Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

E mai proasta ca Hagi

Ä‚la barem a făcut bani gârlă !! 😄
  • Like 1
Vizitator ionutv081
Reputație: 0
Postat

Am ajuns și eu, din pura curiozitate. Mentionez ca nu am ramas datorita locatiei care e groaznica și datotita herpesului de la gura. Nu e de 200 lei ora . La banii astia avem și la top si la testate pe alese. Nu știu ceilalți confrati cum au ramas în locatia aia groaznica. Fato schimba locatia si mai lasa la pret. Bafta si ciocane tari.

• Like 9
  • Oras:bucharest
Postat

Am ajuns și eu, din pura curiozitate. Mentionez ca nu am ramas datorita locatiei care e groaznica și datotita herpesului de la gura. Nu e de 200 lei ora . La banii astia avem și la top si la testate pe alese. Nu știu ceilalți confrati cum au ramas în locatia aia groaznica. Fato schimba locatia si mai lasa la pret. Bafta si ciocane tari.

luni după-amiaza cand am fost avea herpes. De aceea am si cerut oralul protejat si am renunțat la FK (pomul laudat). Nici acum nu a trecut herpesul. Laury, tu te pricepi la astea, cât tine un herpes?
  • Like 3
  • Oras:Los Angeles
Postat

luni după-amiaza cand am fost avea herpes. De aceea am si cerut oralul protejat si am renunțat la FK (pomul laudat). Nici acum nu a trecut herpesul. Laury, tu te pricepi la astea, cât tine un herpes?

Are sistemul imunitar scazut. Herpesul te tine 10-14 zile timp in care nu este recomandat sa suga pula. De la supt mult pula poate lua un BTS.
  • Like 3
Postat

Are sistemul imunitar scazut. Herpesul te tine 10-14 zile timp in care nu este recomandat sa suga pula. De la supt mult pula poate lua un BTS.

leziunile alea de la gura sunt herpes?

post-147513-0-61145100-1543771740_thumb.jpeg

• Like 1
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Sa ii recomande cineva fetei "aciclovir" ... este pt herpes, google dupa el.

• Like 2
Postat

leziunile alea de la gura sunt herpes?

De unde ai poza?
Postat

Chiar mă retrag din discuțiile voastre osa vin doar cu poze si ce-i ce-mi trec pragul cu recenzii așa cum li se par ok

M.am mutat pe lângă rondul Alba Iulia

Recomandat tot de unul dintre voi va pup

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce nu propuneti sa faceti o cheta si sa strangeti niste fonduri pt a o trimite la tratament in strainatate pe saraca fat@`sau S2, E112....a nu se confunda cu apel situatii de urgenta.

• Minus 1
Postat

De unde ai poza?

este poza postata de ea pe forum cu descrierea “asa este Șanț dar care e pe placul unor”. Acum văd ca nu mai apare. Am tăiat o mică bucățică din ea si am mărit-o.
  • Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Chiar mă retrag din discuțiile voastre osa vin doar cu poze si ce-i ce-mi trec pragul cu recenzii așa cum li se par ok

. Cand te-ai mutat Bianca?
  • Like 2
Postat

este poza postata de ea pe forum cu descrierea “asa este Șanț dar care e pe placul unor”. Acum văd ca nu mai apare. Am tăiat o mică bucățică din ea si am mărit-o.

E clar ca ce are ea la buza dureaza de ceva vreme...posibil un herpes netratat si reinfectat. Recomand totusi sa viziteze un dermatolog.
  • Like 5
Postat

te așteptăm cu poze noi.
Postat

Am si eu o intrebare. Eu am facut FK ON cu ea marți dar nu mi a zis ca ar fi avut herpes. Am văzut niște mici bubite pe care le am presupus a fi niste coșuri sau acnee ceva de genul, caracteristic adolescentelor. Au trecut deja 5 zile de atunci si nu am simptome caracteristice...ar trebui să consult un medic sau eventual sa fac niste analize? E prima dată când mă confrunt cu asa ceva. Multumesc anticipat de sfat.

Postat

O sa iti apara automat când o sa ai organismul obosit. Lipsa somn, stres etc ... si o sa ai supriza la fel ca ea :)

Iti scriu doar un fragment cam naspa :) :) " Nu toată lumea ştie că herpesul oral nu se poate vindeca niciodată complet."

https://m.csid.ro/herpes-oral/p-herpes-la-gura-afla-cum-iti-vindeci-rapid-leziunile-15631508

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...