a123456 Reputație: 12 Postat Martie 2, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 2, 2019 Vizitata azi .Stabilit intalnirea prin Whatsap.Locatie 10Oral 9Normal 10Recomand ! Ciocane tari la toti baietii!P.s.Fizic super .priviri la oral si nomal...frt Ok
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 3, 2019 Autor Postat Martie 3, 2019 Disponibilă până la ora 00💋ðŸ˜ðŸ˜˜ 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 4, 2019 Autor Postat Martie 4, 2019 Disponibilă până la ora 1 💋ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ 1
gladiato Reputație: 736 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Ce reprezintă tatoo...
gladiato Reputație: 736 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Ce reprezintă tatoo...
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 5, 2019 Autor Postat Martie 5, 2019 O zi frumoasă!Azi sunt disponibilă până la ora 2dimineațaðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2019 Am vizitat-o o data acum ceva timp cand era la inceput de cariera...Era pe lista pentru o revenire, dar pentru mine tatuajul asta care si l-a facut a reprezentat un mare turn off...Nu am nimic contra tatuajelor, dar asta chiar nu-mi place deloc.. Asta e...Reconfigurare traseu :) 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 5, 2019 Autor Postat Martie 5, 2019 Actualizare servicii si tarife: Începând de astăzi am inclus în serviciile mele si sexul Anal pe care îl practic in functie de dimensiune si de persoana, care este 100 lei extra. 100 Ron 30 de minuteSau200 Ron 60 de minute(1-2 fin).Tariful include~●sex oral protejat (sau neprotejat dacă igiena permite)●sex normal PROTEJAT (fără excepții) ●în funcție de chimia dintre noi si igiena FK extra 50 ron ●masaj de relaxare (dacă sunt in toane bune)●GFE dacă facem click ~Fantezii~● Foot-job, cunn,anni(eu fiind partea pasiva),69,diferite poziții●dominare soft extra 50ron ●Programul meu este de luni pana duminică de la 12 până la 00. Pentru programări sunați cu cel putin 30de minute înainte. Pupici :-* 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 6, 2019 Autor Postat Martie 6, 2019 Pupici multi sa aveti o zi frumoasă!💋😘Azi sunt disponibilă până la 1 dimineața pup 😘😘😘 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 6, 2019 Autor Postat Martie 6, 2019 💋sunt disponibilă pupici :-* 2
leon30 Reputație: 58 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Am vizitat-o aseara. dupa ce o nesimtita de la Tineretului nu a mai raspuns la telefon.Ba fratilor ce am patit in seara asta nu mi s-a mai intamplat. Imi da adresa, Stefan cel mare nr. 15. Bag pe harti si ma duce domnul GPS la vreo 500m de locatia fetei. Imi daduse un mesaj cu blocul dar nu-l gaseam nici sa ma impusti. Am mai sunat-o, pana la urma am nimerit dar am intarziat cam 15 minute.Dupa cum i-am spus si ei, imi place sa fiu punctual dar de data asta nu am reusit. Eu bucurestean nascut si crescut in capitala m-am incurcat ca un cur. Am ajuns la usa domnisoarei transpirat ca un proc gras si am facut cunostinta. Am primit un prosop, papuci si am intrat sa fac un dus.Atat de agitat eram dupa o tura scurta de alergare, ca in loc sa iau gelul de dus am luat o sticluta de apa de gura mentolata si am turnat pe Gigel. Cand mi-am dat seama de greseala mi-am amintit vorba unui coleg: Ce faci ba? Freci menta? Pana la urma am nimerit gelul de dus. Scuze Bianca, nu a fost cu intentie.Actiunea:ON: 8.5 - Am optat pentru un ON facut destul de bine cu atentie prin imprejurimi.Apoi NP la care, dupa toata agitatia, nu am rezistat mai mult de trei minute. Nici la inceputurile mele in ale futingului nu am patit asa ceva, ejaculator precoce scria pe mine. Trebuie revenit, fara graba sa facem treaba cum trebuie., mai ales ca acum cunosc locatia.Fata: 9 - Slim, frumusica, teen body. Excat cum imi place. Terminat in balonas.In timp ce ma imbracm mi-a cazut un pix cu gel, recent cumparat pe care l-a luat si mi-a zis: - Pe asta il pastrez!Cum sa o refuz mai ales ca i-am irosit apa de gura de Gigel.Ne-am pupat si la revedere.Recomand pentru amatori de slim si voi reveni.Thanks Bianca! 2
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 7, 2019 Autor Postat Martie 7, 2019 Am vizitat-o aseara. dupa ce o nesimtita de la Tineretului nu a mai raspuns la telefon.Ba fratilor ce am patit in seara asta nu mi s-a mai intamplat. Imi da adresa, Stefan cel mare nr. 15. Bag pe harti si ma duce domnul GPS la vreo 500m de locatia fetei. Imi daduse un mesaj cu blocul dar nu-l gaseam nici sa ma impusti. Am mai sunat-o, pana la urma am nimerit dar am intarziat cam 15 minute.Dupa cum i-am spus si ei, imi place sa fiu punctual dar de data asta nu am reusit. Eu bucurestean nascut si crescut in capitala m-am incurcat ca un cur. Am ajuns la usa domnisoarei transpirat ca un proc gras si am facut cunostinta. Am primit un prosop, papuci si am intrat sa fac un dus.Atat de agitat eram dupa o tura scurta de alergare, ca in loc sa iau gelul de dus am luat o sticluta de apa de gura mentolata si am turnat pe Gigel. Cand mi-am dat seama de greseala mi-am amintit vorba unui coleg: Ce faci ba? Freci menta? Pana la urma am nimerit gelul de dus. Scuze Bianca, nu a fost cu intentie.Actiunea:ON: 8.5 - Am optat pentru un ON facut destul de bine cu atentie prin imprejurimi.Apoi NP la care, dupa toata agitatia, nu am rezistat mai mult de trei minute. Nici la inceputurile mele in ale futingului nu am patit asa ceva, ejaculator precoce scria pe mine. Trebuie revenit, fara graba sa facem treaba cum trebuie., mai ales ca acum cunosc locatia.Fata: 9 - Slim, frumusica, teen body. Excat cum imi place. Terminat in balonas.In timp ce ma imbracm mi-a cazut un pix cu gel, recent cumparat pe care l-a luat si mi-a zis: - Pe asta il pastrez!Cum sa o refuz mai ales ca i-am irosit apa de gura de Gigel.Ne-am pupat si la revedere.Recomand pentru amatori de slim si voi reveni.Thanks Bianca! Te mai astept cu drag pupici ! (Nu mi.ai zis nimic de apa de gura )
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 7, 2019 Autor Postat Martie 7, 2019 Buna,Disponibilă până la miezul nopții va pup:-**💋😘😘💋 5
leon30 Reputație: 58 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Te mai astept cu drag pupici !(Nu mi.ai zis nimic de apa de gura )Mi-a fost teama ca ma pedepsesti :sado :laugh2 :laugh2
bravojohnny77 Reputație: 141 Postat Martie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2019 Miercuri seara am vizitat-o pe Bianca. Dupa mai multe tentative de programare esuate la alte fete (unele fiind ocupate, altele neraspunzand la telefon) mi-a raspuns la telefon si mi-a spus ca de la 21 este libera si pot veni. Locatia pe Stefan cel Mare, aproape de metrou, stradal. Apartament decent, destul de curat, la dus gasesti ce e nevoie, prosop curat. Am descoperit o fata inalta, slim cu foarte putin bodyfat (merge la sala si se vede ðŸ˜), cu aspect adolescentin cu sânii micuti catre medii insa fermi, fund destul de ferm si pronuntat. Intrucat m-am grabit cumva sa urc, nu a apucat sa mearga la dus insa odata ajuns in camera mi-a cerut voie sa se reimprospateze (mi-a spus ca obisnuieste sa mearga intre programari la baie). Am stat un singur numar, aproximativ 25-30 min cu totul pentru 100 lei. Am debutat cu un oral protejat, bun spre foarte bun, cu tentative de deep aproape reusite, cu insistenta asupra capului si cu destula presiune cu viteze variate...apoi am continuat cu ea deasupra, unde s-a miscat foarte bine si energic pana la finalizare (daca ar invata sa varieze un pic viteza si adancimea pebetrarii, opturi si ceva twerk la conditia ei fizica si la cat este de stramta ar fi pericoooll). Odata terminat, cat am fost la dus au venit si colegele ei (pe care nu le-am vazut insa le-am auzit razand si vorbindðŸ˜) si apoi la intoarcerea in camera de la dus a venit si Bianca si cat mi-am tras toalele pe mine am mai discutat putin reusind sa ma binedispunsa si sa ma faca sa zambesc. In concluzie, o jumatate de ora cu o fata foarte ok fizic, foarte vesela si destinsa, zambareata si simpatica foc.Per total i-as acorda nota 8,5 spre 9 si m-as intoarce sa o vizitez. 2
cronomaniacass Reputație: 10 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Buna!ce pot zice...din comentarii novice...in anumite lucruri!!asa catema de discutii....si gandire pt tine...ai incercat anal....ca cica in normal esti putin"master!"lasa in pv mes cu preturi despre servicii si poate te gandesti la propunere!!
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 10, 2019 Autor Postat Martie 10, 2019 Buna dragilor ,astazi ma gasiti pana la 00 va pupăcesc 💋💋😘💋😘 4
9300 Reputație: 1526 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2019 Vizitat fata astazi, Bianca a fost super ok la telefon, mi-a explicat de vreo 3 ori pe unde este scara, blocul are vreo H scari .. :))Intrarea in ap este intr-adevar naspa, apartamentul este mic si cu mobila veche iar cada mai mica in baie nu am vazut :)Patul scartaie mai rau decat un oltcit pe offroad.Totusi fata este super ok, mica de inaltime, dar cu corp frumos, la fata ok si super de treaba, vorbareata.Are o colega si mai mica de inaltime care a spus ca este si ea pe forum dar nu lucra in seara asta. Nu i-am vazut decat fundul printr-o usa intredeschisa.Mi s-a parut ca mai aud o voce sau era doar la telefon dar nu m-am intersectat cu nimeni.A inceput cu un oral protejat la cererea mea, deep, foarte okApoi normal cu gemete si priviri, mi-a placut cum se misca.Anal face dar a zis ca doar daca mai tai din ea.Initial a spus si la normal sa o iau usor dar apoi m-a tras in ea adanc.cadoul 100 lei ceruti la inceput.Note:Locatie - 5Corp - 9Fatza - 7Sex - 10 O recomand, cu siguranta o mai vizitez pentru ca am des drumuri prin zona. 5
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 10, 2019 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 10, 2019 Buna dragilor ,astazi ma gasiti pana la 00 va pupăcesc draga mea un facefuck cu finalizare accepti?pret?te pup
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 11, 2019 Autor Postat Martie 11, 2019 O săptămână frumoasă va pup !Sunt disponibilă până la 00!😘💋💋😘⤠1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 11, 2019 Autor Postat Martie 11, 2019 :-*💋ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜Ž 1
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Martie 11, 2019 Autor Postat Martie 11, 2019 Va pup !😘😎😠3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum