Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658


Postări Recomandate

  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti

Actualizare servicii:

 

Servicii:

 

sex oral protejat / neprotejat (dacă igiena este impecabilă);

sex normal protejat;

cunnilingus;

annilingus (parte pasivă);

69;

finalizare corporală;

diverse poziții;

mici fantezii (le discutăm înainte).

 

100 Ron / 20 min (1 finalizare)

150 Ron / 30 min (1 finalizare);

300 Ron / 60 min (1-2 finalizări)

 

Extra: sex anal protejat (dacă dimensiunea permite și cunosc clientul)

+ 100 Ron / 1 finalizare

 

Accept cu plăcere cupluri (Ea + El) pentru un sex în 3 incendiar!

Pentru El, ofer toate serviciile de mai sus. Pentru Ea, suplimentar: FK, cunnilingus (activ, pasiv, 69).

500 ron / 60 min

 

 

Locatie: Bld. Unirii ~Zepter

 

Pupici! :*

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitat domnișoara acum câteva zile !

Nu sunt nou pe aici, aveam cont din 2017 dar nu, mă mai pot loga pe el .

Contact: la telefon pe numărul din titlu.

Ajuns la locație destul de repede domnișoara a respectat programarea. Ma întâmpinat intro lenjerie neagra . Adevarat ca pozele o avantajează putin dar na, gusturile nu se discuta.

Poftit la dus prosop curat tot ce trebuie.

Ajuns in camera primul instinct al domnișoarei este sa ceara bani înainte pe un ton crispat!

ON: 7.5, nimic wow, atenție la zone lipsa ..

NP: 8 normal ok ,am schimbat câteva poziți, destul de strâmtă dar, cam rece

Aspect: 8.5 slim ,sâni frumoși ,fund nu prea dar gusturile nu se discuta

Igiena : 10 nu am simtit nimic suspect.

Atitudine . 7 , mă așteptam la altceva ,nu prea comunicativa și distanta , sper că nu am prinso într-un moment nepotrivit, "- "domnișoara este contra timp

Halat: 150

Eu unul , poate voi reveni pt un anal daca își schimbă comportamentul, nu sunt genul de bărbat care sa trateze o femeie că pe o bucata de carne iar,domnișoara asta oferă !

Sa imi fie scuzate greselile ,sper ca recenzia am facut o bine.

Va salut! Spor sa aveți.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Revizitat pe domnișoara Bianca.

 

Poate tinerețea ei este de vină, sau pielea ei foarte fină, dar eu mă simt și mă port ca la 20 de ani când sunt în preajma ei.

 

Voi reveni cu o recenzie meritată când voi putea să fiu mai obiectiv ☺ï¸ðŸ™ˆ.

 

Always have fun 😜!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti

Revizitat pe domnișoara Bianca.

 

Poate tinerețea ei este de vină, sau pielea ei foarte fină, dar eu mă simt și mă port ca la 20 de ani când sunt în preajma ei.

 

Voi reveni cu o recenzie meritată când voi putea să fiu mai obiectiv ☺.

 

Always have fun !

Aștept sa o citesc! :*
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Nice , doar ca ultima parte ( cea cy FK -ul ) , nu cred ca mai e de actualitate.

Pai colegu a dar reply la un com de acu 2 ani,nimic nu mai e cum a fost,sincer sa iti spun nici cea care a scri com de acu 2 ani nu mai crede in el😂😂😂ðŸ‘.
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Obsesia

 

Fraților într-ale poftelor trupești, la începutul acestei săptămâni am fost să o revizitez pe Bianca_blue. Pentru mine Bianca va avea mereu un loc special deoarece pielea ei fină precum petalele narciselor mă atrage iremediabil.

O femeie trebuie apreciată pentru ceea ce este și pentru ce are ea mai bun de oferit. Cam asta a fost concluzia obiectivă a ultimei noastre întâlniri.

 

Și fără prea multă vorbărie, haideți să va spun cum au decurs lucrurile.

Duminică seara, speriat de inevitabila zi de luni ce urma, o contactez pe Bianca pe WhatsApp și în doar câteva minute stabilim detaliile întâlnirii ce avea să aibă loc a doua zi: ora, durata și momentul confirmării vizitei. Deoarece meniul este foarte clar trecut în semnătura de pe forum, nu a fost nevoie să mai cer și alte detalii.

Se făcu luni și la scurt timp după confirmare m-am îndreptat catre locația deja celebră de la Zepter.

 

M-a întâmpinat sfios dar cu aceeași inocență pe care o știam de acum câteva luni, intr-un body negru acompaniat de dresuri negre. În picioare avea o pereche de papucei negri cu smotocei care se potriveau aproape hilar cu tinerețea ei. Bianca este o fată înaltă, slim și chiar nu are nevoie de tocuri ca să arate bine. De cum am intrat nu m-am putut abține să nu o mângâi (obsesia cu pielea). Sunt genul de om care caută o experiență senzorială completă și care uneori găsește satisfacție și incitare în cele mai neînsemnate detalii pentru alții.

 

Am schimbat câteva vorbe, just to catch up, și apoi m-a întrebat dacă vreau la duș. Greu să zici nu unei astfel de întrebări, și, fără nicio perdea, recunosc că prefer o discuție mai lungă de o țigară după, nu înainte. Am înmânat cadoul (300 de parai) fără să mi-I ceară, dar știind și respectând regulile casei.

 

Baia este ok, curată și cu o cabină de duș dotată doar cu geluri de duș de damă. What?? Am ales un gel la întâmplare și după igienizare m-am întors în camera de nebunii unde Bianca mă aștepta îmbrăcată, așa cum am rugat-o cu cateva minute mai devreme.

 

Din acest moment am început să am aceleași stângăcii ca la 20 de ani. N-am nimerit de loc pe unde se scoate/desface body-ul iar dresurile mi se pare că i le-am dat jos într-o sută de ani. În tot acest timp aveam grijă să sarut teritoriile nou descoperite iar după ce am ajuns în plan orizontal, am inceput să îi dezmierd încet, cu grijă, păsărica delicată. Bianca tremură si respiră accelerat în anumite momente, un prim semn că îi place sexul, dar la cuni dar nu ajunge prea ușor în punctul culminant și după cateva minute mi-a cerut să o penetrez. A urmat un scurt oral neprotejat, alegerea mea, urmat de montarea balonașului cu gura. Oralul se simte bine neprotejat și diferența dintre ON si OP nu a fost foarte mare. Nu face deep dar are momente în care încearcă să o ia cat de mult poate. În schimb, are o miscare anume, cu limba, care te ridică aproape instant.

 

Am inceput cu un misionar și umeri/craci fără să fie nevoie lubrifiant. Am simțit lipsa FK din meniu. Parcă e mai mișto să furi o sărutare în momentul în care schimbi poziția sau după ce o privești în ochi, dar se poate trăi și fără când compensează la alte capitole, și a făcut-o cu varf și îndesat.

Aroape că am reușit să o zgârii cu barba, chiar dacă eram ras de dimineață (pielea fină are și dezavantaje) și m-am și așezat parul ei, moment în care m-a îndepărtat delicat și fără să arate nemulțumire – am dat-o în bară, fix ca în facultate.

 

Bianca a devenit ușor nebunatică, aproape nemeritat comparând cu prestația mea, și a tecut din proprie inițiativă la LOT. Acesta este clar punctul ei forte – LOT în care se mișcă foarte bine, suav și in care îi simți păsărica strâmtă pe tot mădularul. Se așează hotărâtă pe tine și se sprijină cu mâinile pe pieptul tău de zici că vrea să te resusciteze, când ea de fapt vrea să te lase lat. E atât de bună încât poate să te termine foarte repede în poziția asta. Eu am pățit-o la prima întâlnire.. Ups!

De data aceasta am reușit să trec cu bine proba la LOT și când a început să obosească (normal, și fetele sunt oameni normali, nu maratoniste etiopience care ducă tot greul ore la rând), mi-a zis că vrea să i-o trag în căpriță. Deh, eu încă am mai prins momentul în care copiii jucau căprița în curtea scolii și deja mă uitam prin cameră dupa un loc numai bun în care să o pun capră și să o facem din picioare. M-am prins repede de confuzia pe care o făceam când am văzut că se așează în doggy, cu piptul lipit de pat, fundulețul în sus și spatele frumos cabrat. Aici Bianca a bifat iarăși un mare plus pentru că aproape nu era nevoie să fac eu nimic. Bianca nu dă contre, ea te fute în poziția aceea și erecția este întreținută nu doar de strâmtoarea ei, ci și de privelistea frumoasă a bucilor săltărețe. M-am implicat și în efortul depus și am descoperit ca fesele ei nu doar ca sunt fine si frumoase, dar scot și un sunet sexy când se lovesc de pelvisul meu. Bianca e mai pe silent și geme rar, încet, uneori fiind mai ușor să îi auzi respirația sacadată ca semn al plăcerii.

 

Când am dat eu semne de oboseală a venit tot ea cu inițiativa și m-a încălecat intr-un reverse cow girl, executat iarăși cu multă implicare și cu ruperi de ritm care m-au adus intr-un final la punctul culminant, urmat de o ejaculare pe care am simțit-o de parcă era să-mi decoleze penisul cu tot cu sateliți.

 

Am mai stat la o țigară si la povești inainte de a merge la duș, pe marginea canapelei în fața geamului larg deschis, fix ca în facultate, nepăsători la posibilele priviri indiscrete de peste drum.

Chiar dacă Bianca nu oferă un GFE ridicat și nici la PSE nu cred că i-ar sta foarte bine, poate să compenseze mult prin mișcările pe care le are, prin păsărica care se simte demențial și prin pielea fină care pentru mine este ca un elixir al tinereții. Bonus, sâni tinerești și sfârcuri erecte.

 

Imi pun pălăria analitică și unde este cazul iau în calcul și nivelul prestației mele, de data aceasta aproape mediocră.

- Locație: 8.5 – apartament curat în zonă centrală și cu multe posibilități de parcare. 0.5 puncte scăzute pentru lipsa gelurilor de duș “for men” și a emoțiilor mele să nu fiu mirosit de radar.

- Aspect fizic: 9.5 - corp frumos, sâni micuți, pe gustul meu și obsesia cu pielea fină.

- Chip: 8.5 – frumușică, fără a fi însă o frumusețe răpitoare, dar clar peste media pieței.

- Igienă: 10 – totul curat.

- Oral: 8 – chiar dacă face ON și are are tehnica ei, se simte că nu este punctul ei forte. Nu însă ideea unei vizite în care să incerc o finalizare cu oral protejat.

- Normal: 9 – evident, doar protejat. Aici nu pot spune că am fost super compatibili, dar a reușit să compenseze prin mișcările foarte bune și păsărica nebunesc de strâmtă.

- - GFE: 8, dar sunt sigur că dacă ne-am vedea mai des ar putea fi și mai mult. Bianca pare să iubească sexul dar e ca o floare care se deschide mai greu.

- halat - 300 de parai, o finalizare fără nicio grabă intr-o oră DtD.

 

Toți avem obsesiile noastre și când voi dori să mă simt iarăși stângaci și copilăros, voi reveni la Bianca, o fată minunată care, fără să își propună, reușește să aiba un efect hipnotic asupra mea.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0738056658
  • Oras:Bucuresti

Bună seara dragii mei, tin sa va anunț ca am revenit în București

Locatia a ramas aceeași pe Bld. Unirii la Zepter..

In seara asta voi fi disponibila pana la 00:00! Va pup si va astept cu drag!

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...