Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Pe aci...
  • Oras:Pe aci...

Ia sa mai schimbam "dinamismul" acestui topic si să recenzăm zuza asta mica....

 

Acum aproximativ o lună , din a 2-a incercare(prima dată mi-a "tras-o" gacica,mi-a explicat ea ce si cum dar tot teapa se numeste) , așa, am reusit sa ma văd cu Dana. Inspirația mi-a venit citind recenzia de la pag 16 si cum eram curios de o experiență de genul ala , Dana a fost aleasă. Nu am gresit , dimpotrivă.

De data asta , la ora stabilita m-a sunat din holul hotelului. Coincidenta face ca era același hotel din respectiva recenzie.... in fine , i-am deschis ușa si vad o tipa micuța, slabuta dar frumoasa. Ulterior aveam sa descopăr si alte calități și ceva defecte. Am făcut cunoștință , puțină vorbareala apoi i-am explicat ce doresc de la ea. În mare a fost de acord. Am stabilit cadoul dar nu mai tin minte cât și cand i l-am înmânat. Cred ca totusi la sfârșit.

Am constatat că recenziile precedente sunt conforme cu realitatea iar miicimea tâtelor am combatut-o cu păstrarea sutienului pe corp. Altfel , frumoasă gacica,îngrijită,piele curata, isteață, destul de directă dar decența. Cam aici s-a terminat cu decența pt ca ceea ce a urmat a fost opusul, dar total opusul .

I-am explicat că muia va fi cuvantul de ordine in ora ce va urma si nu s-a dat înapoi de la nimic. Bine , au fost si doua încercări de sex normal.Lot,unde nu mi-a plăcut cum se misca si capra , unde a fost bine dar dacă nu a vrut si in cur, am revenit la muie. De menționat că are un cur frumos, rotund si cu carnea tare pe el, păcat ca nu-l mai pune la bătaie.

Astfel am revenit la muie. Bă domnilor, a supt-o fata asta in mai toate pozitiile si in mai toate felurile. La marginea patului , în pat ,în picioare in pat, jos , în genunchi, in lateral , trasa de par, palmuita usor,cam tot ce mi-a trecut prin cap. Bausem si ceva inainte( ceva mai mult) asa ca am terminat greu de tot. M-am uitat la un moment dat la ceas si ea o sugea de vreo 36 min. I-am si zis chestia asta dar nu a parut c-o deranjează si a continuat cu aceeași anvergură. S-a ales praful de machiajul ei , lacrimile curgeau cand i-o indesam pe gât, salva imi acoperise coaiele dar ea era acolo. Sugea pula , lua muie,imi făcea sex oral , cum vreti voi sa numiti asta dar pot sa spun cu certitudine că a fost o experiență super. Stiu ce vorbesc. Putine fete ma fac sa termin oral dar la Danutza asta mica finalizarea a fost perfectă. Un pic de cim urmată imediat de o europeană pe toată fata. Nu a fugit imediat la baie. Si-a mai întins un pic sperma pe fata facandu-ma sa ma treaca iar fiori mi-a zâmbit și m-a certat ca am cam chinuit-o. I-am mulțumit pentru efort.

Am fumat o țigare, am mai tainuit un pic despre una , despre alta , despre un zbor cu parapanta....

A fost o experiență minunata si as dori-o repetabilă. Cu ceva in plus daca e si Dana de acord.

V-o recomand . Este destul de iubibila si extrem de futacioasa. Bravo Dana!

Nu o sa notez asa ca-mi pare rau daca nu v-ati facut o idee despre ea.

Hai v-am pupat!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...