Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Micul Paris
Postat

Bună dragilor,abia ce am ajuns si eu din concediul meu minunat(putin prăjită ),asa ca va astept cu drag de maine de la ora 11:00!

Cu drag a voastră Bianca_blue!

Va pupăcesc si o seara frumoasă la toată lumea!

Bine ai revenit, Iedutzo, de-abia astept sa te vad prajita! :D

Dar unde-i urma de slip?! Sau ai fost la nudism?

Postat

Bine ai revenit, Iedutzo, de-abia astept sa te vad prajita! :D

Dar unde-i urma de slip?! Sau ai fost la nudism?

O să vezi cand vii la mine!;-)

• Like 1
Postat

Bună dragilor, astăzi ma gasiti pana mai târziu!

O zi frumoasă!Va pupăcesc!😉😉👌👌💋â¤

post-279590-0-60134600-1563949273_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu v-ati săturat de atâta laba...

Ce-l m-ai bine live...

Numai aiurea pui cratimele astea😂😂
  • Like 2
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Tipule spuneai ca este bruneta....? Eu am vizitat-o si este satena....Sta pe str. aman bloc 10 etaje... la etaj superior...unde nu ajunge mirosul de la parter de cadavrul in putrefactie.....tipa este tinara si incepatoare pare din republica Moldova dupa grai....personal cum arata ....servicii...experienta.. pentru incurajare si ca pare maleabila  si incerca sa fie placuta un 7 general ....iar ca sa va faceti o parere mai ampla de exemplu pe Antonia de la mc. donalds Eu o consider de nota 7,5 brut...dar asta nu inseamna ca fata de titulara incepind cu programarea si terminind cu servicii-le si experienta Antonia este mult ...mult superioara...Am facut o comparatie ca au cam aceiasi inaltime si tinere cu sani micuti 1,5-2 singure in locatie tarife cam la fel dar diferenta mare la servicii si experienta....plus conteaza si locatia  si blocul....In bloc miroase ingrozitor la parter...iar apartamentul are mobila de acum 30 ani.... era curat...camera nu avea tv...sau sursa de muzica ambientala....

Parerea mea ca tipul care a dat note foarte marii cred ca a fost bucuros ca a gasit o ,,trufanda,, la inceput de drum...la un pret decent....poate satul de ce gaseste in momentul asta pe piata....asfel a putut sa experimenteze o fantezia de a lui la modul sa -i faca sex oral trufandalei sau pe intelesul altora sa-i dea limbi sa o linga...sa bage botul la savarina....asfel de fantezi multi ,, curvarii,, sunt interesati sa le experimenteze pe noutati ...putin rulate si cit mai tinere.....nefiind atrasi in instinctele lui ,,animalice,, de cele cu ,,experienta,, sau cum se spune cu rulaj mare ( multi tipi trecuti prin patul lor ) in piata.....Asfel entuziasmul...placerea....si 0,6 % alcol in singe face reteta perfecta de a da 9-10 ....respectivei ,,printese,,....Sper sa ma insel si sa vad ca peste 2-3 luni ,,printesa,, sa fie marfa ...sa stau la coada 1-2 saptamini ca la Flory din Berceni....

Voi ceilanti cititi cu atentie mergeti la Tipa si dupa dativa cu parerea....Nu va speriati ca dau un 7 si poate la ....brut ar fi 6 ...Eu sunt un Tip exigent ....foarte exigent....

Poate s-a mutat după vacanţă, dar înainte stătea într-un ap bine dotat şi f curat. Nu aveai ce să reproşezi în acest sens. Şi nu e de peste Prut, e de la noi, din moldova. Plus că a aai retrâns nişte servicii de-a lungul timpului. Cine a dat note mari a prins toate serviciile şi ap bun.

Postat

Poate s-a mutat după vacanţă, dar înainte stătea într-un ap bine dotat şi f curat. Nu aveai ce să reproşezi în acest sens. Şi nu e de peste Prut, e de la noi, din moldova. Plus că a aai retrâns nişte servicii de-a lungul timpului. Cine a dat note mari a prins toate serviciile şi ap bun.

Realizezi ca ai raspuns unui post din nov. 2018?! Ce sens are sa readucem in discutie niste mici probleme de inceput de cariera?

Stati linistiti, nu s-a mutat nicaieri - e in acelasi apartament bine dotat si f. curat, iar ea e aceeasi fata dulce ca si inainte de concediu :)

• Like 1
Postat

Realizezi ca ai raspuns unui post din nov. 2018?! Ce sens are sa readucem in discutie niste mici probleme de inceput de cariera?

Stati linistiti, nu s-a mutat nicaieri - e in acelasi apartament bine dotat si f. curat, iar ea e aceeasi fata dulce ca si inainte de concediu :)

Da, recunosc greşeala şi mi-o asum.

Dar mai uşor cu apărarea, o să zică lumea că te-a eşti peştişor.

Postat

Eu chiar nu inteleg suspiciunile astea (le-am mai vazut pe forum) cand cineva incearca sa dea informatii corecte (sau sa corecteze erorile altora), intr-un subiect cu care, intamplator, e mai la curent!

Nu cred ca activitatea mea de pe acest forum poate inspira cuiva de buna-credinta ca as fi un peste! 

Cat despre rau-voitori, acestia vor exista intotdeauna, s-ar putea ca tocmai insinuarea ta "fina" sa-i atraga pe aici.

Asa ca te-as ruga sa te abtii cu "glumitele" de genul asta si sa ramanem la o relatie civilizata (pentru ca, altfel, mi-ai  parut a fi un om ok)

• Like 1
Postat

Eu chiar nu inteleg suspiciunile astea (le-am mai vazut pe forum) cand cineva incearca sa dea informatii corecte (sau sa corecteze erorile altora), intr-un subiect cu care, intamplator, e mai la curent!

Nu cred ca activitatea mea de pe acest forum poate inspira cuiva de buna-credinta ca as fi un peste! 

Cat despre rau-voitori, acestia vor exista intotdeauna, s-ar putea ca tocmai insinuarea ta "fina" sa-i atraga pe aici.

Asa ca te-as ruga sa te abtii cu "glumitele" de genul asta si sa ramanem la o relatie civilizata (pentru ca, altfel, mi-ai  parut a fi un om ok)

Nu e vorba de info, de obicei când cineva ia apărarea la o fată e acuzat că e peştişor, şi nu am insinuat că ai fi, sau că cei acuzaţi ar fi, evident se exagerează. Ziceam doar că o să se găsească cineva care să zică asta (mai devreme sau mai târziu).

Mă rog, suntem off topic. Aş fi şters comentariul eronat dar nu pot.

• Like 2
Postat

Iauzi.... avem si pescari pe aici!

Poate mă luați si pe mine o data să mă învățați cum se prinde peștii,că chiar am poftă de o saramură! :-) :)

• Like 2
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Fetița este super dar are un Tupeu Foarte Mare....o Vasilica dancila care se a trezit cu coaie. Cunosc niste colegi de la secția din zona limitrofa....o sa întreb cine îi da aripi

• Minus 1
Postat

Iauzi.... avem si pescari pe aici!

Poate mă luați si pe mine o data să mă învățați cum se prinde peștii,că chiar am poftă de o saramură! :-) :)

Iti plac peștii? 🤭

De prins ii prinzi greu, ca stau ascunsi, nu stau in locatii, etc :D

• Like 1
Postat

Bună, țin să vă anunț că voi pleca din nou intr-o mica vacanță!

Va voi anunța cand ma întorc ,până atunci aveți grijă de voi!Va pupacesc, a voastră Bianca_blue!:* :)

• Like 2
Vizitator flr9999
Reputație: 0
Postat

Ti-ai facut gagic?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...