Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Nu cred ca e herpes,poate e batatura:)))

Poate ne lamureste ea,si poate ne face si o poza cu boticul.
  • Like 3
Postat

Foarte buna observația. De unde știi Bianca că ai herpes bucal? Ai fost la medic? Eu am avut în copilărie și știu cum arată. Altfel, daca imi dădeam seama că ai fi având așa ceva, nu am fi făcut ON.

• Oras:bucharest
Postat

Foarte buna observația. De unde știi Bianca că ai herpes bucal? Ai fost la medic? Eu am avut în copilărie și știu cum arată. Altfel, daca imi dădeam seama că ai fi având așa ceva, nu am fi făcut ON.

FK i-ai cerut tu sau s-a oferit ea?
Postat

FK i-ai cerut tu sau s-a oferit ea?

Eu i-am zis. Am observat ceva la gură dar nu a zis nimica. Am presupus că sunt coșuri/acnee. Am mai vazut cv de genul la adolescente. Dar nu a zis nimic nimic de herpes, pt că in secunda 2 eram ieșit pe ușă. O să îmi fac analizele de an si o să cer pt HPV1/2 și eventual toate astea venerice să fiu sigur.

• Oras:Bucuresti
Postat

Herpes oral este o boala contagioasa infectioasa si recurenta cauzata de virusul Herpes Simplex

Herpes simplex de tip1 HSV1, prevalenta infectii,70/80% populatia generala.

Herpes simplex de tip 2 HSV2, 17/25% pop, herpes de acest tip determina de obicei herpesul genital.

Odata patruns in organism, virusul nu mai poate fi eliminat,tratamentele focalizandu se pe ameliorarea simtomelor.Se transmite si prin contact cu obiecte contaminate. Inclin sa cred ca este vb de un herpes HSV1, aparitie in situatii de oboseala,menstruatie....

• Like 1
Postat

Eu i-am zis. Am observat ceva la gură dar nu a zis nimica. Am presupus că sunt coșuri/acnee. Am mai vazut cv de genul la adolescente. Dar nu a zis nimic nimic de herpes, pt că in secunda 2 eram ieșit pe ușă. O să îmi fac analizele de an si o să cer pt HSV1/2 și eventual toate astea venerice să fiu sigur.

Postat

Herpes oral este o boala contagioasa infectioasa si recurenta cauzata de virusul Herpes Simplex

Herpes simplex de tip1 HSV1, prevalenta infectii,70/80% populatia generala.

Herpes simplex de tip 2 HSV2, 17/25% pop, herpes de acest tip determina de obicei herpesul genital.

Odata patruns in organism, virusul nu mai poate fi eliminat,tratamentele focalizandu se pe ameliorarea simtomelor.Se transmite si prin contact cu obiecte contaminate. Inclin sa cred ca este vb de un herpes HSV1, aparitie in situatii de oboseala,menstruatie....

ti-a cerut în plus?
  • Like 2
Postat

O fi prea mare isteria cu herpesul asta din partea inf a buzei Biancai? Eu l am vazut si mi s a parut vindecat, oricum nu sangera. Nu am platit nimic in plus, pentru serviciile prestatate

• Like 1
Postat

O fi prea mare isteria cu herpesul asta din partea inf a buzei Biancai? Eu l am vazut si mi s a parut vindecat, oricum nu sangera. Nu am platit nimic in plus, pentru serviciile prestatate

ati facut french kiss? Oral neprotejat?
  • Like 2
Postat

O fi vreo metodă de a evita contactele astea intime(FK, ON) cu cine nu dorește și le zice că are herpes, de m-a băgat în sperieți pe mn de câteva zile încoace :)))

• Like 1
Postat

Noi

Voi...care?

Nu trebuie sa dea vina pe un banal herpes, pentru a face toate serviciile protejate, fara FK, degete, saliva....etc.A facut ON treaba ei, daca acum face OP(nu ordin de plata)

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Noi

post-279590-0-48053700-1543943588.jpg

Voi...care?

Cum care ? Ea si cea din..oglinda  :laugh2

PS. Ca sa fim si seriosi, probabil ca a vrut sa spuna ea si...cel care a facut fotografia  :laugh2

Noi

post-279590-0-48053700-1543943588.jpg

Voi...care?

Cum care ? Ea si cea din..oglinda  :laugh2

PS. Ca sa fim si seriosi, probabil ca a vrut sa spuna ea si...cel care a facut fotografia  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 11 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...