetul meu,sper sa nu te superi,dar poate mai analizezi stretegia.Zic si eu

Link spre comentariu
Vizitator cinik 80
Reputație: 0

Este jale cu domnisoara respectiva,am trecut ieri pe la ea si vreau sa va spun ca de cand am luat legatura cu ea si pana am ajuns ma stresat cu SMS-urile!doi la mana cand am ajuns la ea cred ca atunci se trezise cu toate ca iam spus destulde bine ca ajung in 10sau 15 minute maxim,sincer sa fiu nu din punctul meu de vedere nu este ea cea din poze,sânii îi lipsesc plus ca nu stiu daca are 35 max 40 de kg!eu unu nu am ramas am plecat in 5 minute ca deja începea sa mi se faca rau de la ceva miros neplacut(tot căsca într-una)o zi buna va doresc!

De aia e la escorte de evitat SMS aiurea,față naspa corp plata etc
Link spre comentariu
Am incercat si eu o programare la domnisoara, dupa o asteptare de o ora in camera de hotel am primit un mesaj " nu mai ajung ".

 

Am anulat din motive personale, nu e cazul sa dau explicații.

 

Cap de cur, pizda puturoasa, cand ai cu cineva un contract sau chiar si o comanda si nu livrezi nu doar ca dai explicatii ci dai si despagubiri.

Dar na, la cine explic. Daca ai pricepe, nu te-ai fi facut curva. Si inca de calitate proasta.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Dupa mult timp de pauza, am fost la aceasta domnisoara,o fata simpla ,draguta cu-n corp frumos fara vergeturi si alte probrleme de piele! Are un fizic maruntel dar bine proportionat,cu o pruna chiar frumoasa si curata! Ca varsta pana-n 30 de ani,o fata normala fara botox si alte artificii,nu-i un inger dar nici urata nu-i,daca nu esti un cautator de frumuseti rare si vrei sa-ti petreci timpul cu o fata tanara,miniona merita pe deplin cei 150 ron! Nu vei avea parte de un sex fabulos dar de o descarcare in compania unei tinere sigur vei beneficia! Gusturile nu se dicuta!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

ai pretenții la fată, dar tu ești vai și amar

Ai sa-mi bag pula, trebuie sa ai aspect de print, nu mai ajunge portofelul.

 

Nu-i nimic, in anunturile actuale ofera doar vizita la domiciliu, pensiune si hotel. Lasand la o parte ca nu stiu cum vrea sa descuie hotelurile si pensiunile, e clar ca e inca una care deja nu-si mai poate plati chiria. Mai asteptam un pic pana nici foamea n-o mai indura si o face pe o sticla de bulion.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0751414910
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 0751414910
  • Oras:Timisoara

Ce ma bucur ca te-a țepuit fata! Așa merita unu care vorbește așa cu femeile! Dacă stau bine sa ma gândesc fata a fost mai buna ca tine pt ca te-a anunțat ca anulează programarea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...