Sari la conținut

0731871461


Postări Recomandate

Ce se intampla vb cu u pe whatsapp imi zici sa vin la 11 te sun si nu mai raspunzi de ce ma pui pe drum daca nu mai raspunzi?

Pai scuză-mă, m-ai întrebat dacă ne putem întâlni la ora 23. Te-am așteptat pana la și 20, nu puteam sa stau sa îmi refuz alți clienți pentru tine, înțelegi? Tu mi-ai dat mesaj apoi la 12 fără ceva, bineînțeles ca eram ocupata.

Deci scuză-mă, dar aici nu este vine mea! Cum spuneam, nu pot sa îmi refuz alți clienți, mai ales neștiind sigur dacă tu îmi vi sau nu, sau la cât...

Link spre comentariu

Asa este te am sunat la 23 34 am intarziat 30 de minute dar macar raspunde si spunemi ca esti ocupata pe whatsapp ai citit mesajele si nimic scriemi si zi sunt ocupata si plec nu este problema pt ca nu pot sa iti zic nici eu ora si minutu fix cand ajung.pot veni astazi?pana la ce ora esti?si o sa te sun fix cand pot veni

 

Sunt pana la 12, o sa iau o pauza de vreo 2 ore pe la 5

Când poți veni ma suni, sau dacă nu răspund îmi lași mesaj pe whatsapp și vorbim acolo.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Nu stiu ce v-a placut la domnisoara,ca pe gustul meu n-a fost deloc.

Am vizitat-o ieri. Sunat,programat,indrumat catre locatia din eremia grigorescu.

Aprtamentul este urat,friguros,patul scartaie.

Aspectul Izabelei: aici tine de gusturi. Mie in afara de sani,nu mi-a placut nici la fata,nici conformatia corpului. Am ramas totusi pt o finalizare,ca tot ajunsesem.

Nici vorba de dus inainte. Eu oricum facusem de acasa,dar nu s-a pus problema. Sau poate m-a simtit ca sunt curat si n-a mai zis,cine stie. A trecut direct la un ON mecanic,gogu era mic de tot de la frig,intr-un final s-a revigorat. Pus prezervativul, dat cu lubrifiant (desi pe langa pasa se mai vedea ceva lucios,isi mai daduse inainte si dus nu facuse-ceea ce a fost un mare turn off pt mine,chiar daca n-am simtit mirosuri suspecte dar nici nu m-a apropiat prea mult) si am trecut la normal. Acolo sta cum o pui,geme(evident ca fals) si cam atat. Am reusit cu greu sa termin,gandindu-ma la altcineva :)). In fine...m-am sters,imbracat si fugit. Halatul il platisem inainte,100 lei

Ce mi s-a parut f aiurea,a fost atmosfera din casa care pe langa faptul ca era frig,era si liniste. Nicio muzica in surdina,nicio draperie sa creeze o atmosfera mai calda,mai de sex,nimic. Fata foarte retinuta la vorba.

Personal,nu voi mai reveni.

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu vreau sa ii iau apararea dar eu am mers de 5 sau 6 ori la domnisoara si nu sa pus niciodata problema sa nu faca dus inainte de actiune plus ca este foarte finuta ca fata nu te grabeste poti schimba cate poziti vrei nu comenteaza nimic mai rar comportament la fetele din pitesti pentru mine ramane super fata si am sa revim de fiecare data.Acum am venit de la ea oralul este de nota 10 neprotejat pt mine deloc mecanic la normal se misca bine deasupra merita vizitata acum fiecare cu gusturile lui.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

O fi facut cu tine,cu mine n-a facut nici inainte si nici dupa,s-a sters cu servetele si s-a echipat pt urmatorul client. In fine,o fi avut o zi mai proasta :) . Asteptam cu interes si alte pareri. Oricum,chiar daca prestatia era mai buna nu stiu daca as mai fi revenit oricum,pt ca nu prea e pe gustul meu dpdv fizic. Dar gusturile difera.

Link spre comentariu

O fi facut cu tine,cu mine n-a facut nici inainte si nici dupa,s-a sters cu servetele si s-a echipat pt urmatorul client. In fine,o fi avut o zi mai proasta :) . Asteptam cu interes si alte pareri. Oricum,chiar daca prestatia era mai buna nu stiu daca as mai fi revenit oricum,pt ca nu prea e pe gustul meu dpdv fizic. Dar gusturile difera.

Eu îmi fac duș după ce clientul pleacă. Dacă "ma echipez" asta nu înseamnă că sunt vreo nespălată, nu îți fă probleme din punctul asta de vedere. Că dacă eram vreo nespălată, consider ca aveau și restul de comentat despre aspectul acesta.

În rest.. Numai bine!

Link spre comentariu
Vizitator marinarul101
Reputație: 0

Salutare tuturor, am fost si eu aseară la ea. Eram pe graba , sun , îmi indica zona ( undeva pe lângă izvor pe Eremia) . Ajung , intru si prima impresie buna. Atitudine plăcuta, corp f mișto conform sdandardului meu... in fine, avanse plata si începe cu un oral mișto, muncit. Am începută sa o explorez ușor cu dreapta si am descoperit cu reala încântare ca are o carne tare, nu fleșcăită . Sânii dacă erau o idee mai mari erau Perfecțiune !!! Tari si feciorelnici. Punem cauciucul si am început pe la spate. Mi -a plăcut mult docilitatea si faptul ca poti sa o așezi cum vrei. In fine, l-am mai adâncit pe junior câteva minute , priveliștea corpului ei din spate este superba( fundul mișto conturat si plin, tare) după care am terminat in preze. Aici, deși m-a simțit ca am terminat a mai mișcat senzual din fund pentru a mi prelungi senzatia ( de apreciat ) . Acum note : locația undeva la un parter, nu luxos dar curat ( la baie nu am fost pt ca ieșisem din dus in urma cu 25 minute..) as da un 8; oral : se implica . Are ceva din atitudinea japonezelor ( se vede ca se lasă pe ea la o parte pentru a oferi placere) 8spre 9; normal mi-a plăcut ca a stat cum am rugat-o. Corpul? Ca al unei puștoaice de 18-19 ani..as da un 9 spre 10. Halat 100 ca nu aveam mult timp la dispoziție.

Concluzia generală, eu unul o sa mai merg cu siguranța pe la ea. Este mult ( ca si atitudine ) peste ce avem in Pitesti cu multe clase... dara viitoare o sa stau sigur o ora...sunt sigur ca are mult de oferit!

Hai, bsfta tuturor !!! Si tie fetițo! Meriți!

Seara făina

Link spre comentariu

Ceea ce se vede pare frumos, merită incercat.

Fk faci?

Posteaza clar nr de tel la care răspunzi .

Fk nu, nu fac.

0731871461 este numărul. De obicei încep după 12-13 programul, astăzi am început de pe la 16:30 ca am avut niște treburi de rezolvat :)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...