Sari la conținut

Daiana - masaj 0751901043


eldo

Postări Recomandate

Nu o deranjați inutil . Tipa face strict masaj , nu face și alte servicii , scrie in anunț clar . Cele care nu scriu nimic despre finalizare sau altele alea sigur fac . La ea scrie clar sa nu deranjați inutil . Am fost de câteva ori . Foarte prezentabila , frumoasa și un masaj excepțional .

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jon21
Reputație: 0

Salut luckyyou ai fost la ea ?..am sunato mai devreme .o voce foarte placuta si respectuoasă dar pleaca din localitate azi revine săptămâna viitoare...se pricepe?? Strict la masaj nu erotic.

Link spre comentariu

Am fost eu , la șefa , masajul da executat corect bun vocea ei calda , și nu am dat nimic de înțeles nu am spus nimic de finalizare pur și simplu când ma masa pe piept un pic pe burta mi sa sculat instantaneu , a și observat ea lucrul acesta și eu am spus atunci , scuzeee dar e fără sa vreau probabil de la atingeri , ea doar a zâmbit a continuat vreo 10 minute masajul eu tot eram roșu și cum eram sculat se tot mișcă sub prosop și a văzut și a zâmbit și a zis , lasă ca vedem înainte cu 5 minute sa termin cu masajul ce se întâmpla cu el daca mai sta ridicat , și sincer înainte cu 5 minute a spus atât : simt ca nu ai nici un miros urat , ești curat se vede pe tine ca om , și sincer nu a fost handjob a fost oral cu finalizare fără nici un deget totul a scurs din mine in gurița ei a înghițit și a spus atâta sper ca nu lași doar 80 RON , am lăsat 150 și plecat am

Fost ! Oricum arată bestial tipa

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...