Sari la conținut

De evitat !!! 0736365624


Postări Recomandate

  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci

Fugitiiii ! Cum aseara era o ora mai tarzie,am incercat la cele cu program nonstop si mai bine faceam o laba acasa linistit ca doar asta ma pus si ea ! Am sunat faptura asta,o voce placuta chiar primitoare si calda de-asta ma si intarit in convingere sa accept.

Ma indrept spre locatie,pe Plevnei nr.21,(mai bine faceam pana)! Mi-a deschis usa ,imi prezinta meniu si aleg o finalizare,achit 100 lei dispare cu banii in alta camera inchisa.

Intoarsa o rog sa fac un dus scurt caci veneam de la drum mai lung,cica ai 15 minute,cat stai la baie si cat timp mai ramane atata stai cu mine ,pffff serios gogulee ! Am refuzat cu dusul,am intrat in camera de actiune,si de-aici gogule sa vezi...pune un balonas si incepe repede vreun minut un oral la varful capului,apoi cica intindete ca vin deasupra.Vine repede deasupra, cu o mana ma tine de punguta cu 2 bani si un sfert din gogu,o baga un pic la intrare si dupa vre-un minut sare repede,si o i-a la laba !Zic da ce faci ,iti dai drumu asa,..serios ?,da ,incerc so ating,nu ma atinge in zonele intime nu pune mana acolo dati drumu ca nu mai ai timp! Pfff...,ii zic sa vine eu peste ea ,nu ,dar ai zis la tel.ca oral,normal cu schimbari de pozitii,cu mangaieri,da dar numai la o ora treaba asta adica m-ai dai 150 lei.Serios ,da foarte serios zic tu esti cea mai josnica curva pe care am incercat so fut,nu ma intereseaza ! Zic hai mama iedului ,bine da iti dai drumu repede,bine zic ! Se intoarce o ia iar in mana si o tine vreo 15 secunde pe la intrare si se intoarce o ia la laba un pic,apoi cica sa-mi fa eu laba si ea ma tine de oua,zic dute-n pula mea ca daca vroiam sa-mi fac eu o laba imi faceam acasa nu trebuia sa vin josnica de tine,plec !Bine !

Fratilor eu as trece-o la de evitat,asta-i cea mai proata experienta pe care am trait-o in viata mea de vagabont,am mai avut una dar cred ca aia era mult mai sus decat mieluseaua in haina de lup,si aia barem rea la 50 nu la o 100 cum e asta !

Note : Fata 8 !de arata arata binisor un fund bombat,sani mari dar lasati,pe care nu am avut ocazia sa-i ating

Locatie : 8 apartament curat 2 camere una era usa inchisa,banuiesc ca avea pe cineva acolo de-asta nici nu am avut mult curaj sa fac galagie mai multa!

Atitudine: 0 ,cea mai josnica ori cu gonflabila ori cu ea tot aia e !

De evitat frati confutaciosi,fugiti cat va tine picioarele ! NU RECOMAND NICI LA DUSMANII MEI ! URAT FOARTE URAT !

post-229737-0-78374700-1543819229_thumb.jpg

post-229737-0-13701800-1543819257_thumb.jpg

post-229737-0-47710100-1543819282_thumb.jpg

Link spre comentariu

Si eu am pățit la fel.Eu i-am promis ca-i aduc Diicotul la usa dacă nu dispare din focsani .Asta era vorba de vreo 2-3 săptămâni in urma.Dar văd ca nu vrea sa plece.

Dacă făceai o recenzie la mom respectiv poate alți "colegi" nu-și mai luau țeapă!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci

Dacă făceai o recenzie la mom respectiv poate alți "colegi" nu-și mai luau țeapă!!!

Asta-i adevarat,si ce teapa.., ce n-am luat in viata mea . Cred ca nu si-a gasit nanasu,sa dea peste unul care sa-i execute una peste ochi ,apoi sa-i rupa pasarica in ea! A gasit numai fraeiri,...printre care si eu,dar totusi cred ca avea spate pe cineva in camera alaturata de isi permitea nesimtirea asta !
Link spre comentariu

  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Eu sint nou pe acest site,si chiar nu m-am priceput sa scriu mesaje aici,mi se pare un pic mai dificil .Dar încerc sa învăț .Oricum văd ca fătuca încă prestează ,deși sincer i-am trimis mesaj sa-si vadă de drum !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...