Sari la conținut

Blonda ta 0732823713


Vizitator marco65

Postări Recomandate

Vizitator marco65
Reputație: 0

Topic nou cu Blonda ta la adresa https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-ta/7808637e7d6d6556.html.

Am ales sa-mi ofer zilele trecute un moment de relaxare si hai sa vedem ce ne ofera orasul nostru. Dupa mai multe telefoane, semn ca fetele sunt fff ocupate, o gasesc pe Blonda ta. Fata are locatie si ne intelegem usor sa o sun cand ajung in zona peste drum de Lidl de la Polivalenta. Odata ajuns o sun si fata imi spune sa vin in fata scarii ca sa-mi arunce cheile de la interfon. Zic hai ca nu-i bai, dar cand vad ca o fata scoate capul pe geam de la 7, m-am speriat. Totusi cred ca mai facuse astfel de scenarii, deoarece cheile au ajuns cu bine la mine si am urcat la aprtamentul ei.

Mi-a  deschis o fata blonda cu parul strans in coada, slim, draguta, frumoasa chiar, cu zambetul pe buze tot timpul, inalta cam 1.75 zic eu si aprox 50kg, cu picioare lungi si subtiri si un fundulet micut dar bombat acel gen de obraznic,iar sanii chiar ascunsi de sutien nu foarte mari dar OK. Intram in dormitor si ne intelegem, aleg un sex oral cu o finalizare iar fata imi cere 100 lei. Nu ma pot abtine si ii zic, dar ce vrei sa strici piata de pe aici? Rade si spune ca nu sta foarte mult in oras asa ca.... Fata miroasea toata a parfum de calitate pe care o parte l-am luat si pe haine acasa (nasol) si s-a miscat foarte misto, acel GFE cu mangaieri si sarutari pe corp, cu mainile stie sa te imbratiseze si sa te atinga cum trebuie, de unde am tras concluzia ca a mai lucrat pe la un salon de masaj erotic, ceva. In fine a reusit sa se faca placuta pana la final cu caciulita de la inceput, am uitat sa spun. In locatie mai statea cineva, o fata, dar nu am vazut-o. 

Note:

Aspect 10

Oral 9

GFE 10

Locatie 9

De revenit am sa revin cu siguranta dar numai sa mai stea in oras.

 

Link spre comentariu

Pacat ca maine vrea sa plece. Eu am fost la blocul unde presteaza actuala blonda acum vreo 2 saptamani am vorbit cu tipa zicea sa mi arunce cheile de la etaj am refuzat I am zis sa coborare. Erau poze false pe site, era o pitica blonda cu cosi pe fata si gravida. I am dat 10 lei ca zicea ca tot a coborat si nu are de tigari. Am refuzat o si imi propunea ca daca vreau facem normalul neprotejat ca face tot ce vreau eu. I am zis ca asa ceva nu fac. Dar am vb amandoi frumos. Pe urma sa urc ca mai are o colega. Zic e ca in poze. A zis ca nu😅😅😅

Link spre comentariu

Vizitator marco65
Reputație: 0

Dupa cum am scris, in locatie mai era o fata pe care insa nu am vazut-o. Este posibil ca cea de care au vorbit colegii mei sa fie fata care detine locatia si mai primeste din cand in cand fete in gazda. Se intampla des. Eu nu pot spune decat ca fata din poze este cea cu care m-am intalnit, dupa corp, fizionomie dar si tatuaj. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...