Sari la conținut

Denisa 0799643767

Vizitator cocoasd

Postări Recomandate

Buna dragi colegi futaci,

Vizitat dameza azi, mai spre dimineața, după spusele ei primul pe ziua de azi.

Locația e in Tudor, ușor de găsit.

Contact: prin telefon, extrem de amabila m-a ghidat pana in fata blocului, stand cu mine la telefon.

Ajung sus și deschide usa...wow. Atât pot sa spun. Un zâmbet superb și un fund de îți venea sa musti din el.

Ajungem in camera și începe acțiunea...preludiu superb, ma săruta peste tot in timp ce ma jucam cu piersicuta ei dulce, punem protecția și începe cu un oral de vis. Priveliștea e superba sa vezi cum se mulează buzele pe instrument. Trecem la un reverse cowgirl și îmi dau drumul. In tot timpul gemea, dacă fals sau nu, dacă i-a plăcut sau nu, nu știu, ea știe.

Și acum jurizarea:

Locație: nu e cine știe ce, dar e ok.

Aspect dameza: 10, cel puțin pentru mine, in 69 e de vis priveliștea, un curut de îți vine sa musti din el.

Oral: 9

Normal: 10 se mișcă superb, data viitoare sigur stau o ora

De revenit: eu sigur DA.

Tarif: 150 / finalizare, 300 / h

Singurul regret, as fi vrut sa o vizitez și pe Anemona după vizita la Denisa și nu am mai reușit, a intervenit ceva. De ce pomenesc de Anemona, pentru ca as fi curios dacă ar intra amândouă la dublu, eu unul sigur as vrea cu ele.

Denisa, mulțumesc pentru tot, ești o dulce. Abia aștept sa ne reîntâlnim!! 😘😘

Link spre comentariu

Buna Denisa! Inca nu am ajuns la tine sa povestim, nu am avut timp, dar o sa incerc sa ajung la tine cat mai repede, daca mai se poate bineinteles! Daca mai vrei sa povestim! As vrea sa te cunosc mai bine daca ma lasi! Multumesc pentru tot! Te pup:)

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Dacă ești cine cred eu. Sa știi ca chiar ma gândeam de ce nu mai scrii nimic pe aici. MB?

Scuze, era o referire la postul de mai sus.

Spor în toate.

Dupa un timp faci burta si nu mai esti tanar si prost, ramai doar prost :)) Sanatate @thomas69, daca ma cunosti sa stii ceva, respecta confidentialitatea membriilor din forum.

Link spre comentariu

Buna dragi colegi futaci,

Vizitat dameza azi, mai spre dimineața, după spusele ei primul pe ziua de azi.

Locația e in Tudor, ușor de găsit.

Contact: prin telefon, extrem de amabila m-a ghidat pana in fata blocului, stand cu mine la telefon.

Ajung sus și deschide usa...wow. Atât pot sa spun. Un zâmbet superb și un fund de îți venea sa musti din el.

Ajungem in camera și începe acțiunea...preludiu superb, ma săruta peste tot in timp ce ma jucam cu piersicuta ei dulce, punem protecția și începe cu un oral de vis. Priveliștea e superba sa vezi cum se mulează buzele pe instrument. Trecem la un reverse cowgirl și îmi dau drumul. In tot timpul gemea, dacă fals sau nu, dacă i-a plăcut sau nu, nu știu, ea știe.

Și acum jurizarea:

Locație: nu e cine știe ce, dar e ok.

Aspect dameza: 10, cel puțin pentru mine, in 69 e de vis priveliștea, un curut de îți vine sa musti din el.

Oral: 9

Normal: 10 se mișcă superb, data viitoare sigur stau o ora

De revenit: eu sigur DA.

Tarif: 150 / finalizare, 300 / h

Singurul regret, as fi vrut sa o vizitez și pe Anemona după vizita la Denisa și nu am mai reușit, a intervenit ceva. De ce pomenesc de Anemona, pentru ca as fi curios dacă ar intra amândouă la dublu, eu unul sigur as vrea cu ele.

Denisa, mulțumesc pentru tot, ești o dulce. Abia aștept sa ne reîntâlnim!!

Mulțumesc frumos , te aștept cu drag :*
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...