cristiano80 Reputație: 27 Postat Iunie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2019 Buna, maine lucrezi ??
tropical17 Reputație: 1305 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2019 discretion in a business, where the decision to buy is met after seeing the package... Even Apple are not brave enough for such a marketing... And considering her price class, she is not targeting at cheap fuck beggars... So discretion is not in question for her target group.she s neither targeting, extra info seekers,(beggers)...
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 14, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 14, 2019 she s neither targeting, extra info seekers,(beggers)... did she found some suckers ?
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 17, 2019 did she found some suckers ?Fuck you
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 17, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 17, 2019 Fuck you I have the carrot in your ass 1
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 17, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 17, 2019 I have the carrot in your ass Hai lasa vrajeala si scrie in dulcele grai moldovenesc pe care il cunosti cel mai bine saracule =))
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 18, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 18, 2019 Hai lasa vrajeala si scrie in dulcele grai moldovenesc pe care il cunosti cel mai bine saracule =))cu cine crezi ca vorbesti ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 20, 2019 Să revenim la recenzii! 2 6
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 20, 2019 Să revenim la recenzii!unde e a ta ? ai fost la Natalia ? 1
legendarul Reputație: 129 Postat Iunie 25, 2019 Oras:miami Oras:miami Postat Iunie 25, 2019 Buna Natalia Cind vei fi din nou disponibila ?
natalia43 Reputație: 118 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Bună! In perioada de 30.06 până pe data de 9.07 nu sunt disponibila. Va pup! 😘 3
Vizitator controlorul Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Bună! In perioada de 30.06 până pe data de 9.07 nu sunt disponibila. Va pup! 😘Faci si topless in vacanta?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Postat Iulie 10, 2019 Bună! In perioada de 30.06 până pe data de 9.07 nu sunt disponibila. Va pup! Ai venit? :)) Doar stiu sa citesc.
abcabcabcabc Reputație: 122 Postat Iulie 11, 2019 Postat Iulie 11, 2019 Doar stiu sa citesc.Am văzut și eu ce a scris de perioada cât lipsește. Am sunat-o ieri de două ori și n-a răspuns. Mă gândeam că intră pe aici și răspunde.
renzo_the1 Reputație: -7 Postat Iulie 11, 2019 Postat Iulie 11, 2019 Ai venit? :))Da' tu-l întrebi pe @ BG dacă a venit ? :laugh2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 12, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 12, 2019 lol
damian333 Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2019 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 16, 2019 Salut tuturor!Deși a trecut ceva timp de când nu am mai scris aici ma simt dator fata de aceasta puștoaica sa descriu in cuvinte experiența trăită alături de ea. Țin sa precizez ca nu am mai făcut recenzii satul sa citesc toate inepțiile și tâmpeniile debitate de unii confrați. Însă am constatat ca încet încet s-a mai făcut curățenie și au început sa reapară comentariile care fac cu adevărat obiectul acestui site!Deci după lupte seculare , telefoane , mesaje, am reușit performanța ca intr-o joi seara sa ajung si eu in cuibul din Magheru. Aveam speranțe mari sa o găsesc acolo pe Carina , o alta minune cazata pe Magheru dar dispărută prematur. Pentru mine, aceasta Carina care a activat in scara de lângă sephora a fost cu adevarata ceva special. Animat de speranța descrisă mai sus am purces și am sunat la usa Drei Natalia. Clar ca nu era Carina însă contrar așteptărilor nu am avut parte de nici o dezamăgire. Posesoarea acestui topic este cu adevărat o făptura diafana. Totul este la superlativ. O fetișoara perfecta , un corp pe măsura iar despre interacțiune ce sa spun decât ca mi-aș petrece următorii ani din viața ascultand-o. Asta e și motivul pentru care despre partida de sex nu prea am multe de spus. Cred ca primele 50 de minute am fost pierdut in povestioarele despre viața ei.......iar ultimele 10 minute un Fast sex pentru ca nu voiam sa ma întâlnesc cu următorul. Deci ar fi nedrept sa dau note la capitolul sex așa ca am sa dau doar 10 la capitolul frumusețe și interacțiune. Clar ca trebuie sa mai revin. 9
brettarabul Reputație: 2 Postat Iulie 23, 2019 Postat Iulie 23, 2019 Să revenim la recenzii!picon trollul
wizz05 Reputație: 233 Postat Iulie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2019 Salut tuturor!Deși a trecut ceva timp de când nu am mai scris aici ma simt dator fata de aceasta puștoaica sa descriu in cuvinte experiența trăită alături de ea. Țin sa precizez ca nu am mai făcut recenzii satul sa citesc toate inepțiile și tâmpeniile debitate de unii confrați. Însă am constatat ca încet încet s-a mai făcut curățenie și au început sa reapară comentariile care fac cu adevărat obiectul acestui site!Deci după lupte seculare , telefoane , mesaje, am reușit performanța ca intr-o joi seara sa ajung si eu in cuibul din Magheru. Aveam speranțe mari sa o găsesc acolo pe Carina , o alta minune cazata pe Magheru dar dispărută prematur. Pentru mine, aceasta Carina care a activat in scara de lângă sephora a fost cu adevarata ceva special. Animat de speranța descrisă mai sus am purces și am sunat la usa Drei Natalia. Clar ca nu era Carina însă contrar așteptărilor nu am avut parte de nici o dezamăgire. Posesoarea acestui topic este cu adevărat o făptura diafana. Totul este la superlativ. O fetișoara perfecta , un corp pe măsura iar despre interacțiune ce sa spun decât ca mi-aș petrece următorii ani din viața ascultand-o. Asta e și motivul pentru care despre partida de sex nu prea am multe de spus. Cred ca primele 50 de minute am fost pierdut in povestioarele despre viața ei.......iar ultimele 10 minute un Fast sex pentru ca nu voiam sa ma întâlnesc cu următorul. Deci ar fi nedrept sa dau note la capitolul sex așa ca am sa dau doar 10 la capitolul frumusețe și interacțiune. Clar ca trebuie sa mai revin.Satul de ineptii si tampenii??? esti constient ca de fapt nu ai facut nici o recenzie, nu?ai platit o ora sa o asculti 50 de min? asta e motivu pentru care isi iau toate figuri, se invata cu clienti dastia. pe natalia nu o cunosc, nu vb despre ea. daca platesti am si eu cateva povesti :)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum