Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
On 10/25/2021 at 4:13 PM, incepator2 said:

frumos așa, o unghie mai MARE, una mai mică, una mai medie.
scara măgarului.

Dar care e faza cu hate-ul asta de cacat? Cand va vad pe unii ce idei puteti avea imi vine inima in gat. Ai de gand sa o futi in unghii coaie? Nu poti sa vezi frumosul in mai mult decat in unghii?

Observ ca faza asta cu unghiile neingrijite nu s-a modificat inca de cand am vizitat-o eu acum 6 luni.. si cui ii pasa? Nu o fut in unghii. Stie sa vorbeasca, e frumoasa, are toti dintii in gura, care pula mea mai e problema..? ne plafonam in niste unghii. FEMEIA E TANARA COAIE, trebuie iubita.

Stau si ma mir in alta privinta. Ca de exemplu, am in familie rude femei, babe, dar cochete, ingrijite, imbracate de firma, parfumate, MANICHIURA DIN AIA BELEA(dar BELEA SI SCUMPA). Dar cui plm ii pasa? Ma uit la mainile lor si sunt maini stafidite, de batrana. Ce importanta mai are daca are unghii ingrijite o baba urata?

Important e momentul: Dana cea cu unghiile ingrijite sau neingrijite(cui ii pasa ce unghii are Dana?) este una dintre cele mai frumoase dintre fapturi. Ba chiar e mai frumoasa in ochii mei pentru ca nu are o obsesie fata de unghii cum o au restul femeilor de nu ai deloc ce vorbi cu ele. Si cu Dana ai ce sa vorbesti, DAR, prefer mai mult sa o fut si sa o iubesc.

Pace si numai fiti rai la inima.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...